• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hästkött

Resultat för

Hästkött - Import och export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrike

  PROFIL EXPORT familjestruktur med säte i Isère, specialiserad på styckningen av häst, färdigmat av häst & förädling hästkött. Hästuppfödning, slaktning av häst, utbening, styckning häst, förädling av hästkött, vakuumförpackning, i låda, i bulk, på burk, distribution. Behärskar alla led i franska hästbranschen. IFS-certifiering på vår produktionsanläggning.

 2. CIS VAN DEN BROECK

  Belgien

 3. HNOS CABALLERO ROJO C.B.

  Spanien

 4. TOT-CAVALL

  Spanien

 5. LEEMANS-BONELESS

  Belgien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AVENTURAS DEL SUR

  Spanien

 2. YEGUADA RETAMAR

  Spanien

 3. EQUINOX

  Belgien

 4. CELEJ PIOTR

  Polen

 5. CHEVIDECO

  Belgien

 1. YEGUADA DIMOBA

  Spanien

 2. RUITHOF PAARDENVLEES

  Nederländerna

 1. SOVICA LOTTIN

  Frankrike

 2. JEMMELY S.A.

  Schweiz

 3. MUELAS CAMPILLO MARIANO

  Spanien

 4. M.K.Z. SP. Z O.O.

  Polen

 5. THECAVEMANGRILL

  Förenade kungariket

 6. TALLHOJDENS KOTT OCH CHARK AB

  Sverige

  . Vi är ett slakteri slaktare nöt, fläsk och hästkött.lämna uppgifter om hästen med ett bälte för dig, så om intresse maila oss för en offert.Med vänliga hälsningar, Försäljningschef Johan SalinTele: +4632059190. Vi är ett slakteri slaktare nöt, fläsk och hästkött.lämna uppgifter om hästen med ett bälte för dig, så om intresse maila oss för en offert.Med vänliga hälsningar, Försäljningschef Johan SalinTele: +4632059190Vi är ett slakteri slaktare nöt, fläsk och hästkött.lämna uppgifter om hästen med ett bälte för dig, så om intresse maila oss för en offert.Med vänliga hälsningar, Försäljningschef Johan SalinTele: +4632059190

 7. CABALLOS Y YEGUAS P.R.E.

  Spanien

 8. SARL LACOMBE

  Frankrike

 1. LAMADDALENA-LATORRE SRL

  Italien

 2. ESCALERA DEL MAYORAZGO

  Spanien

  Hästflock och ridskola. Nybörjarkurser. Kurser i klassisk dressyr och hoppning.

 3. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Ryssland

 4. DIUSA RENDERING S.R.L.

  Italien

 5. ALBERT KERBL GMBH

  Tyskland

  Kerbl är ett ägarlett familjeföretag där namnet borgar för kvalitet och tillförlitlighet. Hos Kerbl ligger fokus på djurhållning och vi är väl införstådda med hur behoven ser ut hos bönder, uppfödare och djurvänner. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens erbjuder Kerbl både butiker och direktkunder ett mycket brett och konkurrenskraftigt sortiment och personlig service till ett bra pris. Vi har produkter för alla behov, från produktionsdjur till hästar och husdjur. Vi är en tillförlitlig partner och ett kundorienterat företag med stort engagemang för djur.

 6. VIEBROCKREITHALLEN GMBH

  Tyskland

  Vi är ledande inom innovativa koncept för ridhusanläggningar. Sedan 1999 har vi färdigställt mer än 200 nyckelfärdiga ridhusanläggningar, vilka imponerat stort vad gäller kvalitet och substans, och som haft en unik mångfald av funktionella och hästvänliga detaljer. Varje ridhus från Viebrock är en måttanpassad lösning som kombinerar era individuella krav och önskemål med de senaste standarderna vad gäller konstruktion, teknik och kvalitet. Här finner ryttare inte bara ett andra hem utan även en ny medelpunkt i livet. Våra erfarna och kompetenta arkitekter, byggnadsingenjörer och hantverkare hjälper er från första planeringsstadiet och ändra fram tills dess att anläggningen är redo att tas i drift. Om ni vill hjälper vi er t.o.m. upp i sadeln. Byggmaterial av högsta kvalitet – både på insidan och utsidan. Vårt anspråk är inte bara att färdigställa ridhusanläggningar som ser imponerande och inbjudande ut från utsidan.

 7. ZOOTECNICA BALLAN

  Italien

  Zootecnica Ballan inledde sin verksamhet 1974 med försäljning och installation av de första mjölkningsmaskinerna på hjul och fasta anläggningar i små familjejordbruk. Med åren har företaget vuxit i betydande grad för att nå fram till den position som vi har idag på den norditalienska och östeuropeiska marknaden. Vårt företag har utvecklats tekniskt med de krav på modern teknik som den moderna uppfödningen kräver och den högkvalitativa erfarenhet vi besitter.

 8. BROERS BOIS SA

  Belgien

 9. RINCO NOLEGGI SRL

  Italien

 10. FERMAX HORSE SRL

  Italien