• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • husgeråd - artiklar i metall

Resultat för

Husgeråd - artiklar i metall - Import och export

 1. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Tyskland

  Carl Schmidt Sohn AG – Tradition sedan 1829 Carl Schmidt var utbildad smed när han 1829 tillsammans med sin son grundade CARL SCHMIDT SOHN. Ett namn som går jorden runt. Ett namn som blir ett varumärke. Och som finns än idag. Det unga företaget specialiserar sig först på tillverkning av svärd. Staden Solingen har optimala förutsättningar för metallbearbetning tack vare sitt geografiska läge vid floden Wupper och tack vare järnmalmsfyndigheterna och träråvara för kolframställning. Då kunde ännu ingen ana att Solingen skulle bli centrum för tillverkning av knivar och saxar och att ”made in Solingen” kom att garantera enastående produkter och förstklassig kvalitet. Carl Schmidt och hans son drev företaget mycket framgångsrikt ända från början. Efter ett år sysselsatte de 100 smeder, slipare och övriga arbetare. För storskalig produktion och försäljning är närheten till Köln idealisk eftersom Köln vid denna tid är ett av de största och rikaste handelscentra på tysk mark. Härifrån börjar produkter från CARL SCHMIDT SOHN att skeppas ut i världen. Saxar och knivar från Solingen är kända som garanten för bästa kvalitet och goda produkter. Och detta vid en tid då det ännu tog mycket lång tid att sprida nyheter. Svärd, sablar, knivar och saxar från Solingen övertygar genom sin kvalitet och goda egenskaper.

 2. ALPFA GMBH

  Tyskland

 3. PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Tyskland

 4. HOME ITALIA STYLE - CASALINGHI ERREBI SRL

  Italien

  Vi är ett starkt och ambitiöst företag specialiserat på distributionen av hushållsartiklar, presenter, artiklar för hemmet, köket, trädgården, badrummet, fester, rengöring, bordet och annat. Vi är specialiserade på detalj- och partihandel och e-handel

 5. AYKUT METAL

  Turkiet

  Aykut Metal grundades 1994 och är en av de ledande tillverkarna av rostfria köksartiklar. Aykut Metal har blivit ett allmänt känt varumärke tack vare kvalitativ köksutrustning. I början av 2000-talet började Aykut Metal tillverka rostfria kastruller med varumärkena Erena och Moonalight. Aykut Metal har tagit en plats i husgerådsbranschen genom att kontinuerligt öka sin produktionskapacitet och export- och importvolym.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HORECASHOP - JACOBY

  Belgien

  HORECASHOP.net är en webbutik som erbjuder köksredskap och kökssortiment för professionella kök, matlagningsentusiaster, allt som gör ditt kök komplett. Företaget är specialiserat på att leverera redskap till hotell, restauranger, cateringfirmor, köttbutiker, charkuterier etc. Upptäck våra produkter genom att surfa runt på vår sida!

 2. A.C.R.I. SRL FORNITURE PER RISTORAZIONE

  Italien

  Vårt företag tillverkar frityrkorgar, ugnsgaller, silar och rivjärn i plast, stöd för diskmaskinskorgar, skyddsgaller och andra artiklar i tråd av alla slag. Vi kan svara på alla krav som framförs till oss och erbjuda ett samarbete för nya kreationer och garantera maximal flexibilitet på mängderna och leveranstiderna.

 3. LAMACOM

  Marocko

  LAMACOM, som grundades år 1984, är specialiserat på tillverkning och saluföring av hushållsartiklar som knivar, manuella hushållsapparater, köksredskap, matlagningsartiklar, artiklar för dukning, hushållsmaskiner, porslin. Vi säljer tryckkokare, kastruller, stekpannor och grytor, tillredningsartiklar i vitt härdat och nonstick aluminium. Vi tillverkar bordsbestick: knivar, gafflar, skedar.

 4. TEKNIKTEL AKSESUAR

  Turkiet

 5. VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.

  Turkiet

 1. MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER

  Tyskland

 2. KARL WEIS U. CIE GMBH

  Tyskland

 1. VICOGO GMBH

  Tyskland

 2. SALVINELLI (S.R.L.)

  Italien

 3. VEHA METAL

  Turkiet

 4. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Tyskland

 5. VIS'ART

  Turkiet

 6. POMOMETAL

  Grekland

 7. BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY

  Turkiet

 8. SFYGA ALUMINIUM

  Grekland

 1. HELLOKNIFE FACTORY

  Kina

 2. LASERTEC FABER GMBH

  Tyskland

 3. ZENA AG

  Schweiz

 4. BRABANTIA S&L BELGIUM

  Belgien

 5. FORM-ACIER

  Frankrike

 6. BRANGE ENVIRONNEMENT

  Frankrike

 7. ZWILLING BALLARINI ITALIA SRL

  Italien

 8. ESLON MUTFAK EŞYALARI

  Turkiet

 9. AMELUX

  Frankrike

 10. APOK

  Belgien

Filter

Resultat för

Husgeråd - artiklar i metall - Import och export

Antal resultat

4 973 företag