• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • guld

Resultat för

Guld - Import och export

 1. L'ECHOPPE D'OR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  L'ECHOPPE D'OR är en juveleraraffär online som startade 1976 och som säljer armeniska smycken. Vårt team juvelerare och juvelfattare är alla utbildade inom guldsmide. Vi är således experter inom urmakeri framställning av smycken och guldsmide. Vi ställer våra bästa kompetenser till er tjänst för alla förfrågningar om smycken. Våra senaste kreationer kan ses på vår webbplats och i butiken på 47 rue d'Endoume, 13007 Marseille. Vi är specialister på armeniska kors och brickor med armeniska alfabetet, i gult guld, vitt guld, roséguld på 18 karat och i silver. Vi är också de officiella skaparna av kollektionen av medaljer tillägnade Aznavours sånger i samarbete med Aznavour-stiftelsen. Dessutom skänks 15 % av försäljningspriset till Aznavour-stiftelsen. Alla våra produkter är i guld på 18 karat, eller silver på 925 tusendelar, och tillverkade på trästäd i vår ateljé. Det är alltså med vår över 40-åriga fackkunskap som vi kan erbjuda er magnifika smycken. Vi bjuder på fraktkostnaderna över 100 € endast inom Frankrike och 30 € internationellt. För ytterligare information kan ni nå oss per telefon på 0033 4 91 52 00 32 från kl. 9 till 12 och 14 till 18.

 2. PROBAS.PLATING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Innovationskraft och noggrannhet är våra styrkor. Som ett ungt företag tillverkar vi avancerade galvaniserade produkter för den internationella marknaden. Vi är experter på ytskikt av ädelmetall, för alltifrån smådelar till riktigt stora, avancerade geometrier för dekorativa och tekniska ändamål. Med teamet runt VD Daniel Proba, som kommer från ett sydtyskt galvaniseringsföretag med gamla anor, uppfyller vi era önskemål med hjälp av de senaste tillverkningsmetoderna och den senaste anläggningstekniken. Vår 5 800 kvm stora anläggning ligger i Böbingen an der Rems, en ort i södra Tyskland med optimal infrastruktur och ett naturskönt läge. Där producerar vi ytskikt av guld och brons i storlekar upp till 16 meter (måttanpassat för just ditt projekt) på en 1 400 kvm stor produktionsareal, och med en av de största helautomatiska galvaniseringsanläggningarna för ytskikt av ädelmetall i hela Europa.

 3. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Information - Schlötter står för expertis inom elektroplätering. Mer än 100 års erfarenhet av utveckling av elektrolyter för galvaniska ytskikt och tillhörande anläggningsteknik ligger till grund för vår framgång. Som ett företag specialiserat på elektroplätering erbjuder vi heltäckande lösningar: för kemi, anläggningsteknik och service. Kemi: Kundanpassade och innovativa lösningar inom alla områden av ytteknik - Anläggningsteknik: Kundanpassade system och holistiska lösningar som är skräddarsydda exakt efter dina behov · Service: Heltäckande service för dina system och kemiska produkter. Vi ser oss alltid som en partner till våra kunder: Vårt mål är att möjliggöra innovativa och högpresterande ytskikt och beläggningar och att på bästa sätt stödja våra kunder i utvecklingen av nya beläggningssystem: från koncept till genomförande. Schlötter står för ekologiska och resursbesparande kundlösningar: Energivänliga metoder för att optimera och minska energiförbrukningen - Intelligent användning av våra resurser - från återanvändning av avloppsvatten till att sluta materialkretslopp - Materialcykler visualiseras och miljöpåverkan analyseras med hjälp av databaser och programvara för livscykelanalys.

 4. UAB GARBI META

  Litauen

  Verified by europages badge

  Vi är en global metallhandlare (”SKATTLETARE”) som handlar med Ir, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, Cu, Ni, Ag, järnklot, tackjärn med mera. Den fysiska formen spelar ingen roll; metaller, slam, sot, pulver, metallskrot, slagg, skärsten, förbrukade katalysatorer, koncentrat, beläggning, filterkakor, anodiskt slam, malet, rester, malm, svarvspån, granulat, tackor. Vi arbetar med små, lokala företag och stora, multinationella bolag, från små mängder (1 kg av iridium) till 1 000 ton av aluminium etc. Tveka inte att höra av dig! Har du spillmaterial över? Kanske rester kvar på ditt lager? Har du en sällsynt metall som du inte vad du ska göra med? Eller saknar du bara rätt papper? Oroa dig inte, VI HITTAR ETT HEM för ditt material. Under ett 5–15 minuters telefonsamtal lär vi känna varandra och stämmer av våra möjligheter, för att avgöra om det är en perfekt matchning eller inte. Vi går igenom produkttypen, ursprunget och tekniska detaljer, leveransmöjligheter, enhetspris, fraktdetaljer, logistik, betalningsvillkor och eventuella frågor och funderingar. Vi erbjuder en neutral, internationell granskning med provtagning, vägning, försegling och bildtagning på plats. Om du kontaktar oss från södra Europa kan du kontakta Aleks på +34 627 178 849. Från Östeuropa kontaktar du Algis på +370 698 230 42. Om du ringer någon annanstans ifrån kan du själv välja kontaktperson!

 5. ESG EDELMETALL-SERVICE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ESG EDELMETALL-SERVICE GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företagets huvudkontor finns i Rheinstetten, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TM-TRADE MINERALS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TM-TRADE MINERALS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företagets huvudkontor finns i Hürth, Tyskland.

 2. BRUNO WELZ GMBH

  Tyskland

  Bruno Welz GmbH har allt sedan starten 1947 haft kundernas förtroende som en rättvis och kompetent partner när det gäller allt som rör ädelmetall. Som medelstort familjeföretag är vi väl medvetna om de förväntningar en mindre och mer personlig verksamhet har att leva upp till. Därför är vi extra uppmärksamma på dig och dina behov. Även om du köper eller säljer mindre kvantiteter betraktar vi dig aldrig som en i mängden, utan lyssnar på dig för att kunna hjälpa på bästa sätt. Kort sagt: Vi står för ett seriöst, personligt bemötande med enastående service och produkter för kunder med höga krav! Det har vi sedan starten 1947 satt vårt namn och goda rykte på – Bruno Welz!

 3. HARTMANN & BENZ GMBH

  Tyskland

  Våra medarbetare har handlat med ädelmetaller och lyxvaror i över 10 år. Många av våra kunder har frågat oss om hur de bäst investerar sina pengar på ett smart sätt. Därför har vi beslutat att erbjuda något som både du som kund och vi som företag kan dra nytta av på lång sikt. Samtidigt var det viktigt för oss att hitta en säker investeringsmöjlighet, och ingenting är lika värdebeständigt som GULD! Som det äldsta betalningsmedlet i världen är guld ett säkert kort. Det skyddar förmögenheter i generationer och har alltid använts som medel för utbyte och värdelagring. I tider med stark inflation, under krigsår, vid valutareformer eller när finanssystemen kollapsar behåller guldet sitt värde. Ingen annan investeringsprodukt kan erbjuda detta. Guld gör dig oberoende av negativa räntor eller alltför låga räntor på ditt sparkapital. På vår webbplats hittar du alltid passande lösningar för dina investeringsmål.

 4. ORMEA

  Frankrike

  ORMEA är ett franskt företag specialiserat på import export av guld och diamanter. Grundaren, Nicolas GOGUILLON, är erkänd på börsen i Antwerpen. Deras protfölj sträcker sig internationellt: Paris 8e, Schweiz, Monaco, Tyskland och Dubaï. Vi säljer guld och oslipade diamanter med Kimberlay-certifikat, samt slipade diamanter. Vi är ensamma om att erbjuda diamanten Lotus, 105 fasetter, med sitt GIA-certifikat. Vi erbjuder också utbildningar för att bli diamanthandlare och guldåterförsäljare. Dessutom är Nicolas GOGUILLON också fastighetsrådgivare i samarbete med Kt Immo Conseil inom transaktioner med äldre egendomar, med yrkeskunskap inom lyxsektorn och exklusiva fastigheter.

 5. GUDIEPA GHANA LIMITED

  Ghana

  Gudiepa Ghana Limited grundades i Accra 2016 är ett säkert, privat företag inom industrin för guldhandel och export. Vi är en pålitlig partner som möjliggör för våra investerare att köpa och exportera ädelmetaller med fullkomlig säkerhet. Vi möjliggör dessutom anskaffande av oraffinerade guldtackor för privatpersoner och företag. Vi kan även utbilda personer i de relevanta processerna kring inköp av guldtackor och insteg i guldhandelsindustrin. Vi tillverkar och säljer oraffinerade guldtackor från Ghana i Västafrika. Tackorna är 22+ karat, med renhetsgrad 92 % - 94 %. Brytningsindustrin har en stor roll i Gahna - den står för 5 % av landets BNP och bistår med över 90 % av den totala mineralexporten. Guldbrytning och prospektering kräver licens. Tveka inte att kontakta oss eller besöka vår hemsida för mer information!

 1. TEXTMAN INVESTMENTS AB

  Sverige

  Vi är ett svenskt baserat företag som bildades 1983 och bedriver idag handel med Guld & Diamanter i från Afrika. Vi är sedan flera år etablerad i Afrika och har idag ett stort samarbete med gruvorna i Kongo Kinshasa Angola samt Ghana när det gäller både guld och ädelstenar diamanter. Vi är indirekt involverade i gruvdriften i de olika mineralbrytningarna runt om i Afrika. Vi exporterarar våra produkter runt om i världen men vår största marknad idag är Asien så som Dubai och Hong-Kong, men även europa växer idag. Textman har idag öppnat kontor i både Barcelona samt Schweiz (Zürich).

 2. ZONA MINERAL

  Spanien

  Vi är ett företag för import och export av malmer som guld, järnmalm, gjutjärn och koppar, med flera. Vi är stolta över att vara ett tillförlitligt företag engagerat för våra kunders tillfredsställelse. Vi förfogar över ett team experter på malmmarknaden, vilket ger oss möjlighet att erbjuda produkter av hög kvalitet med betydande mervärde. Dessutom är vi måna om att respektera högsta säkerhets- och hållbarhetsstandarder.

 1. RARECOIN - SELTENE MÜNZEN TRIAPRIMA GMBH

  Tyskland

  Företaget RARECOIN - SELTENE MÜNZEN TRIAPRIMA GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företaget är även verksamt inom guldmynt, guldpoletter för samlare, samlingsmynt, och guldmynt för samlare. Företagets huvudkontor finns i Wiesbaden, Tyskland.

 2. ORO Y PLATA MAJADAHONDA

  Spanien

  Företaget ORO Y PLATA MAJADAHONDA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 3. VIRTU LUXURY MARSEILLE - ACHAT OR MARSEILLE

  Frankrike

  Företaget VIRTU LUXURY MARSEILLE - ACHAT OR MARSEILLE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företaget är även verksamt inom handel med ädelmetaller, guld i tackor, och guldmynt för samlare. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 4. M&M COMPRO ORO MAJADAHONDA

  Spanien

  Företaget M&M COMPRO ORO MAJADAHONDA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företaget är även verksamt inom köper säljer guld. Företagets huvudkontor finns i Majadahonda (madrid), Spanien.

 5. TRAUSCHMUCK SPERLING GMBH

  Tyskland

  Företaget TRAUSCHMUCK SPERLING GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 6. OSGAR LYVO CONSULTING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget OSGAR LYVO CONSULTING LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Investeringar - Rådgivning. Företaget är även verksamt inom Guld, Jordbruk - Import/Export, företagsfinansiering som beviljas av bank, Guld, och Jordbruk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Hove, Förenade kungariket.

 7. GOLDWECHSELHAUS GMBH

  Tyskland

  Företaget GOLDWECHSELHAUS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företaget är även verksamt inom Urmakeri, Guld- och silverbestick, silver, smycken, Urmakeri, och Guld- och silverbestick. Företagets huvudkontor finns i Aachen, Tyskland.

 8. CRETANHARMONY 24

  Grekland

  Företaget CRETANHARMONY 24, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom olivolja, extra jungfrulig, och guld. Företagets huvudkontor finns i Heraklion, Grekland.

 1. COMPREM OR MERIDIANA

  Spanien

  Företaget COMPREM OR MERIDIANA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företaget är även verksamt inom diamanter, och bijouteriklockor. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 2. DORATURA METALLI DI SPICA GIUSEPPE

  Italien

  Företaget DORATURA METALLI DI SPICA GIUSEPPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företaget är även verksamt inom förgyllning av metall, försilvring av metall, och rodiumplätering av metall. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 3. FM PREMIUM TRADE

  Turkiet

  Företaget FM PREMIUM TRADE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom Klädsel - Import/Export, Klädsel - Import/Export, guld, Kosmetika, och beredningar för köket. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. JEWEL'S KEYSER

  Belgien

  Företaget JEWEL'S KEYSER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Juveler. Företaget är även verksamt inom restaurering av antika smycken, guld för tillverkning av smycken, diamantsmycken, och guld. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 5. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Förenade kungariket

  Företaget NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar och mineraler. Företaget är även verksamt inom Guld, Diamanter, handel med petroleumprodukter, Guld, och Diamanter. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 6. MD BEANS

  Förenta Staterna

  Företaget MD BEANS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företaget är även verksamt inom Medicin, Farmaceutiska produkter - import och export, sten, handel med petroleumprodukter, Medicin, och Farmaceutiska produkter - import och export. Företagets huvudkontor finns i San Jose, Förenta Staterna.

 7. DUEL SRL

  Italien

  Företaget DUEL SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företaget är även verksamt inom halvfabrikat i guld, guldmsmide, och smycken. Företagets huvudkontor finns i Valenza Po, Italien.

 8. NEW SYSTEM WORLD

  Spanien

  Företaget NEW SYSTEM WORLD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Guld, Internationell handel, Guld, Gold refinery, och guld för tillverkning av smycken. Företagets huvudkontor finns i La Coruña, Spanien.

 9. ACHAT OR CONSEIL MARTIGUES

  Frankrike

  Företaget ACHAT OR CONSEIL MARTIGUES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Guld. Företaget är även verksamt inom gamla smycken, och guldsmycken. Företagets huvudkontor finns i Martigues, Frankrike.

 10. BEHEYT JEWELS

  Belgien

  Företaget BEHEYT JEWELS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Juvelvaror. Företaget är även verksamt inom Guld, Juveler, Guld, smycken i parti, Juveler, och smycken. Företagets huvudkontor finns i Kortrijk, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis