• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • havsfiskar

Resultat för

Havsfiskar - Import och export

 1. SIRION SEAFOOD APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  SIRION SEAFOOD APS – din leverantör av fisk och skaldjur i Europa. SIRION SEAFOOD APS grundades 2007 i Köpenhamn och har blivit ett av de ledande företagen för inköp och kvalitetskontroll av fisk och skaldjur i Europa. Vi levererar kompletta och professionella lösningar i Europa och kan erbjuda ett brett sortiment av fryst och färsk fisk och skaldjur (fabriksrevision/kvalitetskontroll/övervakning av lastning/produktutveckling). Tack vare vårt stora nätverk, våra mycket erfarna ledare, ett skickligt QC-team, professionella tjänster och snabb kommunikation har vi byggt upp ett gott anseende inom den skandinaviska fisk- och skaldjursindustrin som en pålitlig partner som kan hantera alla behov inom fisk och skaldjur i Europa. Vi samarbetar för närvarande med många tillförlitliga fabriker som är certifierade enligt HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI och HALAL. Våra främsta marknader: Europa, USA, Kanada, Asien (Japan, Korea m.m.) med flera. Våra viktigaste produkter är: Lax, torsk, hummer, makrill, bläckfisk, tonfisk, musslor, alaska pollock, kaviar/rom, fläskkött, nötkött, djurfoder. Räkor (svarta tiger, vannamei, scampi, grön tiger m.m.), pangasius, vildfångad fisk (tonfisk, guldmakrill, havsabborre m.m.), odlad fisk (röd/svart tilapia, barramundi m.m.), bläckfisk (åttaarmad, tioarmad, kalamari), blötdjur (musslor, krabba), bearbetade fisk- och skaldjursprodukter (sushi, nobashi, torpedo m.m.), konserverade fisk- och skaldjursprodukter, övrigt (grodor, surimi m.m.). Grisfötter, färsk skinka utan ben, fryst grissvans, fläskfilé, revben av fläsk, halv ostyckad gris, komage

 2. FISHERIES INTL

  Mauretanien

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi är ett fiskeföretag och exportör av fryst ombord, fryst på land och färsk fisk från Mauretanien till Dakhla. Vi är belägna i Mauretanien - Västafrika och Tyskland. Vi fiskar och exporterar från dina fiskevatten till Europa; Afrika; Arabländerna och Asien och Kanada. Vi är ett företag som respekterar de sanktioner som Europeiska unionen och Förenta staterna har röstat för. Det innebär att vi inte handlar med länder som är föremål för ekonomiska sanktioner, t.ex. Kuba, Ryssland och Venezuela. ........ Vår fisk som fryses ombord på fiskefartyg och vår fisk som fryses på land uppfyller de rekommenderade behandlingarna för fisk, tankar och kylanläggningar uppfyller de europeiska lagstadgade kraven. Vår fisk har följande egenskaper: - Protein: 60-70 %. - Fett: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Vi rekommenderar att alla kunder skickar oss en avsiktsförklaring om köp (LOI), i vilken du måste ange: - Den totala kvantitet som ska köpas - De exakta storlekarna på den fisk som efterfrågas - Slutlig destination - Fiskens vetenskapliga namn

 3. MARTÍNEZ MORENO HNOS SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget MARTÍNEZ MORENO HNOS SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom bläckfisk, ål och calamari, torskfiléer, Pangasius-fisk, bläckfisk, calamari, Fish fillets, färsk fisk, och fryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Catarroja-Valencia, Spanien.

 4. JOMANY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget JOMANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Havsfiskar, sjötunga, bläckfisk, sepiabläckfisk, tonfisk, skaldjur, fisk och skaldjur, räkor, och bläckfisk. Företagets huvudkontor finns i Massy, Frankrike.

 5. PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom färsk fisk, skeppsklarering, färsk fisk i parti, partihandel med fisk, och svärdfisk. Företagets huvudkontor finns i Vigo-Pontevedra, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MAPESCA SA

  Spanien

  MAPESCA, S.A. säljer färsk fisk och skaldjur som fiskats längs hela spanska kusten och flera Eu-länder. Våra viktigaste produkter är: sardiner, ansjovis, taggmakrill, makrill, kummel, spansk och importerad kummel, marulk, sjötunga, piggvar, torsk, havsaborre, åttarmad och tioarmad bläckfisk, färsk och fryst makohaj, färsk och fryst pigghaj, tonfisk (Yellowfin, Bluefin, Patudo), ryggstrimmig pelamid, dorad, havsgös, lax, levande räkor.

 2. PESCADOS ARCHIPIÉLAGO

  Spanien

  Pescados Archipiélago, grundat 2005, har med åren blivit ett framstående företag inom försäljning av fisk och skaldjur, färsk och djupfryst, från flera länder i världen. Alla våra produkter hanteras förpackade enligt stränga kvalitetskontroller som garanterar slutprodukten.

 3. MAS SA

  Frankrike

  MAS SA är en partihandel för färsk fisk i Rungis och är specialiseras på fin fisk och filéer. Partihandel fiskeriprodukter från hav och sjö. Alla slags filéer norsk lax, skotsk lax, importerad flundra och fransk flundra, marulk, torsk. Vi handlar dagligen med de bästa produkterna från havet. Vår färska fisk säljs till fiskhandel och restauranger. Säljer endast fiskeriprodukter på fiskmarknaden i Rungis, ingen leverans.

 4. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spanien

  Hos GRUPO CENTRAL PESCA är vi specialiserade på import/export av fisk och skaldjur av hög kvalitet.

 5. LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG

  Tyskland

  Företaget LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Bremerhaven, Tyskland.

 1. PACIFIC FISH

  Marocko

  Företaget PACIFIC FISH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom Djupfryst fisk, behandlade fiskar och fiskeprodukter, och Djupfryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Tan-Tan, Marocko.

 2. BLACK ALMAS

  Frankrike

  Företaget BLACK ALMAS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom Kaviar från odling, och Störkaviar. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. ALPHA BAY

  Frankrike

  Företaget ALPHA BAY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Havsfiskar, Djupfryst fisk, Havsfiskar, Djupfryst fisk, skaldjur frysta, och mollusker frysta. Företagets huvudkontor finns i Lorient, Frankrike.

 2. STELLA MARIS SEAFOOD, S.L.

  Spanien

  Företaget STELLA MARIS SEAFOOD, S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom alger djupfrysta, och sjöborre. Företagets huvudkontor finns i A Coruña, Spanien.

 3. MARKMARINE S16 S.L

  Spanien

  Företaget MARKMARINE S16 S.L, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom saluföring av frysta fiskeriprodukter, saluföring av konserverade fiskeriprodukter, och saluföring av halvfabrikat av fiskeriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 4. FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L.

  Spanien

  Företaget FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Isla Cristina ( Huelva ), Spanien.

 5. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Spanien

  Företaget PABLO IGLESIAS, S.L., som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Havsfiskar, Djupfryst fisk, Fiskar, Havsfiskar, Djupfryst fisk, och langustiner. Företagets huvudkontor finns i A Coruña, Spanien.

 6. ARMARA

  Frankrike

  Företaget ARMARA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Rungis Cedex, Frankrike.

 7. L'OCEAN

  Belgien

  Företaget L'OCEAN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Havsfiskar, Snäckor, skaldjur, Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst fisk, Havsfiskar, Snäckor, skaldjur, Frysta och djupfrysta livsmedel, och Djupfryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Paifve, Belgien.

 8. PESCADOS RIOBÓ

  Spanien

  Företaget PESCADOS RIOBÓ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Cadiz, Spanien.

 1. SOMITALIA

  Italien

  Företaget SOMITALIA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom fisk torkad, finansiering av fiskeriföretag, kontorsmaterial, och fisk. Företagets huvudkontor finns i San Casciano Dei Bagni(si), Italien.

 2. PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L

  Spanien

  Företaget PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Huelva, Spanien.

 3. ATLANTIC FRESH EUROPE

  Frankrike

  Företaget ATLANTIC FRESH EUROPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Boulogne-Sur-Mer, Frankrike.

 4. GRAYMOL C.B

  Spanien

  Företaget GRAYMOL C.B, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jakt och fiske - Utrustning och specialprodukter. Företaget är även verksamt inom sportfiskeutrustning, sportfiske, och havsfiske. Företagets huvudkontor finns i Alicante, Spanien.

 5. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Ryssland

  Företaget NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Djupfryst fisk, Fisk - Import/Export, Havsfiskar, Fiskar, Djupfryst fisk, Fisk - Import/Export, och Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Murmansk, Ryssland.

 6. ONUBANAUTIC

  Spanien

  Företaget ONUBANAUTIC, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Racerbåtar. Företaget är även verksamt inom Motorbåtar, Motorbåtar, havsfiske, och fiskebåt. Företagets huvudkontor finns i Huelva, Spanien.

 7. GREENBEACHSERVICES

  Marocko

  Företaget GREENBEACHSERVICES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom Fiskar, bläckfisk, calamari, och Fiskar. Företagets huvudkontor finns i Boujdour, Marocko.

 8. VIVIERS DE PORSGUEN

  Frankrike

  Företaget VIVIERS DE PORSGUEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Havskräftor, Fiskar, Havsfiskar, Krabbtaskor, Havskräftor, Fiskar, och Havsfiskar. Företagets huvudkontor finns i Plouescat, Frankrike.

 9. MARISCOSGALLEGO.ES

  Spanien

  Företaget MARISCOSGALLEGO.ES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom havskräftor, hummer, krabbor, och Krabbtaskor. Företagets huvudkontor finns i Rua Salgadura Nº2, Spanien.

 10. MARTINO FOODS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget MARTINO FOODS LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Havsfiskar. Företaget är även verksamt inom färdiga languster. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis