• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hummer

Resultat för

Hummer - Import och export

 1. FISHERIES INTL

  Mauretanien

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi är ett fiskeföretag och exportör av fryst ombord, fryst på land och färsk fisk från Mauretanien till Dakhla. Vi är belägna i Mauretanien - Västafrika och Tyskland. Vi fiskar och exporterar från dina fiskevatten till Europa; Afrika; Arabländerna och Asien och Kanada. Vi är ett företag som respekterar de sanktioner som Europeiska unionen och Förenta staterna har röstat för. Det innebär att vi inte handlar med länder som är föremål för ekonomiska sanktioner, t.ex. Kuba, Ryssland och Venezuela. ........ Vår fisk som fryses ombord på fiskefartyg och vår fisk som fryses på land uppfyller de rekommenderade behandlingarna för fisk, tankar och kylanläggningar uppfyller de europeiska lagstadgade kraven. Vår fisk har följande egenskaper: - Protein: 60-70 %. - Fett: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Vi rekommenderar att alla kunder skickar oss en avsiktsförklaring om köp (LOI), i vilken du måste ange: - Den totala kvantitet som ska köpas - De exakta storlekarna på den fisk som efterfrågas - Slutlig destination - Fiskens vetenskapliga namn

 2. BIANCO DI MAZARA SRL

  Italien

  Bianco di Mazara fiskar och säljer röda och vita räkor från Medelhavet. Den röda och vita räkan som företaget Biancos flotta av fiskebåtar fiskar förädlas och förpackas direkt ombord, i bägare på minst 500 g. Deras distribution är avsedd för storskalig detaljhandel, stormarknader och partihandelsföretag. Bianco di Mazara garanterar distributionen i Italien och produktens kvalitet.

 3. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spanien

  Hos GRUPO CENTRAL PESCA är vi specialiserade på import/export av fisk och skaldjur av hög kvalitet.

 4. MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR

  Frankrike

  Företaget MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Hummer, Hummer, och Rent vaniljextrakt. Företagets huvudkontor finns i Castanet Tolosan, Frankrike.

 5. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanien

  Företaget VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Hummer, skaldjur djupfrysta, och Hummer. Företagets huvudkontor finns i Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN

  Frankrike

  Företaget VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom tapesmusslor, hjärtmusslor, hummer, och Krabbtaskor. Företagets huvudkontor finns i Carnac, Frankrike.

 2. LOBSTER FISH

  Belgien

  Företaget LOBSTER FISH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Snäckor, skaldjur, skaldjur, hummer, fiskade sötvattensskaldjur, och Snäckor, skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 3. TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL

  Italien

  Företaget TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hummer. Företaget är även verksamt inom rening mollusker. Företagets huvudkontor finns i Riccione, Italien.

 4. MARISCOSGALLEGO.ES

  Spanien

  Företaget MARISCOSGALLEGO.ES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom havskräftor, hummer, krabbor, och Krabbtaskor. Företagets huvudkontor finns i Rua Salgadura Nº2, Spanien.

 5. HÜMMER GMBH

  Tyskland

  Företaget HÜMMER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Ölbryggerier - Maskiner och utrustning, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Filtrering, utrustning och tillbehör, Emballering och packning - Maskiner och utrustning, Ölbryggerier - Maskiner och utrustning, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Filtrering, utrustning och tillbehör, och Emballering och packning - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Geroda, Tyskland.

 1. LEHNHERR S.A.

  Schweiz

  Företaget LEHNHERR S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Kräftor, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Snäckor, skaldjur, Hummer, Kräftor, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Snäckor, skaldjur, och Hummer. Företagets huvudkontor finns i Bevaix, Schweiz.

 2. SUPET SU TURIZM PETROL

  Turkiet

  Företaget SUPET SU TURIZM PETROL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sötvattensfiskar. Företaget är även verksamt inom Fisk - Import/Export, export av färsk fisk, Fisk - Import/Export, och hummer. Företagets huvudkontor finns i Sisli / Istanbul, Turkiet.

 1. COPENMAR APS

  Danmark

  Företaget COPENMAR APS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom hummer, tonfisk, och fisk i parti. Företagets huvudkontor finns i København, Danmark.

 2. L' ECREVISSE

  Frankrike

 3. INTERPRAL ULYSSE

  Frankrike

 4. JONCOUR EUGENE

  Frankrike

 5. HUMMER CO.,LTD

  Sydkorea

  Hummer, ett miljövänligt företag, grundades för att utveckla den moderna vardagens hushållsapparater; i synnerhet kvarnar för livsmedelsavfall för hemmafruar, minisolskydd för fordon, vaxutdelande stiftpenna för tandtekniker & laboratorier med en ny teknik, egen design, F&U, tillverkningskunskap, nytt konstruktionssystem, etc.

 6. SATZ-OFFIZIN HÜMMER GMBH

  Tyskland

  Företaget SATZ-OFFIZIN HÜMMER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektroniska publikationer. Företagets huvudkontor finns i Waldbüttelbrunn, Tyskland.

 7. ANDREAS HUMMER

  Österrike

  Företaget ANDREAS HUMMER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Jord- och skogsbruk - Maskiner och tilläggsutrustning. Företaget är även verksamt inom Bilar, Bilar för turism, Kommersiella fordon - lastbilar, skåpbilar, Begagnade fordon, Bilar, Bilar för turism, Kommersiella fordon - lastbilar, skåpbilar, och Begagnade fordon. Företagets huvudkontor finns i Markt Allhau, Österrike.

 8. SPEDITION HÜMMER

  Tyskland

  Företaget SPEDITION HÜMMER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Flygbolag - frakttjänster. Företaget är även verksamt inom Internationella varutransporter, Vägtransporter, Vägtransport - logistik, Internationell flytt, Internationella varutransporter, Vägtransporter, Vägtransport - logistik, och Internationell flytt. Företagets huvudkontor finns i Burgkunstadt, Tyskland.

 1. LAUFGUT HÜMMER

  Tyskland

  Företaget LAUFGUT HÜMMER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Skrivmaterial. Företaget är även verksamt inom Skor, Herrskor, Damskor, Sport - och fritidsskor, Skor, Herrskor, Damskor, och Sport - och fritidsskor. Företagets huvudkontor finns i Bamberg, Tyskland.

 2. HÜMMER TRANSPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget HÜMMER TRANSPORT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Flygbolag - frakttjänster. Företaget är även verksamt inom Internationella varutransporter, och Internationella varutransporter. Företagets huvudkontor finns i Dingolshausen, Tyskland.

 3. ELEKTRO HERBERT HUMMER GMBH

  Österrike

  Företaget ELEKTRO HERBERT HUMMER GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Byggnadsfinbearbetning - Företag, Elarbeten, Anläggningar för ljudbehandling, television och video - Tillbehör, Vatten - Produktion och distribution, Byggnadsfinbearbetning - Företag, Elarbeten, och Anläggningar för ljudbehandling, television och video - Tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Salzburg, Österrike.

 4. KANZLEI HÜMMER & HUML

  Tyskland

  Företaget KANZLEI HÜMMER & HUML, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Informationsteknik - Programvara. Företaget är även verksamt inom Affärsinformation, Finanskonsulter, Finanskonsulter, Förvaltningsråd, Affärsinformation, Finanskonsulter, Finanskonsulter, och Förvaltningsråd. Företagets huvudkontor finns i Bamberg, Tyskland.

 5. DIPL. ING. HERMANN HUMMER

  Tyskland

  Företaget DIPL. ING. HERMANN HUMMER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Behandling av vatten - Apparater och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Konsult för byggnads-, landskaps- och offentliga arbeten, Kvalitetskontroll - Offentliga byggnader och arbeten, Arkitektur - Tekniska kontor, Möblerade kontor och industrilokaler - Service, Konsult för byggnads-, landskaps- och offentliga arbeten, Kvalitetskontroll - Offentliga byggnader och arbeten, Arkitektur - Tekniska kontor, och Möblerade kontor och industrilokaler - Service. Företagets huvudkontor finns i Angermünde, Tyskland.

 6. OLDTIMER & HUMMER -STRETCHLIMOUSINEN VERLEIH.ROLLS-ROYCE,MERCEDES.....

  Tyskland

  Företaget OLDTIMER & HUMMER -STRETCHLIMOUSINEN VERLEIH.ROLLS-ROYCE,MERCEDES....., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Resor och turism. Företaget är även verksamt inom Resebyråer, Bussar - Utlandsresor, Biluthyrning, Biluthyrning med chaufför, Resebyråer, Bussar - Utlandsresor, Biluthyrning, och Biluthyrning med chaufför. Företagets huvudkontor finns i Reisbach, Tyskland.

 7. ELEKTRO ING. MAX HUMMER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget ELEKTRO ING. MAX HUMMER GESELLSCHAFT M.B.H., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Kranar för sanitetsutrymmen, Hydrauliska anläggningar - hygien och sanitet, Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning, Vatten - Produktion och distribution, Kranar för sanitetsutrymmen, Hydrauliska anläggningar - hygien och sanitet, och Industriell uppvärmning - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Salzburg, Österrike.

 8. DER BLAUE HUMMER EVENTCATERING GMBH

  Tyskland

  Företaget DER BLAUE HUMMER EVENTCATERING GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Resor och turism, Resebyråer, Hotell, Kött- och korvkonserver, Resor och turism, Resebyråer, och Hotell. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 9. DENTALLABOR JUTTA HÜMMER GMBH

  Tyskland

  Företaget DENTALLABOR JUTTA HÜMMER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Farmakologiprodukter av bas- och hjälppreparatstyp. Företaget är även verksamt inom Farmaceutprodkter, Medicin och kirurgi - Apparater och utrustning, Medicin och kirurgi - Instrument, Medicin och kirurgi - artiklar och instrument, Farmaceutprodkter, Medicin och kirurgi - Apparater och utrustning, Medicin och kirurgi - Instrument, och Medicin och kirurgi - artiklar och instrument. Företagets huvudkontor finns i Kronach, Tyskland.

 10. ANHUI HUMMER DYNAMO CO.,LTD

  Kina

  Företaget ANHUI HUMMER DYNAMO CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vindenergi - produktion. Företaget är även verksamt inom vindkraft. Företagets huvudkontor finns i Hefei, Kina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis