• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • guld

Resultat för

Guld - Import och export

 1. L'ECHOPPE D'OR

  Frankrike

  L'ECHOPPE D'OR är en juveleraraffär online som startade 1976 och som säljer armeniska smycken. Vårt team juvelerare och juvelfattare är alla utbildade inom guldsmide. Vi är således experter inom urmakeri framställning av smycken och guldsmide. Vi ställer våra bästa kompetenser till er tjänst för alla förfrågningar om smycken. Våra senaste kreationer kan ses på vår webbplats och i butiken på 47 rue d'Endoume, 13007 Marseille. Vi är specialister på armeniska kors och brickor med armeniska alfabetet, i gult guld, vitt guld, roséguld på 18 karat och i silver. Vi är också de officiella skaparna av kollektionen av medaljer tillägnade Aznavours sånger i samarbete med Aznavour-stiftelsen. Dessutom skänks 15 % av försäljningspriset till Aznavour-stiftelsen. Alla våra produkter är i guld på 18 karat, eller silver på 925 tusendelar, och tillverkade på trästäd i vår ateljé. Det är alltså med vår över 40-åriga fackkunskap som vi kan erbjuda er magnifika smycken. Vi bjuder på fraktkostnaderna över 100 € endast inom Frankrike och 30 € internationellt. För ytterligare information kan ni nå oss per telefon på 0033 4 91 52 00 32 från kl. 9 till 12 och 14 till 18.

 2. PROBAS.PLATING GMBH

  Tyskland

  Innovationskraft och noggrannhet är våra styrkor. Som ett ungt företag tillverkar vi avancerade galvaniserade produkter för den internationella marknaden. Vi är experter på ytskikt av ädelmetall, för alltifrån smådelar till riktigt stora, avancerade geometrier för dekorativa och tekniska ändamål. Med teamet runt VD Daniel Proba, som kommer från ett sydtyskt galvaniseringsföretag med gamla anor, uppfyller vi era önskemål med hjälp av de senaste tillverkningsmetoderna och den senaste anläggningstekniken. Vår 5 800 kvm stora anläggning ligger i Böbingen an der Rems, en ort i södra Tyskland med optimal infrastruktur och ett naturskönt läge. Där producerar vi ytskikt av guld och brons i storlekar upp till 16 meter (måttanpassat för just ditt projekt) på en 1 400 kvm stor produktionsareal, och med en av de största helautomatiska galvaniseringsanläggningarna för ytskikt av ädelmetall i hela Europa.

 3. ZONA MINERAL

  Spanien

  Vi är ett företag för import och export av malmer som guld, järnmalm, gjutjärn och koppar, med flera. Vi är stolta över att vara ett tillförlitligt företag engagerat för våra kunders tillfredsställelse. Vi förfogar över ett team experter på malmmarknaden, vilket ger oss möjlighet att erbjuda produkter av hög kvalitet med betydande mervärde. Dessutom är vi måna om att respektera högsta säkerhets- och hållbarhetsstandarder.

 4. ESG EDELMETALL-SERVICE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget ESG EDELMETALL-SERVICE GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företagets huvudkontor finns i Rheinstetten, Tyskland.

 5. TM-TRADE MINERALS

  Tyskland

  Företaget TM-TRADE MINERALS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företagets huvudkontor finns i Hürth, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BRUNO WELZ GMBH

  Tyskland

  Bruno Welz GmbH har allt sedan starten 1947 haft kundernas förtroende som en rättvis och kompetent partner när det gäller allt som rör ädelmetall. Som medelstort familjeföretag är vi väl medvetna om de förväntningar en mindre och mer personlig verksamhet har att leva upp till. Därför är vi extra uppmärksamma på dig och dina behov. Även om du köper eller säljer mindre kvantiteter betraktar vi dig aldrig som en i mängden, utan lyssnar på dig för att kunna hjälpa på bästa sätt. Kort sagt: Vi står för ett seriöst, personligt bemötande med enastående service och produkter för kunder med höga krav! Det har vi sedan starten 1947 satt vårt namn och goda rykte på – Bruno Welz!

 2. HARTMANN & BENZ GMBH

  Tyskland

  Våra medarbetare har handlat med ädelmetaller och lyxvaror i över 10 år. Många av våra kunder har frågat oss om hur de bäst investerar sina pengar på ett smart sätt. Därför har vi beslutat att erbjuda något som både du som kund och vi som företag kan dra nytta av på lång sikt. Samtidigt var det viktigt för oss att hitta en säker investeringsmöjlighet, och ingenting är lika värdebeständigt som GULD! Som det äldsta betalningsmedlet i världen är guld ett säkert kort. Det skyddar förmögenheter i generationer och har alltid använts som medel för utbyte och värdelagring. I tider med stark inflation, under krigsår, vid valutareformer eller när finanssystemen kollapsar behåller guldet sitt värde. Ingen annan investeringsprodukt kan erbjuda detta. Guld gör dig oberoende av negativa räntor eller alltför låga räntor på ditt sparkapital. På vår webbplats hittar du alltid passande lösningar för dina investeringsmål.

 3. GUDIEPA GHANA LIMITED

  Ghana

  Gudiepa Ghana Limited grundades i Accra 2016 är ett säkert, privat företag inom industrin för guldhandel och export. Vi är en pålitlig partner som möjliggör för våra investerare att köpa och exportera ädelmetaller med fullkomlig säkerhet. Vi möjliggör dessutom anskaffande av oraffinerade guldtackor för privatpersoner och företag. Vi kan även utbilda personer i de relevanta processerna kring inköp av guldtackor och insteg i guldhandelsindustrin. Vi tillverkar och säljer oraffinerade guldtackor från Ghana i Västafrika. Tackorna är 22+ karat, med renhetsgrad 92 % - 94 %. Brytningsindustrin har en stor roll i Gahna - den står för 5 % av landets BNP och bistår med över 90 % av den totala mineralexporten. Guldbrytning och prospektering kräver licens. Tveka inte att kontakta oss eller besöka vår hemsida för mer information!

 4. ORMEA

  Frankrike

  ORMEA är ett franskt företag specialiserat på import export av guld och diamanter. Grundaren, Nicolas GOGUILLON, är erkänd på börsen i Antwerpen. Deras protfölj sträcker sig internationellt: Paris 8e, Schweiz, Monaco, Tyskland och Dubaï. Vi säljer guld och oslipade diamanter med Kimberlay-certifikat, samt slipade diamanter. Vi är ensamma om att erbjuda diamanten Lotus, 105 fasetter, med sitt GIA-certifikat. Vi erbjuder också utbildningar för att bli diamanthandlare och guldåterförsäljare. Dessutom är Nicolas GOGUILLON också fastighetsrådgivare i samarbete med Kt Immo Conseil inom transaktioner med äldre egendomar, med yrkeskunskap inom lyxsektorn och exklusiva fastigheter.

 5. TEXTMAN INVESTMENTS AB

  Sverige

  Vi är ett svenskt baserat företag som bildades 1983 och bedriver idag handel med Guld & Diamanter i från Afrika. Vi är sedan flera år etablerad i Afrika och har idag ett stort samarbete med gruvorna i Kongo Kinshasa Angola samt Ghana när det gäller både guld och ädelstenar diamanter. Vi är indirekt involverade i gruvdriften i de olika mineralbrytningarna runt om i Afrika. Vi exporterarar våra produkter runt om i världen men vår största marknad idag är Asien så som Dubai och Hong-Kong, men även europa växer idag. Textman har idag öppnat kontor i både Barcelona samt Schweiz (Zürich).

 1. RARECOIN - SELTENE MÜNZEN TRIAPRIMA GMBH

  Tyskland

 2. ORO Y PLATA MAJADAHONDA

  Spanien

 1. VIRTU LUXURY MARSEILLE - ACHAT OR MARSEILLE

  Frankrike

 2. M&M COMPRO ORO MAJADAHONDA

  Spanien

 3. TRAUSCHMUCK SPERLING GMBH

  Tyskland

 4. OSGAR LYVO CONSULTING LTD

  Förenade kungariket

 5. ACHAT OR CONSEIL LA VALETTE

  Frankrike

 6. FUTURA SRL

  Italien

 7. HISTORIA MÜNZHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 8. FM PREMIUM TRADE

  Turkiet

 1. DIE GOLDWAAGE - GOLDANKAUF / EDELMETALLHANDEL

  Tyskland

 2. DUEL SRL

  Italien

 3. ORO INDAUTXU

  Spanien

 4. BEHEYT JEWELS

  Belgien

 5. NEW SYSTEM WORLD

  Spanien

 6. FILATELIA Y NUMISMÁTICA LÓPEZ

  Spanien

 7. ACHAT OR CONSEIL ARLES

  Frankrike

 8. GOLDWECHSELHAUS GMBH

  Tyskland

 9. ACHAT OR CONSEIL

  Frankrike

 10. ACHAT OR CONSEIL

  Frankrike

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis