• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hjul för industriella vagnar

Resultat för

Hjul för industriella vagnar - Import och export

 1. MARX-ROLLENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget MARX-ROLLENTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Weyhe, Tyskland.

 2. A.R.E.S.

  Italien

  Företaget A.R.E.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, industriella hjul, hjul för produkthantering, Hjul för industriella vagnar, och förzinkade ben. Företagets huvudkontor finns i Baranzate, Italien.

 3. ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Företaget ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Saarbrücken, Tyskland.

 4. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  Med över 30 års erfarenhet är vi din kompetenta partner när det gäller interna materialflöden. Vårt sortiment av hjul för industrin och industritruckar spänner från de minsta möbelhjulen med diameter 12 mm till industrihjul för tung belastning med bärförmåga upp till 15 000 kg. Vi tillverkar även bärrullar och transportörsystem enligt dina önskemål för optimala materialflöden. Vi tillverkar även hjul enligt dina önskemål. Välj själv bland olika alternativ som färg osv. Med vår unika Rollfigurator® hittar du snabbt och enkelt produkten du är ute efter. För mer information se www.rollfigurator.de. Kontakta oss gärna. Ditt team inom hjulteknik från Stein GmbH. P.S. Känner du till vår nya serie med hybridhjul? Hjul och maskinfot i en och samma produkt! Mer information finns på vår webbplats www.rollentechnik.de.

 5. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrike

  Företaget Rhône Elastomères, grundat 1976, är specialiserat på hjul och länkhjul för varuhanteringsindustrin för alla användningar med nyttolaster från 20 kg till över 12 ton. Rhône Elastomères erbjuder ett mycket brett produktsortiment, med ett kvalitet/pris-förhållande som gör det möjligt att svara på alla kunders behov, samt alla tekniska krav som ställs inom de olika tillämpningsområdena. Rhône Elastomères är specialiserade på tillverkningen efter ritning av hjul i gummi eller i polyuretan på stålnav, maskinsvetsade och maskinsvetsade stöd för stora och mycket stora belastningar. Det är alltså med en tillverkning av hjul och länkhjul efter mått, samt ett mycket stort sortiment produkter och kommersiella tjänster av hög kvalitet som Rhône Elastomères har lyckats skapa sig ett rykte på marknaden.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Grekland

  G.P. Dimitriadis grundades av George Dimitriadis 1965 i Pireus, Grekland och var då ett småföretag. Sedan starten har företaget utvecklats kontinuerligt och har på kort tid etablerat sig i den lokala industrin med sin specialisering på alla typer av hjul och svängbara hjul. 1991 blev företaget ett aktiebolag (societé anonyme) under namnet G. P. DIMITRIADIS S.A och har nu sina lokaler på 8, Mesollogiou str. I dag drivs företaget av familjens andra generation och erbjuder ett fullskaligt utbud av produkter: Hjul och svängbara hjul, pirror, lyftplattformar, transportband för bulklast, transportband för enhetslaster, kontinuerlig mekanisk hantering av enhetslaster, handkärror, dragkärror, gaffeltruckar, hjul och svängbara hjul för materialhanteringsfordon. Företaget erbjuder sina tjänster på den grekiska och internationella marknaden. Vi är återförsäljare för de största europeiska tillverkarna: AVO - Italien, Blickle - Tyskland, LAG - Italien, Rhombus - Tyskland, Steinco - Tyskland

 2. KONIJNENBURG

  Nederländerna

  Hjul och hjulsystem av hög kvalitet. För förflyttning och drivning, för industriella och kritiska tillämpningar. Våra produkter är tillverkade av plast, gummi, polyuretan, metall och gjutjärn. Sedan 1946 har vi utvecklat vår expertis inom maskinbearbetning och tillämpningar av dessa material. Detta gör oss till specialister på måttbeställda produkter och applikationer. Våra rådgivare granskar tillsammans med er hur våra produkter och lösningar kan hjälpa att nå ert företags mål. Några referenser: - Utveckling av hjul efter mått för ASML: s renrum. - Teknisk utveckling och leverans av 1 300 000 dubbelhjul för möbler. - Drivhjul i gjutpolyamid som tå upp till 15 tons belastning för Brigthon Tower (Hollandia). - Våra rådgivare står till ert förfogande för att hjälpa er att välja, bland vårt sortiment på 22 000 standardhjul, typen av hjul som vi har på lager tillgängliga för leverans.

 3. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  Kina

  Hongxing är världens mest konkurrenskraftiga tillverkare av små och stora hjul av gummi och elastiskt gummi, vi har också ett stort urval av olika små och stora hjul. Vi tillverkar många OEM-produkter för många av världens hjultillverkare. Vårt kvalitetsmotto är "Kvalitet är företagets liv" Med kvalitet och pris som står sig i konkurrensen kan våra produkter hjälpa er att utöka era marknadsandelar. Välkommen att välja bland våra Hongxing kvalitetsprodukter.

 4. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Frankrike

 5. GAFUROV SERVIS EOOD

  Bulgarien

 1. STRONGO, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 2. TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD.

  Kina

 1. BECOME PARTNERS

  Spanien

 2. INTEGDIFF, LTD

  Ukraina

 3. YONCA KASTOR

  Turkiet

 4. DOBRUDZHA KIT

  Bulgarien

 5. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Tyskland

 6. COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Tyskland

 7. WILD AG ZUG

  Schweiz

 8. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Turkiet

 1. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Förenade kungariket

 2. TAIYADA CASTERS CO., LTD

  Kina

 3. SAMTEK OTOMOTIV INC.

  Turkiet

 4. RUOTE PASCHETTA SRL

  Italien

 5. SWEDE-WHEEL AB

  Sverige

 6. RNDR.JIRI MAREK CSC.

  Tjeckiska republiken

 7. AUT (WHEELS & CASTORS) CO LTD

  Förenade kungariket

 8. PLATFORM TRUCKS 4U

  Förenade kungariket

 9. AR.TRADE SRL

  Italien

 10. LUTZ DIESE E.K.

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis