• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • handverktyg utan motor

Resultat för

Handverktyg utan motor - Import och export

 1. BSN TRADING

  Belgien

  Verified by europages badge

  BSN TRADING är ett företag specialiserat på grossistförsäljning av hushållsapparater, verktyg, leksaker och köksartiklar. Sedan dess grundande har 0BSN TRADING åtagit sig att leverera kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser till sina kunder. Företaget har en bred produktkatalog, som går från mindre hushållsapparater till större maskiner samt verktyg, leksaker och köksartiklar. Mångfalden av detta sortiment ger kunderna möjlighet att finna allt de behöver på ett och samma ställe och erbjuder en praktisk lösning för alla deras anskaffningsbehov. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 2. MICRON AMERICA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  MICRON AMERICA är beläget i Izmir i Turkiet och tillhandahåller öljetter, hålfästen för gardiner, tryckknappar, täckta knappar, jeansknappar och nitar av mässing, metall och plast samt fästmaskiner sedan 1995. Vår högkvalitativa tillverkningsstandard och vår hängivenhet till överlägsen kundtjänst har gjort oss till en ledande leverantör av hålfästen av plast och metall, knäppfästen, knappar, täckta knappar, jeansknappar, jeansnitar, fästmaskiner för hålfästen och maskiner för överklädning till industrier inom kläder, fordon och mycket mer. Micron America är välkänt för sin hängivenhet till att tillhandahålla produkter, service och priser till oslagbar kvalietet. Vårt mål är att göra kunden fullkomligt nöjd. Vår styrka är vår förmåga till kvickt och effektivt gensvar till kundens behov. Vi underlättar för våra kunder att välja rätt produkter för deras specifika behov. Vår högutbildade personal hjälper dig att välja rätt fästelement och/eller maskin för ditt projekt. Vi har miljontals fästelement på lager för att kunna leverera dem omedelbart vid beställning. Vi är stolta över vår artiga och tränade personal, och för vår snabba leveransförmåga av lagerprodukter. Vår erfarenhet gör det möjligt för oss att ge dig konsekvent kvalitet, punktlig service och konkurrenskraftig prissättning. Vi levererar till hela världen, snabbt, tryggt och effektivt. Vår höga kvalitet når ut över hela världen. Vi är en stark och framgångsrik organisation som fokuserar på kundnöjdheten. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  iMed erbjuder ett smart sortiment av tekniska precisionskomponenter och komponentserier av plast i små, medelstora och stora partier för flera viktiga branscher. Som systemleverantör har iMed över tio års erfarenhet. Och det inom flera olika sektorer. Det är inte bara användningen av den senaste tekniken som har gett iMed en så nöjd och lojal kundgrupp med stort förtroende för produkternas kvalitet. Våra kompetenta medarbetare följer produkterna från utvecklingsplan till serietillverkning. Hos iMed satsar vi på personalen genom internrekryteringar, utbildningar och intensivkurser. Därmed kan våra kunder vara säkra på att mötas av experter med det slags professionalitet som de förväntar sig.

 4. ZEMO VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kontrollerade skruvförband är det fackområde som våra momentspecialister har lång erfarenhet inom. Förutom högklassiga skruvsystem för industritillverkning levererar vi även tillförlitliga tryckluftsverktyg för underhålls- och reparationsarbeten (fordonsindustrin). Vi kan även ta fram individuella specialverktyg efter ritning för särskilda skruvsituationer. Som komplement erbjuder vi också utbildning av användarna på plats. Sist men inte minst så kan vi underhålla, kalibrera och (vid behov) reparera moment- och tryckluftsverktygen i vår egna verkstad.

 5. FRIDOLIN MÜLLER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Produktion av gradningsborstar, cylinderborstar, rörborstar, tekniska borstar, stålborstar, nylonborstar, runda borstar, borstar för tvättanläggningar, borstar till gatusopbilar, borstar till biltvättar. Företaget Fridolin Müller grundades 1952 under namnet Tierhaarwertung Fridolin Müller. På den tiden bearbetade man djurhår som kom delvis från tyska nötkreatur. Dock importerades den största delen av allt djurhår från Amerika. Detta hår bearbetades i fyra steg tills de blev färdiga s.k. "bagarbuntar". Arbetsstegen var följande: Separera håret i en ”hårtrumma”, häckla hårstråna, dvs. ordna hårstråna i en och samma riktning, ”dra ut” hårstråna i olika längder och därefter binda ihop de olika längderna till buntar. Dessa buntar levererades sedan till penselfabriken. Delvis användes maskiner i de olika arbetsstegen. Omkring år 1969 började man att tillverka även borstar till biltvättar. År 1972 blev det så dags att börja tillverka tekniska borstar. Samma år köpte företaget upp ett annat företag som tillverkade "pudermaskiner" åt konditorier. Det här företaget kom även det att tillverka tekniska borstar vid sidan om sina maskiner. Under de kommande åren minskade försäljningen av pudermaskiner, och man fokuserade därmed mer på tillverkningen och försäljningen av tekniska borstar, som exempelvis borstar till biltvättar och gatusopbilar. Sortimentet omfattar ett brett urval av cylinderborstar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MECANOR SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Mecanor är specialisten på området högprecisa stansprodukter för mikroteknik genom innovativa processer och präglingsverktyg av hög kvalitet. Sedan grundandet år 1948 har Mecanor ständigt utvecklat sina produkter och färdigheter för att kunna hänga med när kraven förändras inom mikrotekniken på de olika marknaderna. Från början nästan uteslutande för klockindustrin men numera har utbudet utökats till ett varierat sortiment med komponenter för medicinteknik, bilindustri och mikroenheter.

 2. SITEC INDUSTRIETECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SITEC utvecklar, framställer och levererar kundanpassad utrustning för produktionsteknik till hela världen. Till varumärkena hör flexibla monteringsanläggningar, laserutrustning och anläggningar för elektrokemisk metallbearbetning för bilindustri, elektroteknik/elektronik, medicinteknik och alternativ energiteknik. Sedan många år tillbaka monteras högtryckspumpar, vattenpumpar, oljepumpar, växelspakar, styrsystem, komponenter för variabel kamaxelstyrning, statorer/inverterare, kolvstänger samt komponenter för batterisystem och bränsleceller som cellkontakter, batteriklämmor eller bipolära plattor på SITEC-anläggningar inom bilindustrin helautomatiskt och laserbearbetas. För medicintekniken utvecklas och tillverkas branschanpassade anläggningar för montering och framförallt för lasermikrobearbetning av membran, implantat och kirurgiska instrument.

 3. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Slipning – som ny: Den långa hållbarheten hos våra spånbearbetningsverktyg är anledningen till att våra kunder fortsätter att köpa sina brotschar hos oss. Men även de bästa verktygen utsätts för slitage, även om de är tillverkade av de bästa materialen med perfekt struktur och härdning. Med vår slipservice som vi utför med samma omsorg som vid nyproduktion får ni exakta brotschningsverktyg som är som nya. Inhyrd slipning – se oss som er andra anläggning: Våra anställda utför alltid era uppdrag som om det vore våra egna. Fästkonstruktioner – det klarar vi alla gånger: Leveransdatum – oftast inget problem. Vi kan visserligen inte trolla – men snabbt går det. När ni väl prövat kommer ni att överraskas av vår snabbhet och flexibilitet.

 4. KW HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KW Hydraulik GmbH utformar, tillverkar och saluför hydrauliska verktyg. Även: Service och försäljning av varumärkena: DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA ... Hydraulpumpar, hydraulaggregat, Power Pack, Power Unit, högtryckspumpar, handpumpar, fotpumpar, elhydraulpumpar, batteridrivna pumpar, TracHorse, PTO, kraftuttag, generatorer, hydraulinverter, tryckomvandlar, skärverktyg, kabelkapning, maskiner för skärning och kapning, kabelsaxar, batteridrivna kabelsaxar, skärhuvuden, säkerhetsanordningar, säkerhetskapanordningar, kabeltänger, stålkabeltänger, recyclingsskärare, plåtsaxar, bultsaxar, kedjekapningsvektyg, pressning, kontaktpressning, presstänger, pressverktyg, verktygsinsatser, verktygshuvuden för pressning

 5. WALTER SCHRÖDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med våra verktyg får du loss skruvarna snabbt och lätt eller skruvar i dem utan ansträngning. Vår verktyg har en kvalitet som både syns och känns, så det är inte konstigt att de används av kunder världen över. Eftersom våra verktyg håller flera gånger längre sparar vi både värdefulla resurser och har mindre inverkan på miljön. Vårt familjeföretag grundades 1985 i staden Iserlohn i norra Tyskland. Idag har vi 30 medarbetare och produktionen pågår i tvåskift. Med undantag av härdning och galvanisering så utför vi samtliga metall- och plastrelaterade arbetssteg inhouse. Våra styrkor ligger inte bara i masstillverkning av skruvverktyg, utan framförallt inom utveckling och tillverkning av specialprodukter för den ständigt växande marknaden för arbetsverktyg och upplåsningsutrustning. Vi har lång och gedigen erfarenhet och hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen på dina skruvproblem.

 1. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Det som började med tillverkning av handsågar i Spangenberg i Hessen för 60 år sedan är idag en globalt efterfrågad teknikpartner. WESPA räknas till de ledande tillverkarna av sågverktyg. Vid det tyska sätet i Melsungen tillverkar mer än 100 medarbetare ett oerhört bredd produktsortiment, vilket uppfyller kraven i de mest skilda branscher. WESPAs produkter är optimalt anpassade efter kraven från våra industrikunder och åtnjuter förtroendet från organisationer, återförsäljare och industrikunder världen över. Vi erbjuder måttanpassade lösningar som tydligt förbättrar våra kunders konkurrenskraft. Många kända, globala företag förlitar sig på WESPAs sågverktyg, inte minst inom fordons-, flyg-, stål- och verkstadsindustrin. Detta förtroende som vi fått från våra kunder när de valt våra produkter har de kort därefter tjänat in.

 2. BDA GLOBAL TRADING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  BDA GLOBAL TRADING tillhandahåller kontinuerliga, pålitliga och lukrativa handelsmöjligheter inom tillförsel och marknadsföring över hela världen. Som ett internationellt handelsföretag specialiserar vi oss på sömlösa leveranskedjor och marknadsföringslösningar som stärker våra samarbetspartners inom olika sektorer att optimera fördelar på en global skala. På BDA GLOBAL vill vi underlätta olika handelsmöjligheter inom byggbranschen och flygfartssektorn, bland annat projektbaserade anförskaffanden. Vår roll är mer än att bara underlätta för internationell handel; Vi fungerar som en katalysator för våra lokala samarbetsföretag, låser upp globala handelsmöjligheter och verkar som exklusiva leverantörer för våra globala partners. Vi har en stark meritlista som visar att vi prioriterar professionalism, kvalitetsmaterial och orubblig kundservice i alla våra projekt. Ärlighet är en hörnsten i vår affärsfilosofi. Med en mångfald av lyckade projekt har vi förtjänat platsen som en av de mest pålitliga byggföretagen i Turkiet. Vi använder toppmodern teknik och toppmoderna verktyg, och garanterar effektivitet utan att rucka på vårt fokus på detaljer. Varje liten aspekt utförs med största precision. Genom åren har våra idéer, vår implementerade teknik och vår hängivna personal gjort monumental skillnad. Vi är en transformativ vändpunkt som har omformat liv, industrier och samhällen. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information!

 1. NWS GERMANY PRODUKTION W. NÖTHEN E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  När Willibald Nöthen grundade företaget NWS 1973 var visionen att förse fackpersonal med tysktillverkade kvalitetsverktyg i elegant design och med flera extra funktioner. Specialanpassade handverktyg som håller länge tillverkas fortfarande hos NWS – av människor, för människor. Det intelligenta samspelet mellan välbeprövat hantverk och moderna bearbetningstekniker ger garanterat hög kvalitet och skapar en fin balans mellan tradition och innovation! Säkerhet och ergonomi, hälsa och miljö, utmärkta material och smarta detaljer är några av ledorden som driver oss vid såväl verktygsutveckling som produktion. För att upprätthålla den höga kvalitetsstandard som NWS kunder förväntar sig arbetar vi med optimerade bearbetningslösningar, hårda kravkriterier och manuella slutkontroller av produkterna.

 2. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 3. MVA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Företaget MVA D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Plastindustri - Maskiner och utrustning, Svarvning av stål och metall, Formar pressgjutning, Formsprutning av gummi och plast, Plast - Halvfabrikat, Formar för plast och gummi, Automation - Anläggningar och apparater, Handverktyg utan motor, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Ig Pri Ljubljani, Slovenien.

 4. ALOIS MÜLLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALOIS MÜLLER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Ortenberg, Tyskland.

 5. LEBONDO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LEBONDO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Bautzen, Tyskland.

 6. EUGEN DROHMANN GMBH EASYCUT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EUGEN DROHMANN GMBH EASYCUT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Lorch, Tyskland.

 7. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Metallkapslar, Predelava jekla in kovin, Handverktyg utan motor, Prägling av stål och metall, Dragning av stål och metall, Precisionsstansningsdelar, stamping parts, Metallkapslar, och Predelava jekla in kovin. Företagets huvudkontor finns i Olpe, Tyskland.

 8. CBT - CHEMNITZER BLECHTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CBT - CHEMNITZER BLECHTECHNOLOGIE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Chemnitz, Tyskland.

 1. HAUPA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HAUPA GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 2. ANDREAS KRÜGER UND JENS SCHULZE GDBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ANDREAS KRÜGER UND JENS SCHULZE GDBR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Pforzheim, Tyskland.

 3. WALKRON-WERKZEUGE WERNER WALLBRECHER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WALKRON-WERKZEUGE WERNER WALLBRECHER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 4. DEL NORMALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DEL NORMALIEN GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Halver, Tyskland.

 5. TSUNE EUROPA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TSUNE EUROPA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Alsdorf, Tyskland.

 6. BIKER-NORMALIEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BIKER-NORMALIEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Mönchweiler, Tyskland.

 7. THB TECHNISCHER HANDEL BECKEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget THB TECHNISCHER HANDEL BECKEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Schwallungen, Tyskland.

 8. UNIMA PRÄZISIONSMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget UNIMA PRÄZISIONSMASCHINEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Grävenwiesbach, Tyskland.

 9. INTENSE SRL - TECNICHE DI ASSEMBLAGGIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget INTENSE SRL - TECNICHE DI ASSEMBLAGGIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom handverktyg. Företagets huvudkontor finns i Cernusco Sul Naviglio, Italien.

 10. FRIEDRICH BINDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRIEDRICH BINDER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Handverktyg utan motor - Import och export

Antal resultat

30 437 Företag