• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • husgeråd - artiklar i metall

Resultat för

Husgeråd - artiklar i metall - Import och export

 1. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG – Tradition sedan 1829 Carl Schmidt var utbildad smed när han 1829 tillsammans med sin son grundade CARL SCHMIDT SOHN. Ett namn som går jorden runt. Ett namn som blir ett varumärke. Och som finns än idag. Det unga företaget specialiserar sig först på tillverkning av svärd. Staden Solingen har optimala förutsättningar för metallbearbetning tack vare sitt geografiska läge vid floden Wupper och tack vare järnmalmsfyndigheterna och träråvara för kolframställning. Då kunde ännu ingen ana att Solingen skulle bli centrum för tillverkning av knivar och saxar och att ”made in Solingen” kom att garantera enastående produkter och förstklassig kvalitet. Carl Schmidt och hans son drev företaget mycket framgångsrikt ända från början. Efter ett år sysselsatte de 100 smeder, slipare och övriga arbetare. För storskalig produktion och försäljning är närheten till Köln idealisk eftersom Köln vid denna tid är ett av de största och rikaste handelscentra på tysk mark. Härifrån börjar produkter från CARL SCHMIDT SOHN att skeppas ut i världen. Saxar och knivar från Solingen är kända som garanten för bästa kvalitet och goda produkter. Och detta vid en tid då det ännu tog mycket lång tid att sprida nyheter. Svärd, sablar, knivar och saxar från Solingen övertygar genom sin kvalitet och goda egenskaper.

 2. ALPFA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALPFA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företagets huvudkontor finns i Altendiez, Tyskland.

 3. PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PROBLECH BLECHBEARBEITUNGS- UND KONSTRUKTIONS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 4. HORECASHOP - JACOBY

  Belgien

  HORECASHOP.net är en webbutik som erbjuder köksredskap och kökssortiment för professionella kök, matlagningsentusiaster, allt som gör ditt kök komplett. Företaget är specialiserat på att leverera redskap till hotell, restauranger, cateringfirmor, köttbutiker, charkuterier etc. Upptäck våra produkter genom att surfa runt på vår sida!

 5. A.C.R.I. SRL FORNITURE PER RISTORAZIONE

  Italien

  Vårt företag tillverkar frityrkorgar, ugnsgaller, silar och rivjärn i plast, stöd för diskmaskinskorgar, skyddsgaller och andra artiklar i tråd av alla slag. Vi kan svara på alla krav som framförs till oss och erbjuda ett samarbete för nya kreationer och garantera maximal flexibilitet på mängderna och leveranstiderna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HOME ITALIA STYLE - CASALINGHI ERREBI SRL

  Italien

  Vi är ett starkt och ambitiöst företag specialiserat på distributionen av hushållsartiklar, presenter, artiklar för hemmet, köket, trädgården, badrummet, fester, rengöring, bordet och annat. Vi är specialiserade på detalj- och partihandel och e-handel

 2. AYKUT MUTFAK GERECLERI SAN. TIC.LTD.STI

  Turkiet

  Aykut Metal grundades 1994 och är en av de ledande tillverkarna av rostfria köksartiklar. Aykut Metal har blivit ett allmänt känt varumärke tack vare kvalitativ köksutrustning. I början av 2000-talet började Aykut Metal tillverka rostfria kastruller med varumärkena Erena och Moonalight. Aykut Metal har tagit en plats i husgerådsbranschen genom att kontinuerligt öka sin produktionskapacitet och export- och importvolym.

 3. MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER

  Tyskland

  Företaget MAWA GMBH / KLEIDERBÜGEL HERSTELLER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom klädgalgar för butiker, Galgar i hårt trä, biologiskt nedbrytbara klädgalgar, och rockhängare. Företagets huvudkontor finns i Pfaffenhofen, Tyskland.

 4. VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom översättning tyska, köksredskap, och hemtextilprodukter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. TEKNIKTEL AKSESUAR

  Turkiet

  Företaget TEKNIKTEL AKSESUAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom kundvagnar, metallkorgar för affärer, kökstillbehör, och tillbehör för badrum. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. STR TRABAJOS METÁLICOS

  Spanien

  Företaget STR TRABAJOS METÁLICOS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i metall, metallstrukturer, Husgeråd - Artiklar i metall, och svetsning. Företagets huvudkontor finns i Santa Margarida De Montbui-Igualada, Spanien.

 2. KARL WEIS U. CIE GMBH

  Tyskland

  Företaget KARL WEIS U. CIE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom köksföremål, rostfritt stål, och kökstillbehör. Företagets huvudkontor finns i Murr, Tyskland.

 1. SALVINELLI (S.R.L.)

  Italien

  Företaget SALVINELLI (S.R.L.), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Knivar, porslin, och köksredskap. Företagets huvudkontor finns i Lumezzane, Italien.

 2. VICOGO GMBH

  Tyskland

  Företaget VICOGO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företagets huvudkontor finns i Oldenburg, Tyskland.

 3. VEHA METAL

  Turkiet

  Företaget VEHA METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör, Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör, och legotillverkning. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 4. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Företaget ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plast - Hushållsartiklar. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i metall, Husgeråd - Artiklar i aluminium, Husgeråd - Artiklar i metall, Husgeråd - Artiklar i aluminium, elektriska kvarnar, och dryckeskyl. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 5. POMOMETAL

  Grekland

  Företaget POMOMETAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom handtag, och styren stål och aluminium. Företagets huvudkontor finns i Atenas, Grekland.

 6. SFYGA ALUMINIUM

  Grekland

  Företaget SFYGA ALUMINIUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i aluminium, Husgeråd - Artiklar i aluminium, kastruller, och Specialkonstruktioner av aluminium. Företagets huvudkontor finns i Peristeri, Grekland.

 7. BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY

  Turkiet

  Företaget BUNK BED MANUFACTURERS - TURKEY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Metallmöbler, Sängbottnar, Metallmöbler, dubbelsängar, Sängbottnar, och metallsängar. Företagets huvudkontor finns i Export@rivals.com.tr, Turkiet.

 8. VIS'ART

  Turkiet

  Företaget VIS'ART, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom väggklockor, väggdekorationer, och sybord. Företagets huvudkontor finns i Merkezefendi, Turkiet.

 1. LASERTEC FABER GMBH

  Tyskland

  Företaget LASERTEC FABER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företagets huvudkontor finns i Herzebrock-Clarholz, Tyskland.

 2. ZENA AG

  Schweiz

  Företaget ZENA AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företagets huvudkontor finns i Affoltern Am Albis, Schweiz.

 3. SAUVIC BENELUX

  Nederländerna

  Företaget SAUVIC BENELUX, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företagets huvudkontor finns i Leersum, Nederländerna.

 4. EDDA TURKEY HOME APPLIANCES

  Turkiet

  Företaget EDDA TURKEY HOME APPLIANCES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 5. CONSTRUCTIONS INOXYDABLES PASCAL BADET SA

  Frankrike

  Företaget CONSTRUCTIONS INOXYDABLES PASCAL BADET SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Industrirörläggning, Husgeråd - Artiklar i metall, Industrirörläggning, Husgeråd - Artiklar i metall, Ingenjörsteknik - Rör och ledningar, och konstruktion av ledningar och rör. Företagets huvudkontor finns i Laiz, Frankrike.

 6. BEMEDE

  Spanien

  Företaget BEMEDE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom metallmöbler för hushållet. Företagets huvudkontor finns i Abrera, Spanien.

 7. APOK

  Belgien

  Företaget APOK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Bestick, Övertäckningar för byggnadsarbeten - Material, Stenar för täckning, Bestick, Övertäckningar för byggnadsarbeten - Material, och Stenar för täckning. Företagets huvudkontor finns i Kampenhout, Belgien.

 8. HOTO SCHUHREPARATUR - SCHLÜSSELDIENST R. SCHNEIDER & M. SINSKE GBR

  Tyskland

  Företaget HOTO SCHUHREPARATUR - SCHLÜSSELDIENST R. SCHNEIDER & M. SINSKE GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Signalering - Plakat och skyltar. Företaget är även verksamt inom Lås, hänglås och nycklar, Husgeråd - Artiklar i metall, Stämplar och sigill, Presenter, souvenirer och reklamartiklar, Lås, hänglås och nycklar, Husgeråd - Artiklar i metall, Stämplar och sigill, och Presenter, souvenirer och reklamartiklar. Företagets huvudkontor finns i Erfurt, Tyskland.

 9. GRUPO KANEOR - KLORKLEAN SL

  Spanien

  Företaget GRUPO KANEOR - KLORKLEAN SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brevlådor. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i metall, postlådor i aluminium, montering av brevlådor, brevlådor av metall, och Husgeråd - Artiklar i metall. Företagets huvudkontor finns i Alicante, Spanien.

 10. BRANGE ENVIRONNEMENT

  Frankrike

  Företaget BRANGE ENVIRONNEMENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företagets huvudkontor finns i Bias, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Husgeråd - artiklar i metall - Import och export

Antal resultat

4 975 Företag