• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hästkött

Resultat för

Hästkött - Import och export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT familjestruktur med säte i Isère, specialiserad på styckningen av häst, färdigmat av häst & förädling hästkött. Hästuppfödning, slaktning av häst, utbening, styckning häst, förädling av hästkött, vakuumförpackning, i låda, i bulk, på burk, distribution. Behärskar alla led i franska hästbranschen. IFS-certifiering på vår produktionsanläggning.

 2. TALLHOJDENS KOTT OCH CHARK AB

  Sverige

  . Vi är ett slakteri slaktare nöt, fläsk och hästkött.lämna uppgifter om hästen med ett bälte för dig, så om intresse maila oss för en offert.Med vänliga hälsningar, Försäljningschef Johan SalinTele: +4632059190. Vi är ett slakteri slaktare nöt, fläsk och hästkött.lämna uppgifter om hästen med ett bälte för dig, så om intresse maila oss för en offert.Med vänliga hälsningar, Försäljningschef Johan SalinTele: +4632059190Vi är ett slakteri slaktare nöt, fläsk och hästkött.lämna uppgifter om hästen med ett bälte för dig, så om intresse maila oss för en offert.Med vänliga hälsningar, Försäljningschef Johan SalinTele: +4632059190

 3. ESCALERA DEL MAYORAZGO

  Spanien

  Hästflock och ridskola. Nybörjarkurser. Kurser i klassisk dressyr och hoppning.

 4. TOT-CAVALL

  Spanien

  Företaget TOT-CAVALL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hästkött. Företagets huvudkontor finns i La Nucía, Spanien.

 5. CIS VAN DEN BROECK

  Belgien

  Företaget CIS VAN DEN BROECK, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Kalvkött, färskt kött, kött i parti, Kalvkött, och hästkött. Företagets huvudkontor finns i Minderhout, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HNOS CABALLERO ROJO C.B.

  Spanien

  Företaget HNOS CABALLERO ROJO C.B., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hästkött. Företaget är även verksamt inom charkuterivaror av vilt. Företagets huvudkontor finns i Villarramiel (palencia), Spanien.

 2. AVENTURAS DEL SUR

  Spanien

  Företaget AVENTURAS DEL SUR, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Hästkött. Företaget är även verksamt inom researrangörer - semester, utflyktssemester, resor utrikes, och organisering av gruppresor. Företagets huvudkontor finns i Tarifa, Spanien.

 3. THECAVEMANGRILL

  Förenade kungariket

  Företaget THECAVEMANGRILL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Hästkött. Företagets huvudkontor finns i Derbyshire, Förenade kungariket.

 4. LEEMANS-BONELESS

  Belgien

  Företaget LEEMANS-BONELESS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Charkuterivaror och skinkor, hästkött, och griskött. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 5. CHEVIDECO

  Belgien

  Företaget CHEVIDECO, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom hästkött, och beredning av hästkött. Företagets huvudkontor finns i Rekkem, Belgien.

 1. EQUINOX

  Belgien

  Företaget EQUINOX, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, och hästkött. Företagets huvudkontor finns i Wijnegem, Belgien.

 2. CABALLOS Y YEGUAS P.R.E.

  Spanien

  Företaget CABALLOS Y YEGUAS P.R.E., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hästkött. Företagets huvudkontor finns i Sant Genis De Palafolls, Spanien.

 1. YEGUADA RETAMAR

  Spanien

  Företaget YEGUADA RETAMAR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hästar och åsnor. Företaget är även verksamt inom Hästkött, hästar, och Hästkött. Företagets huvudkontor finns i Fortuna, Spanien.

 2. YEGUADA DIMOBA

  Spanien

  Företaget YEGUADA DIMOBA, som är verksamt inom sektorn för Hästkött. Företaget är även verksamt inom hästar. Företagets huvudkontor finns i Santa Fe De Mondújar-Almería, Spanien.

 3. RUITHOF PAARDENVLEES

  Nederländerna

  Företaget RUITHOF PAARDENVLEES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hästkött. Företagets huvudkontor finns i Musselkanaal, Nederländerna.

 4. ELIF PAZARLAMA

  Turkiet

  Företaget ELIF PAZARLAMA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hästkött. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 5. SARL LACOMBE

  Frankrike

  Företaget SARL LACOMBE, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Hästkött, Färskt kött och fjäderfä, och Hästkött. Företagets huvudkontor finns i St Santin De Maurs, Frankrike.

 6. M.K.Z. SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget M.K.Z. SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Hästkött, och Hästkött. Företagets huvudkontor finns i Rawicz, Polen.

 7. SOVICA LOTTIN

  Frankrike

  Företaget SOVICA LOTTIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hästkött. Företaget är även verksamt inom Köttstyckning, och Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i Angers, Frankrike.

 8. EQUTEA

  Spanien

  Företaget EQUTEA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hästkött. Företagets huvudkontor finns i Cintruénigo (navarra), Spanien.

 1. LAMADDALENA-LATORRE SRL

  Italien

  Företaget LAMADDALENA-LATORRE SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hästkött. Företagets huvudkontor finns i Conversano, Italien.

 2. CELEJ PIOTR

  Polen

  Företaget CELEJ PIOTR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hästkött. Företagets huvudkontor finns i Stoczek Łukowski, Polen.

 3. JEMMELY S.A.

  Schweiz

 4. MUELAS CAMPILLO MARIANO

  Spanien

 5. DIUSA RENDERING S.R.L.

  Italien

 6. VIEBROCKREITHALLEN GMBH

  Tyskland

  Vi är ledande inom innovativa koncept för ridhusanläggningar. Sedan 1999 har vi färdigställt mer än 200 nyckelfärdiga ridhusanläggningar, vilka imponerat stort vad gäller kvalitet och substans, och som haft en unik mångfald av funktionella och hästvänliga detaljer. Varje ridhus från Viebrock är en måttanpassad lösning som kombinerar era individuella krav och önskemål med de senaste standarderna vad gäller konstruktion, teknik och kvalitet. Här finner ryttare inte bara ett andra hem utan även en ny medelpunkt i livet. Våra erfarna och kompetenta arkitekter, byggnadsingenjörer och hantverkare hjälper er från första planeringsstadiet och ändra fram tills dess att anläggningen är redo att tas i drift. Om ni vill hjälper vi er t.o.m. upp i sadeln. Byggmaterial av högsta kvalitet – både på insidan och utsidan. Vårt anspråk är inte bara att färdigställa ridhusanläggningar som ser imponerande och inbjudande ut från utsidan.

 7. ZOOTECNICA BALLAN

  Italien

  Zootecnica Ballan inledde sin verksamhet 1974 med försäljning och installation av de första mjölkningsmaskinerna på hjul och fasta anläggningar i små familjejordbruk. Med åren har företaget vuxit i betydande grad för att nå fram till den position som vi har idag på den norditalienska och östeuropeiska marknaden. Vårt företag har utvecklats tekniskt med de krav på modern teknik som den moderna uppfödningen kräver och den högkvalitativa erfarenhet vi besitter.

 8. JABA STALLINREDNING

  Sverige

  Hos Jaba Stallinredning hittar du den bästa stallinredningen för häststallar. Vi erbjuder ett brett sortiment av stallfönstre, stalldörrar och inredning för stall, inklusive hästboxar i olika storlekar och material. Jaba Stallinredning är sedan 40 år tillbaka ett välkänt varumärke med kvalitetsprodukter för den nordiska häststallmarknaden.

 9. BROERS BOIS SA

  Belgien

  Företaget BROERS BOIS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskjul. Företaget är även verksamt inom Väv för solskydd, och hästboxar. Företagets huvudkontor finns i Burdinnes, Belgien.

 10. CERCLE EQUESTRE DU JONCKEU

  Belgien

  Företaget CERCLE EQUESTRE DU JONCKEU, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Sport och fritid. Företaget är även verksamt inom stall, och hästboxar. Företagets huvudkontor finns i Polleur, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis