• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hjul för industriella vagnar

Resultat för

Hjul för industriella vagnar - Import och export

 1. MARX-ROLLENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MARX-ROLLENTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Halstenbek, Tyskland.

 2. A.R.E.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget A.R.E.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, industriella hjul, hjul för produkthantering, Hjul för industriella vagnar, och förzinkade ben. Företagets huvudkontor finns i Baranzate, Italien.

 3. ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Saarbrücken, Tyskland.

 4. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrike

  Företaget Rhône Elastomères, grundat 1976, är specialiserat på hjul och länkhjul för varuhanteringsindustrin för alla användningar med nyttolaster från 20 kg till över 12 ton. Rhône Elastomères erbjuder ett mycket brett produktsortiment, med ett kvalitet/pris-förhållande som gör det möjligt att svara på alla kunders behov, samt alla tekniska krav som ställs inom de olika tillämpningsområdena. Rhône Elastomères är specialiserade på tillverkningen efter ritning av hjul i gummi eller i polyuretan på stålnav, maskinsvetsade och maskinsvetsade stöd för stora och mycket stora belastningar. Det är alltså med en tillverkning av hjul och länkhjul efter mått, samt ett mycket stort sortiment produkter och kommersiella tjänster av hög kvalitet som Rhône Elastomères har lyckats skapa sig ett rykte på marknaden.

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  Med över 30 års erfarenhet är vi din kompetenta partner när det gäller interna materialflöden. Vårt sortiment av hjul för industrin och industritruckar spänner från de minsta möbelhjulen med diameter 12 mm till industrihjul för tung belastning med bärförmåga upp till 15 000 kg. Vi tillverkar även bärrullar och transportörsystem enligt dina önskemål för optimala materialflöden. Vi tillverkar även hjul enligt dina önskemål. Välj själv bland olika alternativ som färg osv. Med vår unika Rollfigurator® hittar du snabbt och enkelt produkten du är ute efter. För mer information se www.rollfigurator.de. Kontakta oss gärna. Ditt team inom hjulteknik från Stein GmbH. P.S. Känner du till vår nya serie med hybridhjul? Hjul och maskinfot i en och samma produkt! Mer information finns på vår webbplats www.rollentechnik.de.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Grekland

  G.P. Dimitriadis grundades av George Dimitriadis 1965 i Pireus, Grekland och var då ett småföretag. Sedan starten har företaget utvecklats kontinuerligt och har på kort tid etablerat sig i den lokala industrin med sin specialisering på alla typer av hjul och svängbara hjul. 1991 blev företaget ett aktiebolag (societé anonyme) under namnet G. P. DIMITRIADIS S.A och har nu sina lokaler på 8, Mesollogiou str. I dag drivs företaget av familjens andra generation och erbjuder ett fullskaligt utbud av produkter: Hjul och svängbara hjul, pirror, lyftplattformar, transportband för bulklast, transportband för enhetslaster, kontinuerlig mekanisk hantering av enhetslaster, handkärror, dragkärror, gaffeltruckar, hjul och svängbara hjul för materialhanteringsfordon. Företaget erbjuder sina tjänster på den grekiska och internationella marknaden. Vi är återförsäljare för de största europeiska tillverkarna: AVO - Italien, Blickle - Tyskland, LAG - Italien, Rhombus - Tyskland, Steinco - Tyskland

 2. KONIJNENBURG

  Nederländerna

  Hjul och hjulsystem av hög kvalitet. För förflyttning och drivning, för industriella och kritiska tillämpningar. Våra produkter är tillverkade av plast, gummi, polyuretan, metall och gjutjärn. Sedan 1946 har vi utvecklat vår expertis inom maskinbearbetning och tillämpningar av dessa material. Detta gör oss till specialister på måttbeställda produkter och applikationer. Våra rådgivare granskar tillsammans med er hur våra produkter och lösningar kan hjälpa att nå ert företags mål. Några referenser: - Utveckling av hjul efter mått för ASML: s renrum. - Teknisk utveckling och leverans av 1 300 000 dubbelhjul för möbler. - Drivhjul i gjutpolyamid som tå upp till 15 tons belastning för Brigthon Tower (Hollandia). - Våra rådgivare står till ert förfogande för att hjälpa er att välja, bland vårt sortiment på 22 000 standardhjul, typen av hjul som vi har på lager tillgängliga för leverans.

 3. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  Kina

  Hongxing är världens mest konkurrenskraftiga tillverkare av små och stora hjul av gummi och elastiskt gummi, vi har också ett stort urval av olika små och stora hjul. Vi tillverkar många OEM-produkter för många av världens hjultillverkare. Vårt kvalitetsmotto är "Kvalitet är företagets liv" Med kvalitet och pris som står sig i konkurrensen kan våra produkter hjälpa er att utöka era marknadsandelar. Välkommen att välja bland våra Hongxing kvalitetsprodukter.

 4. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Grekland

  Företaget TROKAR PALIADELIS i Thessaloniki tillverkar industrihjul, trissor och tillbehör till lastpallsvagnar, vagnar, skottkärror och skrindor, trissor till vagnar, däck, gaffeltruckar, materialhanteringsfordon, motordriven förflyttning av varor. Våra produkter: hjul och trissor, nylonhjul, svängbara polyuretanhjul, hjul med kulrörelse, hjul för administrationer. Vi tillverkar och säljer våra produkter över hela världen och söker distributörer för svängbara hjul över hela världen

 5. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Frankrike

  Företaget AQUITAINE ROUES CHARIOTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, rullager, svängtappar, vagnshjul, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Bordeaux, Frankrike.

 1. GAFUROV SERVIS EOOD

  Bulgarien

  Företaget GAFUROV SERVIS EOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lagring och uppsamling av avfall - Material. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, Lådor, tunnor och containers för avfall, behållare för insamling av avfall, Hjul för industriella vagnar, och Lådor, tunnor och containers för avfall. Företagets huvudkontor finns i Svishtov, Bulgarien.

 2. STRONGO, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget STRONGO, S.R.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hjul för industriella vagnar. Företaget är även verksamt inom gummihjul. Företagets huvudkontor finns i Nivnice , Tjeckiska republiken.

 1. TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD.

  Kina

  Företaget TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Taizhou, Kina.

 2. BECOME PARTNERS

  Spanien

  Företaget BECOME PARTNERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formsprutning av gummi och plast. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Figueres (girona), Spanien.

 3. MOLCON INTERWHEELS

  Belgien

  Företaget MOLCON INTERWHEELS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Motorcyklar - Reservdelar och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Däck och tillbehör, Hjul för industriella vagnar, Däck och tillbehör, industriella hjul, Hjul för industriella vagnar, och hjul. Företagets huvudkontor finns i Dendermonde, Belgien.

 4. YONCA KASTOR

  Turkiet

  Företaget YONCA KASTOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul för industriella vagnar. Företaget är även verksamt inom avfallsbehållare. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. INTEGDIFF, LTD

  Ukraina

  Företaget INTEGDIFF, LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, begagnade containrar för lagring, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 6. DOBRUDZHA KIT

  Bulgarien

  Företaget DOBRUDZHA KIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul för industriella vagnar. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, Färska ärtväxter, Razni transportni vozički, Hjul för godshantering, Färska ärtväxter, och Razni transportni vozički. Företagets huvudkontor finns i Isperich, Bulgarien.

 7. ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD

  Kina

  Företaget ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handelstjänster. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Zhangjiagang City, Kina.

 8. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Turkiet

  Företaget POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummihjul, stora och små. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, Polyuretan, beklädnad rullar, konstruktion cylindrar, Hjul för industriella vagnar, och Polyuretan. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. HUFA-ROLLEN AG

  Schweiz

  Företaget HUFA-ROLLEN AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Kontinuerlig godshantering - system, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Kontinuerlig godshantering - system, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Härkingen, Schweiz.

 2. HUFENSTUHL GMBH

  Tyskland

  Företaget HUFENSTUHL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Järnvaror, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Wermelskirchen, Tyskland.

 3. COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Företaget COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Järnvaror, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Kleve, Tyskland.

 4. LUC URETHAN KUNSTSTOFF GMBH

  Tyskland

  Företaget LUC URETHAN KUNSTSTOFF GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, Kontinuerlig godshantering - system, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Organisk kemi- Basprodukter och derivat, Hjul för industriella vagnar, Kontinuerlig godshantering - system, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, och Organisk kemi- Basprodukter och derivat. Företagets huvudkontor finns i Jüchen, Tyskland.

 5. GUITEL GMBH

  Tyskland

  Företaget GUITEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Lås, hänglås och nycklar, Husgeråd - Artiklar i metall, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Lås, hänglås och nycklar, och Husgeråd - Artiklar i metall. Företagets huvudkontor finns i Minden, Tyskland.

 6. PRO-RO HANDLING GMBH

  Schweiz

  Företaget PRO-RO HANDLING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Lås, hänglås och nycklar, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, och Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Egg B. Zürich, Schweiz.

 7. ROLLENPROFI KUHNERT

  Tyskland

  Företaget ROLLENPROFI KUHNERT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Järnvaror, Hjul - små och stora, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 8. MANU 18

  Frankrike

  Företaget MANU 18, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, Uthyrning av industriutrustning, Hjul för industriella vagnar, Uthyrning av industriutrustning, och elektriska gaffeltruckar. Företagets huvudkontor finns i Asnières-Les-Bourges, Frankrike.

 9. WILD AG ZUG

  Schweiz

  Företaget WILD AG ZUG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Små hjul för möbler. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, Gummihjul, stora och små, Hjul för godshantering, Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, Gummihjul, stora och små, och Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Zug, Schweiz.

 10. SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK

  Tyskland

  Företaget SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Haimhausen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis