• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hortikultur - import export

Resultat för

Hortikultur - import export - Import och export

 1. MAZETTO COMPANY

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Väl mött! Vi är företaget MAZETTO; ett snabbväxande företag inom import/export, som fokuserar på export av jordbruksprodukter från Brasilien. Vi omvandlar utrikeshandel, förhandlar över hela världen och löser utrikeshandelns byråkratiska knutar för att erbjuda dig de bästa produkterna och villkoren. I en globaliserad värld är vårt uppdrag att bidra med kompetens, genomsynlig verksamhet och lojalitet. Därför tillhandahåller vi alltid produkter av extremt hög kvalitet, och utmärkta internationella relationer. Anläggningar: MAZETTO har strategiskt placerade kontor i São Paulo och Lissabon. Produkter: Huvudverksamheten är import och export av brasilianskt kaffe, morötter, tomater, potatis, majs, soja, brasilianskt kött och kyckling. Besök vår hemsida och kontakta vårt team!

 2. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Företaget TRSNICA VRHPOLJE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vinstockar. Företaget är även verksamt inom Hortikultur - Import/Export, Plantskolor och skogsbruk, ympningsarbeten, vindruvor, ympkvistar, klängväxtsticklingar, sticklingar, vinrankor, och Vinplantor. Företagets huvudkontor finns i Vipava, Slovenien.

 3. DEUS SRL DI VARONE FRANCESCO

  Italien

  Företaget Deus s.r.l. grundades 2009 av Francesco Varone som ensam och trots sin unga ålder lyckades med att utveckla företaget till en tungviktare inom sektorn för frukt- och grönsakshandel i Kalabrien.

 4. BYLINY-SWIERK

  Polen

  Vi är specialiserade på produktionen av perenna, prydnadsgrässorter, trädgårdsormbunkar och örter i behållare. Vårt sortiment omfattar sällsynta och ovanliga perennaväxter - inte lika kända, men lika värdefulla - samt höga och låga perennaväxter som är perfekta för soliga och skuggiga ställen. Vi erbjuder växter som kan växa varsomhelst, från små trädgårdar till parker och gröna tak. Vår plantskola har belönats med två guldmedaljer vid den internationella mässan i Poznań.

 5. MARTJIM FRESH PRODUCE

  Frankrike

  Företaget MARTJIM FRESH PRODUCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Etampes, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PACKAGING TECHNICS & TRADE INTERNATIONAL

  Nederländerna

  Företaget PACKAGING TECHNICS & TRADE INTERNATIONAL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom industriella väginstrument, och anläggningar för beskärning. Företagets huvudkontor finns i Bleiswijk, Nederländerna.

 2. COSTIÑA ORGÁNICA S.L.

  Spanien

  Företaget COSTIÑA ORGÁNICA S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, Utrustning och leverantörer för bevattningssystem, bark för marktäckning, Utrustning för krukodling, Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, och Utrustning och leverantörer för bevattningssystem. Företagets huvudkontor finns i O Pino (a Coruña), Spanien.

 3. TRUFAZERO

  Spanien

  Företaget TRUFAZERO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom tryffel, och tryffelost. Företagets huvudkontor finns i Cifuentes-Guadalajara, Spanien.

 4. GALEYA

  Vitryssland

  Företaget GALEYA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom belysningssystem för trädgårdsodling. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 5. HORTALIZAS LAS ADOBERAS S.L.

  Spanien

  Företaget HORTALIZAS LAS ADOBERAS S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Sanchonuño, Spanien.

 1. SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN

  Nederländerna

  Företaget SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom palissader. Företagets huvudkontor finns i Eindhoven, Nederländerna.

 2. FOUR SEASONS QUALITY

  Nederländerna

  Företaget FOUR SEASONS QUALITY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i De Kwakel, Nederländerna.

 1. GROSHOP SARL

  Schweiz

  Företaget GROSHOP SARL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Moudon, Schweiz.

 2. ADOMEX

  Nederländerna

  Företaget ADOMEX, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom julartiklar, och artiklar för blomsterhandlare. Företagets huvudkontor finns i Uithoorn, Nederländerna.

 3. PLANTEKNO LED GROW LIGHT TECHNOLOGY

  Turkiet

  Företaget PLANTEKNO LED GROW LIGHT TECHNOLOGY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Arnavutkoy, Turkiet.

 4. GRUPPO MADDALO

  Italien

  Företaget GRUPPO MADDALO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom ruccola. Företagets huvudkontor finns i Bellizzi, Italien.

 5. S.E.P.O. SPA

  Italien

  Företaget S.E.P.O. SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Hortikultur - Import/Export, Hortikultur - Import/Export, export av frukt, färska grönsaker, och färsk frukt och färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Revello, Italien.

 6. LECHUGAS

  Spanien

  Företaget LECHUGAS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom grönsallad. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 7. TRADEVEGETAUX

  Schweiz

  Företaget TRADEVEGETAUX, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom prydnadsväxter för utomhus, häckväxter, och träd. Företagets huvudkontor finns i Martigny, Schweiz.

 8. KAKOGIANNAKIS NURSERIES

  Grekland

  Företaget KAKOGIANNAKIS NURSERIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom prydnadsväxter, citrusfrukter, olivträd, och landskapsarkitektur. Företagets huvudkontor finns i Rethimno, Grekland.

 1. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Litauen

  Företaget SEKLOS AGRICULTURAL JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, Trädgårdsutrustning, Gödsel och produkter för jordförbättring, Plantor, blomsterlökar och frö, Trädgårdsutrustning, och Gödsel och produkter för jordförbättring. Företagets huvudkontor finns i Vilnius, Litauen.

 2. GARDEN CLUB

  Ukraina

  Företaget GARDEN CLUB, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Rivne, Ukraina.

 3. O.L.KAR. AGROZOOVET-SERVICE

  Ukraina

  Företaget O.L.KAR. AGROZOOVET-SERVICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom produkter för djurens hälsa och skönhet, och mjöl livsmedel djur. Företagets huvudkontor finns i Vinnitsa, Ukraina.

 4. HAGEBUTIKKEN AS

  Norge

  Företaget HAGEBUTIKKEN AS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom trädgårdstillbehör. Företagets huvudkontor finns i Vangsnes, Norge.

 5. AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA

  Portugal

  Företaget AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Jordbruksprodukter, Import/Export - jordbruksprodukter, Hortikultur - Import/Export, handel med frukt och grönsaker, Jordbruksprodukter, Import/Export - jordbruksprodukter, och Hortikultur - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Riachos, Torres Novas, Portugal.

 6. ARCTIC TUNNEL

  Norge

  Företaget ARCTIC TUNNEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom tunnelbyggen. Företagets huvudkontor finns i Vangsnes, Norge.

 7. AGRIDEMUR MARKETING S.L.

  Spanien

  Företaget AGRIDEMUR MARKETING S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom spenat, Import och export, transport av färska produkter, och sallader. Företagets huvudkontor finns i Torre Pacheco, Spanien.

 8. HORTIBALANEGRA

  Spanien

  Företaget HORTIBALANEGRA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Almeria, Spanien.

 9. GREEN-RICH

  Ukraina

  Företaget GREEN-RICH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom bark, och Zemlje in substrati. Företagets huvudkontor finns i Ровно, Ukraina.

 10. PEPINIERE LORENZO SANDRI SRPL

  Belgien

  Företaget PEPINIERE LORENZO SANDRI SRPL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hortikultur - Import/Export. Företaget är även verksamt inom julgranar, och äventyrsfilmer. Företagets huvudkontor finns i Forges, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Hortikultur - import export - Import och export

Antal resultat

7 714 Företag