• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hundmat

Resultat för

Hundmat - Import och export

 1. B2B KAUARTIKEL.COM GMBH

  Tyskland

  Som specialister på tuggartiklar och mer än 20 års erfarenhet av att sälja djurfoder står vi till tjänst med allt du behöver. Vi är särskilt stolta över att kunna erbjuda dig och dina husdjur mer än 400 olika sorters torkade tuggartiklar. Det finns många fördelar med att handla hos oss: Produkterna i vårt sortiment innehåller varken konserveringsmedel, kemiska tillsatser, salter, färgämnen eller attrahenter, och är särskilt väl lämpade för allergiska hundar. Vi erbjuder ett komplett sortiment för hundar och det största utbudet av torkade tuggartiklar. Vi levererar till Tyskland, Österrike, Danmark, Sverige, Finland, Frankrike, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Italien, Schweiz, Malta, Bulgarien, Slovenien och Spanien. Vårt produktsortiment omfattar bland annat torkade tuggartiklar från buffel, fisk, fågel, hjort, kalv, insekter, kamel, känguru, kanin, lamm, oxe, häst, ko, får, gris, struts, vilt och get. Köttrullar, tuggpinnar, köttärningar, korvsnacks, Ayka BARF-produkter, tuggben, hundkorvar, hundben, träningsgodis, mixpåsar, tuggsnacks, tärningsprodukter och korvgodis.

 2. TROPICAL

  Polen

  Tropical foods har blivit en populär och välkänd faktor i akvarieindustrin under de senaste 45 åren. Vi exporterar till över 80 länder över hela världen. Vårt sortiment: •VATTENBEHANDLINGSPRODUKTER Våra behandlingsprodukter innehåller alla nödvändiga ingredienser för att behandla akvarievatten och anpassa det till invånarnas behov. Erbjudandet komplementeras av specialiserade salter som är användbara vid transport och kläckning. •FÖREBYGGANDE - PROBIOTISKT FODER I FÖREBYGGANDE SYFTE innefattar foder med probiotika för daglig utfodring av fisk. Fodret finns i fyra storlekar: Mikro, XXS, S och M. •MJUKT SORTIMENT - INNOVATIVA KONCEPT AV AKVARIEPRODUKTER Mjuka granulat, hög hydrostabilitet, enastående upptagbarhet, mängder av näring - det är de unika kvaliteterna hos vårt mjuka sortiment av akvarieprodukter. Den polska tillverkaren har utvecklat en unik metod för att tillverka mjuka, extruderade livsmedel, som är mer attraktivt för fisken och lättare för matsmältningen. •TROPICAL PREMIUM LINE innefattar både generella och specialanpassade foder, till för fiskar med specifika kostbehov. •TROPICAL MARINE POWER innefattar foder, vattenbehandlingsprodukter och havssalt för saltvattensakvarium. Tropical har specialiserade foder för dekorationsfiskar i dammar, som koi, stör och andra arter.

 3. NATURAL GREATNESS

  Spanien

 4. ARGOS

  Grekland

 5. KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HAUSMANNS TIERISCHE FEINKOST MANUFAKTUR INH. U. RIEDEL

  Tyskland

 2. HOURAL'S FOOD

  Frankrike

 3. VITALIZE SAINTHUBERT SAS BOYER

  Frankrike

 4. NOACK DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 5. BIONIC NATURE GMBH

  Tyskland

 1. SDGA CROQUETTES

  Frankrike

 2. COLONEL GUSTAVE

  Belgien

 1. BIB PETFOOD

  Spanien

 2. PRIMOFOOD GMBH

  Tyskland

 3. CHILLAX - EINE MARKE DER CHAIROS AG

  Schweiz

 4. NACANI GMBH

  Tyskland

 5. SD-BEKS, LLC

  Ryssland

  SD-Becks tillverkar djurfoder för boskap och fjäderfän; biologiskt aktiva fodertillsatser, extruderade allt-i-ett-foder och sammansatta fodertillsatser för fjäderfän och alla sorters bondgårdsdjur. Vårt produktsortiment innefattar foder för värp- och slakthöns, broilerkycklingar och vaktlar; foder för ankor och andra vattenfåglar; fodertillsatser för hästar. Extrudering gör det möjligt att ta sönder cellväggar och bryta upp kemikaliska band för att ändra den molekulära strukturen hos råmaterialet och skapa ett djurfoder som är mer användbart, näringsrikt och lättsmält. Alla våra produkter är fria från växtstimulerande medel och antibiotika. Boskapsfoder från SD-Becks baseras på forskning - vi har ett nära samarbete med jordbruksakademin i Kuzbass kring vetenskapliga upptäckter och implementering av avancerade teknologier i foderbranschen. SD-Becks använder skräddarsydd programvara för att skapa exakt utformade djurfoder.

 6. XAVER SCHEULE GMBH

  Tyskland

  Vi – Xaver Scheule GmbH – har vårt säte i Kirchheim, i det vackra Unterallgäu i Bayern, Tyskland. I mer än 90 år har vi bevittnat utvecklingen och produktionen av foder på högsta nivå, både för boskap och hästar. Vi har en omsättning på mer än 10 miljoner euro om året och med över 50 medarbetare räknar vi oss idag till en av de mest kända medelstora företagen i regionen.

 7. ARMITAGE PET CARE

  Förenade kungariket

 8. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turkiet

 1. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarien

 2. CROQUETTES SERVICE

  Frankrike

 3. FITMIN

  Tjeckiska republiken

 4. GAHERPROGA SL

  Spanien

 5. CHEMI - VIT S.R.L.

  Italien

 6. TUTIENDADEANIMALES.COM

  Spanien

 7. OZIDEAL AHMET AYRANCI

  Turkiet

 8. SFS PET FOOD

  Turkiet

 9. PALEO RIDGE

  Förenade kungariket

 10. AVALON PETFOOD

  Nederländerna