• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hotell

Resultat för

Hotell - Import och export

 1. STECKO MEBLE S.J.

  Polen

  Verified by europages badge

  Stecko Meble är en erkänd möbeltillverkare med högkvalitativa och stilriktiga möbellösningar som förvandlar hushåll och kontorsutrymmen. Vårt produktsortiment är brett och mångfaldigt, för att passa olika behov och preferenser. Oavsett om du letar efter eleganta salongsmöbler, ergonomiska kontorsmöbler, modern sovrumsinredning eller funktionella kökslösningar så kan vi tillhandahålla en uppsjö av lösningar som passar olika stilar och önskemål. Från klassisk design till samtida trender - vi utvecklar ständigt vårt sortiment, för att ligga steget före och möta kundernas föränderliga önskemål. Med vårt team av skickliga designers och hantverkare är vi stolta över att kunna skapa möbler som är skräddarsydda utefter kundens individuella specifikationer. Från konceptframställning till möblering - vi säkerställer en friktionsfri och tillfredsställande upplevelse för våra kunder. Vi söker aktivt upp miljövänliga material och tillverkningsprocesser för att minimera vårt koldioxidavtryck, så att vi kan bidra till en grönare framtid. Med vårt goda rykte, byggt på pålitlighet och perfektion, har vi framgångsrikt betjänat en uppsjö av olika klienter; hushåll, inredningsdesigners och kommersiella anläggningar. Oavsett om du behöver en enda möbel eller ett omfattande inredningsprojekt, så bemöter vi varje uppdrag med professionalism och strävan efter att överskrida förväntningar.

 2. AUBERGE DE LA TOUR DE BRISON

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AUBERGE DE LA TOUR DE BRISON, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hotell. Företaget är även verksamt inom Hotell och restauranger, Hotell och restauranger, och semesterhus. Företagets huvudkontor finns i Sanilhac, Frankrike.

 3. EDENRED AUSTRIA GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget EDENRED AUSTRIA GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hotell. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 4. TOSCANA VERDE RESORT

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TOSCANA VERDE RESORT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hotell. Företaget är även verksamt inom Resor och turism, Researrangörer, residens, researrangör, Resor och turism, semesterhus, Researrangörer, typiska produkter, och restaurang. Företagets huvudkontor finns i Laterina Pergine Valdarno, Italien.

 5. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksturism. Företaget är även verksamt inom Hotell, Landsbygdsturism, regionala och typiska ostar, Hotell, bed and breakfast, hotell, lekpark, Landsbygdsturism, och jordbruksturism med rum. Företagets huvudkontor finns i Altamura, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksturism. Företaget är även verksamt inom Hotell, Landsbygdsturism, regionala och typiska ostar, Hotell, bed and breakfast, hotell, lekpark, Landsbygdsturism, och jordbruksturism med rum. Företagets huvudkontor finns i Altamura, Italien.

 2. BLEU VILLAGE VILLAGGIO TURISTICO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget BLEU VILLAGE VILLAGGIO TURISTICO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hotell. Företaget är även verksamt inom bed and breakfast. Företagets huvudkontor finns i Meta, Italien.

 3. HOTEL VILLA CASAGRANDE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget HOTEL VILLA CASAGRANDE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Hotell. Företaget är även verksamt inom historiska residens, pool med hydromassage, kongresscenter, Hotell med spa, och möblerade lägenheter. Företagets huvudkontor finns i Figline E Incisa Valdarno, Italien.

 4. PC-COLLEGE TRAINING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PC-COLLEGE TRAINING GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hotell. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 5. MGR CARTS

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MGR CARTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tapisserier. Företaget är även verksamt inom Vagnar, Potrebščine za restavracije, Hotell, Tapisserier, tyger, utrustningar för produkthantering, Vagnar, hantverksmässigt tapisseri, Potrebščine za restavracije, och demonterbara manuella vagnar för produkthantering. Företagets huvudkontor finns i Cicerale, Italien.

 1. ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hotell. Företaget är även verksamt inom Hotell och restauranger, elegant, 4-stjärnor, Hotell och restauranger, sviter, wifi tillgänglig, tillgång till gymnastiksal med panorama, kongresskansli i hotellcentrum, och affärshotell. Företagets huvudkontor finns i Udine, Italien.

 2. VILLAGGIO TURISTICO CAMPING GOFREE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget VILLAGGIO TURISTICO CAMPING GOFREE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hotell. Företaget är även verksamt inom Turistorter, möblerade lägenheter, öppet året runt, Turistorter, semesterhus, turistby, alphyddor, och bungalows. Företagets huvudkontor finns i Pragelato, Italien.

 1. DI.GI.MA.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DI.GI.MA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Mjöl och gryn, Bakverk, Järnvaror, Hotell, animaliska livsmedelsfetter, zooteknisk föda, Mjöl och gryn, livsmedelsmjöl, och Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Villanterio, Italien.

 2. AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Resor och turism. Företaget är även verksamt inom Hotell, hotell, turistinformation, Hotell, resebyråer, kontor turism, muséer, turistfrämjande, och semesterhus. Företagets huvudkontor finns i Merano, Italien.

 3. HOTEL PARASKEVAS

  Grekland

  Vårt hotell ligger i Tyros, Peloponnesos, Grekland. Det är en vacker turistort med starka traditioner endast 2, 5 timmar från Aten. Det är också det idealiska valet om ni önskar spendera en lugn semester på stranden på ett ställe med naturlig skönhet. Vår anläggning ligger nära stranden med superb utsikt över Myrtoiska havet. Vi bjuder på tsakonisk grekisk frukost, städning varje dag, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, gratis wi-fi och alla bekvämligheter ni kan behöva för att få en enastående semester.

 4. APARTAMENTOS EZARO

  Spanien

  Lägenheter med utsikt över havet och terrass i Ezaro (Galicien). Ezaro är en av de vackraste byarna i Rias Baixas den är belägen i närheten av Fervenza de Xallas, ett spektakulärt vattenfall. Lägenheter Rías Altas och Bajas: Ett stenkast från det som Galicien har att erbjuda som bäst (Santiago, Finisterre, Carnota, Dombate och Castro de Cidá, Monte Pindo, Fervenza do Xallas eller Fervenza do Ezaro ...) Lantlogi Rias Baixas: Från våra lantlogier är det möjligt att besöka: A Coruña, Santiago de Compostela och Vigo.

 5. HOTEL RESTAURANT LE PARC

  Frankrike

  Mitt i Alsace, i en liten by mellan Colmar och Strasbourg, hjärtat av vindistriktet, ligger HÔTEL- RESTAURANT LE PARC vid det medeltida slottet i Haut-Koenigsbourg. Rummen har all önskvärd komfort. Hotellet har familjerum och sviter av mycket hög standard. Hôtel-Restaurant le Parc är ett 4-stjärnigt hotell med exklusivt boende, Spa, uppvärmd pool, terrass, jacuzzi och är en idealisk plats för att tillbringa en week-end med sin familj, sina vänner eller för ett företagsseminarium som förenar arbete och avkoppling. Mat serveras i vår vinbar, som är en av de vackraste i regionen, där gästerna kan njuta av lokala produkter tillsammans med cru-viner som går i perfekt harmoni med rätterna. För riktiga finsmakare finns vår fina restaurang där du kan avnjuta uppfinningsrika maträtter som är anrättade med känsla av vår chefskock.

 6. HÔTEL DE PARIS SAINT GEORGES

  Frankrike

  Mellan Sacré-Cœur och Opéra ligger hotell Paris Saint-Georges Montmartre nära Moulin Rouge, 12 minuters promenad från de stora varuhusen. Nära gare St Lazare, 3 tunnelbanestationer från gare du Nord (anknytning till RER) 20 minuter med tunnelbana (direkt) till mässorna vid porte de Versailles. Livligt kvarter med många restauranger, biografer och butiker, parisiskt stämning som kommer att ge er en oförglömlig överblick över Paris. Ert hotell Paris Saint-Georges har 38 rum och inbjuder till lugn och ro. Där kan ni koppla av så mycket ni vill eller arbeta enkelt tack vare gratis Wifi-uppkoppling. Hotellet Paris Saint-Georges Montmartre erbjuder en meny med en riklig buffé. Njut av all komforten av ett trestjärnigt hotell där allt är avsett för er avkoppling och ert arbete, ett stenkast från Montmartre och några minuter från Opéra eller Etoile. Hotellet Paris Saint-Georges tar emot er året runt.

 7. HÔTEL BRISTOL

  Frankrike

  Hotell BRISTOL är ett trestjärnigt charmigt hotell i centrala MULHOUSE. Hotellet är omnämnt i Guide Champerard och Guide Michelin. Perfekt läge för att besöka ALSACE. Nära Vosges, Schwarzwald, Schweiz och Tyskland; Hotell BRISTOL är startpunkten för en resa längs vinvägen i Alsace, ett besök på julmarknaderna och bilmuseet, tågmuseet, museet för tygtryck, tapetmuseet... Vi kan uppfylla alla era krav för kongresser och seminarier, med modifierbara fullt utrustade konferensrum. Mottagningssalonger för era banketter eller andra evenemang. Bröllop, affärsluncher, företagsmiddagar, dop, konfirmation, medarbetarträffar osv. Bristol är ett etablissemang med traditioner, lugn och komfort, där mottagningen är varm, vänlig och raffinerad. Hotell BRISTOL har en gratis privat parkering och plats för turistbussar.

 8. HOTEL RISI SRL

  Italien

  Hotellet Risi di Colico ligger 500 meter från tågstationen och har ett centralt läge vid sjön. Vi erbjuder er 36 rum och 2 sviter med luftkonditionering, TV, telefon, Internet och minibar. Ni kan också utnyttja baren, pizzerian, kassaskåpet, tjänsterna av det externa tvätteriet, terrassen, SPA-centret med torr- och våtbastu. Restaurangen “Il Vapore” erbjuder sina gastronomiska specialiteter i en romantisk omgivning, med panoramautsikt över sjön: så framställer sig Hotel Risis prestigefulla restaurang. I sina lokaler dekorerade med stil och raffinemang, erbjuder kockarna er lokala läckerheter, samt utmärkta regionala och nationella viner. För att sätta unik prägel på specialevenemang som banketter, mottagningar, sammanträden, bufféer, erbjuder restaurangen en rymlig och raffinerad salong, där det t.o.m. är möjligt att organisera arbetsmiddagar i största lugn. Vi har också en salong som är idealisk för att organisera sammanträden, bufféer, bröllopsmiddagar och diverse intimare ceremonier

 1. RIVIERA HOTEL & RESIDENCE

  Italien

  Hotell Riviera är helt renoverat, beläget i grönskan, 100 m från havet. Det är ett högklassigt, trestjärnigt hotell, med stora salonger, en stor blomstrande trädgård och erbjuder ett internationellt kök berikat med traditionella, liguriska rätter. Alla rummen har badrum, direkttelefon, kylskåp, luftkonditionering, värdeskåp och färg-TV. Dessutom har hotellet en stor pool, lekplats för barnen, solarium, bar "Riviera Club" vid poolen och enskild parkering med 50 platser. Möjligheten till helpension.

 2. HOTEL VAL DI SOLE FRATELLI STABLUM

  Italien

  Det exklusiva 3-stjärniga hotellet Val di Sole är beläget i Mezzana-Marilleva och hyser hela Trentinos naturliga charm. Detta wellnesshotell i Trentino är beläget på 950 m höjd, centralt beläget, och är inrett i traditionell bergsstil för att göra er vistelse till en oförglömlig erfarenhet. Ett av de bästa hotell för välbefinnande i Val di Sole väntar på ert besök och är redo att erbjuda er utsökta specialiteter från Trentino beredda i vårt kök för läckergomar, samt sina magnifika rum och sviter.

 3. RISTORANTE MEUBLE' PONTEJEL

  Italien

  Hotell Pontejel ligger centralt i Cortina d'Ampezzo, nära skidanläggningarna. Vi erbjuder bekväma rum med en internationell frukostbuffé eller halvpension. Restaurangen står till förfogande för hotellets gäster och gäster utifrån. Den erbjuder ett brett sortiment av viner och typiska rätter från Venetien, Tyrolen och Ladin-dalen, med hemlagad färsk pasta.

 4. HOTEL CORTINA

  Italien

  Mitt i Cortina d'Ampezzo, Dolomiternas drottning, välkomnar det fyrstjärniga hotellet Cortina er med professionalism och värme i en familjär atmosfär. Det nyligen renoverade hotellet kommer att uppfylla gästernas krav på en avkopplande vistelse i Valle d’Ampezzo, och det utmärker sig med kvalitet och ett stort utbud av tjänster, med ett center för välbefinnande och möteslokaler som passar för konferenser och affärsturism. Läs mer på vår webbplats www.hotelcortina.com

 5. WELLNESS CENTER CASANOVA SRL

  Italien

  En unik utsikt från Naturparken i Val d'Orcia, konst, historia och särskild uppmärksamhet på välbefinnandet, det är detta som hotell Casanova har att erbjuda. Beläget i hjärtat av de underbara toskanska kullarna.

 6. ROCABELLA HELLINIKON COUNTRY HOTEL

  Grekland

  ROCABELLA HELLINIKON COUNTRY Hotell är beläget mitt i den lilla steniga och pittoreska byn Hellinikon or "Elliniko" på 680 meters höjd. Denna lilla men lyxiga anläggning har alla nödvändiga bekvämligheter: rymliga gemensamma utrymmen i kolonial lantstil, balkonger med utsikt över berget Mainalons sluttningar och floden Alfeios rika slätter, smakfullt inredda rum utrustade med allt modernt som erbjuder en unik kombination av elegant och enkel miljö. Koppla av och uppskatta!

 7. HOTEL AMERICA

  Spanien

  Det familjeägda hotellet America är beläget inom Alhambra-citadellets murar, nära centrum i Grenada, katedralen och det kungliga kapellet. Ett charmigt hotell som byggdes i början av 1800-talet som sommarresidens.

 8. HOTEL LA BUSSOLA

  Italien

  Idealiskt läge vid havet, med underbar utsikt, bara några meter från Piazza Duomo och kajen där båtarna till Positano, Capri, Neapel och Salerno går. I hjärtat av Amalfi, mitt på Amalfikusten. Öppet året runt. Rum med balkong och havsutsikt, luftkonditionering, parkering, restaurang med raffinerat kök, bar, sammanträdesrum, tv, hiss, solterrasser med panoramautsikt.

 9. SH HOTELES

  Spanien

  Fantastiska fyr- eller femstjärniga hotell på de mest emblematiska ställena av Valencia. Sol, havet, historia och kultur. Låt er förföras av regionens charm, med ett SH som kommer att förtrolla er. Vi har fyra hotell i Valencia, varav tre i huvudstaden och två i provinsen Alicante, i pittoreska samhällen: Calpe och Altea. De är perfekta för tjänstemän och företagssammanträden, och föreställer också en privilegierad destination för semestrar med familjen, spa eller för bröllop.

 10. HOTEL MONTEMAR

  Spanien

  Vi har en fantastisk plats - 30 meter från stranden i Poniente, vid havet och mitt emot Elcheparken i ett av Benidorms lugnaste områden. Här kan ni njuta av den imponerande utsikten över bukten, slottet och ön och den ljuvliga hamnen.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Hotell - Import och export

Antal resultat

37 550 Företag