• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • handverktyg utan motor

Resultat för

Handverktyg utan motor - Import och export

 1. MICRON AMERICA

  Turkiet

  MICRON AMERICA är beläget i Izmir i Turkiet och tillhandahåller öljetter, hålfästen för gardiner, tryckknappar, täckta knappar, jeansknappar och nitar av mässing, metall och plast samt fästmaskiner sedan 1995. Vår högkvalitativa tillverkningsstandard och vår hängivenhet till överlägsen kundtjänst har gjort oss till en ledande leverantör av hålfästen av plast och metall, knäppfästen, knappar, täckta knappar, jeansknappar, jeansnitar, fästmaskiner för hålfästen och maskiner för överklädning till industrier inom kläder, fordon och mycket mer. Micron America är välkänt för sin hängivenhet till att tillhandahålla produkter, service och priser till oslagbar kvalietet. Vårt mål är att göra kunden fullkomligt nöjd. Vår styrka är vår förmåga till kvickt och effektivt gensvar till kundens behov. Vi underlättar för våra kunder att välja rätt produkter för deras specifika behov. Vår högutbildade personal hjälper dig att välja rätt fästelement och/eller maskin för ditt projekt. Vi har miljontals fästelement på lager för att kunna leverera dem omedelbart vid beställning. Vi är stolta över vår artiga och tränade personal, och för vår snabba leveransförmåga av lagerprodukter. Vår erfarenhet gör det möjligt för oss att ge dig konsekvent kvalitet, punktlig service och konkurrenskraftig prissättning. Vi levererar till hela världen, snabbt, tryggt och effektivt. Vår höga kvalitet når ut över hela världen. Vi är en stark och framgångsrik organisation som fokuserar på kundnöjdheten. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. WALTER SCHRÖDER GMBH

  Tyskland

  Med våra verktyg får du loss skruvarna snabbt och lätt eller skruvar i dem utan ansträngning. Vår verktyg har en kvalitet som både syns och känns, så det är inte konstigt att de används av kunder världen över. Eftersom våra verktyg håller flera gånger längre sparar vi både värdefulla resurser och har mindre inverkan på miljön. Vårt familjeföretag grundades 1985 i staden Iserlohn i norra Tyskland. Idag har vi 30 medarbetare och produktionen pågår i tvåskift. Med undantag av härdning och galvanisering så utför vi samtliga metall- och plastrelaterade arbetssteg inhouse. Våra styrkor ligger inte bara i masstillverkning av skruvverktyg, utan framförallt inom utveckling och tillverkning av specialprodukter för den ständigt växande marknaden för arbetsverktyg och upplåsningsutrustning. Vi har lång och gedigen erfarenhet och hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen på dina skruvproblem.

 3. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Slipning – som ny: Den långa hållbarheten hos våra spånbearbetningsverktyg är anledningen till att våra kunder fortsätter att köpa sina brotschar hos oss. Men även de bästa verktygen utsätts för slitage, även om de är tillverkade av de bästa materialen med perfekt struktur och härdning. Med vår slipservice som vi utför med samma omsorg som vid nyproduktion får ni exakta brotschningsverktyg som är som nya. Inhyrd slipning – se oss som er andra anläggning: Våra anställda utför alltid era uppdrag som om det vore våra egna. Fästkonstruktioner – det klarar vi alla gånger: Leveransdatum – oftast inget problem. Vi kan visserligen inte trolla – men snabbt går det. När ni väl prövat kommer ni att överraskas av vår snabbhet och flexibilitet.

 4. SITEC INDUSTRIETECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  SITEC utvecklar, framställer och levererar kundanpassad utrustning för produktionsteknik till hela världen. Till varumärkena hör flexibla monteringsanläggningar, laserutrustning och anläggningar för elektrokemisk metallbearbetning för bilindustri, elektroteknik/elektronik, medicinteknik och alternativ energiteknik. Sedan många år tillbaka monteras högtryckspumpar, vattenpumpar, oljepumpar, växelspakar, styrsystem, komponenter för variabel kamaxelstyrning, statorer/inverterare, kolvstänger samt komponenter för batterisystem och bränsleceller som cellkontakter, batteriklämmor eller bipolära plattor på SITEC-anläggningar inom bilindustrin helautomatiskt och laserbearbetas. För medicintekniken utvecklas och tillverkas branschanpassade anläggningar för montering och framförallt för lasermikrobearbetning av membran, implantat och kirurgiska instrument.

 5. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  iMed erbjuder ett smart sortiment av tekniska precisionskomponenter och komponentserier av plast i små, medelstora och stora partier för flera viktiga branscher. Som systemleverantör har iMed över tio års erfarenhet. Och det inom flera olika sektorer. Det är inte bara användningen av den senaste tekniken som har gett iMed en så nöjd och lojal kundgrupp med stort förtroende för produkternas kvalitet. Våra kompetenta medarbetare följer produkterna från utvecklingsplan till serietillverkning. Hos iMed satsar vi på personalen genom internrekryteringar, utbildningar och intensivkurser. Därmed kan våra kunder vara säkra på att mötas av experter med det slags professionalitet som de förväntar sig.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Tyskland

  Produktion av gradningsborstar, cylinderborstar, rörborstar, tekniska borstar, stålborstar, nylonborstar, runda borstar, borstar för tvättanläggningar, borstar till gatusopbilar, borstar till biltvättar. Företaget Fridolin Müller grundades 1952 under namnet Tierhaarwertung Fridolin Müller. På den tiden bearbetade man djurhår som kom delvis från tyska nötkreatur. Dock importerades den största delen av allt djurhår från Amerika. Detta hår bearbetades i fyra steg tills de blev färdiga s.k. "bagarbuntar". Arbetsstegen var följande: Separera håret i en ”hårtrumma”, häckla hårstråna, dvs. ordna hårstråna i en och samma riktning, ”dra ut” hårstråna i olika längder och därefter binda ihop de olika längderna till buntar. Dessa buntar levererades sedan till penselfabriken. Delvis användes maskiner i de olika arbetsstegen. Omkring år 1969 började man att tillverka även borstar till biltvättar. År 1972 blev det så dags att börja tillverka tekniska borstar. Samma år köpte företaget upp ett annat företag som tillverkade "pudermaskiner" åt konditorier. Det här företaget kom även det att tillverka tekniska borstar vid sidan om sina maskiner. Under de kommande åren minskade försäljningen av pudermaskiner, och man fokuserade därmed mer på tillverkningen och försäljningen av tekniska borstar, som exempelvis borstar till biltvättar och gatusopbilar. Sortimentet omfattar ett brett urval av cylinderborstar.

 2. YERIK INTERNATIONAL PRIVATE LIMITED

  Indien

  Yerik International är beläget i Indien och specialiserat på tillverkning och export av jordbruksmaskiner, mekaniska artiklar och handburna redskap sedan 1991. Vi är experter på tillverkning av fordonsdelar. Vårt produktsortiment innefattar hydrauliska cylindrar, påkopplingsdelar för traktorer, smidda delar, adaptrar och andra delar för kraftuttag, bogseringsdelar, redskap för jordbruk och odling, smörjningsutrustning, delar för trestegskopplingar, grindfästen och handredskap som fälgkors. Vi har vidgat vår internationella närvaro och exporterar idag till utländska marknader som USA, Kanada, Storbritannien, Europa, Italien, Tyskland, Sydafrika, Australien, Ryssland med flera. Vi är utrustade med datorstödd tillverkningsprogramvara och har utökat våra tillverkningslokaler med åren. Det har låtit oss förbättra vår produktionskapacitet och utföra specialiserade arbeten som 3D-design och modellering med simulation- och testningsmöjligheter, så att vi kan erbjuda dig högkvalitativa produkter som överstiger alla förväntningar. Dessutom är teamet dedikerat till företagets tillväxt, och är en nyckelfaktor till framgångarna. Vi utför strikta kvalitetskontroller vid inkommen beställning, under produktion och innan leverans för att kunna garantera vår produktkvalitet. Vi strävar efter att uppnå högsta kvalitetsstandard i alla steg. Vi har över trettio års erfarenhet och är stolta över att vara certifierade för ISO 9001. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG - RUSSIA

  Ryssland

  HEINRICH KIPP WERK tillverkar spännverktyg, standardelement och manöverdetaljer. Produktionen sker i Tyskland och görs med ett brett utbud av maskinutrustning. Produktsortimentet består av över än 65 000 artiklar, som skickas snabbt och smidigt tack vare logistikavdelningen på plats. KIPP är en pålitlig partner för industri, anläggnings- och maskinbyggnation. Utvecklingen och kvalitetskontrollen av produkterna utförs inom företaget. Våra omfattande produktionsresurser gör att vi kan erbjuda speciallösningar, som hopmontering av standardelement och enskilda detaljer. När vi utvecklar våra manöverdetaljer läggs särskild vikt vid ergonomi och stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har funnits sedan 1919. Sedan 1950 har vi fokuserat på egenutvecklade spännverktyg så som den klassiska KIPP-låsspaken. Företaget har över 480 anställda och finns för närvarande i över 50 länder.

 4. NWS GERMANY PRODUKTION W. NÖTHEN E.K.

  Tyskland

  När Willibald Nöthen grundade företaget NWS 1973 var visionen att förse fackpersonal med tysktillverkade kvalitetsverktyg i elegant design och med flera extra funktioner. Specialanpassade handverktyg som håller länge tillverkas fortfarande hos NWS – av människor, för människor. Det intelligenta samspelet mellan välbeprövat hantverk och moderna bearbetningstekniker ger garanterat hög kvalitet och skapar en fin balans mellan tradition och innovation! Säkerhet och ergonomi, hälsa och miljö, utmärkta material och smarta detaljer är några av ledorden som driver oss vid såväl verktygsutveckling som produktion. För att upprätthålla den höga kvalitetsstandard som NWS kunder förväntar sig arbetar vi med optimerade bearbetningslösningar, hårda kravkriterier och manuella slutkontroller av produkterna.

 5. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Det som började med tillverkning av handsågar i Spangenberg i Hessen för 60 år sedan är idag en globalt efterfrågad teknikpartner. WESPA räknas till de ledande tillverkarna av sågverktyg. Vid det tyska sätet i Melsungen tillverkar mer än 100 medarbetare ett oerhört bredd produktsortiment, vilket uppfyller kraven i de mest skilda branscher. WESPAs produkter är optimalt anpassade efter kraven från våra industrikunder och åtnjuter förtroendet från organisationer, återförsäljare och industrikunder världen över. Vi erbjuder måttanpassade lösningar som tydligt förbättrar våra kunders konkurrenskraft. Många kända, globala företag förlitar sig på WESPAs sågverktyg, inte minst inom fordons-, flyg-, stål- och verkstadsindustrin. Detta förtroende som vi fått från våra kunder när de valt våra produkter har de kort därefter tjänat in.

 1. MECANOR SA

  Schweiz

  Mecanor är specialisten på området högprecisa stansprodukter för mikroteknik genom innovativa processer och präglingsverktyg av hög kvalitet. Sedan grundandet år 1948 har Mecanor ständigt utvecklat sina produkter och färdigheter för att kunna hänga med när kraven förändras inom mikrotekniken på de olika marknaderna. Från början nästan uteslutande för klockindustrin men numera har utbudet utökats till ett varierat sortiment med komponenter för medicinteknik, bilindustri och mikroenheter.

 2. FRANZ KROPE MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget Franz Krope har i 50 års tid verkat med stor framgång inom maskin- och verktygstillverkning. Sedan snart 30 år bedriver Franz Krope utveckling och egen tillverkning av extruderingsmaskiner som är specialkonstruerade för produktion av in- och utvändig plastbeläggning. Samtidigt med tillverkningen av extruderingsmaskiner, det vill säga även här med start för 30 år sedan, började företaget tillverka plastbeläggningar av hög kvalitet genom extrudering (insprutning) av plast i armaturer för mät- och reglerteknik. Tack vare en intensiv vidareutveckling är detta nu mogen teknik. Tillverkningen av plastbeläggning och inkapsling till armaturer för flödesmätning utgör idag tyngdpunkten för produktionen hos vårt företag. Med vår mångåriga erfarenhet och djupa tekniska kunskap när det gäller tillverkning av armaturbeläggningar har vi idag fått ett mycket gott rykte bland många stora slutanvändare.

 1. KW HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  KW Hydraulik GmbH utformar, tillverkar och saluför hydrauliska verktyg. Även: Service och försäljning av varumärkena: DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA ... Hydraulpumpar, hydraulaggregat, Power Pack, Power Unit, högtryckspumpar, handpumpar, fotpumpar, elhydraulpumpar, batteridrivna pumpar, TracHorse, PTO, kraftuttag, generatorer, hydraulinverter, tryckomvandlar, skärverktyg, kabelkapning, maskiner för skärning och kapning, kabelsaxar, batteridrivna kabelsaxar, skärhuvuden, säkerhetsanordningar, säkerhetskapanordningar, kabeltänger, stålkabeltänger, recyclingsskärare, plåtsaxar, bultsaxar, kedjekapningsvektyg, pressning, kontaktpressning, presstänger, pressverktyg, verktygsinsatser, verktygshuvuden för pressning

 2. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 3. OPTIMA PRECISE

  Tjeckiska republiken

 4. INTERCABLE GMBH

  Italien

 5. CARBONWERK SHP GMBH & CO.KG

  Tyskland

 6. HAUPA GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. LEBONDO GMBH

  Tyskland

 8. EUGEN DROHMANN GMBH EASYCUT

  Tyskland

 1. STORK GMBH & CO KG

  Tyskland

 2. CBT - CHEMNITZER BLECHTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

 3. ALOIS MÜLLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. ANDREAS KRÜGER UND JENS SCHULZE GDBR

  Tyskland

 5. WALKRON-WERKZEUGE WERNER WALLBRECHER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. DEL NORMALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. CASTPLUS GMBH

  Tyskland

 8. TSUNE EUROPA GMBH

  Tyskland

 9. NB WERKZEUGTECHNIK E.K. INH. NORBERT BITZER

  Tyskland

 10. BIKER-NORMALIEN GMBH

  Tyskland

Filter

Resultat för

Handverktyg utan motor - Import och export

Antal resultat

30 584 företag