• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • handverktyg

Resultat för

Handverktyg - Import och export

 1. RONIX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  År 2004 grundades Ronix i Tyskland. I takt med att företagets affärsverksamhet utökades öppnades nya kontor i två populära affärsregioner: I Förenade Arabemiraten (Dubai) och Kina. Vi har som mål att leverera verktyg av premiumkvalitet. Vårt forsknings- och utvecklingsteam hanterar alltifrån att analysera kundernas behov, sätta kvalitetsstandarder och testa produkterna under verkliga förhållanden. Vi älskar att få vara med under era bygg- och underhållsprocesser, och med över 2 000 olika typer av verktyg och 34 000 typer av reservdelar ser vi till att ni kan få nästan alla jobb gjorda. Ett brett sortiment av kvalitetsverktyg till ett förmånligt pris - det är Ronix affärsmodell. Kvalitet, mångfald, konkurrenskraftiga priser, kundservice och ansvar för både medarbetare och kunder: Det är de fem grundvärderingar som alla Ronix-medarbetare arbetar efter. Vi strävar outtröttligt efter perfektion. Vi har ett mål: Att vara de första ni tänker på när det handlar om tjänster och innovation.

 2. INTENSE SRL - TECNICHE DI ASSEMBLAGGIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget INTENSE SRL - TECNICHE DI ASSEMBLAGGIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Cernusco Sul Naviglio, Italien.

 3. BRUNS-GERÄTEHALTER

  Tyskland

  Sedan 1986 tillverkar familjeföretaget Bruns de speciella Bruns-apparathållarna som uppfanns av grundaren Hans Bruns. Företaget ligger i tyska Harsewinkel. I juli 1997 övertog sonen Günter verksamheten och i samband med detta flyttade man till nybyggda lokaler. Sedan dess har sortimentet varit inriktat på ordning och förvaring i hemmet och flera nya kvalitetsprodukter har tillkommit. Vårt framgångsrecept är hög kvalitet, korta leveranstider och smidiga beställningar oavsett var i världen du bor.

 4. UGARTE BURDINDEGIA S. L.

  Spanien

  Företaget UGARTE BURDINDEGIA S. L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Proviantering - Allmänna leverantörer. Företaget är även verksamt inom levererans till industrin, handverktyg, och Metallbearbetning - Bärbara verktyg med motor. Företagets huvudkontor finns i Cestona, Spanien.

 5. RÜGER GMBH

  Tyskland

  Företaget RÜGER GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, utrustning för verkstäder, handverktyg, och Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Rüsselsheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LUSAVOUGA - MÁQUINAS E ACESSÓRIOS INDUSTRIAIS

  Portugal

  Företaget LUSAVOUGA - MÁQUINAS E ACESSÓRIOS INDUSTRIAIS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom elverktyg, och handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Cacia, Portugal.

 2. RETTA PROFESYONEL EL ALETLERI A.S.

  Turkiet

  Företaget RETTA PROFESYONEL EL ALETLERI A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom verktygsskåp, handverktyg, och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. A.V.R.TOOLS

  Belgien

  Företaget A.V.R.TOOLS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor för fritidssnickare. Företaget är även verksamt inom tillbehör till verktyg, trädgårdsartiklar, handverktyg, och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

 4. SALCO

  Belgien

  Företaget SALCO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom golv, taktäckningar, förtimringar, och handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Westmalle, Belgien.

 5. KLIUM

  Belgien

  Företaget KLIUM, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom handverktyg, Limning, oljor, och rengöringsartiklar. Företagets huvudkontor finns i Hasselt, Belgien.

 1. PROF PRAXIS

  Belgien

  Företaget PROF PRAXIS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för formning av metall, Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Verktygsmaskiner för formning av metall, Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör, Verktygsmaskiner för skärning av metall, och handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Herne, Belgien.

 2. COMENSAL SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget COMENSAL SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom Handverktyg utan motor för byggnadsindustri, Murbruk för byggnadsindustri, Handverktyg utan motor för byggnadsindustri, handverktyg, och Murbruk för byggnadsindustri. Företagets huvudkontor finns i Janki, Polen.

 1. TOOLNATION

  Nederländerna

  Företaget TOOLNATION, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom handverktyg, Elektroniska mätanordningar, och tillbehör till verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Beek, Nederländerna.

 2. R. DESMET

  Belgien

  Företaget R. DESMET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Järnvaror, handverktyg, järnvaror, och ringar i stål. Företagets huvudkontor finns i Halle, Belgien.

 3. EGA MASTER

  Spanien

  Företaget EGA MASTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom handverktyg, Gnistfria lyftblock, och skruvmejslar. Företagets huvudkontor finns i Vitoria-Gasteiz, Spanien.

 4. ZIMAK EL ALETLERI HIRDAVAT LTD STI

  Turkiet

  Företaget ZIMAK EL ALETLERI HIRDAVAT LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom järnhandelsvaror, och handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. BONDOLI & CAMPESE SRL

  Italien

  Företaget BONDOLI & CAMPESE SRL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom Elverktyg, handverktyg, Specialskruvar, standardskruvar, och Elverktyg. Företagets huvudkontor finns i Ravenna, Italien.

 6. BRIO EUROPE

  Turkiet

  Företaget BRIO EUROPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Underhållsprodukter för fordon. Företaget är även verksamt inom handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. 2B ENDÜSTIRIYEL ÜRÜNLER VE HIRDAVAT SANAYII MALZEMELERI

  Turkiet

  Företaget 2B ENDÜSTIRIYEL ÜRÜNLER VE HIRDAVAT SANAYII MALZEMELERI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom handverktyg, och nödutgångar. Företagets huvudkontor finns i Eskisehir, Turkiet.

 8. OSKAR PAINT ROLLERS

  Turkiet

  Företaget OSKAR PAINT ROLLERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Penslar och rullar. Företaget är även verksamt inom handverktyg, och artrocentes. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. WERKZEUG-SIGEL.DE

  Tyskland

  Företaget WERKZEUG-SIGEL.DE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom verktyg, elverktyg, och handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Tettnang, Tyskland.

 2. GOEDKOOPGEREEDSCHAP.NL

  Nederländerna

  Företaget GOEDKOOPGEREEDSCHAP.NL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Elverktyg. Företaget är även verksamt inom handverktyg, och verktyg för trädgårdsarbeten. Företagets huvudkontor finns i Bedum, Nederländerna.

 3. MEYRAT MAKINA HIRDAVAT LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget MEYRAT MAKINA HIRDAVAT LTD. ŞTI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 4. MI-BE RAPPRESENTANZE

  Italien

  Företaget MI-BE RAPPRESENTANZE, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom maskiner och utrustningar för schaktning, och handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Treviolo, Italien.

 5. SAEKULUM INDUSTRIEHANDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget SAEKULUM INDUSTRIEHANDEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Spatlar och murslevar, handverktyg, spatel, och cutter-sax. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 6. WEV SCHMALKALDEN MATTHIAS HERRMANN

  Tyskland

  Företaget WEV SCHMALKALDEN MATTHIAS HERRMANN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor för fritidssnickare. Företaget är även verksamt inom verktyg, och handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Schmalkalden, Tyskland.

 7. SACLI TEKNIK HIRDAVAT LTD ŞTI

  Turkiet

  Företaget SACLI TEKNIK HIRDAVAT LTD ŞTI, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom målarfärg för metallvaror, och handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Hatau, Turkiet.

 8. HURTOWNIA NARZĘDZI WOJCIECH NAPIERAŁA

  Polen

  Företaget HURTOWNIA NARZĘDZI WOJCIECH NAPIERAŁA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsutrustning. Företaget är även verksamt inom handverktyg, och verktyg för trädgårdsarbeten. Företagets huvudkontor finns i Lipno, Polen.

 9. DE KINDER HARDWARE

  Belgien

  Företaget DE KINDER HARDWARE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - apparater. Företaget är även verksamt inom handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Buggenhout, Belgien.

 10. UPORTAL E-TICARET

  Turkiet

  Företaget UPORTAL E-TICARET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom handverktyg, och Maskinteknik - Import-export. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Handverktyg - Import och export

Antal resultat

30 621 Företag