• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hönsfåglar

Resultat för

Hönsfåglar - Import och export

 1. NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO.

  Turkiet

  Företaget NFA (NATURAL FEED ADDITIVES) PHARMA CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företaget är även verksamt inom Foder och fjäderfä - Foder, tillskottsfoder, fjäderfän, Foder och fjäderfä - Foder, och Kycklingavel. Företagets huvudkontor finns i Nfa Ilac Kimya, Turkiet.

 2. INSAVI

  Spanien

  Företaget INSAVI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företaget är även verksamt inom hönsburar, utrustning för hantering och förpackning av ägg, boxar för duvor, kycklingar och värphöns, och Foder för värphöns. Företagets huvudkontor finns i Alcover, Spanien.

 3. PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA

  Portugal

  Företaget PAVÃO CURIOSO, UNI. LDA, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företaget är även verksamt inom fjäderfäuppfödning. Företagets huvudkontor finns i Meirinhas, Portugal.

 4. ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA

  Portugal

  Företaget ANTÓNIO PURIFICAÇÃO & ALMEIDA. LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företagets huvudkontor finns i Fornos De Algodres, Portugal.

 5. DELTA BIOPHARMA

  Egypten

  Företaget DELTA BIOPHARMA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företaget är även verksamt inom veterinärläkemedel, tillsatser för alla livsmedel och desinficeringsmedel, och artiklar för veterinärt bruk. Företagets huvudkontor finns i Cairo, Egypten.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AYYILDIZ KULUÇKA

  Turkiet

  Företaget AYYILDIZ KULUÇKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företagets huvudkontor finns i Ordu, Turkiet.

 2. MANCH MOL

  Ukraina

  Företaget MANCH MOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, och Frysta och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Ungvár, Ukraina.

 3. ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY

  Kina

  Företaget ANPING SCHATTEN SHADE MESH FACTORY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företagets huvudkontor finns i Anping, Kina.

 4. MIXRITE TURKEY

  Turkiet

  Företaget MIXRITE TURKEY, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företaget är även verksamt inom uthyrning och försäljning av pumpar, och kosttillskott för djur. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 5. B.A.K.FARM

  Grekland

  Företaget B.A.K.FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företaget är även verksamt inom frigående utomhushöns, och ägg. Företagets huvudkontor finns i Thessaloniki, Grekland.

 1. PADOVAN ALBERTO

  Italien

  Företaget PADOVAN ALBERTO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företagets huvudkontor finns i Padova, Italien.

 2. YUKSELIS POULTRY

  Turkiet

  Företaget YUKSELIS POULTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. PAVESELLO S.R.L.

  Italien

  Företaget PAVESELLO S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Hönsfåglar, Färskt höns- och kycklingkött, Hönsfåglar, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Pinarolo Po, Italien.

 2. QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italien

  Företaget QUAJA VENETA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Hönsfåglar, Färskt höns- och kycklingkött, Hönsfåglar, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Malo, Italien.

 3. FRESCHINI SIMONA

  Italien

  Företaget FRESCHINI SIMONA, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Hönsfåglar, Äggula, torkad eller flytande, Hönsfåglar, och Äggula, torkad eller flytande. Företagets huvudkontor finns i Perugia, Italien.

 4. AVILIZ, LDA

  Portugal

  Företaget AVILIZ, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företagets huvudkontor finns i Leiria, Portugal.

 5. EMILIANI S.R.L.

  Italien

  Företaget EMILIANI S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Hönsfåglar, Kött och charkuterivaror, och Hönsfåglar. Företagets huvudkontor finns i Orbetello, Italien.

 6. PAC-DAMAS

  Syrien

  Företaget PAC-DAMAS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företaget är även verksamt inom vaccin för djur, och läkemedel för veterinärt bruk. Företagets huvudkontor finns i Damascus, Syrien.

 7. MORESSI CARNI S.R.L.

  Italien

  Företaget MORESSI CARNI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Hönsfåglar, Färskt höns- och kycklingkött, Hönsfåglar, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Macerata, Italien.

 8. GIORGIO FRATELLI

  Italien

  Företaget GIORGIO FRATELLI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Hönsfåglar, Färskt höns- och kycklingkött, Hönsfåglar, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Scafati, Italien.

 1. CAMILLO INGRASSI & C. S.A.S.

  Italien

  Företaget CAMILLO INGRASSI & C. S.A.S., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Ägg, Hönsfåglar, Ägg, och Hönsfåglar. Företagets huvudkontor finns i Albignasego, Italien.

 2. NUOVA FOOD S.R.L.

  Italien

  Företaget NUOVA FOOD S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Hönsfåglar, Färskt höns- och kycklingkött, Hönsfåglar, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Striano, Italien.

 3. LA FERME DU CANARDIER

  Frankrike

  Företaget LA FERME DU CANARDIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företagets huvudkontor finns i Anneville-ambourville, Frankrike.

 4. NUOVA IN.BE.CA. S.R.L.

  Italien

  Företaget NUOVA IN.BE.CA. S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Hönsfåglar, Färskt höns- och kycklingkött, Hönsfåglar, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Fabrica Di Roma, Italien.

 5. SARL VOLAILLES MANSLOISES

  Frankrike

  Företaget SARL VOLAILLES MANSLOISES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företaget är även verksamt inom fjäderfän. Företagets huvudkontor finns i Mansle, Frankrike.

 6. TEI S.R.L.

  Italien

  Företaget TEI S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Hönsfåglar, Färskt höns- och kycklingkött, Hönsfåglar, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Salo', Italien.

 7. QUAIL AND EGGS "ORTYGIA"

  Grekland

  Företaget QUAIL AND EGGS "ORTYGIA", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företaget är även verksamt inom vaktlar, och ägg. Företagets huvudkontor finns i thessaloniki, Grekland.

 8. ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE

  Italien

  Företaget ALLEVAMENTO SELVAGGINA L'ESTENSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Hönsfåglar, Färskt höns- och kycklingkött, Hönsfåglar, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Carceri, Italien.

 9. KIAN BARZIN

  Iran

  Företaget KIAN BARZIN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företagets huvudkontor finns i Tehran, Iran.

 10. BIOMAX TECHNOLOGIES PTE LTD

  Singapore

  Företaget BIOMAX TECHNOLOGIES PTE LTD, som är verksamt inom sektorn för Hönsfåglar. Företaget är även verksamt inom fjäderfän, och ekologiska gödningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Singapore, Singapore.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis