• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • husdjur

Resultat för

Husdjur - Import och export

 1. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Upptäck CHAMP ett enastående hundmatsmärke som erbjuder kvalitet till ett exportvänligt pris. CHAMP är noggrant utformat och lever upp till de strikta standarderna hos ISO 9001 och H.A.C.C.P. Våra recept lever även upp till de krävande standarderna hos US NRC och Aafco; det understryker vår hängivenhet till att klara de allra högsta ribborna. CHAMP innhåller en oslagbar sammansättning av högkvalitativa proteiner och fetter i en noggrant utformad balans för att ge din hund den optimala näringsblandningen. Vi har tillsatt viktiga vitaminer för att skapa en komplett och välrundad diet. Genom en skicklig kombination av råmaterial och en extruderingsprocess uppnår vi en enastående matsmältning och banar vägen för en bättre näringsupptagning. De högteknologiska teknikerna för skapandet av CHAMP tillsammans med urvalet av ingredienser garanterar en smakupplevelse som hundar älskar. CHAMP är förstahandsvalet för hundägare som letar efter torrfoder som ger energi och stimulans till deras hundar. Utöver slutkunder riktar CHAMP in sig på yrkespersoner inom olika fält, som institutioner som militären och polisenheter. Uppfödare och detaljhandlare kan förlita sig på konsekvent kvalitet och pålitlighet med CHAMP. Champ finns tillgängligt varje dag i 22 länder som Egypten, Saudiarabien, Qatar, Kuwait och Malaysia. Välkommen till vår hemsida för att ta reda på mer. CHAMP, PROFFSENS VAL

 2. KAYA HANDELSGÜTER & ROHSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KAYA HANDELSGÜTER & ROHSTOFFE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

 3. JOTTI GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JOTTI GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Todtnau, Tyskland.

 4. K'WOUAFF

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget K'WOUAFF, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husdjur - Produkter. Företaget är även verksamt inom Husdjur, sällskapsdjur, Husdjur, djurtillbehör, föda för hundar, föda för katter, Säljer hundmat, Säljer kattmat, och hundtillbehör. Företagets huvudkontor finns i Juprelle, Belgien.

 5. HAVAG GLAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HAVAG GLAS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Wolfsberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AP PACKAGING SERVICE INH. ANDREAS PROTSCH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AP PACKAGING SERVICE INH. ANDREAS PROTSCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 2. CATAHOULA LEOPARD DOG

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CATAHOULA LEOPARD DOG, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom hundar, hunduppfödning, och uppfödning av djur. Företagets huvudkontor finns i Scano Di Montiferro, Italien.

 3. FASHION FACTORY CO., LTD

  Sydkorea

  Puppia är en global designgrupp inom djurmode för hundar, med huvudkontor i Sydkorea. Med det kunnande som vi ackumulerat inom modevärlden och vårt sinne för design är våra produkter av högsta rang. Våra produkter säljs också på Harrods varuhus i London, England och på Marshall fields varuhus i USA.

 4. PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundar och katter - artiklar, tillbehör för husdjur, och Hundar och katter - artiklar. Företagets huvudkontor finns i Umraniye, Turkiet.

 5. PETCALVIT PET PARROT ACCESORY

  Turkiet

  Företaget PETCALVIT PET PARROT ACCESORY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom kommunala auktioner. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S.

  Turkiet

  Företaget PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Husdjur - Produkter, Husdjur - Produkter, tillbehör för husdjur, leksaker för djur, och Oblačila za domače živali. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. PEGASUS HEIMTIERBEDARF INH. BARBARA WODTKE

  Tyskland

  Företaget PEGASUS HEIMTIERBEDARF INH. BARBARA WODTKE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Meinersen, Tyskland.

 1. PREDATORY FISH BAY

  Grekland

  Företaget PREDATORY FISH BAY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Akvariefiskar. Företaget är även verksamt inom akvarier, Tropiska fiskar, fisk i parti, och husdjur. Företagets huvudkontor finns i Athens, Grekland.

 2. PET SNACK COMPANY S.L.

  Spanien

  Företaget PET SNACK COMPANY S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundar, Katter, Husdjur - Produkter, tilltugg, Hundar, Katter, och Husdjur - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Pet Snack Company S.l., Spanien.

 3. EDUCATION CANINE VAUD

  Schweiz

  Företaget EDUCATION CANINE VAUD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Echichens, Schweiz.

 4. LES AMIS DE L'HOMME

  Frankrike

  Företaget LES AMIS DE L'HOMME, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom torrfoder för djur, kroketter för hundar, kroketter för katter, och djurtillbehör. Företagets huvudkontor finns i Le Chambon Feugerolles, Frankrike.

 5. POMERANIAN RESIDENCE

  Nederländerna

  Företaget POMERANIAN RESIDENCE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Heerlen, Nederländerna.

 6. EDITION JANKA

  Tyskland

  Företaget EDITION JANKA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Alzenau, Tyskland.

 7. PETBOOKING.IT

  Italien

  Företaget PETBOOKING.IT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Verona, Italien.

 8. GARDEN DOG HOUSE

  Turkiet

  Företaget GARDEN DOG HOUSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom hundtillbehör. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 1. ZOOPLUS PETS

  Ukraina

  Företaget ZOOPLUS PETS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, hundar, perserkatter, nyfödda djur, valpar med stamtavla, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 2. KATTENHOTEL CATCHY

  Nederländerna

  Företaget KATTENHOTEL CATCHY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Waarland, Nederländerna.

 3. OVER PACK

  Polen

  Företaget OVER PACK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballering och packning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom förpackning och emballage, skönhetsprodukter, självschampoonering, och husdjur. Företagets huvudkontor finns i Łask, Polen.

 4. ANIMALEMENT NÔTRE

  Frankrike

  Företaget ANIMALEMENT NÔTRE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Saint Pierre Du Palais, Frankrike.

 5. S.R.P.A. VEEWEYDE

  Belgien

  Företaget S.R.P.A. VEEWEYDE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Hästar och åsnor, mindre djur, hundar, katter, och Hästar och åsnor. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 6. VAU TORTE

  Kroatien

  Företaget VAU TORTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom kex för hundar, Tillverkning av husdjursprodukter, och Tillbehör för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Kasina, Kroatien.

 7. VENNEX TEXTILLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget VENNEX TEXTILLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Ostercappeln, Tyskland.

 8. ANGIPET

  Schweiz

  Företaget ANGIPET, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Chene-Bourg, Schweiz.

 9. DELDERS DOGS

  Förenade kungariket

  Företaget DELDERS DOGS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Milton Keynes, Förenade kungariket.

 10. BIOLOGIA Y NUTRICION 2, S.A.

  Spanien

  Företaget BIOLOGIA Y NUTRICION 2, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom torrfoder för djur, och korv för hundar. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Husdjur - Import och export

Antal resultat

8 975 Företag