• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hängande byggnadsställningar

Resultat för

Hängande byggnadsställningar - Import och export

 1. SAME SNC BOX PREFABBRICATI NOLEGGIO PONTEGGI

  Italien

  SAME uthyrning och försäljning av prefabricerade byggnader, hangarer, monoblock, stugor, containrar, bodar, prefabricerade wc, maskiner och utrustning för byggnation, kranar för byggnation, hängande motordrivna broar, metallbroar, tornkranar, lyftplattformar, mobila byggställningar, fixeringssystem, verktyg, artiklar för säkerhet på arbetet, vägsignalering och företagssignalering, arbetsskyddsartiklar, kontorsinredning, loft, hyllsystem av metall, pallsystem.

 2. MAQUIGESTIÓN ANDALUZA

  Spanien

  MAQUIGESTIÓN ANDALUZA har som främsta mål distribution, antingen genom uthyrning eller genom försäljning, av montering av byggställningar för elektrisk upphöjning och förflyttning, både vågrät och lodrät. De erbjuder den perfekta lösningen för arbeten på hög höjd för byggen, renovering, i enkelt skikt och fasadmålning samt för rengöringsarbeten på glasade byggnader.

 3. FLEXIMONT S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Installation och uthyrning av rörformade byggnadsställningar, industriisolering, tekniska enheter och utrustningar, tak. Våra produkter: rörmokeri, målning, låssmide, byggställningar, värmeisolering.

 4. GRC SRL

  Italien

  Företaget GRC SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, elektriska byggställningar, Hängande byggnadsställningar, hissar och varuhissar för byggnation, och uthyrning och försäljning av eldrivna bryggor. Företagets huvudkontor finns i San'antimo, Italien.

 5. RIVOLTA PONTEGGI SRL

  Italien

  Företaget RIVOLTA PONTEGGI SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hängande byggnadsställningar. Företaget är även verksamt inom montering och demontering av byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Comignago, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. S.C.A. MONTAGGI SNC

  Italien

  Företaget S.C.A. MONTAGGI SNC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, uthyrning och montering av broar, uthyrning och montering av broar för konstruktion, och Hängande byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Ronchi Dei Legionari, Italien.

 2. PONTEGGI MILANO DI MESSINA DOMENICO

  Italien

  Företaget PONTEGGI MILANO DI MESSINA DOMENICO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hängande byggnadsställningar. Företaget är även verksamt inom uppsättning av byggnadsställningar, konstruktion av byggställningar, och byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 3. EUROEDILE SRL

  Italien

  Företaget EUROEDILE SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hängande byggnadsställningar. Företaget är även verksamt inom byggnadsställningar, och uthyrning av bryggor. Företagets huvudkontor finns i Postioma Di Paese, Italien.

 4. STAR TRADE CONSULTING

  Turkiet

  Företaget STAR TRADE CONSULTING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hängande byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 5. ANDAMIOS TARANTEL

  Spanien

  Företaget ANDAMIOS TARANTEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hängande byggnadsställningar. Företaget är även verksamt inom uthyrning och försäljning av eldrivna bryggor, och uthyrning av maskiner. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 1. ANDAMIOS PAB

  Spanien

  Företaget ANDAMIOS PAB, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hängande byggnadsställningar. Företaget är även verksamt inom uthyrning av bryggor, uthyrning och montering av broar, byggnadsställningar, och uthyrning och försäljning av standardbryggor. Företagets huvudkontor finns i Serranillos Del Valle, Spanien.

 2. TRACTEL ITALIANA S.P.A.

  Italien

  Företaget TRACTEL ITALIANA S.P.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Taljor och vinschar. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, och Hängande byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Cologno Monzese, Italien.

 1. GENNIPONTEGGI SRLS

  Italien

  Företaget GENNIPONTEGGI SRLS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallbyggnadsställningar. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, uthyrning rullbroar, montering och demontering av byggnadsställningar, och Hängande byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

 2. GOKCE MACHINERY

  Turkiet

  Företaget GOKCE MACHINERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell rengöring - Maskiner. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, byggnadsställningar för byggnation, rengöringtjänster för byggnation, och Hängande byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 3. GRUPPO PMR

  Italien

  Företaget GRUPPO PMR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hängande byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Quartu Sant'elena, Italien.

 4. SOLO ANDAMIO

  Spanien

  Företaget SOLO ANDAMIO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsställningar i stål. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, uthyrning av byggställningar, uthyrning och montering av broar, Hängande byggnadsställningar, och byggnadsställningar med rörliga torn. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 5. ANDAMIOS SA POBLA S.L.

  Spanien

  Företaget ANDAMIOS SA POBLA S.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnad - hantverkare. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, uthyrning och montering av broar för konstruktion, och Hängande byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Palma De Mallorca, Spanien.

 6. DI BENEDETTO PONTEGGI S.R.L.

  Italien

  Företaget DI BENEDETTO PONTEGGI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, Hängande byggnadsställningar, uthyrning och montering av broar för konstruktion, uthyrning och montering av broar, och metallställningar. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 7. EURONOLEGGI PONTEGGI

  Italien

  Företaget EURONOLEGGI PONTEGGI, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Byggnadsställningar, Byggnadsställningar i stål, Lätta metallbyggnadsställningar, Hängande byggnadsställningar, Byggnadsställningar, Byggnadsställningar i stål, Lätta metallbyggnadsställningar, och Hängande byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Roma (Rm), Italien.

 8. ACCESUS PLATAFORMAS SUSPENDIDAS

  Spanien

  Företaget ACCESUS PLATAFORMAS SUSPENDIDAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hängande byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Cornellá De Llobregat (barcelona), Spanien.

 1. IMMOBILIARE MONTE CERVINO S.R.L.

  Italien

  Företaget IMMOBILIARE MONTE CERVINO S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, Teleskopiska byggnadsställningar, Hängande byggnadsställningar, och Teleskopiska byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Brugherio, Italien.

 2. IMPRESA EDILE CENTRO NOLEGGIO

  Italien

  Företaget IMPRESA EDILE CENTRO NOLEGGIO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, Teleskopiska byggnadsställningar, Hängande byggnadsställningar, och Teleskopiska byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Viareggio, Italien.

 3. COMMET S.R.L.

  Italien

  Företaget COMMET S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom Bärbara byggnadsställningar och stegar, Hängande byggnadsställningar, Bärbara byggnadsställningar och stegar, och Hängande byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Carbonara Scrivia, Italien.

 4. TIZETA S.R.L.

  Italien

  Företaget TIZETA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, Teleskopiska byggnadsställningar, Hängande byggnadsställningar, och Teleskopiska byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Villanova Sull'arda, Italien.

 5. EASY SCAFFOLDING

  Spanien

  Företaget EASY SCAFFOLDING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hängande byggnadsställningar. Företaget är även verksamt inom byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 6. N.P.L. S.R.L.

  Italien

  Företaget N.P.L. S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, Teleskopiska byggnadsställningar, Hängande byggnadsställningar, och Teleskopiska byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Marcon, Italien.

 7. MARSSAL S.R.L.

  Italien

  Företaget MARSSAL S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, Teleskopiska byggnadsställningar, Hängande byggnadsställningar, och Teleskopiska byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Cisliano, Italien.

 8. K.C. SOCIETA' IN NOME COLLETTIVO DI KAVALIC CLAUDIO & C.

  Italien

  Företaget K.C. SOCIETA' IN NOME COLLETTIVO DI KAVALIC CLAUDIO & C., som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Metallbryggor, Hängande byggnadsställningar, Metallbryggor, och Hängande byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Muggia, Italien.

 9. ANGERETTI S.R.L.

  Italien

  Företaget ANGERETTI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Hängande byggnadsställningar, Teleskopiska byggnadsställningar, Hängande byggnadsställningar, och Teleskopiska byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Dormelletto, Italien.

 10. C.P.R.

  Italien

  Företaget C.P.R., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Metallbryggor, Hängande byggnadsställningar, Metallbryggor, och Hängande byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i Genova, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis