• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hjul för godshantering

Resultat för

Hjul för godshantering - Import och export

 1. KÖRNER GABELSTAPLER GMBH

  Tyskland

  Företaget KÖRNER GABELSTAPLER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Gross Schwülper, Tyskland.

 2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrike

  Företaget Rhône Elastomères, grundat 1976, är specialiserat på hjul och länkhjul för varuhanteringsindustrin för alla användningar med nyttolaster från 20 kg till över 12 ton. Rhône Elastomères erbjuder ett mycket brett produktsortiment, med ett kvalitet/pris-förhållande som gör det möjligt att svara på alla kunders behov, samt alla tekniska krav som ställs inom de olika tillämpningsområdena. Rhône Elastomères är specialiserade på tillverkningen efter ritning av hjul i gummi eller i polyuretan på stålnav, maskinsvetsade och maskinsvetsade stöd för stora och mycket stora belastningar. Det är alltså med en tillverkning av hjul och länkhjul efter mått, samt ett mycket stort sortiment produkter och kommersiella tjänster av hög kvalitet som Rhône Elastomères har lyckats skapa sig ett rykte på marknaden.

 3. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  Med över 30 års erfarenhet är vi din kompetenta partner när det gäller interna materialflöden. Vårt sortiment av hjul för industrin och industritruckar spänner från de minsta möbelhjulen med diameter 12 mm till industrihjul för tung belastning med bärförmåga upp till 15 000 kg. Vi tillverkar även bärrullar och transportörsystem enligt dina önskemål för optimala materialflöden. Vi tillverkar även hjul enligt dina önskemål. Välj själv bland olika alternativ som färg osv. Med vår unika Rollfigurator® hittar du snabbt och enkelt produkten du är ute efter. För mer information se www.rollfigurator.de. Kontakta oss gärna. Ditt team inom hjulteknik från Stein GmbH. P.S. Känner du till vår nya serie med hybridhjul? Hjul och maskinfot i en och samma produkt! Mer information finns på vår webbplats www.rollentechnik.de.

 4. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Polen

  Företaget MARBA tillverkar hjul av hög kvalitet för industrin i aluminium och polyuretan, gjutjärn och polyuretan, aluminium och gummi, gjutjärn och gummi, rullar för pallyftar och rullar przenośnikowych. För tillverkningen av våra hjul använder vi specialpolyuretan från tyska laboratorier som är speciellt avsett för industrihjul. Vi har haft stor framgång hos våra kunder och nyligen har även de största företagen inom industrin slutit sig till dessa.

 5. HTS CASTER SYSTEMS

  Turkiet

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OMNITRACK LTD

  Förenade kungariket

 2. TENTE SAS

  Frankrike

 3. GABELSTAPLER UND ARBEITSBÜHNEN INH. RALF KÖLLNER

  Tyskland

 4. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenien

 5. MANU LOIRE SARL

  Frankrike

 1. 2GT ROUES-ET-ROULETTES.COM

  Frankrike

 2. ECRAN

  Belgien

 1. STAPLER-SERVICE THOMAS ADRIAN

  Tyskland

 2. FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH

  Tyskland

 3. STE BINDER ET JENNY

  Frankrike

 4. OUEST ROUELETTES - EREM

  Frankrike

 5. DOBRUDZHA KIT

  Bulgarien

 6. KOBO FRANCE

  Frankrike

 7. INTERROLL

  Frankrike

 8. HANS-JÜRGEN HENNIGS GMBH

  Tyskland

 1. CAUJOLLE MARCEL

  Frankrike

 2. WILD AG ZUG

  Schweiz

 3. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Tyskland

 4. RNDR.JIRI MAREK CSC.

  Tjeckiska republiken

 5. YINGDA RUBBER WHEELS AND HARDWARES CO.

  Kina

 6. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Grekland

  Företaget TROKAR PALIADELIS i Thessaloniki tillverkar industrihjul, trissor och tillbehör till lastpallsvagnar, vagnar, skottkärror och skrindor, trissor till vagnar, däck, gaffeltruckar, materialhanteringsfordon, motordriven förflyttning av varor. Våra produkter: hjul och trissor, nylonhjul, svängbara polyuretanhjul, hjul med kulrörelse, hjul för administrationer. Vi tillverkar och säljer våra produkter över hela världen och söker distributörer för svängbara hjul över hela världen

 7. WICKE GMBH + CO. KG

  Tyskland

 8. HERBRAND TRANSPORTTECHNIK

  Tyskland

 9. HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

 10. STAPLER UND FAHRZEUG SERVICE ALBERT

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis