• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gravmonument

Resultat för

Gravmonument - Import och export

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by Europages badge

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED är specialiserade på tillverkning av stenprodukter. Vi har över 20 års erfarenhet inom minnesmärken och skulpturer. Vårt utbud innefattar minnesmärken, gravstenar, kolumbarium, mausoleum, stenstatyer, fontäner, eldstäder, arbetsbänkar, kakel, plattor, räcken, trappor, tempelsniderier och trädgårdsdesign. Tack vare vårt skickliga team av skulptörer och CAD-tekniker kan vi erbjuda produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig att designa specifika objekt, som skapas helt enligt dina kriterier. Vi kan erbjuda många olika stenmaterial, som granit, marmor, kalksten och travertin. Det gör att vi kan arbeta med hög flexibilitet. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO14001 och OHSAS 18001. Vi arbetar aktivt varje dag för att leva upp till dessa höga kvalitetsstandarder. Vi exporterar våra produkter över hela världen, inklusive till amerikanska och europeiska länder, Australien, Nya Zealand, Sydostasien och Afrika.

  Webbplats Open In New icon
 2. MOSAICMETALART

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Sedan 1970 ligger konstsmedjan som tillhör den diplomerade hantverksmästaren Berndt Schweizer i den gamla cementfabriken. 2006 la samarbetet med konstnären Irene Magdalena Orecher, Mosaik – Metall - Skulptur BRANDUNG, grunden för den nya gemensamma verksamheten: MosaicMetalArt med verkstad, butik, galleri och utställningsområde. I verkstäderna skapas metallkonst och metallhantverk, mosaik, skulpturer och målningar. Den ovanliga kombinationen av material och hantverk, men även det täta samarbetet mellan experter av olika slag skapar möjlighet till individuella lösningar för ovanliga önskemål – från utkast till montering på plats. Efter otaliga nationella och internationella utställningar skapades den egna verkstaden med ett galleri. Presentationerna i samarbete med gästkonstnärer har visat sig vara ett framgångsrikt koncept. Gästerna stannar gärna till i den idylliska trädgården med utomhusbar och lägereld. De guidade turerna tar ca 1 timme. Föranmälan krävs.

  Webbplats Open In New icon
 3. REGION K

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Region K tillverkar gravstenar av granit, tomma plattor för monument, stelar, pedestaler, blomhållare, vaser och andra begravningsaccessoarer. Företaget tillverkar högkvalitativa produkter av karelisk gabbro-diabas och granit av sorterna Vinga, Dymovsky och Mansurovsky: konventionella rektangulära tomma granitmonument; staket av granit; minneskomplex; vaser och sfärer av granit. Region K erbjuder partiförsäljning av granitplattor, gatustenar, gångplattor och andra föremål och byggnadsmaterial av granit. Region K utmärker sig med produkternas höga kvalitet: graniten är polerad utan rispor, och den har inga sprickor eller utslagna flisor. Alla byggmaterial och begravningsprodukter har en exakt form och storlek. Kvaliteten kontrolleras genom alla steg, från utskärning till slutpaketering. Region K är ett team av stenbearbetande proffs! Vi nyttjar Karelens naturresurser klokt och skapar produkter som våra kunder blir tillfredsställda av.

  Webbplats Open In New icon
 4. FRIEDHOFBAU PLUS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. HEINZELMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. KONARK NATURSTEIN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Italien

  Marmostil de Mancin Gino et Fietta Marinella har sitt säte i Pavie och är verksamt med förädling av marmor. Kompetens, erfarenhet och professionalism garanteras genom decennier av verksamhet inom sektorn. Marmostil är specialiserat på gravkonst och erbjuder ett brett sortiment av produkter i olika prisklasser, med olika färger och teman. Vi tillverkar även specialprodukter med hög kvalitet enligt ritning. Marmostil tillverkar särskilt gravstenar av marmor.

 3. COCCATO & MEZZETTI SRL

  Italien

  Sedan 1978 har vårt företag producerat, salufört och distribuerat artiklar för offentliga organ, sjukhusmiljöer och begravningsbyråer.

 4. LES ASSOCIÉS DE LA PIERRE

  Belgien

 5. REAL VOTIVA S.R.L.

  Italien

 1. WEIHER GMBH

  Tyskland

 2. PAULUS STEINBAU GMBH

  Österrike

 3. NATURSTEIN VALENTIN

  Tyskland

 4. GRANITE MONUMENTS "PARADISE"

  Ukraina

 5. GEBR. OPPERMANN GMBH

  Tyskland

 6. METAMAR MARBLE

  Turkiet

 7. ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC

  Italien

 8. GRANITLUX

  Polen

 9. PHILAE THONON-LES-BAINS

  Frankrike

 10. GRANITE PLATZ & CO

  Luxemburg

 1. MARBRERIE HARY

  Luxemburg

 2. KEFELI GRANITE STONES

  Turkiet

 3. SC NE&RO INVEST SRL

  Rumänien

 4. MARIANNE VAN DEN HEUVEL, BEELDHOUWER

  Nederländerna

 5. MARBRERIE SCHOTT

  Luxemburg

 6. HUZUR MEZAR

  Turkiet

 7. KAMO

  Belgien

 8. ZAKŁAD KAMIENIARSKI STANISŁAW GUZIK

  Polen

 9. LAMPERTZ

  Luxemburg

 10. ZAKŁAD OBRÓBKI KAMIENIA RENEKO

  Polen