• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • havsfiskar

Resultat för

Havsfiskar - Import och export

 1. FISHERIES-INTL (CERTIFIÉ - VERIFIED)

  Mauretanien

  FISHERIES-INTL Vi är ett fiskeföretag och exportör av fryst ombord, fryst på land och färsk fisk från Mauretanien till Dakhla. Vi är belägna i Mauretanien - Västafrika och Tyskland. Vi fiskar och exporterar från dina fiskevatten till Europa; Afrika; Arabländerna och Asien och Kanada. Vi är ett företag som respekterar de sanktioner som Europeiska unionen och Förenta staterna har röstat för. Det innebär att vi inte handlar med länder som är föremål för ekonomiska sanktioner, t.ex. Kuba, Ryssland och Venezuela. ........ Vår fisk som fryses ombord på fiskefartyg och vår fisk som fryses på land uppfyller de rekommenderade behandlingarna för fisk, tankar och kylanläggningar uppfyller de europeiska lagstadgade kraven. Vår fisk har följande egenskaper: - Protein: 60-70 %. - Fett: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Vi rekommenderar att alla kunder skickar oss en avsiktsförklaring om köp (LOI), i vilken du måste ange: - Den totala kvantitet som ska köpas - De exakta storlekarna på den fisk som efterfrågas - Slutlig destination - Fiskens vetenskapliga namn

 2. JOMANY

  Frankrike

  Företaget JOMANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Havsfiskar, sjötunga, bläckfisk, sepiabläckfisk, tonfisk, skaldjur, fisk och skaldjur, räkor, och bläckfisk. Företagets huvudkontor finns i Massy, Frankrike.

 3. MARTÍNEZ MORENO HNOS SL

  Spanien

  Företaget MARTÍNEZ MORENO HNOS SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom bläckfisk, ål och calamari, torskfiléer, Pangasius-fisk, bläckfisk, calamari, Fish fillets, färsk fisk, och fryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Catarroja-Valencia, Spanien.

 4. PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO

  Spanien

  Företaget PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom färsk fisk, skeppsklarering, färsk fisk i parti, partihandel med fisk, och svärdfisk. Företagets huvudkontor finns i Vigo-Pontevedra, Spanien.

 5. MAPESCA SA

  Spanien

  MAPESCA, S.A. säljer färsk fisk och skaldjur som fiskats längs hela spanska kusten och flera Eu-länder. Våra viktigaste produkter är: sardiner, ansjovis, taggmakrill, makrill, kummel, spansk och importerad kummel, marulk, sjötunga, piggvar, torsk, havsaborre, åttarmad och tioarmad bläckfisk, färsk och fryst makohaj, färsk och fryst pigghaj, tonfisk (Yellowfin, Bluefin, Patudo), ryggstrimmig pelamid, dorad, havsgös, lax, levande räkor.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PESCADOS ARCHIPIÉLAGO

  Spanien

  Pescados Archipiélago, grundat 2005, har med åren blivit ett framstående företag inom försäljning av fisk och skaldjur, färsk och djupfryst, från flera länder i världen. Alla våra produkter hanteras förpackade enligt stränga kvalitetskontroller som garanterar slutprodukten.

 2. MAS SA

  Frankrike

  MAS SA är en partihandel för färsk fisk i Rungis och är specialiseras på fin fisk och filéer. Partihandel fiskeriprodukter från hav och sjö. Alla slags filéer norsk lax, skotsk lax, importerad flundra och fransk flundra, marulk, torsk. Vi handlar dagligen med de bästa produkterna från havet. Vår färska fisk säljs till fiskhandel och restauranger. Säljer endast fiskeriprodukter på fiskmarknaden i Rungis, ingen leverans.

 3. LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG

  Tyskland

 4. PACIFIC FISH

  Marocko

 5. BLACK ALMAS

  Frankrike

 1. STELLA MARIS SEAFOOD, S.L.

  Spanien

 2. PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L

  Spanien

 1. SOMITALIA

  Italien

 2. ATLANTIC FRESH EUROPE

  Frankrike

 3. L'OCEAN

  Belgien

 4. GRAYMOL C.B

  Spanien

 5. ARMARA

  Frankrike

 6. ALPHA BAY

  Frankrike

 7. FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L.

  Spanien

 8. MARKMARINE S16 S.L

  Spanien

 1. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Spanien

 2. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Ryssland

 3. ONUBANAUTIC

  Spanien

 4. SEAPRO SU ÜRÜNLERI BALIKCILIK LTD.STI.

  Turkiet

 5. VIVAPESCA IMPORT- EXPORT SL

  Spanien

 6. COMEX ANDINA, S.L.

  Spanien

 7. GREENBEACHSERVICES

  Marocko

 8. MARTINO FOODS LTD

  Förenade kungariket

 9. MARISCOSGALLEGO.ES

  Spanien

 10. VIVIERS DE PORSGUEN

  Frankrike

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis