• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gryn

Resultat för

Gryn - Import och export

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrike

  Vi levererar: oljeväxter, solrosolja, raps, soja, majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT europeisk produktion samt oljeväxter från jordbrukskooperativ. Vi innehar märkena: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, företag inom jordbrukslivsmedel etablerat i Nice, på den mytomspunna Promenade des Anglais som är med på Unescos världsarvslista. Vi är inte något multinationellt företag men ett företag med socialt ansvar som stöder utvecklingen av samhällena med vilka vi arbetar, i synnerhet i Afrika och i utvecklingsländer. Vi gör nämligen allt i vår förmåga för att etablera långvariga relationer med våra kunder och med våra leverantörer genom att förstå deras önskemål och behandla dem rättvist och med respekt. Vi är inga producenter utan utanordnare, och i den egenskapen har vi våra egna märke. Vi selekterar noggrant producenterna med vilka vi sammanställer en rigorös kravspecifikation. Mercurya France gör det till en hederssak att erbjuda sina kunder en service av hög kvalitet. Medvetna om den internationella handelns krav på snabbhet och flexibilitet, gör vi allt vi kan för att svara på deras behov. Det är bl.a. genom vår stora erfarenhet på fältet som vi har byggt vår devis "Arbeta bra och få det känt".

 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrike

  SAS VENTOUX EPEAUTRE är en producent av 100 % franskt enkornsvete (traditionell produktion). Företaget producerar och samlar in enkornsvete i detta spannmåls ursprungsområde (kring berget Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkornsvete odlas i skifte med aromatiska växter eller foder, och kräver därmed inga gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Vilket gör det möjligt att få en helt naturlig produktion. Efter varje skörd lagras fröna i silor, utan någon tillsats. Därefter kommer skalningen som består helt enkelt i att avlägsna agnet kring kornet. För att i bästa mån rensa produktionen, tar ett sugsystem bort agnet och allt som är lättare än kornet. Sållningsbatterierna tar bort allt som är längre och kortare än kornet. Avslutningsvis plockar en optisk sorterare noggrant bort oönskade korn. Den sista etappen är kvalitetskontrollen!

 3. GARNEC LLC

  Ryssland

  Garnec är en ledande tillverkare av glutenfritt mjöl och bakningsmixer. Vi var först i Ryssland med att få rätten att märka våra varor med det överkorsade axet. Det är en garantimärkning för glutenfria produkter från de europeiska celiakiförbunden, och är en erkänd märkning i de flesta utvecklade länderna. Vi använder oss av grön teknologi: Våra produkter tillverkas med miljövänlig utrustning. Vi använder oss av kallmalning. Tekniken går ut på att mala i en temperatur på under 40°C. Det gör att mjölet behåller merparten av vitaminerna och mineralerna. Dessutom låter vi helt bli att raffinera i vår produktion. Vi håller oss även undan från smaktillsättningar och konserveringsmedel. Vi tillverkar ett brett sortiment av nyttiga livsmedelsprodukter - det finns något för alla. Garnec: Alternativ mat för hela familjen.

 4. DRINKEAT OU

  Ukraina

  Drinkeat OU är ett europeiskt företag inom export av livsmedelsprodukter från ukrainska tillverkare. Vi har kvalitetsprodukterna som uppfyller dina behov. Vi partihandlar med EU-länder, östasiatiska länder, Storbritannien osv. Alla produkter lever upp till kvalitetsstandarder - det bekräftas av relevanta certifikat. Vår personal väljer ut de rätta produkterna för dig till förmånliga priser i Ukraina, och hjälper till med tullklarering och leverans.

 5. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Spanien

  Mjöl och semolinagryn. Harinas de pelegrín, Halasa.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OLI SEMOLINA

  Turkiet

 2. SIPA INTERNATIONAL SRL

  Italien

 3. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Vitryssland

 4. LANGLEY S.A.

  Ecuador

 5. ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S

  Turkiet

 1. PASTA FOODS

  Förenade kungariket

 2. CEREFORM LTD

  Förenade kungariket

 1. CALDERONE S.R.L.

  Italien

 2. WESSEX MILL

  Förenade kungariket

 3. FILANGIERI CARMELO

  Italien

 4. MOLINO AGUGIARO S.P.A.

  Italien

 5. DACSA LTD

  Förenade kungariket

 6. MOLINO GALLEU S.R.L.

  Italien

 7. FRATELLI CASTELLINO S.R.L.

  Italien

 8. FÁBRICA DE HARINAS EL VAPORCITO

  Spanien

 1. WILLIAM NELSTROP & CO LTD

  Förenade kungariket

 2. HARINERAS VILLAMAYOR SA

  Spanien

 3. CEREALI BRIANZA DI LAMBRI LUIGI

  Italien

 4. NATIONAL TRUST

  Förenade kungariket

 5. MOLINO COSMA

  Italien

 6. PRO ROLL LTD

  Förenade kungariket

 7. GIOVANNI FRANCESCONI SRL.

  Italien

 8. CALDARONI MARIA DONATA

  Italien

 9. MOLINI AGOSTINI S.R.L.

  Italien

 10. KROPFITSCH - MUHLE INH. DI MARTIN KROPFITSCH

  Österrike

Filter

Resultat för

Gryn - Import och export

Antal resultat

1 733 företag