• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • grundplattor

Resultat för

Grundplattor - Import och export

 1. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som teknikledande leverantör är vi sedan länge en eftertraktad partner inom den internationella byggindustrin. Våra långsvetsade skyddsrör för spännbetongsteknik samt våra rektangulära utsparningsrör för industrin för monteringsfärdiga delar är bara två bevis på vår unika tillverkningskompetens. Sådant föder en vilja att ständigt vidareutveckla och få fram nya innovationer. Våra tunna, långsvetsade rör i metervaror samt våra rörcylindrar med användning inom olika industriområden är bevis på vårt tekniska ledarskap inom utveckling och tillverkning. Vi tillverkar storleksanpassade rör samt komponenter för "rationellt byggande" – självklart i högsta kvalitet. Dessutom övertygar vi med vår kundorienterade, fackkunniga rådgivning och med vår flexibla, pålitliga och effektiva service. I vårt serviceutbud ingår även skräddarsydda lösningar för alla möjliga behov.

 2. DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företagets huvudkontor finns i Burglengenfeld, Tyskland.

 3. 2LI SERVICE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget 2LI SERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Konsult för byggnads-, landskaps- och offentliga arbeten. Företaget är även verksamt inom Byggnadsställningar, Byggnadsställningar i stål, Byggplatser - Utrustning, Grundplattor, Byggnadsformsättningar, Tillverkning av kryssfaner - Maskiner och utrustning, Bygg, byggplatsbyggnad, och Byggnadsställningar. Företagets huvudkontor finns i La Roche Blanche, Frankrike.

 4. SCHALTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHALTEC GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företagets huvudkontor finns i Herbertingen, Tyskland.

 5. JH-ITC GMBH

  Tyskland

  Alla byggföretag vet vilka kostnader man får räkna med för formsättningar, ställningar och takstöttor när de är bundna till ett bygge i veckor eller månader. Det är likadant med byggmaskiner och särskilt kranar som ofta står outnyttjade under lång tid på bygget tills de äntligen används. Därför är det klokt att överväga investering i begagnade stöttor, ställningar och formsättningar. Investeringskostnaderna för begagnade delar är betydligt lägre. Eftersom vi endast säljer testade och helt funktionsdugliga produkter i gott skick har de i stort sätt samma livslängd som nya produkter. Testa oss och få ett erbjudande på exempelvis begagnade takstöttor och jämför med motsvarande nya delar. Du kommer att inse att det innebär en enorm kostnadsfördel som ger dig ett försprång före konkurrenterna vid anbudsgivning

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PROMSTROIKONTRAKT

  Ryssland

  PromiStroiKontrakt är specialiserade på utformning, integrering, mekanik och teknisk rådgivning inom monolitisk konstruktion av byggnader och strukturer av olika komplexitet, inklusive formbygge av väggar, formbygge av plattor, formbygge av pelare, armeringsjärn, betong, isoleringsmaterial, teknik och fasadarbeten. Företagets huvudverksamhet är formbyggnadsteknologier. Vår produktportfölj innefattar: timmerbjälkar, lätta formbyggessystem och formbyggessystem med stora paneler, stämptorn, byggnadsställnngar, teleskopiska stämpar, hydrauliskt självupplyftande formbyggen. Korrekt och punktlig implementering av avancerade teknologier, förhöjd produktionskapacitet och ett livslångt lärande skapar produkternas höga kvalitet och pålitlighet. Det har gjort företagsgruppen PromStroyKontrakt till en ledande verksamhet inom många segment av byggnationsmarknaden. Vi kombinerar produktion, logistik och teknik. Våra projekt innefattar: Byggnation av kärnkraftverk, byggnation av vattenkraftverk, broar, tunnlar och vägar.

 2. FORJADOS SANITARIOS CAVITI S.L.U.

  Spanien

  CÁVITI är en pionjär inom montering av återvunnna plastelement som blir till byggformar. CÁVITI är en banbrytande produkt som underlättar smidesarbetet för sanitära ändamål, ventilerade grundplattor och lätta förhöjningar, vilket bidrar till att spara tid och pengar. Den uppfyller normerna för prefabricerade element i återvunnet polypropen som är utformade till byggformar för att snabbt och enkelt passa in i varandra för utrymmen mellan 5 och 70 cm.

 3. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Frankrike

  MATELOC är ett tjänsteföretag som erbjuder lösningar för olika branscher, däribland fastighetsbyggen och bygg- och anläggning. MATELOC erbjuder formsättningar i metall och tillbehör till formsättningar: uthyrning av metallformsättningar och tillbehör till formsättningar. MATELOC har också en fordonspark med moderna kranar så att du alltid får ordning på bygget.

 4. KBC DIFFUSION

  Frankrike

  Företaget KBC DIFFUSION, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsformsättningar. Företaget är även verksamt inom Grundplattor, och Grundplattor. Företagets huvudkontor finns i Aix-En-Provence, Frankrike.

 5. FORM-ON GMBH

  Österrike

  Företaget FORM-ON GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företaget är även verksamt inom kistor för byggnadsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Amstetten, Österrike.

 1. STABILO SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget STABILO SP. Z O.O., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företaget är även verksamt inom Byggplatser - Utrustning, Byggnadsformsättningar, grundplattor för betong, Byggplatser - Utrustning, och Byggnadsformsättningar. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 2. PASCHAL

  Frankrike

  Företaget PASCHAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företaget är även verksamt inom grundplattor för byggnation, designprogram, formsättning för tunnlar, och grundplattor för betong. Företagets huvudkontor finns i Moissy Cramayel Cedex, Frankrike.

 1. ELVERMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget ELVERMANN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företagets huvudkontor finns i Dorsten, Tyskland.

 2. TOBLER AG

  Schweiz

  Företaget TOBLER AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företagets huvudkontor finns i Rheineck, Schweiz.

 3. NOE-SCHALTECHNIK GMBH

  Schweiz

  Företaget NOE-SCHALTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företagets huvudkontor finns i Oensingen, Schweiz.

 4. NOVARENT SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget NOVARENT SP. Z O.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företaget är även verksamt inom maskinförtimringar, demontering av byggnadsställningar, socklar för byggställningar, och byggställningar av metall. Företagets huvudkontor finns i Szczecin, Polen.

 5. NOE-PL SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget NOE-PL SP. Z O.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företaget är även verksamt inom Byggnadsformsättningar, Betongbyggnader, maskinförtimringar, formsättningar för olika ändamål, Byggnadsformsättningar, och Betongbyggnader. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 6. TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES

  Frankrike

  Företaget TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företagets huvudkontor finns i Grisolles, Frankrike.

 7. ISCHEBECK FRANCE

  Frankrike

  Företaget ISCHEBECK FRANCE, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsformsättningar. Företaget är även verksamt inom Grundplattor, saneringsarbeten för golv, Grundplattor, stag dragstänger, och stöttor för byggbranschen. Företagets huvudkontor finns i SARTROUVILLE, Frankrike.

 8. COFRASUD

  Frankrike

  Företaget COFRASUD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företaget är även verksamt inom Byggnadsformsättningar, Betongbyggnader, Byggnadsformsättningar, bygglådor, Anläggningsarbeten, och Betongbyggnader. Företagets huvudkontor finns i Bressols, Frankrike.

 1. RATEC GMBH

  Tyskland

  Företaget RATEC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Betongbyggnader. Företaget är även verksamt inom Grundplattor, grundplattor för betong, och Grundplattor. Företagets huvudkontor finns i Hockenheim, Tyskland.

 2. CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE

  Belgien

  Företaget CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Grundplattor, formsättningar, formsättningar för brovalv, grundplattor för byggnation, och Grundplattor. Företagets huvudkontor finns i Hulste, Belgien.

 3. METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA.

  Portugal

  Företaget METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företaget är även verksamt inom Arkitektur - Tekniska kontor, framtagning och tillverkning av utrustningar, och Arkitektur - Tekniska kontor. Företagets huvudkontor finns i Valongo, Portugal.

 4. ROBUD GROUP

  Ukraina

  Företaget ROBUD GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företaget är även verksamt inom grundplattor för betong, avstängningsformar för betongformsättning, formsättningar för byggnadsindustrin, och gjutformar av stål. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 5. ROBUD GROUP

  Tyskland

  Företaget ROBUD GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företaget är även verksamt inom grundplattor för byggnation, avstängningsformar för betongformsättning, grundplattor för betong, och stöttor för byggbranschen. Företagets huvudkontor finns i Ennigerloh, Tyskland.

 6. AUGUST WENDLER OHG

  Tyskland

  Företaget AUGUST WENDLER OHG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företagets huvudkontor finns i Auenwald, Tyskland.

 7. DBS-BEKISTING

  Belgien

  Företaget DBS-BEKISTING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggplatser - Utrustning. Företaget är även verksamt inom Betongberedning - maskiner och utrustning, Grundplattor, grundplattor för betong, material för byggbranschen, Betongberedning - maskiner och utrustning, och Grundplattor. Företagets huvudkontor finns i Zele, Belgien.

 8. ENCOFRADOS ALSINA

  Spanien

  Företaget ENCOFRADOS ALSINA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grundplattor. Företaget är även verksamt inom formsättningar för byggnadsindustrin, grundplattor för byggnation, formsättningar för pelarbyggen, och grundplattor av metall. Företagets huvudkontor finns i Montcada I Reixac, Spanien.

 9. GIGI-INTERTRADE GMBH

  Tyskland

  Företaget GIGI-INTERTRADE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bärbara byggnadsställningar och stegar. Företaget är även verksamt inom Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning, Byggnads- och vägmaskiner, Byggplatser - Utrustning, Grundplattor, Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning, Byggnads- och vägmaskiner, Byggplatser - Utrustning, och Grundplattor. Företagets huvudkontor finns i Siek, Tyskland.

 10. ING. PETER PEHOFER GMBH

  Österrike

  Företaget ING. PETER PEHOFER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Byggnads- och vägmaskiner, Byggplatser - Utrustning, Grundplattor, Underhåll av vägar, stränder och skidspår - Maskiner och utrustning, Byggnads- och vägmaskiner, Byggplatser - Utrustning, Grundplattor, och Underhåll av vägar, stränder och skidspår - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Pinggau, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis