• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • husdjur

Resultat för

Husdjur - Import och export

 1. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Upptäck CHAMP ett enastående hundmatsmärke som erbjuder kvalitet till ett exportvänligt pris. CHAMP är noggrant utformat och lever upp till de strikta standarderna hos ISO 9001 och H.A.C.C.P. Våra recept lever även upp till de krävande standarderna hos US NRC och Aafco; det understryker vår hängivenhet till att klara de allra högsta ribborna. CHAMP innhåller en oslagbar sammansättning av högkvalitativa proteiner och fetter i en noggrant utformad balans för att ge din hund den optimala näringsblandningen. Vi har tillsatt viktiga vitaminer för att skapa en komplett och välrundad diet. Genom en skicklig kombination av råmaterial och en extruderingsprocess uppnår vi en enastående matsmältning och banar vägen för en bättre näringsupptagning. De högteknologiska teknikerna för skapandet av CHAMP tillsammans med urvalet av ingredienser garanterar en smakupplevelse som hundar älskar. CHAMP är förstahandsvalet för hundägare som letar efter torrfoder som ger energi och stimulans till deras hundar. Utöver slutkunder riktar CHAMP in sig på yrkespersoner inom olika fält, som institutioner som militären och polisenheter. Uppfödare och detaljhandlare kan förlita sig på konsekvent kvalitet och pålitlighet med CHAMP. Champ finns tillgängligt varje dag i 22 länder som Egypten, Saudiarabien, Qatar, Kuwait och Malaysia. Välkommen till vår hemsida för att ta reda på mer. CHAMP, PROFFSENS VAL

 2. JOTTI GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JOTTI GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Todtnau, Tyskland.

 3. KAYA HANDELSGÜTER & ROHSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KAYA HANDELSGÜTER & ROHSTOFFE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

 4. K'WOUAFF

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget K'WOUAFF, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Husdjur - Produkter. Företaget är även verksamt inom Husdjur, sällskapsdjur, Husdjur, djurtillbehör, föda för hundar, föda för katter, Säljer hundmat, Säljer kattmat, och hundtillbehör. Företagets huvudkontor finns i Juprelle, Belgien.

 5. HAVAG GLAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HAVAG GLAS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Wolfsberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CATAHOULA LEOPARD DOG

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CATAHOULA LEOPARD DOG, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom hundar, hunduppfödning, och uppfödning av djur. Företagets huvudkontor finns i Scano Di Montiferro, Italien.

 2. FASHION FACTORY CO., LTD

  Sydkorea

  Puppia är en global designgrupp inom djurmode för hundar, med huvudkontor i Sydkorea. Med det kunnande som vi ackumulerat inom modevärlden och vårt sinne för design är våra produkter av högsta rang. Våra produkter säljs också på Harrods varuhus i London, England och på Marshall fields varuhus i USA.

 3. PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget PEGGY HAYVAN SAGLIGI TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundar och katter - artiklar, tillbehör för husdjur, och Hundar och katter - artiklar. Företagets huvudkontor finns i Umraniye, Turkiet.

 4. PETSWORD A.S

  Turkiet

  Företaget PETSWORD A.S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Husdjur - Produkter, mat för husdjur, induktionsvagnar, Husdjur - Produkter, och tillbehör för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Samsun, Turkiet.

 5. PETCALVIT PET PARROT ACCESORY

  Turkiet

  Företaget PETCALVIT PET PARROT ACCESORY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom kommunala auktioner. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S.

  Turkiet

  Företaget PETBOSS EVCIL HAYVAN URUNLERI IMALATI VE TOPTAN TIC. ITH. IHR. PAZ. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Husdjur - Produkter, Husdjur - Produkter, tillbehör för husdjur, leksaker för djur, och Oblačila za domače živali. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. PEGASUS HEIMTIERBEDARF INH. BARBARA WODTKE

  Tyskland

  Företaget PEGASUS HEIMTIERBEDARF INH. BARBARA WODTKE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Meinersen, Tyskland.

 1. PREDATORY FISH BAY

  Grekland

  Företaget PREDATORY FISH BAY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Akvariefiskar. Företaget är även verksamt inom akvarier, Tropiska fiskar, fisk i parti, och husdjur. Företagets huvudkontor finns i Athens, Grekland.

 2. PET SNACK COMPANY S.L.

  Spanien

  Företaget PET SNACK COMPANY S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundar, Katter, Husdjur - Produkter, tilltugg, Hundar, Katter, och Husdjur - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Pet Snack Company S.l., Spanien.

 3. EDUCATION CANINE VAUD

  Schweiz

  Företaget EDUCATION CANINE VAUD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Echichens, Schweiz.

 4. LES AMIS DE L'HOMME

  Frankrike

  Företaget LES AMIS DE L'HOMME, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom torrfoder för djur, kroketter för hundar, kroketter för katter, och djurtillbehör. Företagets huvudkontor finns i Le Chambon Feugerolles, Frankrike.

 5. PETBOOKING.IT

  Italien

  Företaget PETBOOKING.IT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Verona, Italien.

 6. POMERANIAN RESIDENCE

  Nederländerna

  Företaget POMERANIAN RESIDENCE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Heerlen, Nederländerna.

 7. EDITION JANKA

  Tyskland

  Företaget EDITION JANKA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Alzenau, Tyskland.

 8. AP PACKAGING SERVICE INH. ANDREAS PROTSCH

  Tyskland

  Företaget AP PACKAGING SERVICE INH. ANDREAS PROTSCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 1. GARDEN DOG HOUSE

  Turkiet

  Företaget GARDEN DOG HOUSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom hundtillbehör. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 2. KATTENHOTEL CATCHY

  Nederländerna

  Företaget KATTENHOTEL CATCHY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Waarland, Nederländerna.

 3. ABIGAIL

  Polen

  Företaget ABIGAIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Bieruń, Polen.

 4. PRODUSEDINGOSPODARIE.RO

  Rumänien

  Företaget PRODUSEDINGOSPODARIE.RO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom Frukt, Husdjur, Frukt, och Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 5. JACHTINSTINCT PROFESSIONEEL

  Nederländerna

  Företaget JACHTINSTINCT PROFESSIONEEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Nijmegen, Nederländerna.

 6. DIAMONDS4DOGS

  Nederländerna

  Företaget DIAMONDS4DOGS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom djurhår, och hundar. Företagets huvudkontor finns i Huizen, Nederländerna.

 7. VERAFOUNDATION

  Ukraina

  Företaget VERAFOUNDATION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 8. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Företaget ZOOFACHMARKT - MARCHE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Svin, Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Heinsberg, Tyskland.

 9. GREEN PET'S

  Italien

  Företaget GREEN PET'S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Pordenone, Italien.

 10. VAU TORTE

  Kroatien

  Företaget VAU TORTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom kex för hundar, Tillverkning av husdjursprodukter, och Tillbehör för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Kasina, Kroatien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Husdjur - Import och export

Antal resultat

8 990 Företag