• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hantering av industriavfall

Resultat för

Hantering av industriavfall - Import och export

 1. MEVATEC S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  MEVA är ett tjeckiskt företag specialiserat inom tillverkningen av soptunnor, lager och hanteringsutrustning för stadsanläggningar, bland annat. Vårt produktsortiment innefattar sopkorgar för inom- och utomhusbruk, regnvattencisterner, soptunnor för farligt avfall, soptunnor för medicinskt avfall, lyftplattformar, lastpallstruckar, pallar av plast och trä samt bänkar, bord och dryckesfontäner för offentligt bruk. MEVA grundades 1898, och vi är stolta för vår rika historia, som gett oss så mycket kunskap och erfarenhet. Vi har ett individuellt förhållningssätt till varje kund för att säkerställa att vi möter deras specifika behov och hittar den bästa lösningen tillsammans. Vi kan erbjuda skräddarsydda produkter utifrån kundens önskemål. Vi har de flesta av våra produkter på lager, vilket bidrar till en snabb leverans. Ända sedan start har MEVA haft samma värderingar: tillit och pålitlighet. Vi vill skapa långsiktiga och framgångsrika samarbeten med våra kunder. Vår styrka ligger i vår förmåga att anpassa oss till efterfrågan på en ständigt föränderlig marknad. Vårt mål är att utveckla attraktiva produkter som sticker ut med sin kvalitet och design. Vi erbjuder även tjänster relaterade till våra produkter, från montering till transport. Tevka inte att kontakta oss, och besök vår hemsida för mer information! Vi bistår gärna med vilken konsultation du än må behöva.

 2. IDS ENVIRONNEMENT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget IDS ENVIRONNEMENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företaget är även verksamt inom Återvinning av kartong, Återanvändning av industriskrot, Avfallskomprimerare och -kvarnar, balpressar, Återvinning av kartong, recikliranje papirja in kartona, avfallshantering, Återvinning av industriellt plastavfall, och återvinningsbart avfall. Företagets huvudkontor finns i St Trivier De Courtes, Frankrike.

 3. TOMECH SOLUTIONS

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Företaget TOMECH SOLUTIONS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Ingenjörsteknik - Studiekontor för industrin, Hantering av industriavfall, Industrirådgivning, Design - Rådgivning, 3D-scanner, Industrianläggningar - Bygg, maskinteknik, Ingenjörsteknik - Studiekontor för industrin, och byggnadsingenjörskonst. Företagets huvudkontor finns i Satu Mare, Rumänien.

 4. INCIPROM LLC

  Ryssland

  Inciprom LLC utformar och tillverkar förbränningsugnar för hantering av avfall och skräp. Företaget tillverkar följande utrustning med industriella gasblåslampor för hantering av biologiskt, medicinskt, industriellt och kommunalt avfall: •Förbränningsugnsserien INSI B används för hantering av avfall från djur och sjukvård, biologiskt riskavfall osv. Förbränningskapacitet 50-350 kg/h. •Serien INSI C är förbrännare med maximal produktivitet, som kan bränna alla former av avfall (inklusive kontaminerat biomaterial). Förbränningskapacitet 500/1000 kg/h. •Tillhörande utrustning för avfallslastning, förbrännartransport, energitillförsel och ökad bränningseffektivitet. Insiproms produktlinje innefattar 12 förbrännarmodeller, som kan hantera avfall mellan 150 kg och 8 ton. Företaget tillverkar inte bara avfallshanteringsenheter av standardmodell, utan kan tillverka utrustning som är skräddarsydd för kundens behov. Insiprom har tillverkat förbrännare och utrustning för avfallsförbränning sedan 2013. Tillverkaren säljer utrustning till bästa möjliga pris, har omfattande erfarenhet av förbrännartillverkning, anställer professionella team för design och produktion, och utför högkvalitativ underhållningsservice. Insiproms tillverkning är certifierad (ISO 9001: 2015) artiklarna möter kraven i TR CU 010/2011, standarder i GOST R osv.

 5. METALES PELAZ SL

  Spanien

  Återvinning och återanvänding av järnskrot och metaller. Hanterar giftigt och icke-giftigt avfall. Skivförpackningsmaskiner, klippmaskiner, plasmaskärmaskiner, sågmaskiner, etc.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. G.F. CASCAMI S.R.L.

  Italien

  Företaget G.F. CASCAMI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företaget är även verksamt inom Pappersåtervinning och pappersåteranvändning, Plaståtervinning och plaståteranvändning, Textilier - Återvinning och återanvändning, Polyamidfiber - tillverkning, Pappersåtervinning och pappersåteranvändning, Plaståtervinning och plaståteranvändning, och Textilier - Återvinning och återanvändning. Företagets huvudkontor finns i Castel Goffredo, Italien.

 2. RECYCLEOFFICE

  Frankrike

  Företaget RECYCLEOFFICE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företaget är även verksamt inom skopor, Pallet boxes, bänkar, och inredning av utemiljöer. Företagets huvudkontor finns i Alençon, Frankrike.

 3. INCINER8 LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget INCINER8 LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsförbränning - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Hantering av industriavfall, Hantering av industriavfall, och konstruktion av förbränningsugnar för avfall. Företagets huvudkontor finns i Southport, Förenade kungariket.

 4. RECYTRANS

  Spanien

  Företaget RECYTRANS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Återanvändning av industriskrot. Företaget är även verksamt inom Plaståtervinning och plaståteranvändning, Pappersåtervinning och pappersåteranvändning, Lådor, tunnor och containers för avfall, Hantering av industriavfall, Plaståtervinning och plaståteranvändning, Pappersåtervinning och pappersåteranvändning, Lådor, tunnor och containers för avfall, och Hantering av industriavfall. Företagets huvudkontor finns i Moncada, Spanien.

 5. AVR ENVIRONNEMENT

  Frankrike

  Företaget AVR ENVIRONNEMENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Miljöskyddstjänster. Företaget är även verksamt inom Hantering av industriavfall, Asbest - Saneringsarbeten, Hantering av industriavfall, Asbest - Saneringsarbeten, och rivning av civila och industriella byggnader. Företagets huvudkontor finns i Gretz-Armainvilliers, Frankrike.

 1. FUMIGACIONES CANARIAS

  Spanien

  Företaget FUMIGACIONES CANARIAS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Desinfektion och sterilisering - tjänster. Företaget är även verksamt inom Hantering av industriavfall, desinficering, skadedjursbekämpning och rengöring av lastfartyg, desinficeringstjänster, desinficering och rengöring av passagerarfartyg, Hantering av industriavfall, och fytosanitära behandlingar. Företagets huvudkontor finns i Telde, Spanien.

 2. REVERSE VENDING SPAIN

  Spanien

  Företaget REVERSE VENDING SPAIN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 1. ECODROP

  Frankrike

  Företaget ECODROP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företaget är även verksamt inom gripskopor för sopor, bortskaffning och omhändertagande av specialavfall, och inerta avfall. Företagets huvudkontor finns i Boulogne-Billancourt, Frankrike.

 2. WE COLLECT RUBBISH

  Förenade kungariket

  Företaget WE COLLECT RUBBISH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 3. CERES APLICACIONS TÈCNIQUES AMBIENTALS

  Spanien

  Företaget CERES APLICACIONS TÈCNIQUES AMBIENTALS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företaget är även verksamt inom övervakning av soptippar, återvinning av rivningsavfall, och påfyllning av dricksvatten. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 4. INDAVER PORTUGAL, S.A.

  Portugal

  Företaget INDAVER PORTUGAL, S.A., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företaget är även verksamt inom insamling, återvinning, bortforsling av avfall, sterilisering av sjukhusavfall, och avfallshantering. Företagets huvudkontor finns i Prior Velho, Portugal.

 5. RHONE ENVIRONNEMENT

  Frankrike

  Företaget RHONE ENVIRONNEMENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företaget är även verksamt inom Återanvändning av industriskrot, Återvinning och återanvändning av diverse material, insamling av avfall, malning, Återanvändning av industriskrot, och Återvinning och återanvändning av diverse material. Företagets huvudkontor finns i Saint-Genis-Laval, Frankrike.

 6. DEAFVALMARKT.NL

  Nederländerna

  Företaget DEAFVALMARKT.NL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företaget är även verksamt inom rådgivning i återvinning av avfall, och återvinning av metall. Företagets huvudkontor finns i Muiden, Nederländerna.

 7. A. VAN LOOVEREN CONTAINERDIENST

  Belgien

  Företaget A. VAN LOOVEREN CONTAINERDIENST, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hamnterminaler för containers. Företaget är även verksamt inom Hantering av industriavfall, Hantering av industriavfall, containerservice, Avfallsbehållare, och transport i containrar. Företagets huvudkontor finns i Olen, Belgien.

 8. ECODEP SRL

  Italien

  Företaget ECODEP SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företagets huvudkontor finns i Modica, Italien.

 1. P.W. MARKO

  Polen

  Företaget P.W. MARKO, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företaget är även verksamt inom Plast - Halvfabrikat, försäljning av plastmaterial, Plastmaterial - Rör och rörledningar, och Plast - Halvfabrikat. Företagets huvudkontor finns i Dąbrowa Chełmińska, Polen.

 2. ICS WASTE MANAGEMENT

  Förenade kungariket

  Företaget ICS WASTE MANAGEMENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företaget är även verksamt inom förvaltning avfall, och återvinning. Företagets huvudkontor finns i Mansfield, Nottinghamshire, Förenade kungariket.

 3. SARL GERARD BALERE

  Frankrike

  Företaget SARL GERARD BALERE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Programmering och programvara. Företaget är även verksamt inom Hantering av industriavfall, Editor för hanteringsprogram, förvaltning avfall, och Hantering av industriavfall. Företagets huvudkontor finns i Montauban Cedex, Frankrike.

 4. ENERGIE ET ENVIRONNEMENT

  Luxemburg

  Företaget ENERGIE ET ENVIRONNEMENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företaget är även verksamt inom grönteknik, miljöanalyser, Energiförvaltningsdiagnos, och bullerkontroll. Företagets huvudkontor finns i Hostert (Niederanven), Luxemburg.

 5. OSCH ET FILS

  Luxemburg

  Företaget OSCH ET FILS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företaget är även verksamt inom Staket och portar, Vägunderhåll - Maskiner och utrustning, förvaltning avfall, Staket och portar, Vägunderhåll - Maskiner och utrustning, och industriella sopmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Vianden, Luxemburg.

 6. RELIABLE SKIP HIRE BRISTOL

  Förenade kungariket

  Företaget RELIABLE SKIP HIRE BRISTOL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företagets huvudkontor finns i Bristol, Förenade kungariket.

 7. RAMSEY SKIP HIRE

  Förenade kungariket

  Företaget RAMSEY SKIP HIRE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företagets huvudkontor finns i Leeds, Förenade kungariket.

 8. JUMAR GOSPODAROWANIE ODPADAMI

  Polen

  Företaget JUMAR GOSPODAROWANIE ODPADAMI, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Återanvändning av industriskrot. Företaget är även verksamt inom Hantering av industriavfall, Behandling av avfall - Bolag, Hantering av industriavfall, tryckkammare för avfall, soptunnor, och Behandling av avfall - Bolag. Företagets huvudkontor finns i Mierzyn, Polen.

 9. DE BREE SOLUTIONS

  Belgien

  Företaget DE BREE SOLUTIONS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företaget är även verksamt inom Skrot och byggnadsavfall - återanvändning, sanering industriella anläggningar, Skrot och byggnadsavfall - återanvändning, förvaltning av anläggningar för vattenrening, och uthyrning av mobila boxar och containrar. Företagets huvudkontor finns i Maldegem, Belgien.

 10. URBYN

  Frankrike

  Företaget URBYN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hantering av industriavfall. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis