• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hundmat

Resultat för

Hundmat - Import och export

 1. B2B KAUARTIKEL.COM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som specialister på tuggartiklar och mer än 20 års erfarenhet av att sälja djurfoder står vi till tjänst med allt du behöver. Vi är särskilt stolta över att kunna erbjuda dig och dina husdjur mer än 400 olika sorters torkade tuggartiklar. Det finns många fördelar med att handla hos oss: Produkterna i vårt sortiment innehåller varken konserveringsmedel, kemiska tillsatser, salter, färgämnen eller attrahenter, och är särskilt väl lämpade för allergiska hundar. Vi erbjuder ett komplett sortiment för hundar och det största utbudet av torkade tuggartiklar. Vi levererar till Tyskland, Österrike, Danmark, Sverige, Finland, Frankrike, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Italien, Schweiz, Malta, Bulgarien, Slovenien och Spanien. Vårt produktsortiment omfattar bland annat torkade tuggartiklar från buffel, fisk, fågel, hjort, kalv, insekter, kamel, känguru, kanin, lamm, oxe, häst, ko, får, gris, struts, vilt och get. Köttrullar, tuggpinnar, köttärningar, korvsnacks, Ayka BARF-produkter, tuggben, hundkorvar, hundben, träningsgodis, mixpåsar, tuggsnacks, tärningsprodukter och korvgodis.

 2. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Upptäck CHAMP ett enastående hundmatsmärke som erbjuder kvalitet till ett exportvänligt pris. CHAMP är noggrant utformat och lever upp till de strikta standarderna hos ISO 9001 och H.A.C.C.P. Våra recept lever även upp till de krävande standarderna hos US NRC och Aafco; det understryker vår hängivenhet till att klara de allra högsta ribborna. CHAMP innhåller en oslagbar sammansättning av högkvalitativa proteiner och fetter i en noggrant utformad balans för att ge din hund den optimala näringsblandningen. Vi har tillsatt viktiga vitaminer för att skapa en komplett och välrundad diet. Genom en skicklig kombination av råmaterial och en extruderingsprocess uppnår vi en enastående matsmältning och banar vägen för en bättre näringsupptagning. De högteknologiska teknikerna för skapandet av CHAMP tillsammans med urvalet av ingredienser garanterar en smakupplevelse som hundar älskar. CHAMP är förstahandsvalet för hundägare som letar efter torrfoder som ger energi och stimulans till deras hundar. Utöver slutkunder riktar CHAMP in sig på yrkespersoner inom olika fält, som institutioner som militären och polisenheter. Uppfödare och detaljhandlare kan förlita sig på konsekvent kvalitet och pålitlighet med CHAMP. Champ finns tillgängligt varje dag i 22 länder som Egypten, Saudiarabien, Qatar, Kuwait och Malaysia. Välkommen till vår hemsida för att ta reda på mer. CHAMP, PROFFSENS VAL

 3. ZAREA SP Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget ZAREA SP Z.O.O, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, torrfoder för djur, hundgodis, Foder för husdjur, dietprodukter för hundar, ben för sällskapsdjur, ben för föda, och torrvaror. Företagets huvudkontor finns i Oborniki, Polen.

 4. NUOVA FATTORIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Nuova Fattoria SRL producerar komplett foder för hundar och katter "Made in Italy 100% certifierat", baserat på majs, grisfärs, svinstrutto, vitaminer och mineraler som ger djuret alla väsentliga näringsämnen för en korrekt metabolism. Produktionen använder sig av selektiv extruderingsteknik och är huvudsakligen märkt med NUOVA FATTORIA. Företaget tillhandahåller sin kunskap och produktions teknologier för skapandet av privatmärken.

 5. NATURAL GREATNESS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget NATURAL GREATNESS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom tillverkare av kattmat, foder för djur utan konserveringsmedel, naturligt djurfoder, holistiskt djurfoder, allergitestat djurfoder, tillverkare av hundmat, och torrt djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Aielo De Malferit, Valencia, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ARGOS

  Grekland

  Verified by europages badge

  Företaget ARGOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, hundgodis, Foder för husdjur, Säljer hundmat, naturlig hundmat, och ben för föda. Företagets huvudkontor finns i Kria Vrisi, Grekland.

 2. KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Torkad frukt, zooteknisk föda, livsmedel för hästar, degbitar för fåglar, torkade grönsaker, sestavine hrane za domače živali, Foder för husdjur, och Torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Altrip, Tyskland.

 3. HAUSMANNS TIERISCHE FEINKOST MANUFAKTUR INH. U. RIEDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HAUSMANNS TIERISCHE FEINKOST MANUFAKTUR INH. U. RIEDEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företagets huvudkontor finns i Ronnenberg, Tyskland.

 4. NOACK DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NOACK DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företagets huvudkontor finns i Warendorf, Tyskland.

 5. VITALIZE SAINTHUBERT SAS BOYER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VITALIZE SAINTHUBERT SAS BOYER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom föda för hundar, kroketter för hundar, kroketter för katter, och torrfoder för djur. Företagets huvudkontor finns i Beleymas, Frankrike.

 1. BIONIC NATURE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BIONIC NATURE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företagets huvudkontor finns i Wehringen, Tyskland.

 2. PRIMOFOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PRIMOFOOD GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, zooteknisk föda, djurfoder, integratorer för hundar, Hundmat, och Kattmat. Företagets huvudkontor finns i Rottenburg, Tyskland.

 1. COLONEL GUSTAVE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget COLONEL GUSTAVE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, torrfoder för djur, kroketter för hundar, kroketter för katter, naturligt djurfoder, Hundmat, blötfoder för katter, och blötfoder för hundar. Företagets huvudkontor finns i Landenne, Belgien.

 2. SDGA CROQUETTES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SDGA CROQUETTES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, Hundmat, Kattmat, hundtillbehör, och naturlig hundmat. Företagets huvudkontor finns i Saint-Genest-Lerpt, Frankrike.

 3. NACANI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NACANI GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företagets huvudkontor finns i Grafing, Tyskland.

 4. SD-BEKS, LLC

  Ryssland

  SD-Becks tillverkar djurfoder för boskap och fjäderfän; biologiskt aktiva fodertillsatser, extruderade allt-i-ett-foder och sammansatta fodertillsatser för fjäderfän och alla sorters bondgårdsdjur. Vårt produktsortiment innefattar foder för värp- och slakthöns, broilerkycklingar och vaktlar; foder för ankor och andra vattenfåglar; fodertillsatser för hästar. Extrudering gör det möjligt att ta sönder cellväggar och bryta upp kemikaliska band för att ändra den molekulära strukturen hos råmaterialet och skapa ett djurfoder som är mer användbart, näringsrikt och lättsmält. Alla våra produkter är fria från växtstimulerande medel och antibiotika. Boskapsfoder från SD-Becks baseras på forskning - vi har ett nära samarbete med jordbruksakademin i Kuzbass kring vetenskapliga upptäckter och implementering av avancerade teknologier i foderbranschen. SD-Becks använder skräddarsydd programvara för att skapa exakt utformade djurfoder.

 5. NATURAL DOG UNIVERSE

  Belgien

  Natural Woopies är ett kosttillskott som är helt naturligt och färskt för alla slags hundar. Natural Dog Universes affärsidé är att tillverka naturliga produkter för en bättre hälsa och vitalitet hos din hund. Natural woopies är vår huvudprodukt, en liten kaka med och färsk och naturlig smak, som tillverkas av naturlig köttråvara av hög kvalitet. Hundar älskar Natural Woopies eftersom de är färska, saftiga och smakrika.

 6. XAVER SCHEULE GMBH

  Tyskland

  Vi – Xaver Scheule GmbH – har vårt säte i Kirchheim, i det vackra Unterallgäu i Bayern, Tyskland. I mer än 90 år har vi bevittnat utvecklingen och produktionen av foder på högsta nivå, både för boskap och hästar. Vi har en omsättning på mer än 10 miljoner euro om året och med över 50 medarbetare räknar vi oss idag till en av de mest kända medelstora företagen i regionen.

 7. ARMITAGE PET CARE

  Förenade kungariket

  Företaget ARMITAGE PET CARE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företagets huvudkontor finns i Nottingham, Förenade kungariket.

 8. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarien

  Företaget GOUT DE CANARD LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Animaliska oljor och fett, Hundmat, Konserver, Patéer och pastejer, Animaliska oljor och fett, Hundmat, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Rakovski, Bulgarien.

 1. GAHERPROGA SL

  Spanien

  Företaget GAHERPROGA SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Foder för husdjur, föda för katter, sällskapsdjur, och naturligt djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Palencia, Spanien.

 2. BIMORDISCOS PET PRODUCTS

  Spanien

  Företaget BIMORDISCOS PET PRODUCTS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Hundar och katter - artiklar, Tillverkning av husdjursprodukter, Hundar och katter - artiklar, hundar, och naturlig hundmat. Företagets huvudkontor finns i Albacete, Spanien.

 3. FITMIN

  Tjeckiska republiken

  Företaget FITMIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, Kattmat, Hundmat, livsmedel för hästar, och mindre djur. Företagets huvudkontor finns i Zamberk , Tjeckiska republiken.

 4. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, Foder för husdjur, Kattmat, Hundmat, och Foder för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 5. JACARD PETFOOD, S.L.

  Spanien

  Företaget JACARD PETFOOD, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom föda för hundar, torrfoder för djur, kroketter för katter, och kroketter för hundar. Företagets huvudkontor finns i Castellar Del Valles, Spanien.

 6. CHEMI - VIT S.R.L.

  Italien

  Företaget CHEMI - VIT S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Foder för burfåglar, Hundmat, Foder för burfåglar, och Hundmat. Företagets huvudkontor finns i Quattro Castella, Italien.

 7. TUTIENDADEANIMALES.COM

  Spanien

  Företaget TUTIENDADEANIMALES.COM, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Hundmat, Säljer kattmat, föda för akvariefiskar, och kosttillskott för fåglar. Företagets huvudkontor finns i Malaga, Spanien.

 8. HOURAL'S FOOD

  Frankrike

  Företaget HOURAL'S FOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, Hundmat, Kattmat, föda för hundar, och hundtillbehör. Företagets huvudkontor finns i Vouneuil Sous Biard, Frankrike.

 9. OZIDEAL AHMET AYRANCI

  Turkiet

  Företaget OZIDEAL AHMET AYRANCI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, Kattmat, Hundmat, kattsand, och tillbehör för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 10. SFS PET FOOD

  Turkiet

  Företaget SFS PET FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis