• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • griskött

Resultat för

Griskött - Import och export

 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Verified by europages badge

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

 2. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Välkommen till Brazil Frozen Food Exporters, en ledande internationell producent och distributör av fryst kyckling, fläsk och nötkött. Vi är verksamma i Europa, Mellanöstern, Asien, Nord- och Sydamerika samt Afrika. Med belägenhet i Asien och expertis inomm logistikkedjor betjänar vi över 600 globala företag och institutioner. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi utforma lösningar som möter kundens specifika behov. Vårt processorienterade förhållningssätt får oss att sticka ut från mängden, med förbättrade resultat genom specialiserade tjänster. Vi samarbetar med världsledande materialtillverkare och sänker den totala produktionskostnaden som primär leverantör. Vårt nätverk av fabriker och distributionssystem säkerställer effektiva lösningar för kunder över hela världen. Våra grundvärderingar innefattar hårt arbete, ärlighet, genomsynlighet, påitlighet och integritet. Vi prioriterar kundnöjdhet, leverantörsrelationer, lönsamhet för aktieägarna samt välmåendet hos vårt team.

 3. HOREMEAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget HOREMEAT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Köttstyckning, Kalvkött, Griskött, Färskt kött och fjäderfä, Köttstyckning, Kalvkött, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Mouscron, Belgien.

 4. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Ostar, kalvkött, griskött, fårkött, fågelkött, Ostar, och hamburgare. Företagets huvudkontor finns i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanien.

 5. OPTIMEAT LTD.

  Rumänien

  Optimeat arbetar med fläsk, oxkött, fårkött, lamm, fjäderfän, rått kött och kött i detaljförpackning, färskt, kylt och fryst. De flesta av Optimeats råvaror består av rått kött för bearbetningsanläggningar, styckcentraler och konserveringsindustri, och vi kan erbjuda olika produkter som: hela kroppar, styckade delar med och utan ben, slaktavfall, fett och inälvor. Grossistsektorn förses med prima styckningsdetaljer och specialiteter, olika förpackningar och allt det ovanstående. Optimeat-gruppen har en EU-godkänd anläggning för styckning och packning, där slaktkroppar och styckningsdetaljer benas ur och förpackad för detaljhandel som varuhus, outlets, restaurang, hotell och catering. Optimeat-gruppen har EU-godkända kyllager i centrala Bukarest och ett logistiksystem för distribution. Optimeats mål är att bli er optimala köttleverantör, med de färskaste produkterna för att möta EU: s krav och kundanpassade styckningsdetaljer, till konkurrenskraftiga priser.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. UMIXMART

  Förenade arabstaterna

  Umixmart är en livsmedelsleverantör som har byggt långvariga kundrelationer genom att tillhandahålla högkvalitativa livsmedelsprodukter i alla prisklasser. Vi strävar efter att expandera marknaden i länder i Mellanöstern. Vårt utbud består främst av produkter från ukrainska, brasilianska och argentinska gårdar. Vi exporterar till länder i Mellanöstern, Europa och Asien. Vårt kycklingsortiment består av: kyld eller fryst hel kyckling, lår, benlös kyckling (shawarma), klubbor, kycklingvingar, fötter osv. Köttprodukterna vi förbereder för våra kunder innefattar stycken som: entrecôte, bavette, lägg, hals, rulle, flank, skuldra och ländstycke. Vi har även rostbiff, vingar, bringa, skuret, magar, lever och flankar. Att tillhandahålla näringsrik kost som stärker folks välmående är väldigt viktigt för vårt företag. Som den främsta leverantören av livsmedel och drycker på marknaden i Förenade arabemiraten och länder i Mellanöstern möter vi kundernas växande efterfrågan för hälsosamma livsmedelsprodukter och ingredienser. Vi samarbetar bara med fabriker som är certifierade utefter internationell standard för livsmedelsbearbetning. För den muslimska marknaden har vi certifierade Halalprodukter.

 2. PORC MERCATUS APS

  Danmark

  Porc Mercatus exporterar danska spädgrisar till den europeiska marknaden. Vår kärnverksamhet är export av 3-rasiga danska spädgrisar och slaktgrisar till den europeiska marknaden. Vi erbjuder en komplett familj tjänster somomfattar transport, veterinärgodkännande, officiell registrering och förberedning av nödvändiga exporthandlingar. Med utgångspunkt från ett ömsesidigt förtroende kommer vi, genom utmärkt service och fokus på långvarigt samarbete, att bli en attraktiv och tillförlitlig och inspirerande partner för våra kunder. Porc Mercatus är en godkänd exportör av levande grisar producerade i Danmark. Om du vill köpa avvanda grisar eller slaktgrisar kan du be om en personlig offert.

 3. INTEXUR

  Spanien

  Sedan de startade sin verksamhet 1994 som förädlingsföretag för iberiskt grisfett, har INTEXUR fortsatt i samma anda med att erbjuda det bästa som iberisk gris har att bjuda på för våra mest krävande kunder. Våra produkter: ister, hackat fläskkött i ister, köttmjöl, iberiskt revben, iberiskt späck, iberiskt bröst, etc.

 4. CAMPO & BADAJOZ

  Spanien

  Den bästa skinkan från Estremadura. Företag inom jordbrukslivsmedelssektorn beläget i Estremadura och specialiserat på tillverkningen av de bästa iberiska skinkorna från Estremadura. Enastående kvalitet. Mycket konkurrenskraftiga priser. Försäljning av iberiskt fläskkött, digrisar och export av levande djur. Vi förfogar även över produktionslinjer för olivolja, vin och mineralvatten.

 5. AGARAS, UAB

  Litauen

  Agaras köper boskap i Litauen, Lettland, Estland och Polen. Slakthusets kapacitet är 40 kor per timme och 120 grisar per timme. 40 ton slaktdjur avbenas i styckrummet under varje skift. År 2014 producerade vi 6 300 ton slaktkroppar av nöt. Företaget är certifierat enligt ISO 14001: 2004, BRC Global standard för livsmedelssäkerhet och uppfyller också kriterier som fastställts i McDonald's Standard för god tillverkningssed och krav för slakterier för nötkreatur och fabriker för att urbena kött.

 1. FRISELVA SA

  Spanien

  Kylt slakteri och styckningsrum för griskött. Vi säljer griskött i Spanien och internationellt. Vi exporterar våra varor över hela världen.

 2. IBERICOS DE BELLOTA DEHESA LAS CUMBRES

  Spanien

  Företaget IBERICOS DE BELLOTA DEHESA LAS CUMBRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företaget är även verksamt inom iberijske šunke, och iberiska charkuterier. Företagets huvudkontor finns i Cumbres Mayores, Spanien.

 1. LENTFORT FLEISCHHANDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget LENTFORT FLEISCHHANDEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företaget är även verksamt inom fläsk, urbenat kött, kött, och Kött för slakt. Företagets huvudkontor finns i Gronau, Tyskland.

 2. CARNICAS GRAMEL, S.L.

  Spanien

  Företaget CARNICAS GRAMEL, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företaget är även verksamt inom grillspett. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 3. MONTES DE JABUGO SL

  Spanien

  Företaget MONTES DE JABUGO SL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom kött, iberijske šunke, och griskött. Företagets huvudkontor finns i Lebrija, Spanien.

 4. CTO FOOD

  Belgien

  Företaget CTO FOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom kyckling, kalkonkött, och griskött. Företagets huvudkontor finns i Schoten, Belgien.

 5. VOLKOVYSK MEAT-PACKING PLANT

  Vitryssland

  Företaget VOLKOVYSK MEAT-PACKING PLANT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Griskött, Nötkött, skinka, Griskött, fläsk fryst, och Nötkött. Företagets huvudkontor finns i Volkovysk, Vitryssland.

 6. DUFRAIS

  Belgien

  Företaget DUFRAIS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Fårkött, Nötkött, Griskött, Fårkött, Nötkött, Griskött, och fjäderfän för slakt. Företagets huvudkontor finns i Aubel, Belgien.

 7. CARNEIRO & SALGUEIRINHO, LDA

  Portugal

  Företaget CARNEIRO & SALGUEIRINHO, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Griskött, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Trofa, Portugal.

 8. PAMPAFOODS

  Brasilien

  Företaget PAMPAFOODS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Nötkött, Färskt höns- och kycklingkött, Griskött, djupfrysta slaktbiprodukter, Nötkött, Färskt höns- och kycklingkött, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Porto Alegre, Brasilien.

 1. CARMO

  Belgien

  Företaget CARMO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Kalvkött, Kött och charkuterivaror, griskött, Kalvkött, och lammkött. Företagets huvudkontor finns i Wellen, Belgien.

 2. MAISON CONQUET

  Frankrike

  Företaget MAISON CONQUET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom köttaffär, oxkött, kalvkött, och griskött. Företagets huvudkontor finns i Laguiole, Frankrike.

 3. FOODMEAT

  Ukraina

  Företaget FOODMEAT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Griskött, Nötkött, Griskött, Nötkött, frysta slakteriprodukter, och fryst kött. Företagets huvudkontor finns i Chervonograd, Ukraina.

 4. JOVA

  Belgien

  Företaget JOVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Griskött, Nötkött, Griskött, och Nötkött. Företagets huvudkontor finns i Herstal, Belgien.

 5. JP MARABOTTO (IBÉRICOS DE BELLOTA)

  Spanien

  Företaget JP MARABOTTO (IBÉRICOS DE BELLOTA), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 6. INTERPORC

  Nederländerna

  Företaget INTERPORC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Charkuterivaror och skinkor, och griskött. Företagets huvudkontor finns i Haghorst, Nederländerna.

 7. P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB

  Belgien

  Företaget P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom oxkött, griskött, och charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Sankt Vith, Belgien.

 8. MONTARAZ DE GARVÃO, LDA.

  Portugal

  Företaget MONTARAZ DE GARVÃO, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företagets huvudkontor finns i Garvão, Portugal.

 9. FRESBEIRA - INDÚSTRIA DE CARNES, LDA

  Portugal

  Företaget FRESBEIRA - INDÚSTRIA DE CARNES, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företaget är även verksamt inom charkuteri, och köttberedning. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Poiares, Portugal.

 10. DELAVI

  Belgien

  Företaget DELAVI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företaget är även verksamt inom Svin, Svin, kroppar, och kött. Företagets huvudkontor finns i Tielt, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis