• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gravmonument

Resultat för

Gravmonument - Import och export

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED är specialiserade på tillverkning av stenprodukter. Vi har över 20 års erfarenhet inom minnesmärken och skulpturer. Vårt utbud innefattar minnesmärken, gravstenar, kolumbarium, mausoleum, stenstatyer, fontäner, eldstäder, arbetsbänkar, kakel, plattor, räcken, trappor, tempelsniderier och trädgårdsdesign. Tack vare vårt skickliga team av skulptörer och CAD-tekniker kan vi erbjuda produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig att designa specifika objekt, som skapas helt enligt dina kriterier. Vi kan erbjuda många olika stenmaterial, som granit, marmor, kalksten och travertin. Det gör att vi kan arbeta med hög flexibilitet. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO14001 och OHSAS 18001. Vi arbetar aktivt varje dag för att leva upp till dessa höga kvalitetsstandarder. Vi exporterar våra produkter över hela världen, inklusive till amerikanska och europeiska länder, Australien, Nya Zealand, Sydostasien och Afrika.

 2. XIAMEN HERISING ARCHITECTURALS CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Xiamen Herising Architecturals Co., Ltd är experter på huggna stenmonument och erkända i branschen i över två decennier för att leverera olika typer av allmänna granitmonument och skräddarsydda monument tack vare gott hantverk, kort leveranstid samt snabb och tillmötesgående service. Alla våra nuvarande kunder som varit återförsäljare av monument i sina länder har blivit grossister på mycket kort tid sedan deras första beställning hos oss. När du väljer Herising kan du vara säker på att slippa bekymmer, för vi tänker alltid att din framgång är även vår framgång. Kontakta oss idag!

 3. TH. VROHIDIS S.A

  Grekland

  Verified by europages badge

  Företaget TH. VROHIDIS S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Begravningsprodukter. Företaget är även verksamt inom Religiösa artiklar, Gravmonument, blomvas av brons, Religiösa artiklar, gravering på gravstenar, Gravmonument, bronstillbehör, gamla bronsföremål, och aluminiumtryckgjutning. Företagets huvudkontor finns i Mandra, Grekland.

 4. FRIEDHOFBAU PLUS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRIEDHOFBAU PLUS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företagets huvudkontor finns i Pfaffenweiler, Tyskland.

 5. MOSAICMETALART

  Tyskland

  Sedan 1970 ligger konstsmedjan som tillhör den diplomerade hantverksmästaren Berndt Schweizer i den gamla cementfabriken. 2006 la samarbetet med konstnären Irene Magdalena Orecher, Mosaik – Metall - Skulptur BRANDUNG, grunden för den nya gemensamma verksamheten: MosaicMetalArt med verkstad, butik, galleri och utställningsområde. I verkstäderna skapas metallkonst och metallhantverk, mosaik, skulpturer och målningar. Den ovanliga kombinationen av material och hantverk, men även det täta samarbetet mellan experter av olika slag skapar möjlighet till individuella lösningar för ovanliga önskemål – från utkast till montering på plats. Efter otaliga nationella och internationella utställningar skapades den egna verkstaden med ett galleri. Presentationerna i samarbete med gästkonstnärer har visat sig vara ett framgångsrikt koncept. Gästerna stannar gärna till i den idylliska trädgården med utomhusbar och lägereld. De guidade turerna tar ca 1 timme. Föranmälan krävs.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Italien

  Marmostil de Mancin Gino et Fietta Marinella har sitt säte i Pavie och är verksamt med förädling av marmor. Kompetens, erfarenhet och professionalism garanteras genom decennier av verksamhet inom sektorn. Marmostil är specialiserat på gravkonst och erbjuder ett brett sortiment av produkter i olika prisklasser, med olika färger och teman. Vi tillverkar även specialprodukter med hög kvalitet enligt ritning. Marmostil tillverkar särskilt gravstenar av marmor.

 2. COCCATO & MEZZETTI SRL

  Italien

  Sedan 1978 har vårt företag producerat, salufört och distribuerat artiklar för offentliga organ, sjukhusmiljöer och begravningsbyråer.

 3. LES ASSOCIÉS DE LA PIERRE

  Belgien

  Företaget LES ASSOCIÉS DE LA PIERRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företaget är även verksamt inom Stentrappor, Marmor och naturliga stenar, Stentrappor, duschkar, och Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i Le Roeulx, Belgien.

 4. REAL VOTIVA S.R.L.

  Italien

  Företaget REAL VOTIVA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Begravningsprodukter. Företaget är även verksamt inom gravering på gravstenar, tillverkning av gravurnor, gravmonument, och tillbehör av brons. Företagets huvudkontor finns i Melissano, Italien.

 5. HEINZELMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget HEINZELMANN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företagets huvudkontor finns i Ulm, Tyskland.

 1. WEIHER GMBH

  Tyskland

  Företaget WEIHER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Begravningsprodukter, Gravmonument, Begravningsprodukter, gravvårdar, och Gravmonument. Företagets huvudkontor finns i Freiburg, Tyskland.

 2. PAULUS STEINBAU GMBH

  Österrike

  Företaget PAULUS STEINBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företagets huvudkontor finns i Gmunden, Österrike.

 1. NATURSTEIN VALENTIN

  Tyskland

  Företaget NATURSTEIN VALENTIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företaget är även verksamt inom gravvårdar. Företagets huvudkontor finns i Linz Am Rhein, Tyskland.

 2. GEBR. OPPERMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget GEBR. OPPERMANN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företagets huvudkontor finns i Arholzen, Tyskland.

 3. GRANITE MONUMENTS "PARADISE"

  Ukraina

  Företaget GRANITE MONUMENTS "PARADISE", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företaget är även verksamt inom konstruktion av begravningsmonument, och metallinhägnader. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 4. METAMAR MARBLE

  Turkiet

  Företaget METAMAR MARBLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Gravmonument, och Gravmonument. Företagets huvudkontor finns i Isparta, Turkiet.

 5. ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC

  Italien

  Företaget ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företaget är även verksamt inom Begravningstransporter, Begravningsentreprenörer - förbrukning, Vägtransport - logistik, IT-tjänster, Begravningstransporter, Begravningsentreprenörer - förbrukning, Vägtransport - logistik, och IT-tjänster. Företagets huvudkontor finns i Caravaggio, Italien.

 6. LAMPERTZ

  Luxemburg

  Företaget LAMPERTZ, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Stentrappor, Gravmonument, Stentrappor, natursten, Gravmonument, och bearbetning av natursten. Företagets huvudkontor finns i Hosingen, Luxemburg.

 7. SARL PICCINI

  Frankrike

  Företaget SARL PICCINI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Gravmonument, Gravmonument, och gravyr. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve-D'ascq, Frankrike.

 8. GRANITLUX

  Polen

  Företaget GRANITLUX, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, Granit, Marmor och naturliga stenar, och Granit. Företagets huvudkontor finns i Rawicz, Polen.

 1. PHILAE THONON-LES-BAINS

  Frankrike

  Företaget PHILAE THONON-LES-BAINS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Personlig assistans. Företaget är även verksamt inom Gravmonument, Gravmonument, och begravningsbyrå. Företagets huvudkontor finns i Thonon-Les Bains, Frankrike.

 2. KEFELI GRANITE STONES

  Turkiet

  Företaget KEFELI GRANITE STONES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företagets huvudkontor finns i Eyüp, Turkiet.

 3. ZAKŁAD OBRÓBKI KAMIENIA RENEKO

  Polen

  Företaget ZAKŁAD OBRÓBKI KAMIENIA RENEKO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företagets huvudkontor finns i Kurów, Polen.

 4. MARBRERIE HARY

  Luxemburg

  Företaget MARBRERIE HARY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Gravmonument, Stentrappor, Gravmonument, valv, Stentrappor, och arbetsbänkar för kök. Företagets huvudkontor finns i Foetz, Luxemburg.

 5. HUZUR MEZAR

  Turkiet

  Företaget HUZUR MEZAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 6. LUXSTONE GRANITY

  Polen

  Företaget LUXSTONE GRANITY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företagets huvudkontor finns i Zielona Góra, Polen.

 7. MARBRERIE SCHOTT

  Luxemburg

  Företaget MARBRERIE SCHOTT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor. Företaget är även verksamt inom Gravmonument, bearbetning av natursten, Gravmonument, valv, och restaurering av byggnader. Företagets huvudkontor finns i Ellange, Luxemburg.

 8. KAMIENIARSTWO "KAMIEŃ NATURALNY" TADEUSZ KURZEPA

  Polen

  Företaget KAMIENIARSTWO "KAMIEŃ NATURALNY" TADEUSZ KURZEPA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företagets huvudkontor finns i Żurawica, Polen.

 9. GRANITE PLATZ & CO

  Luxemburg

  Företaget GRANITE PLATZ & CO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gravmonument. Företaget är även verksamt inom gravering på sten, marmor och liknande. Företagets huvudkontor finns i Steinsel, Luxemburg.

 10. MARIANNE VAN DEN HEUVEL, BEELDHOUWER

  Nederländerna

  Företaget MARIANNE VAN DEN HEUVEL, BEELDHOUWER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skulpturer. Företaget är även verksamt inom Begravningskistor, Gravmonument, Begravningskistor, och Gravmonument. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis