• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gummihjul- stora och små

Resultat för

Gummihjul- stora och små - Import och export

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Blickle räknas till de världsledande hjulproducenterna. Mer än 30 000 produkter finns i företagets standardsortiment. För särskilda applikationer utvecklar Blickle även speciallösningar. Idag tillverkar företaget varje år mer än 15 miljoner hjul, svänghjul och fasta hjul. Hjulen används i maskiner och transportapparater av alla de slag, t.ex. inom intern logistik, maskin- och anläggningskonstruktion eller livsmedelsindustri. Företaget grundades 1953. I början tillverkade Blickle hjul till skottkärror. Denna verksamhet vidareutvecklades sedan till ett sortiment av hjul, svänghjul och fasta hjul av hög kvalitet. 1967 öppnade det första försäljningskontoret utomlands. Blickle har idag 18 egna försäljningsbolag i Europa, Nordamerika, Asien och Australien samt exklusiva återförsäljare i över 120 länder världen över.

 2. VEGA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. är ett ledande företag inom gaffeltruckar, stapelmaskiner och pallyftar. Vi är belägna i Istabul i Turkiet sedan 1978. Vi har ett omfattande sortiment av lastmaskiner, palltruckar och reservdelar, eklusive dieseldrivna/LPG-drivna gaffetruckar, eldrivna gaffeltruckar, pallyftar med elektrisk plattform, eldrivna pallar, manuella/hydrauliska truckar, helautomatiserade batteridrivna dragmaskiner, halvautomatiska batteridrivna dragmaskiner, manuella lastplattformar med mera. Besök vår webbplats för att upptäcka hela vårt produktsortiment! Utöver våra maskiner tillverkar vi hjul av polyamid, trissor och rullar av gummiplast för stapelmaskiner och palltrucksindustrin. Vi piroriterar kundnöjdhet samt etiska och moraliska principer för att garantera att våra intressenter är nöjda. Vi strävaar efter att tillhandahålla exceptionell service inom transport- och stapelmaskiner genom att möta kundernas allra högsta förväntningar. Vår vision är att bidra till sektorns utveckling med innovativa förhållningssätt, och blit förstahandsvalet för kunder över hela världen. Med 41 års erfaranhet kan vi erbjuda kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser och gynnsamma betalningsvillkor, smidig och punktlig leverans samt ett hållbart förhållningssätt med ekonomisk, miljömässig och social medvetenhet. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget TECNO RUOTE GROUP S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Gummihjul, stora och små, industriella hjul, plasthjul, Gummihjul, stora och små, hjul i nylon, och hjul i polyuretan. Företagets huvudkontor finns i Brendola, Italien.

 4. GERHARD SCHWALB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GERHARD SCHWALB GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gummihjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Allendorf, Tyskland.

 5. TOST GMBH FLUGZEUGGERÄTEBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TOST GMBH FLUGZEUGGERÄTEBAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummihjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrike

  Företaget Rhône Elastomères, grundat 1976, är specialiserat på hjul och länkhjul för varuhanteringsindustrin för alla användningar med nyttolaster från 20 kg till över 12 ton. Rhône Elastomères erbjuder ett mycket brett produktsortiment, med ett kvalitet/pris-förhållande som gör det möjligt att svara på alla kunders behov, samt alla tekniska krav som ställs inom de olika tillämpningsområdena. Rhône Elastomères är specialiserade på tillverkningen efter ritning av hjul i gummi eller i polyuretan på stålnav, maskinsvetsade och maskinsvetsade stöd för stora och mycket stora belastningar. Det är alltså med en tillverkning av hjul och länkhjul efter mått, samt ett mycket stort sortiment produkter och kommersiella tjänster av hög kvalitet som Rhône Elastomères har lyckats skapa sig ett rykte på marknaden.

 2. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  Med över 30 års erfarenhet är vi din kompetenta partner när det gäller interna materialflöden. Vårt sortiment av hjul för industrin och industritruckar spänner från de minsta möbelhjulen med diameter 12 mm till industrihjul för tung belastning med bärförmåga upp till 15 000 kg. Vi tillverkar även bärrullar och transportörsystem enligt dina önskemål för optimala materialflöden. Vi tillverkar även hjul enligt dina önskemål. Välj själv bland olika alternativ som färg osv. Med vår unika Rollfigurator® hittar du snabbt och enkelt produkten du är ute efter. För mer information se www.rollfigurator.de. Kontakta oss gärna. Ditt team inom hjulteknik från Stein GmbH. P.S. Känner du till vår nya serie med hybridhjul? Hjul och maskinfot i en och samma produkt! Mer information finns på vår webbplats www.rollentechnik.de.

 3. NEUMÁTICOS Y CARCASAS PARA RECAUCHUTAR GM

  Spanien

  Företag specialiserat på köp och försäljning av DÄCK ATT GUMMERA. Vi har LASTBILSVRAK, SKÅPBILSVRAK OCH TERRÄNGBILSVRAK. Olika kvaliteteter beroende på GUMMERINGSFABRIKERNAS behov. Grossist för begagnade däck och begagnade personbilar.

 4. NEUMÁTICOS RODACAN

  Spanien

  Tillverkar däck, regummerar däck, ekologiska däck.

 5. RUEDAS ALEX

  Spanien

  Företaget RUEDAS ALEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallhjul, stora och små. Företaget är även verksamt inom Gummihjul, stora och små, ringar och hjul, Stainless steel wheels, Gummihjul, stora och små, och hjul i polyuretan. Företagets huvudkontor finns i Fraga-Huesca, Spanien.

 1. HESSENBRUCH SPREADING TECHNOLOGY

  Tyskland

  Företaget HESSENBRUCH SPREADING TECHNOLOGY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummihjul, stora och små. Företaget är även verksamt inom Gummiringar, och valsning. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 2. VULKANIZACIJA KOREN

  Slovenien

  Företaget VULKANIZACIJA KOREN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummi - Produkter för motorfordon och transportmedel. Företaget är även verksamt inom Gummi - Produkter, Formar för plast och gummi, Gummihjul, stora och små, Gummi - Halvfabrikat, Gummi - Produkter, Formar för plast och gummi, Gummihjul, stora och små, och Gummi - Halvfabrikat. Företagets huvudkontor finns i Cirkovce, Slovenien.

 1. G. O. NILSSON GES.M.B.H.

  Österrike

  Företaget G. O. NILSSON GES.M.B.H., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gummihjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Wals Bei Salzburg, Österrike.

 2. EKO SISTEM

  Serbien

  Företaget EKO SISTEM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummi - Produkter för byggnadsindustrin. Företaget är även verksamt inom Gummihjul, stora och små, rutor i gummi, Gummihjul, stora och små, och återvunnet gummi. Företagets huvudkontor finns i Petrovaradin, Serbien.

 3. AR.TRADE S.R.L.

  Italien

  Företaget AR.TRADE S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Gummihjul, stora och små, Gummihjul, stora och små, vägsäkerhet, och profiler för bilindustri. Företagets huvudkontor finns i Quinzano D'oglio, Italien.

 4. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenien

  Företaget LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom Hjul för godshantering, Gummihjul, stora och små, Transportsystem, Hjul för godshantering, Gummihjul, stora och små, och Transportsystem. Företagets huvudkontor finns i Lenart v Slov. Goricah, Slovenien.

 5. COMERCIAL BOLCASE SL

  Spanien

  Företaget COMERCIAL BOLCASE SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Däck och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Gummihjul, stora och små, däck för industrifordon, och Gummihjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Alcañiz, Spanien.

 6. STE BINDER ET JENNY

  Frankrike

  Företaget STE BINDER ET JENNY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företaget är även verksamt inom Hjulskenor för hjul, Gummihjul, stora och små, Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Hjulskenor för hjul, Gummihjul, stora och små, Hjul - små och stora, och Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Eckbolsheim, Frankrike.

 7. MARSIL

  Belgien

  Företaget MARSIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummihjul, stora och små. Företaget är även verksamt inom artiklar i polyuretan, och hjulbeklädnader i polyuretan. Företagets huvudkontor finns i Lanaken, Belgien.

 8. DIPTAL

  Frankrike

  Företaget DIPTAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Gummihjul, stora och små, och Gummihjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Chezery Forens, Frankrike.

 1. MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA

  Portugal

  Företaget MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Rullager, Gummihjul, stora och små, hjul och trissor, nav, Rullager, och Gummihjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Trofa, Portugal.

 2. ELASTOMERI D.O.O. CELJE

  Slovenien

  Företaget ELASTOMERI D.O.O. CELJE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummihjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Celje, Slovenien.

 3. WICKE GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Företaget WICKE GMBH + CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Gummihjul, stora och små, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Gummihjul, stora och små, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Auenwald, Tyskland.

 4. WILD AG ZUG

  Schweiz

  Företaget WILD AG ZUG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Små hjul för möbler. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, Gummihjul, stora och små, Hjul för godshantering, Hjul för industriella vagnar, Hjul - små och stora, Gummihjul, stora och små, och Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Zug, Schweiz.

 5. BFS PRESSROOM SOLUTIONS

  Förenade kungariket

  Företaget BFS PRESSROOM SOLUTIONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummihjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Calcot, Förenade kungariket.

 6. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Turkiet

  Företaget POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummihjul, stora och små. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, Polyuretan, beklädnad rullar, konstruktion cylindrar, Hjul för industriella vagnar, och Polyuretan. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företaget är även verksamt inom Handverktyg utan motor, Hjul - små och stora, Gummihjul, stora och små, Hjul för godshantering, Handverktyg utan motor, Hjul - små och stora, Gummihjul, stora och små, och Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Lindenfels, Tyskland.

 8. HERBRAND TRANSPORTTECHNIK

  Tyskland

  Företaget HERBRAND TRANSPORTTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Gummihjul, stora och små, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, Hjul för industriella vagnar, Gummihjul, stora och små, Hjul för godshantering, Små hjul för möbler, och Hjul för industriella vagnar. Företagets huvudkontor finns i Wesseling, Tyskland.

 9. NEURADSYSTEM UG - NRSM

  Tyskland

  Företaget NEURADSYSTEM UG - NRSM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Gummihjul, stora och små, Specialhjul, väskor med hjul, bromsar, Gummihjul, stora och små, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Offenburg, Tyskland.

 10. MP PLAST A/S

  Danmark

  Företaget MP PLAST A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummihjul, stora och små. Företaget är även verksamt inom plasthjul, och sprutgjutning. Företagets huvudkontor finns i Ribe, Danmark.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis