• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hjul för godshantering

Resultat för

Hjul för godshantering - Import och export

 1. KÖRNER GABELSTAPLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KÖRNER GABELSTAPLER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Gross Schwülper, Tyskland.

 2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrike

  Företaget Rhône Elastomères, grundat 1976, är specialiserat på hjul och länkhjul för varuhanteringsindustrin för alla användningar med nyttolaster från 20 kg till över 12 ton. Rhône Elastomères erbjuder ett mycket brett produktsortiment, med ett kvalitet/pris-förhållande som gör det möjligt att svara på alla kunders behov, samt alla tekniska krav som ställs inom de olika tillämpningsområdena. Rhône Elastomères är specialiserade på tillverkningen efter ritning av hjul i gummi eller i polyuretan på stålnav, maskinsvetsade och maskinsvetsade stöd för stora och mycket stora belastningar. Det är alltså med en tillverkning av hjul och länkhjul efter mått, samt ett mycket stort sortiment produkter och kommersiella tjänster av hög kvalitet som Rhône Elastomères har lyckats skapa sig ett rykte på marknaden.

 3. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  Med över 30 års erfarenhet är vi din kompetenta partner när det gäller interna materialflöden. Vårt sortiment av hjul för industrin och industritruckar spänner från de minsta möbelhjulen med diameter 12 mm till industrihjul för tung belastning med bärförmåga upp till 15 000 kg. Vi tillverkar även bärrullar och transportörsystem enligt dina önskemål för optimala materialflöden. Vi tillverkar även hjul enligt dina önskemål. Välj själv bland olika alternativ som färg osv. Med vår unika Rollfigurator® hittar du snabbt och enkelt produkten du är ute efter. För mer information se www.rollfigurator.de. Kontakta oss gärna. Ditt team inom hjulteknik från Stein GmbH. P.S. Känner du till vår nya serie med hybridhjul? Hjul och maskinfot i en och samma produkt! Mer information finns på vår webbplats www.rollentechnik.de.

 4. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Polen

  Företaget MARBA tillverkar hjul av hög kvalitet för industrin i aluminium och polyuretan, gjutjärn och polyuretan, aluminium och gummi, gjutjärn och gummi, rullar för pallyftar och rullar przenośnikowych. För tillverkningen av våra hjul använder vi specialpolyuretan från tyska laboratorier som är speciellt avsett för industrihjul. Vi har haft stor framgång hos våra kunder och nyligen har även de största företagen inom industrin slutit sig till dessa.

 5. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Grekland

  Företaget TROKAR PALIADELIS i Thessaloniki tillverkar industrihjul, trissor och tillbehör till lastpallsvagnar, vagnar, skottkärror och skrindor, trissor till vagnar, däck, gaffeltruckar, materialhanteringsfordon, motordriven förflyttning av varor. Våra produkter: hjul och trissor, nylonhjul, svängbara polyuretanhjul, hjul med kulrörelse, hjul för administrationer. Vi tillverkar och säljer våra produkter över hela världen och söker distributörer för svängbara hjul över hela världen

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HTS CASTER SYSTEMS

  Turkiet

  Företaget HTS CASTER SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, och hjul för industrivagnar. Företagets huvudkontor finns i iSTANBUL, Turkiet.

 2. OMNITRACK

  Förenade kungariket

  Företaget OMNITRACK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företaget är även verksamt inom Transportsystem, Hjul för godshantering, Transportsystem, Bärande kulor, Hjul för godshantering, och hjul och trissor. Företagets huvudkontor finns i Stroud, Förenade kungariket.

 3. TENTE SAS

  Frankrike

  Företaget TENTE SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Metallhjul, stora och små, Kugghjul, Hjul för godshantering, trissor, Metallhjul, stora och små, Kugghjul, och Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Saint Fargeau Ponthierry, Frankrike.

 4. GABELSTAPLER UND ARBEITSBÜHNEN INH. RALF KÖLLNER

  Tyskland

  Företaget GABELSTAPLER UND ARBEITSBÜHNEN INH. RALF KÖLLNER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Braunschweig, Tyskland.

 5. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenien

  Företaget LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, Gummihjul, stora och små, Transportsystem, Hjul för godshantering, Gummihjul, stora och små, och Transportsystem. Företagets huvudkontor finns i Lenart v Slov. Goricah, Slovenien.

 1. MANU LOIRE SARL

  Frankrike

  Företaget MANU LOIRE SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, Samokolnice - rokovanje z blagom, Lastpallar, Hjul för godshantering, hjul, Samokolnice - rokovanje z blagom, och Lastpallar. Företagets huvudkontor finns i Carquefou, Frankrike.

 2. CAUJOLLE MARCEL

  Frankrike

  Företaget CAUJOLLE MARCEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Specialhjul, Hjul för godshantering, Specialhjul, Hjul för godshantering, tillbehör för portar, och järnhandelsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Fenouillet, Frankrike.

 1. KOBO FRANCE

  Frankrike

  Företaget KOBO FRANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, Kedjor, Hjul för godshantering, Kedjor, motorunderrede, och spännare. Företagets huvudkontor finns i Montesson, Frankrike.

 2. INTERROLL

  Frankrike

  Företaget INTERROLL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul för godshantering. Företaget är även verksamt inom Transportband och transportanläggningar, och mekaniska valsverk för transport av handelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Saint-Pol-De-Léon, Frankrike.

 3. HANS-JÜRGEN HENNIGS GMBH

  Tyskland

  Företaget HANS-JÜRGEN HENNIGS GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Babenhausen, Tyskland.

 4. OUEST ROUELETTES - EREM MONSIEUR FOURCAUT

  Frankrike

  Företaget OUEST ROUELETTES - EREM MONSIEUR FOURCAUT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, och Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Saint-Jacques-De-La-Lande, Frankrike.

 5. 2GT ROUES-ET-ROULETTES.COM

  Frankrike

  Företaget 2GT ROUES-ET-ROULETTES.COM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Eckwersheim, Frankrike.

 6. STE BINDER ET JENNY

  Frankrike

  Företaget STE BINDER ET JENNY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företaget är även verksamt inom Hjulskenor för hjul, Gummihjul, stora och små, Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Hjulskenor för hjul, Gummihjul, stora och små, Hjul - små och stora, och Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Eckbolsheim, Frankrike.

 7. FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Eberstadt, Tyskland.

 8. STAPLER-SERVICE THOMAS ADRIAN

  Tyskland

  Företaget STAPLER-SERVICE THOMAS ADRIAN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Bobenheim-Roxheim, Tyskland.

 1. ECRAN

  Belgien

  Företaget ECRAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Motordrivna vagnar för varutransport. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, Kontinuerlig godshantering - System, industriella hjul, Hjul för godshantering, Kontinuerlig godshantering - System, och Skottkärror, vagnar, tornvagnar med plattform. Företagets huvudkontor finns i Wilrijk, Belgien.

 2. DOBRUDZHA KIT

  Bulgarien

  Företaget DOBRUDZHA KIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul för industriella vagnar. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, Färska ärtväxter, Razni transportni vozički, Hjul för godshantering, Färska ärtväxter, och Razni transportni vozički. Företagets huvudkontor finns i Isperich, Bulgarien.

 3. WICKE GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Företaget WICKE GMBH + CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Gummihjul, stora och små, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Gummihjul, stora och små, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Auenwald, Tyskland.

 4. PRO-RO HANDLING GMBH

  Schweiz

  Företaget PRO-RO HANDLING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Lås, hänglås och nycklar, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, och Lås, hänglås och nycklar. Företagets huvudkontor finns i Egg B. Zürich, Schweiz.

 5. WILD AG ZUG

  Schweiz

  Företaget WILD AG ZUG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Små hjul för möbler. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, Gummihjul, stora och små, Hjul för godshantering, Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, Gummihjul, stora och små, och Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Zug, Schweiz.

 6. LIBRE GMBH

  Tyskland

  Företaget LIBRE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 7. HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företaget är även verksamt inom Handverktyg utan motor, Hjul - små och stora, Gummihjul, stora och små, Hjul för godshantering, Handverktyg utan motor, Hjul - små och stora, Gummihjul, stora och små, och Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Lindenfels, Tyskland.

 8. MANNERIN KONEPAJA OY AB

  Finland

  Företaget MANNERIN KONEPAJA OY AB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, pneumatiska hjul, hjul för möbler, och Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Hanko, Finland.

 9. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Tyskland

  Företaget VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Geldern, Tyskland.

 10. SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK

  Tyskland

  Företaget SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Haimhausen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis