• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gryn

Resultat för

Gryn - Import och export

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Vi levererar: oljeväxter, solrosolja, raps, soja, majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT europeisk produktion samt oljeväxter från jordbrukskooperativ. Vi innehar märkena: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, företag inom jordbrukslivsmedel etablerat i Nice, på den mytomspunna Promenade des Anglais som är med på Unescos världsarvslista. Vi är inte något multinationellt företag men ett företag med socialt ansvar som stöder utvecklingen av samhällena med vilka vi arbetar, i synnerhet i Afrika och i utvecklingsländer. Vi gör nämligen allt i vår förmåga för att etablera långvariga relationer med våra kunder och med våra leverantörer genom att förstå deras önskemål och behandla dem rättvist och med respekt. Vi är inga producenter utan utanordnare, och i den egenskapen har vi våra egna märke. Vi selekterar noggrant producenterna med vilka vi sammanställer en rigorös kravspecifikation. Mercurya France gör det till en hederssak att erbjuda sina kunder en service av hög kvalitet. Medvetna om den internationella handelns krav på snabbhet och flexibilitet, gör vi allt vi kan för att svara på deras behov. Det är bl.a. genom vår stora erfarenhet på fältet som vi har byggt vår devis "Arbeta bra och få det känt".

 2. SYNCHRO PAWEŁ KOTECKI

  Polen

  Verified by europages badge

  SYNCHRO Organic Food Poland är specialiserade på nötter, torkad frukt, kryddor och örter. Vi har en stabil och pålitlig närvaro på den polska marknaden sedan över 25 år tillbaka. Vår djupgående erfarenhet gör oss till experter i att sourca förstklassiga nötter, torkad frukt, kryddor och örter från hela världen. Vårt mångfaldiga sortiment innefattar tropiska torkade frukter, nötter, frön gjorda för olja (som sesam-, nattjus-, chia- och pumpafrön). Himmelska nötter: hasselnötter, mandlar, pistagenötter, cashewnötter, makadamianötter och blandade sorter. Vi är din exklusiva källa till unika utbud av sultanadruvor, mangofrukter, dadlar, torkade plommon, aprikoser och kanderad frukt. En symfoni av kryddor: mejram, svartpeppar, allkrydda, muskot med mera. Upptäck specialkryddor som tej patta, meleguetapeppar, curryblad och zaatar. Förhöj din kulinariska upplevelse med våra varierade kryddblandningar. Teer och bontaniska under: våra kurerade teer och örter från Indien; svart, grönt och vitt te. Omge dig av de förtrollande aromerna av Brahmi, Amla, Ashwagandha med flera. Vårt inhemska utbud, från Polen: gryn, hirsgryn, nattljusfrön, linfrön, pumpafrön, italienska och grekiska nötter, torkade morötter, persilja, gröna bönor och haricotverter. Med certifierad perfektion och en hängivenhet till kvalitet levererar vi enastående ekologiska varor, skapade för att tillfredsställa dina behov.

 3. TERRA LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget TERRA LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vete. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, Gryn, Mjöl och gryn, Soppor, Frukostflingor, Spannmål och sädeskorn, spannmål, spannmålsemolina, och havregryn. Företagets huvudkontor finns i Pervomaysky, Ukraina.

 4. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrike

  SAS VENTOUX EPEAUTRE är en producent av 100 % franskt enkornsvete (traditionell produktion). Företaget producerar och samlar in enkornsvete i detta spannmåls ursprungsområde (kring berget Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkornsvete odlas i skifte med aromatiska växter eller foder, och kräver därmed inga gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Vilket gör det möjligt att få en helt naturlig produktion. Efter varje skörd lagras fröna i silor, utan någon tillsats. Därefter kommer skalningen som består helt enkelt i att avlägsna agnet kring kornet. För att i bästa mån rensa produktionen, tar ett sugsystem bort agnet och allt som är lättare än kornet. Sållningsbatterierna tar bort allt som är längre och kortare än kornet. Avslutningsvis plockar en optisk sorterare noggrant bort oönskade korn. Den sista etappen är kvalitetskontrollen!

 5. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Spanien

  Mjöl och semolinagryn. Harinas de pelegrín, Halasa.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OLI SEMOLINA

  Turkiet

  Företaget OLI SEMOLINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gryn. Företaget är även verksamt inom majssemolina, majsmjöl, och majs. Företagets huvudkontor finns i Mardin, Turkiet.

 2. SIPA INTERNATIONAL SRL

  Italien

  Företaget SIPA INTERNATIONAL SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gryn. Företaget är även verksamt inom hälsosam och naturlig mat. Företagets huvudkontor finns i Termoli, Italien.

 3. ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S

  Turkiet

  Företaget ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gryn. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 4. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Vitryssland

  Företaget JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Gryn, spannmål, pärlgryn, Gryn, och Rapsolja. Företagets huvudkontor finns i Slutsk, Vitryssland.

 5. PASTA FOODS

  Förenade kungariket

  Företaget PASTA FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Gryn, snacks, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Norwich, Förenade kungariket.

 1. WESSEX MILL

  Förenade kungariket

  Företaget WESSEX MILL, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Gryn, Mjölmalning, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Wantage, Förenade kungariket.

 2. ALLIED MILLS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget ALLIED MILLS LTD, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Gryn, Mjölmalning, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Tilbury, Förenade kungariket.

 1. GAYLE MILL

  Förenade kungariket

  Företaget GAYLE MILL, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Gryn, Mjölmalning, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Hawes, Förenade kungariket.

 2. MOLINO AGUGIARO S.P.A.

  Italien

  Företaget MOLINO AGUGIARO S.P.A., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Gryn, Mjölmalning, Gryn, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Curtarolo, Italien.

 3. MOLINO GRASSI S.P.A.

  Italien

  Företaget MOLINO GRASSI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Mjöl och gryn, Gryn, Mjöl och gryn, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Parma, Italien.

 4. ALLIED MILLS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget ALLIED MILLS LTD, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Gryn, Mjölmalning, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Salford, Förenade kungariket.

 5. HARINERAS VILLAMAYOR SA

  Spanien

  Företaget HARINERAS VILLAMAYOR SA, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Gryn, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Plasencia Del Monte - Huesca, Spanien.

 6. WILLIAM NELSTROP & CO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget WILLIAM NELSTROP & CO LTD, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Gryn, Mjölmalning, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Stockport, Förenade kungariket.

 7. WHITES SPEEDICOOK LTD

  Förenade kungariket

  Företaget WHITES SPEEDICOOK LTD, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Gryn, Mjölmalning, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Craigavon, Förenade kungariket.

 8. FILANGIERI CARMELO

  Italien

  Företaget FILANGIERI CARMELO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Mjöl och gryn, Gryn, Mjöl och gryn, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Campobasso, Italien.

 1. MOLINO GALLEU S.R.L.

  Italien

  Företaget MOLINO GALLEU S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Mjöl och gryn, Gryn, Mjöl och gryn, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Ozieri, Italien.

 2. FÁBRICA DE HARINAS EL VAPORCITO

  Spanien

  Företaget FÁBRICA DE HARINAS EL VAPORCITO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gryn. Företaget är även verksamt inom durumvetemjöl. Företagets huvudkontor finns i El Puerto De Santa Maria, Spanien.

 3. GIOVANNI FRANCESCONI SRL.

  Italien

  Företaget GIOVANNI FRANCESCONI SRL., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gryn. Företaget är även verksamt inom mjöl eller semolina av durumvete, biologisk pasta, aromer för konfekt, och mandelkräm. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 4. NATIONAL TRUST

  Förenade kungariket

  Företaget NATIONAL TRUST, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Gryn, Mjölmalning, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Callington, Förenade kungariket.

 5. CALDERONE S.R.L.

  Italien

  Företaget CALDERONE S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Gryn, Mjölmalning, Gryn, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i San Filippo Del Mela, Italien.

 6. JOHN HOGARTH LTD

  Förenade kungariket

  Företaget JOHN HOGARTH LTD, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Gryn, Mjölmalning, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Kelso, Förenade kungariket.

 7. DACSA LTD

  Förenade kungariket

  Företaget DACSA LTD, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Gryn, Mjölmalning, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Liverpool, Förenade kungariket.

 8. FRATELLI CASTELLINO S.R.L.

  Italien

  Företaget FRATELLI CASTELLINO S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Gryn, Mjölmalning, Gryn, och Mjölmalning. Företagets huvudkontor finns i Villanova Mondovi', Italien.

 9. S & B HERBA FOODS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget S & B HERBA FOODS LTD, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Gryn, Mjölmalning, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Cambridge, Förenade kungariket.

 10. PRO ROLL LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PRO ROLL LTD, som är verksamt inom sektorn för Mjöl och gryn. Företaget är även verksamt inom Mjölmalning, Gryn, Mjölmalning, och Gryn. Företagets huvudkontor finns i Sheffield, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis