• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • husgeråd - artiklar i koppar

Resultat för

Husgeråd - artiklar i koppar - Import och export

 1. CU ARTIGIANA SRL PENTOLE IN RAME DI MERONE PASQUALE

  Italien

  Cu Artigiana förlitar sig på förkoppringsmästare som på traditionellt vis framställer ett brett sortiment föremål i koppar och i mässing enligt anrika hantverksmässiga tillverkningsprocesser. Vi tillverkar ett brett sortiment produkter i koppar som kittlar; kastruller, grönsakskarotter, ugnsplåtar, fiskplåtar, tallriksvärmare, bakplåtar av olika mått, kokkärl, grytor, bakformar, bordsprydnader, fyrfat, paraplyställ, tidningshållare, kökskupor, badkar, diverse beklädnader.

 2. TURNA BAKIR ENDUSTRIYEL MUTFAK EŞYALARI

  Turkiet

 3. EDIMATE S.A.R.L.

  Frankrike

 4. FALK CULINAIR

  Belgien

 5. SAGACITY SANITARY WARE CO., LTD

  Kina

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FOSHAN WEICHANG BATHROOM ACCESSORIES CO., LTD.

  Kina

 2. NULLUM ISTANBUL

  Turkiet

 3. LOKMACIM GIDA INS. SAN. VE TIC. LTD. STI

  Turkiet

 4. PILOT HOUSEWARES (U.K.) LIMITED

  Förenade kungariket

 5. NULLUM ISTANBUL

  Turkiet

 1. GÜNER EKSPORT SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 2. HANDELSVERTRETUNGEN PETER KRAFFT GMBH

  Tyskland

 1. BAKER BROTHERS LIMITED

  Förenade kungariket

 2. PERLWITZ GMBH

  Tyskland

 3. ABM KUPRAL KFT

  Ungern

 4. MOSTON METALURJI DOKUM MAKINE SANAYI LTD STI

  Turkiet

 5. GRANDI MAGAZZINI EMILIANI S.R.L. OPPURE:* G.M.E. S.R.L.

  Italien

 6. DRAHT-BINDER OHG

  Tyskland

  Mer än 60 år av koncentrerad vidareutveckling av vår kärnverksamhet gör oss idag till din specialist. Vi tillverkar galler och trådnät av alla slag, både för handeln och för slutkunder. Företaget grundades 1945, som en låssmedsfirma med underavdelningarna staket- och grindkonstruktion. Redan under de första åren uppstod en liten avdelning för maskinteknik, där man konstruerade trådbearbetningsmaskiner för eget behov. På 70-talet utvecklades trådväveriet så att det kom att bära upp en lika stor del av verksamheten. 1978 byggdes den första helautomatiska produktionsanläggningen för nät av korrugerad tråd och stansade galler, samtidigt som företaget flyttade till Erkrath och genom att fokusera på tillverkningen av metallnät tog sig in på nya marknader. 1995 utvidgades sortimentet med produkterna punktsvetsade galler och metallister. Idag sker tillverkningen i fyra stycken helautomatiska produktionslinjer.

 7. BINC GROUP AB - ECO GREEN PACK FOR THE WORLD

  Sverige

  Våra papperspåsar tillverkas av miljövänlig, nedbrytbar cellulosa, med de bästa fysiska och mekaniska egenskaperna. Alla påsar är tillgängliga i vitt och brunt, med vridna eller platta handtag eller utan handtag (platt botten) papperspåsar med platt V-botten, och designade påsar med unika mönster. Vi kan också tillverka kraftpapperspåsar i alla färger, eller märka dem med din design med hjälp av flexografiskt tryck. Vi använder bara säkra, vattenbaserade bläck. Vikten varierar från 70 gram/kvadratmeter till 250 gram/kvadratmeter. Våra produktionslinjer (Japan, Italien) gör att vi kan tillverka papperspåsar i alla storlekar från 140 mm till 540 mm. Våra högt kvalifierade specialister och vår moderna, automatiserade utrustning gör att vi kan möta beställningar av alla storlekar i tid, och tillfredsställa alla kundens behov. Vi fokuserar på långsiktiga samarbeten, som alltid grundas i en anvarstagande hållning gentemot kvaliteten hos produkterna och följsamheten till leveransvillkoren. Vi är stolta över att vara flexibla i vårt bemötande av kundens behov, och att vi kan tillverka alla storlekar och sorter, inklusive flexografiskt tryck av vilken bild som helst. Vi ser till att våra produkter möter alla krav, har en lång hållbarhetstid och bryts ner snabbt utan att skada miljön. Vi har alltid våra olika påsar i lager, men vi kan också specialtillverka papperspåsar av önskad storlek och densitet, med eller utan mönster, i önskad kvantitet. Mejla oss för att inleda ett samarbete.

 8. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Tyskland

  Carl Schmidt Sohn AG – Tradition sedan 1829 Carl Schmidt var utbildad smed när han 1829 tillsammans med sin son grundade CARL SCHMIDT SOHN. Ett namn som går jorden runt. Ett namn som blir ett varumärke. Och som finns än idag. Det unga företaget specialiserar sig först på tillverkning av svärd. Staden Solingen har optimala förutsättningar för metallbearbetning tack vare sitt geografiska läge vid floden Wupper och tack vare järnmalmsfyndigheterna och träråvara för kolframställning. Då kunde ännu ingen ana att Solingen skulle bli centrum för tillverkning av knivar och saxar och att ”made in Solingen” kom att garantera enastående produkter och förstklassig kvalitet. Carl Schmidt och hans son drev företaget mycket framgångsrikt ända från början. Efter ett år sysselsatte de 100 smeder, slipare och övriga arbetare. För storskalig produktion och försäljning är närheten till Köln idealisk eftersom Köln vid denna tid är ett av de största och rikaste handelscentra på tysk mark. Härifrån börjar produkter från CARL SCHMIDT SOHN att skeppas ut i världen. Saxar och knivar från Solingen är kända som garanten för bästa kvalitet och goda produkter. Och detta vid en tid då det ännu tog mycket lång tid att sprida nyheter. Svärd, sablar, knivar och saxar från Solingen övertygar genom sin kvalitet och goda egenskaper.

 1. AMELUX

  Frankrike

 2. WURZER PROFILIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

 3. GALILEO S.P.A.

  Italien

 4. COSE DI CASA DI MANTELLASSI MICHELA

  Italien

 5. SEAMLESS ALUMINIUM LIMITED

  Irland

 6. IDEAL-GUß DRAGONJA GMBH

  Tyskland

 7. CARINA S.R.L.

  Italien

 8. HATS HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 9. AVEDKO

  Nederländerna

 10. TKD SRL

  Italien