• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • husgeråd - artiklar i koppar

Resultat för

Husgeråd - artiklar i koppar - Import och export

 1. CU ARTIGIANA SRL PENTOLE IN RAME DI MERONE PASQUALE

  Italien

  Cu Artigiana förlitar sig på förkoppringsmästare som på traditionellt vis framställer ett brett sortiment föremål i koppar och i mässing enligt anrika hantverksmässiga tillverkningsprocesser. Vi tillverkar ett brett sortiment produkter i koppar som kittlar; kastruller, grönsakskarotter, ugnsplåtar, fiskplåtar, tallriksvärmare, bakplåtar av olika mått, kokkärl, grytor, bakformar, bordsprydnader, fyrfat, paraplyställ, tidningshållare, kökskupor, badkar, diverse beklädnader.

 2. TURNA BAKIR ENDUSTRIYEL MUTFAK EŞYALARI

  Turkiet

  Företaget TURNA BAKIR ENDUSTRIYEL MUTFAK EŞYALARI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spisar. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i koppar, Glas, Husgeråd - Artiklar i koppar, och Glas. Företagets huvudkontor finns i Kahramanmaraş, Turkiet.

 3. EDIMATE S.A.R.L.

  Frankrike

  Företaget EDIMATE S.A.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i koppar, dekoration och belysning, inredningsdekoratörer, Champagnehinkar, och Husgeråd - Artiklar i koppar. Företagets huvudkontor finns i Vaudes, Frankrike.

 4. FALK CULINAIR

  Belgien

  Företaget FALK CULINAIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i koppar, Husgeråd - Artiklar i koppar, kastruller, och krukor. Företagets huvudkontor finns i Wespelaar, Belgien.

 5. NULLUM ISTANBUL

  Turkiet

  Företaget NULLUM ISTANBUL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i koppar. Företaget är även verksamt inom koppar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LOKMACIM GIDA INS. SAN. VE TIC. LTD. STI

  Turkiet

  Företaget LOKMACIM GIDA INS. SAN. VE TIC. LTD. STI, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i koppar. Företaget är även verksamt inom läderartiklar. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 2. NULLUM ISTANBUL

  Turkiet

  Företaget NULLUM ISTANBUL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i koppar. Företagets huvudkontor finns i Kadiköy, Turkiet.

 3. PILOT HOUSEWARES (U.K.) LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget PILOT HOUSEWARES (U.K.) LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i koppar, och Husgeråd - Artiklar i koppar. Företagets huvudkontor finns i Nottingham, Förenade kungariket.

 4. PERLWITZ GMBH

  Tyskland

  Företaget PERLWITZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i koppar, och Husgeråd - Artiklar i koppar. Företagets huvudkontor finns i Fichtenhöhe, Tyskland.

 5. ABM KUPRAL KFT

  Ungern

  Företaget ABM KUPRAL KFT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i koppar. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i koppar, och Rör och rörsystem i koppar. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 1. GÜNER EKSPORT SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget GÜNER EKSPORT SAN. TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i koppar, och Husgeråd - Artiklar i koppar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. MOSTON METALURJI DOKUM MAKINE SANAYI LTD STI

  Turkiet

  Företaget MOSTON METALURJI DOKUM MAKINE SANAYI LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i koppar, och Husgeråd - Artiklar i koppar. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 1. HANDELSVERTRETUNGEN PETER KRAFFT GMBH

  Tyskland

  Företaget HANDELSVERTRETUNGEN PETER KRAFFT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i koppar. Företagets huvudkontor finns i Steinenbronn, Tyskland.

 2. GRANDI MAGAZZINI EMILIANI S.R.L. OPPURE:* G.M.E. S.R.L.

  Italien

 3. BAKER BROTHERS LIMITED

  Förenade kungariket

 4. BINC GROUP AB - ECO GREEN PACK FOR THE WORLD

  Sverige

  Verified by europages badge

  Våra papperspåsar tillverkas av miljövänlig, nedbrytbar cellulosa, med de bästa fysiska och mekaniska egenskaperna. Alla påsar är tillgängliga i vitt och brunt, med vridna eller platta handtag eller utan handtag (platt botten) papperspåsar med platt V-botten, och designade påsar med unika mönster. Vi kan också tillverka kraftpapperspåsar i alla färger, eller märka dem med din design med hjälp av flexografiskt tryck. Vi använder bara säkra, vattenbaserade bläck. Vikten varierar från 70 gram/kvadratmeter till 250 gram/kvadratmeter. Våra produktionslinjer (Japan, Italien) gör att vi kan tillverka papperspåsar i alla storlekar från 140 mm till 540 mm. Våra högt kvalifierade specialister och vår moderna, automatiserade utrustning gör att vi kan möta beställningar av alla storlekar i tid, och tillfredsställa alla kundens behov. Vi fokuserar på långsiktiga samarbeten, som alltid grundas i en anvarstagande hållning gentemot kvaliteten hos produkterna och följsamheten till leveransvillkoren. Vi är stolta över att vara flexibla i vårt bemötande av kundens behov, och att vi kan tillverka alla storlekar och sorter, inklusive flexografiskt tryck av vilken bild som helst. Vi ser till att våra produkter möter alla krav, har en lång hållbarhetstid och bryts ner snabbt utan att skada miljön. Vi har alltid våra olika påsar i lager, men vi kan också specialtillverka papperspåsar av önskad storlek och densitet, med eller utan mönster, i önskad kvantitet. Mejla oss för att inleda ett samarbete.

 5. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG – Tradition sedan 1829 Carl Schmidt var utbildad smed när han 1829 tillsammans med sin son grundade CARL SCHMIDT SOHN. Ett namn som går jorden runt. Ett namn som blir ett varumärke. Och som finns än idag. Det unga företaget specialiserar sig först på tillverkning av svärd. Staden Solingen har optimala förutsättningar för metallbearbetning tack vare sitt geografiska läge vid floden Wupper och tack vare järnmalmsfyndigheterna och träråvara för kolframställning. Då kunde ännu ingen ana att Solingen skulle bli centrum för tillverkning av knivar och saxar och att ”made in Solingen” kom att garantera enastående produkter och förstklassig kvalitet. Carl Schmidt och hans son drev företaget mycket framgångsrikt ända från början. Efter ett år sysselsatte de 100 smeder, slipare och övriga arbetare. För storskalig produktion och försäljning är närheten till Köln idealisk eftersom Köln vid denna tid är ett av de största och rikaste handelscentra på tysk mark. Härifrån börjar produkter från CARL SCHMIDT SOHN att skeppas ut i världen. Saxar och knivar från Solingen är kända som garanten för bästa kvalitet och goda produkter. Och detta vid en tid då det ännu tog mycket lång tid att sprida nyheter. Svärd, sablar, knivar och saxar från Solingen övertygar genom sin kvalitet och goda egenskaper.

 6. DRAHT-BINDER OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mer än 60 år av koncentrerad vidareutveckling av vår kärnverksamhet gör oss idag till din specialist. Vi tillverkar galler och trådnät av alla slag, både för handeln och för slutkunder. Företaget grundades 1945, som en låssmedsfirma med underavdelningarna staket- och grindkonstruktion. Redan under de första åren uppstod en liten avdelning för maskinteknik, där man konstruerade trådbearbetningsmaskiner för eget behov. På 70-talet utvecklades trådväveriet så att det kom att bära upp en lika stor del av verksamheten. 1978 byggdes den första helautomatiska produktionsanläggningen för nät av korrugerad tråd och stansade galler, samtidigt som företaget flyttade till Erkrath och genom att fokusera på tillverkningen av metallnät tog sig in på nya marknader. 1995 utvidgades sortimentet med produkterna punktsvetsade galler och metallister. Idag sker tillverkningen i fyra stycken helautomatiska produktionslinjer.

 7. AMELUX

  Frankrike

  Företaget AMELUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom takrännor, takrännor av koppar, hängrännor av plast, och stålrännor. Företagets huvudkontor finns i Darnetal, Frankrike.

 8. WURZER PROFILIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget WURZER PROFILIERTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bestick. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i metall, Rör och rörsystem i koppar, Husgeråd - Artiklar i metall, och Rör och rörsystem i koppar. Företagets huvudkontor finns i Affing, Tyskland.

 1. KRASA IMPORT & EXPORT GMBH

  Tyskland

 2. KONEX SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget KONEX SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Plast - Hushållsartiklar, Husgeråd - Emaljerade artiklar, Plast - Hushållsartiklar, och Husgeråd - Emaljerade artiklar. Företagets huvudkontor finns i Lodz, Polen.

 3. TREND PRODUCTS HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget TREND PRODUCTS HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i aluminium, och Husgeråd - Artiklar i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Sulz-Rothis, Österrike.

 4. AMC - ITALIA S.P.A.

  Italien

 5. ALAPE GMBH

  Tyskland

  Företaget ALAPE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i stål, och Husgeråd - Artiklar i stål. Företagets huvudkontor finns i Goslar, Tyskland.

 6. PENGO S.P.A.

  Italien

  Företaget PENGO S.P.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i aluminium, Husgeråd - Emaljerade artiklar, Husgeråd - Artiklar i aluminium, och Husgeråd - Emaljerade artiklar. Företagets huvudkontor finns i Bassano Del Grappa, Italien.

 7. ESLON MUTFAK EŞYALARI

  Turkiet

  Företaget ESLON MUTFAK EŞYALARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i aluminium. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i metall, kastruller, Köksutrustning i metall, Husgeråd - Artiklar i metall, och hushållsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Kahramanmaraş, Turkiet.

 8. AVSAR EMAYE SANAYI VE TICARET A S

  Turkiet

  Företaget AVSAR EMAYE SANAYI VE TICARET A S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Emaljerade artiklar, och Husgeråd - Emaljerade artiklar. Företagets huvudkontor finns i Afyon, Turkiet.

 9. OBH NORDICA DENMARK A/S

  Danmark

  Företaget OBH NORDICA DENMARK A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husgeråd - Artiklar i metall. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Emaljerade artiklar, och Husgeråd - Emaljerade artiklar. Företagets huvudkontor finns i Taastrup, Danmark.

 10. WESSLING GRAPHIK GMBH

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis