• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hjul - små och stora

Resultat för

Hjul - små och stora - Import och export

 1. GURTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är en kompetent tillverkare av transportbandskomponenter som erbjuder ett betydande mervärde för kunden. Från våra produktionsanläggningar i Tyskland levererar vi produkter till kunder i hel världen. För omkring 50 år sedan grundades GURTEC som ett litet familjeföretag och efter övertagande av NEPEAN är varumärket nu tillbaka. Den beprövade och välkända GURTEC-kvaliteten i kombination med slagkraften och flexibiliteten hos ett mindre familjeföretag är oumbärlig för våra kunders framgångar.

 2. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Blickle räknas till de världsledande hjulproducenterna. Mer än 30 000 produkter finns i företagets standardsortiment. För särskilda applikationer utvecklar Blickle även speciallösningar. Idag tillverkar företaget varje år mer än 15 miljoner hjul, svänghjul och fasta hjul. Hjulen används i maskiner och transportapparater av alla de slag, t.ex. inom intern logistik, maskin- och anläggningskonstruktion eller livsmedelsindustri. Företaget grundades 1953. I början tillverkade Blickle hjul till skottkärror. Denna verksamhet vidareutvecklades sedan till ett sortiment av hjul, svänghjul och fasta hjul av hög kvalitet. 1967 öppnade det första försäljningskontoret utomlands. Blickle har idag 18 egna försäljningsbolag i Europa, Nordamerika, Asien och Australien samt exklusiva återförsäljare i över 120 länder världen över.

 3. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Varje år tillverkar vi över 900 olika typer av rullager. Dessutom omfattar vårt sortiment såväl standardrullager som kundanpassade speciallösningar, med en diameter från 50 till 1 500 mm. Utöver diverse rullagerkomponenter förser vi även våra kunder med speciella precisionskomponenter och tillbehör. Vår styrka ligger i forsknings- och utvecklingsarbetet för användningsoptimerade speciallager. I direkt samarbete med våra kunder stämmer vi av, kontrollerar och omsätter tekniska möjligheter i praktiken. Utöver projektrelaterade beräkningar innehåller vårt teknikutbud även praktiska livslängds- och hållfasthetstester samt lagerfynd. Kvalitet genom kompetens – Allra högsta kvalitet går som en röd tråd genom vår verksamhet – från inköp av material till leverans av färdiga produkter. KRW: s rullager tillverkas sedan 1934 vid en anrik anläggning i västra Leipzig. Dessutom har vi distributörer i Kina, Indien, Kazakstan och sydostasien, för att kunna vara nära våra kunder och erbjuda anpassade lösningar.

 4. RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 5. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TECNO RUOTE GROUP S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Gummihjul, stora och små, industriella hjul, plasthjul, Gummihjul, stora och små, hjul i nylon, och hjul i polyuretan. Företagets huvudkontor finns i Brendola, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VOLVOX-ROLLEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VOLVOX-ROLLEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företagets huvudkontor finns i Kamen, Tyskland.

 2. ASCO ADOLF SUERMANN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ASCO ADOLF SUERMANN KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företagets huvudkontor finns i Usingen, Tyskland.

 3. STARK GUMMIWALZEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget STARK GUMMIWALZEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom rullar av gummi, Gummiformdelar, rör av hårdgummi, flexibla gummirör, och snabb framtagning av prototyper. Företagets huvudkontor finns i Sontheim, Tyskland.

 4. BS ROLLEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BS ROLLEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Små hjul för möbler. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Hjul - små och stora, plasthjul, kullager, bord med rullar, hjul i polyuretan, och Bärrullar. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 5. HARHUES & TEUFERT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HARHUES & TEUFERT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företagets huvudkontor finns i Velbert, Tyskland.

 1. A.R.E.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget A.R.E.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, industriella hjul, hjul för produkthantering, Hjul för industriella vagnar, och förzinkade ben. Företagets huvudkontor finns i Baranzate, Italien.

 2. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Godshantering - utrustning på hjul, Godshantering - utrustning på hjul, Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar, Specialfordon - Byggnad och förberedning, Godshantering - utrustning på hjul, Godshantering - utrustning på hjul, Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar, Specialfordon - Byggnad och förberedning, och Industrisläpvagnar. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 1. MW SCHAUMSTOFF AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget MW SCHAUMSTOFF AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företagets huvudkontor finns i Kriens, Schweiz.

 2. TENTE-ROLLEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TENTE-ROLLEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företagets huvudkontor finns i Wermelskirchen, Tyskland.

 3. ROLLENBAU GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ROLLENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 4. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrike

  Företaget Rhône Elastomères, grundat 1976, är specialiserat på hjul och länkhjul för varuhanteringsindustrin för alla användningar med nyttolaster från 20 kg till över 12 ton. Rhône Elastomères erbjuder ett mycket brett produktsortiment, med ett kvalitet/pris-förhållande som gör det möjligt att svara på alla kunders behov, samt alla tekniska krav som ställs inom de olika tillämpningsområdena. Rhône Elastomères är specialiserade på tillverkningen efter ritning av hjul i gummi eller i polyuretan på stålnav, maskinsvetsade och maskinsvetsade stöd för stora och mycket stora belastningar. Det är alltså med en tillverkning av hjul och länkhjul efter mått, samt ett mycket stort sortiment produkter och kommersiella tjänster av hög kvalitet som Rhône Elastomères har lyckats skapa sig ett rykte på marknaden.

 5. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Tyskland

  Rolko Kohlgrüber GmbH är en världsledande tillverkare av tillbehör för rehabilitering, rullstolar och vårdsängar samt hjul och däck för olika industribranscher. Med huvudkontor i Tyskland och strategiska filialer i Danmark, Nederländerna och USA samt egen tillverkning i Kina säkerställs tillförlitlig rådgivning, support och snabba leveranser jorden runt. Tillverkare och återförsäljare i över 80 länder litar på det omfattande produktsortimentet hos Rolko som inte bara innehåller hjul, däck, punkteringssäkra däcklösningar och komponenter för rullstolar och rehabiliteringsutrustning, utan även rehabiliteringshjälpmedel som rullstolsramper, väderskyddsklädsel och hjälpmedel för överflyttning samt tillbehör som uppstigningshandtag, väggdistanser och hållare för sjukhussängar. Rolko erbjuder även tillförlitliga hjul och däck, fjäderbelastade spärrar, axlar och en mängd olika komponenter med råd och support för tillverkare och återförsäljare inom olika industribranscher som t.ex. lantbruksmaskiner, barnbilar, transportutrustning, transportteknik, sportredskap, rengöringsutrustning, maskinteknik, butiksinredning och båtsläp.

 6. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Grekland

  G.P. Dimitriadis grundades av George Dimitriadis 1965 i Pireus, Grekland och var då ett småföretag. Sedan starten har företaget utvecklats kontinuerligt och har på kort tid etablerat sig i den lokala industrin med sin specialisering på alla typer av hjul och svängbara hjul. 1991 blev företaget ett aktiebolag (societé anonyme) under namnet G. P. DIMITRIADIS S.A och har nu sina lokaler på 8, Mesollogiou str. I dag drivs företaget av familjens andra generation och erbjuder ett fullskaligt utbud av produkter: Hjul och svängbara hjul, pirror, lyftplattformar, transportband för bulklast, transportband för enhetslaster, kontinuerlig mekanisk hantering av enhetslaster, handkärror, dragkärror, gaffeltruckar, hjul och svängbara hjul för materialhanteringsfordon. Företaget erbjuder sina tjänster på den grekiska och internationella marknaden. Vi är återförsäljare för de största europeiska tillverkarna: AVO - Italien, Blickle - Tyskland, LAG - Italien, Rhombus - Tyskland, Steinco - Tyskland

 7. BÖHMER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget Böhmer har sedan 1920 levererat till kunder inom områdena kranbyggnad, hamnförvaltning, stålverksindustri, tegelindustri, varvsindustri och anläggningskonstruktion. Sortimentet sträcker sig från små hjulpar med en hjuldiameter på Ø 250 mm för transportvagnar eller flyttbara plattformar och upp till kranhjul med Ø på 1 600 mm. Dessutom kan vi erbjuda linrullar med olika diameter i alltifrån svetsad lättviktskonstruktion upp till gjutet, kraftigt stålverksutförande. Råämnena till våra produkter är gjutstålsdelar eller smidesämnen från våra samarbetspartner, vilka alla har sin tillverkning i Tyskland. I vår egen konstruktionsavdelning, som består av ingenjörer, tekniker och industriella formgivare, ställs varje produkt upp i provbänken för att utformas och optimeras enligt senaste teknik och de lokala användningsförhållandena. Dra nytta av vår höga kvalitet ”Made in Germany”, enastående produktlivslängd och utmärkta kundvård.

 8. KONIJNENBURG

  Nederländerna

  Hjul och hjulsystem av hög kvalitet. För förflyttning och drivning, för industriella och kritiska tillämpningar. Våra produkter är tillverkade av plast, gummi, polyuretan, metall och gjutjärn. Sedan 1946 har vi utvecklat vår expertis inom maskinbearbetning och tillämpningar av dessa material. Detta gör oss till specialister på måttbeställda produkter och applikationer. Våra rådgivare granskar tillsammans med er hur våra produkter och lösningar kan hjälpa att nå ert företags mål. Några referenser: - Utveckling av hjul efter mått för ASML: s renrum. - Teknisk utveckling och leverans av 1 300 000 dubbelhjul för möbler. - Drivhjul i gjutpolyamid som tå upp till 15 tons belastning för Brigthon Tower (Hollandia). - Våra rådgivare står till ert förfogande för att hjälpa er att välja, bland vårt sortiment på 22 000 standardhjul, typen av hjul som vi har på lager tillgängliga för leverans.

 1. TORWEGGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  TORWEGGE GmbH & Co. KG är ett familjeföretag som funnits i 60 år. Huvudkontoret ligger i Bielefeld men man har anläggningar på flera håll i Tyskland och övriga Europa. De första hjulen och valsarna skapades i garaget hos företagets grundare Heinrich Torwegge. Företaget har sedan vuxit oavbrutet, såväl till ytan, antalet produkter i sortimentet och antalet medarbetare. Under årens lopp har ytterligare affärsområden tillkommit. Med de båda områdena Moving Components och Intralogistic Solutions är TORWEGGE idag inte bara en kompetent leverantör av komponenter till all slags intern logistik, utan utvecklar även kundanpassade och framtidsorienterade materialflödeslösningar åt företag inom alla möjliga branscher.

 2. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Polen

  Företaget MARBA tillverkar hjul av hög kvalitet för industrin i aluminium och polyuretan, gjutjärn och polyuretan, aluminium och gummi, gjutjärn och gummi, rullar för pallyftar och rullar przenośnikowych. För tillverkningen av våra hjul använder vi specialpolyuretan från tyska laboratorier som är speciellt avsett för industrihjul. Vi har haft stor framgång hos våra kunder och nyligen har även de största företagen inom industrin slutit sig till dessa.

 3. BLICKLE AB

  Sverige

  Blickle räknas till de världsledande hjulproducenterna. Mer än 30 000 produkter finns i företagets portfölj. Hjulen används i maskiner och transportapparater av alla de slag, t.ex. inom intern logistik, maskinteknik eller livsmedelsindustri. Företaget har sitt säte i Rosenfeld. Blickle-gruppen har för närvarande ungefär 1 100 anställda globalt. Av dessa är cirka 800 baserade vid huvudkontoret i Rosenfeld, Tyskland. Blickle har 18 egna handelsföretag i Europa, Nordamerika och Asien.

 4. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Frankrike

  Företaget AQUITAINE ROUES CHARIOTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, rullager, svängtappar, vagnshjul, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Bordeaux, Frankrike.

 5. HTS CASTER SYSTEMS

  Turkiet

  Företaget HTS CASTER SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, och hjul för industrivagnar. Företagets huvudkontor finns i iSTANBUL, Turkiet.

 6. RÄDER WENDT GMBH & CO.

  Tyskland

  Företaget RÄDER WENDT GMBH & CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom hjul i polyuretan, och caster sets. Företagets huvudkontor finns i Seeth-Ekholt, Tyskland.

 7. TENTE SAS

  Frankrike

  Företaget TENTE SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Metallhjul, stora och små, Kugghjul, Hjul för godshantering, trissor, Metallhjul, stora och små, Kugghjul, och Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Saint Fargeau Ponthierry, Frankrike.

 8. KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH

  Tyskland

  Företaget KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lyftkranar och portalkranar. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Krantillbehör, små rullar, Hjul - små och stora, och block. Företagets huvudkontor finns i Ingelbach-Bahnhof, Tyskland.

 9. E.S.B. ENGINEERING SYSTEM BAU GMBH

  Tyskland

  Företaget E.S.B. ENGINEERING SYSTEM BAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företagets huvudkontor finns i Rüthen, Tyskland.

 10. PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH

  Tyskland

  Företaget PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företagets huvudkontor finns i Oberndorf-Hochmössingen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis