• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gummihjul- stora och små

Resultat för

Gummihjul- stora och små - Import och export

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Blickle räknas till de världsledande hjulproducenterna. Mer än 30 000 produkter finns i företagets standardsortiment. För särskilda applikationer utvecklar Blickle även speciallösningar. Idag tillverkar företaget varje år mer än 15 miljoner hjul, svänghjul och fasta hjul. Hjulen används i maskiner och transportapparater av alla de slag, t.ex. inom intern logistik, maskin- och anläggningskonstruktion eller livsmedelsindustri. Företaget grundades 1953. I början tillverkade Blickle hjul till skottkärror. Denna verksamhet vidareutvecklades sedan till ett sortiment av hjul, svänghjul och fasta hjul av hög kvalitet. 1967 öppnade det första försäljningskontoret utomlands. Blickle har idag 18 egna försäljningsbolag i Europa, Nordamerika, Asien och Australien samt exklusiva återförsäljare i över 120 länder världen över.

 2. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italien

 3. GERHARD SCHWALB GMBH

  Tyskland

 4. TOST GMBH FLUGZEUGGERÄTEBAU

  Tyskland

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  Med över 30 års erfarenhet är vi din kompetenta partner när det gäller interna materialflöden. Vårt sortiment av hjul för industrin och industritruckar spänner från de minsta möbelhjulen med diameter 12 mm till industrihjul för tung belastning med bärförmåga upp till 15 000 kg. Vi tillverkar även bärrullar och transportörsystem enligt dina önskemål för optimala materialflöden. Vi tillverkar även hjul enligt dina önskemål. Välj själv bland olika alternativ som färg osv. Med vår unika Rollfigurator® hittar du snabbt och enkelt produkten du är ute efter. För mer information se www.rollfigurator.de. Kontakta oss gärna. Ditt team inom hjulteknik från Stein GmbH. P.S. Känner du till vår nya serie med hybridhjul? Hjul och maskinfot i en och samma produkt! Mer information finns på vår webbplats www.rollentechnik.de.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrike

  Företaget Rhône Elastomères, grundat 1976, är specialiserat på hjul och länkhjul för varuhanteringsindustrin för alla användningar med nyttolaster från 20 kg till över 12 ton. Rhône Elastomères erbjuder ett mycket brett produktsortiment, med ett kvalitet/pris-förhållande som gör det möjligt att svara på alla kunders behov, samt alla tekniska krav som ställs inom de olika tillämpningsområdena. Rhône Elastomères är specialiserade på tillverkningen efter ritning av hjul i gummi eller i polyuretan på stålnav, maskinsvetsade och maskinsvetsade stöd för stora och mycket stora belastningar. Det är alltså med en tillverkning av hjul och länkhjul efter mått, samt ett mycket stort sortiment produkter och kommersiella tjänster av hög kvalitet som Rhône Elastomères har lyckats skapa sig ett rykte på marknaden.

 2. NEUMÁTICOS Y CARCASAS PARA RECAUCHUTAR GM

  Spanien

  Företag specialiserat på köp och försäljning av DÄCK ATT GUMMERA. Vi har LASTBILSVRAK, SKÅPBILSVRAK OCH TERRÄNGBILSVRAK. Olika kvaliteteter beroende på GUMMERINGSFABRIKERNAS behov. Grossist för begagnade däck och begagnade personbilar.

 3. NEUMÁTICOS RODACAN

  Spanien

  Tillverkar däck, regummerar däck, ekologiska däck.

 4. RUEDAS ALEX

  Spanien

 5. G. O. NILSSON GES.M.B.H.

  Österrike

 1. HESSENBRUCH SPREADING TECHNOLOGY

  Tyskland

 2. QINGDAO YUFENG MACHINERY AND EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

 1. EKO SISTEM

  Serbien

 2. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenien

 3. COMERCIAL BOLCASE SL

  Spanien

 4. DIPTAL

  Frankrike

 5. MARSIL

  Belgien

 6. MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA

  Portugal

 7. STE BINDER ET JENNY

  Frankrike

 8. ELASTOMERI D.O.O. CELJE

  Slovenien

 1. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Förenade kungariket

 2. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Turkiet

 3. WILD AG ZUG

  Schweiz

 4. MP PLAST A/S

  Danmark

 5. ROTAGRI S.R.L.

  Italien

 6. RU.IN.CAR S.R.L.

  Italien

 7. METAL - FORM S.R.L.

  Italien

 8. CRIMAR W.S. S.R.L.

  Italien

 9. O.G.T.M. OFFICINE MECCANICHE S.R.L.

  Italien

 10. OFFICINE MECCANICHE GINO NERVIANI S.R.L.

  Italien

Filter

Resultat för

Gummihjul- stora och små - Import och export

Antal resultat

3 869 företag