• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • granit

Resultat för

Granit - Import och export

 1. XIAMEN HERISING ARCHITECTURALS CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Xiamen Herising Architecturals Co., Ltd är experter på huggna stenmonument och erkända i branschen i över två decennier för att leverera olika typer av allmänna granitmonument och skräddarsydda monument tack vare gott hantverk, kort leveranstid samt snabb och tillmötesgående service. Alla våra nuvarande kunder som varit återförsäljare av monument i sina länder har blivit grossister på mycket kort tid sedan deras första beställning hos oss. När du väljer Herising kan du vara säker på att slippa bekymmer, för vi tänker alltid att din framgång är även vår framgång. Kontakta oss idag!

 2. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italien

  Verified by europages badge

  O.M.G. är ett företag verksamt på nationell och internationell nivå inom stensektorn, specialiserat på brytning, huggning och försäljning av natursten från Val d'Ossola: jakarandamarmor, serizzo och beola. Inomhus- och utomhusinredning och stadsinredning. Materialen från våra stenbrott uppvisar variationer i ådror och färger som gör dem unika och skiljer dem från konstgjorda produkter som är identiska sinsemellan.

 3. ATELIER MARQUED

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ATELIER MARQUED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, mosaikgolv, restaurering av marmor, Marmor och naturliga stenar, restaurering golv, och konstmosaik. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 4. SEMKON STONE GRANITE SINK

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget SEMKON STONE GRANITE SINK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företaget är även verksamt inom diskhoar, badrumsplattor, och ritningar på badrum. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 5. MÜLLER NATURSTEINWERK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget MÜLLER NATURSTEINWERK AG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företagets huvudkontor finns i Neuhaus, Schweiz.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Sten och mineraler, Slipstenar, Granit, handel med granit, utläggning personalförvaltning, natursten, internationell natursten, Sten och mineraler, och bearbetning av natursten. Företagets huvudkontor finns i Penafiel, Portugal.

 2. GRANITI BUA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GRANITI BUA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företaget är även verksamt inom skorstenar i granit, pelare, hantverksmässig bearbetning av granit, block i granit för stenläggning av vägar, granitsten, granitgranulat, inomhusgolv av granit för enskilda, och granit för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Budduso', Italien.

 3. STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företagets huvudkontor finns i Groß-Enzersdorf, Österrike.

 4. UNIQUE SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget UNIQUE SERVICE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företagets huvudkontor finns i Gevelsberg, Tyskland.

 5. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor. Företaget är även verksamt inom Granit, Granit, natursten, Granit, internationell natursten, Granit, bearbetnings marmor och granit, granitgolv, och inhemsk granit. Företagets huvudkontor finns i Cavaion Veronese, Italien.

 1. HAIGIS & SCHULTZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HAIGIS & SCHULTZ GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företagets huvudkontor finns i Otterndorf, Tyskland.

 2. THOMASTONE

  Frankrike

  Stenhuggeriet THOMASTONE bearbetar natursten, marmor och granit sedan 4 generationer tillbaka. Med säte i Mondelange i Mosel har THOMASTONE specialiserat sig på konsthantverk, inredning och utemiljö av sten. Företaget vänder till professionella och enskilda som vill ha måttbeställda arbeten som exempelvis inredningar av natursten för kök, badrum, arbetsbänkar, fönsterbräden, golvplattor, trapport, stenmöbler och utemiljöer som terrasser, trappor, alléer, staket, murar, utemöbler. Thomastone erbjuder en ny linje med exklusiva produkter (PARCLOS): byggelement för murar, utemöbler, poolbeklädnad ... Gratis studie och offert, kundanpassning på begäran (med 3D-ritning, mätning, AUTOCAD-plan). Vi är verksamma i Mosel, Meurthe et Moselle, Nancy, Metz, Longwy, Luxemburg, Frankrike.

 1. REGION K

  Ryssland

  Region K tillverkar gravstenar av granit, tomma plattor för monument, stelar, pedestaler, blomhållare, vaser och andra begravningsaccessoarer. Företaget tillverkar högkvalitativa produkter av karelisk gabbro-diabas och granit av sorterna Vinga, Dymovsky och Mansurovsky: konventionella rektangulära tomma granitmonument; staket av granit; minneskomplex; vaser och sfärer av granit. Region K erbjuder partiförsäljning av granitplattor, gatustenar, gångplattor och andra föremål och byggnadsmaterial av granit. Region K utmärker sig med produkternas höga kvalitet: graniten är polerad utan rispor, och den har inga sprickor eller utslagna flisor. Alla byggmaterial och begravningsprodukter har en exakt form och storlek. Kvaliteten kontrolleras genom alla steg, från utskärning till slutpaketering. Region K är ett team av stenbearbetande proffs! Vi nyttjar Karelens naturresurser klokt och skapar produkter som våra kunder blir tillfredsställda av.

 2. MESKA HARTGESTEIN-PRÜFPLATTEN GMBH

  Tyskland

  Meska Präzisionswerk Hartgestein-Prüfplatten GmbH: Precisionsgranit, konstruktion av specialmaskiner upp till 7 m i längd, mätskivor och kontrollplattor, vinklar, mätbord, renoveringar, certifikat. Från råblock till precisionsgranit från en och samma leverantör! Vi börjar med att vi väljer ut graniten på plats. Varje råblock kontrolleras vad gäller sprickor eller ådror. Vi säkerställer att endast det bästa materialet används. Vi använder gabbro och diabas i storlekar upp till 6 500*2 800 mm. Vi har ett lager på ca 3 000 t vilket gör att vi kan ha korta leveranstider. På det sättet sparar vi in på tid och transporter. Eftersom vi använder oss av CNC-teknik kan vi utnyttja blocken maximalt. Storlek 7 500*2 800 mm poleras grovt och fint med högsta precision. Genombrott i skivor, gänginsatser i alla storlekar, spår med önskad precision och placering. Den senaste CAD-CAM-tekniken i önskat fabrikationsdjup.

 3. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Italien

  Företaget M.G.F., baserat i Motta di Livenza, är specialiserat på bearbetning av marmor och granit. Bland produkterna de tillverkar med stor omsorg och med material av bästa kvalitet finner ni beklädnader för badrum och väggar, trappor, golvbeläggningar i marmor eller sten, fönsterkarmar, spiskransar, begravningsföremål och köksbänkar, bänkar för öppna kök. Alla artiklar som vi säljer finns att få i olika stilar, från klassisk till modern och rustik. M.G.F. använder material som är EEG-garanterade.

 4. MARBRERIE DE LA CRAU

  Frankrike

  La marbrerie de La Crau är specialiserade på leverans och bearbetning av marmor, onyx, granit, natursten, kvarts, keramik ... Genom att bearbeta dessa material har företaget kunnat utveckla flera verksamheter, som stenläggning inomhus och utomhus, plattsättning (trappor, fasader, väggar, trappsteg, trösklar m.m.), köks- och badrumsinredning (arbetsbänkar, diskbänkar, handfat och badkar ...), personanpassning (med 18 års erfarenhet inom gravyr och fotogravyr kan vår ateljé erbjuda er expertkunnande inom tillverkning av skyltar, signalering m.m.). Företaget arbetar såväl i privata villor och lägenheter som i butiker i hela världen, bland annat har vi gjort en stor skylt för koncernen LVMH. La marbrerie de la Crau har byggt sitt rykte och sin image på tre grundpelare: arbetskvalitet, val av material samt service.

 5. AZIENDA MOHAMED CHABAANE

  Österrike

  Dina önskemål är viktiga för oss. Behöver du mer information eller har du ett speciellt önskemål? I så fall, ring oss eller hör av dig till oss via e-post med ditt ärende. Som flexibelt företag har vi alltid ett öppet öra för nya idéer och förslag. Ditt AZIENDA-team

 6. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Spanien

  Företaget är specialiserat inom export av marmor och granit. Krämfärgat elfenben, Dark Emperador, Light Emperador, Alicante-röd, gul marmor, nero Marquina svart, kalksten Capri, Island Beige, Island Blue, Valencia kräm.

 7. MÁRMOLES FORMAS & DISEÑO

  Spanien

  Vårt företag har som mål att uppfylla våra kunders behov. Vi utmärker oss genom vår service och kvaliteten på vårt arbete. I våra ateljéer skapar vi, hanterar och monterar artiklar av marmor, kvarts och granit. Konstruktioner i Silestone. Distributör Techlam, Compac ...

 8. FOMENTO DE MÁRMOLES

  Spanien

  Brytning och bearbetning av marmor och sten, Ivory cream.

 1. MÁRMOLES Y GRANITOS PABLO GARCÍA SL

  Spanien

  Specialist på konstnärliga arbeten för begravningsplatser. Fasader, arbetsytor, spisar, trappor... Kostnadsförslag och rådgivning i hemmet utan förbindelser.

 2. CANTEROS DE LA SEGARRA SL

  Spanien

  Stenbrott, natursten, marmor och granit. Stenhuggning efter mått. Fönster, pelargångar.

 3. HEBEI SHUNLEI IM&EX CO., LTD.

  Kina

  Företaget HEBEI SHUNLEI IM&EX CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företagets huvudkontor finns i Shijiazhuang, Kina.

 4. ROYAL PARS STONE

  Iran

  Företaget ROYAL PARS STONE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, Marmor och naturliga stenar, travertin, marmorplattor, och kalksten. Företagets huvudkontor finns i Isfahan, Iran.

 5. WZ STEIN

  Kina

  Företaget WZ STEIN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företagets huvudkontor finns i Qingdao, Kina.

 6. LYM JAR

  Spanien

  Företaget LYM JAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Granit, stenbrott crema marfil, marmorblock, och Granit. Företagets huvudkontor finns i El Rodriguillo-Pinoso-Alicante, Spanien.

 7. DESENVOLMENTE UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Företaget DESENVOLMENTE UNIPESSOAL LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företaget är även verksamt inom granitgolv, handel med granit, natursten, och granit för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Penafiel, Portugal.

 8. IBEHI,S.L.

  Spanien

  Företaget IBEHI,S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företaget är även verksamt inom Plattor för golv och reveteringar, Maskiner för bearbetning av marmor, eltavlor, konsulter, industriautomatisering, Plattor för golv och reveteringar, och Maskiner för bearbetning av marmor. Företagets huvudkontor finns i Tomelloso, Spanien.

 9. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Ungern

  Företaget ROCAS DECOR HUNGARY KFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Granit, Industriell kalksten, Granit, och Industriell kalksten. Företagets huvudkontor finns i Üröm, Ungern.

 10. GRANITE MINE EGE PUSULA GRANIT

  Turkiet

  Företaget GRANITE MINE EGE PUSULA GRANIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företaget är även verksamt inom basalt, och trappsteg. Företagets huvudkontor finns i Usak, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Granit - Import och export

Antal resultat

1 127 Företag