• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • granit

Resultat för

Granit - Import och export

 1. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italien

  O.M.G. är ett företag verksamt på nationell och internationell nivå inom stensektorn, specialiserat på brytning, huggning och försäljning av natursten från Val d'Ossola: jakarandamarmor, serizzo och beola. Inomhus- och utomhusinredning och stadsinredning. Materialen från våra stenbrott uppvisar variationer i ådror och färger som gör dem unika och skiljer dem från konstgjorda produkter som är identiska sinsemellan.

 2. ATELIER MARQUED

  Belgien

  Företaget ATELIER MARQUED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, mosaikgolv, restaurering av marmor, Marmor och naturliga stenar, restaurering golv, och konstmosaik. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 3. MÜLLER NATURSTEINWERK AG

  Schweiz

  Företaget MÜLLER NATURSTEINWERK AG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företagets huvudkontor finns i Neuhaus, Schweiz.

 4. STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH

  Österrike

  Företaget STEIN UND GARTENDESIGN PFLASTERUNGS GESMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företagets huvudkontor finns i Groß-Enzersdorf, Österrike.

 5. UNIQUE SERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget UNIQUE SERVICE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företagets huvudkontor finns i Gevelsberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DARTE GMBH

  Tyskland

  Företaget DARTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företaget är även verksamt inom basalt, kaffebord, matbord, fajansplattor, Kalksten, keramikklinkers, marmorne ploščice, travertin, och plattor för väggbeklädnad. Företagets huvudkontor finns i Laudenbach, Tyskland.

 2. HAIGIS & SCHULTZ GMBH

  Tyskland

  Företaget HAIGIS & SCHULTZ GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företagets huvudkontor finns i Otterndorf, Tyskland.

 3. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Italien

  Företaget ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor. Företaget är även verksamt inom Granit, Granit, natursten, Granit, internationell natursten, Granit, bearbetnings marmor och granit, granitgolv, och inhemsk granit. Företagets huvudkontor finns i Cavaion Veronese, Italien.

 4. THOMASTONE

  Frankrike

  Stenhuggeriet THOMASTONE bearbetar natursten, marmor och granit sedan 4 generationer tillbaka. Med säte i Mondelange i Mosel har THOMASTONE specialiserat sig på konsthantverk, inredning och utemiljö av sten. Företaget vänder till professionella och enskilda som vill ha måttbeställda arbeten som exempelvis inredningar av natursten för kök, badrum, arbetsbänkar, fönsterbräden, golvplattor, trapport, stenmöbler och utemiljöer som terrasser, trappor, alléer, staket, murar, utemöbler. Thomastone erbjuder en ny linje med exklusiva produkter (PARCLOS): byggelement för murar, utemöbler, poolbeklädnad ... Gratis studie och offert, kundanpassning på begäran (med 3D-ritning, mätning, AUTOCAD-plan). Vi är verksamma i Mosel, Meurthe et Moselle, Nancy, Metz, Longwy, Luxemburg, Frankrike.

 5. REGION K

  Ryssland

  Region K tillverkar gravstenar av granit, tomma plattor för monument, stelar, pedestaler, blomhållare, vaser och andra begravningsaccessoarer. Företaget tillverkar högkvalitativa produkter av karelisk gabbro-diabas och granit av sorterna Vinga, Dymovsky och Mansurovsky: konventionella rektangulära tomma granitmonument; staket av granit; minneskomplex; vaser och sfärer av granit. Region K erbjuder partiförsäljning av granitplattor, gatustenar, gångplattor och andra föremål och byggnadsmaterial av granit. Region K utmärker sig med produkternas höga kvalitet: graniten är polerad utan rispor, och den har inga sprickor eller utslagna flisor. Alla byggmaterial och begravningsprodukter har en exakt form och storlek. Kvaliteten kontrolleras genom alla steg, från utskärning till slutpaketering. Region K är ett team av stenbearbetande proffs! Vi nyttjar Karelens naturresurser klokt och skapar produkter som våra kunder blir tillfredsställda av.

 1. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Italien

  Företaget M.G.F., baserat i Motta di Livenza, är specialiserat på bearbetning av marmor och granit. Bland produkterna de tillverkar med stor omsorg och med material av bästa kvalitet finner ni beklädnader för badrum och väggar, trappor, golvbeläggningar i marmor eller sten, fönsterkarmar, spiskransar, begravningsföremål och köksbänkar, bänkar för öppna kök. Alla artiklar som vi säljer finns att få i olika stilar, från klassisk till modern och rustik. M.G.F. använder material som är EEG-garanterade.

 2. MESKA HARTGESTEIN-PRÜFPLATTEN GMBH

  Tyskland

  Meska Präzisionswerk Hartgestein-Prüfplatten GmbH: Precisionsgranit, konstruktion av specialmaskiner upp till 7 m i längd, mätskivor och kontrollplattor, vinklar, mätbord, renoveringar, certifikat. Från råblock till precisionsgranit från en och samma leverantör! Vi börjar med att vi väljer ut graniten på plats. Varje råblock kontrolleras vad gäller sprickor eller ådror. Vi säkerställer att endast det bästa materialet används. Vi använder gabbro och diabas i storlekar upp till 6 500*2 800 mm. Vi har ett lager på ca 3 000 t vilket gör att vi kan ha korta leveranstider. På det sättet sparar vi in på tid och transporter. Eftersom vi använder oss av CNC-teknik kan vi utnyttja blocken maximalt. Storlek 7 500*2 800 mm poleras grovt och fint med högsta precision. Genombrott i skivor, gänginsatser i alla storlekar, spår med önskad precision och placering. Den senaste CAD-CAM-tekniken i önskat fabrikationsdjup.

 1. MARBRERIE DE LA CRAU

  Frankrike

  La marbrerie de La Crau är specialiserade på leverans och bearbetning av marmor, onyx, granit, natursten, kvarts, keramik ... Genom att bearbeta dessa material har företaget kunnat utveckla flera verksamheter, som stenläggning inomhus och utomhus, plattsättning (trappor, fasader, väggar, trappsteg, trösklar m.m.), köks- och badrumsinredning (arbetsbänkar, diskbänkar, handfat och badkar ...), personanpassning (med 18 års erfarenhet inom gravyr och fotogravyr kan vår ateljé erbjuda er expertkunnande inom tillverkning av skyltar, signalering m.m.). Företaget arbetar såväl i privata villor och lägenheter som i butiker i hela världen, bland annat har vi gjort en stor skylt för koncernen LVMH. La marbrerie de la Crau har byggt sitt rykte och sin image på tre grundpelare: arbetskvalitet, val av material samt service.

 2. AZIENDA MOHAMED CHABAANE

  Österrike

  Dina önskemål är viktiga för oss. Behöver du mer information eller har du ett speciellt önskemål? I så fall, ring oss eller hör av dig till oss via e-post med ditt ärende. Som flexibelt företag har vi alltid ett öppet öra för nya idéer och förslag. Ditt AZIENDA-team

 3. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Spanien

  Företaget är specialiserat inom export av marmor och granit. Krämfärgat elfenben, Dark Emperador, Light Emperador, Alicante-röd, gul marmor, nero Marquina svart, kalksten Capri, Island Beige, Island Blue, Valencia kräm.

 4. MÁRMOLES FORMAS & DISEÑO

  Spanien

  Vårt företag har som mål att uppfylla våra kunders behov. Vi utmärker oss genom vår service och kvaliteten på vårt arbete. I våra ateljéer skapar vi, hanterar och monterar artiklar av marmor, kvarts och granit. Konstruktioner i Silestone. Distributör Techlam, Compac ...

 5. FOMENTO DE MÁRMOLES

  Spanien

  Brytning och bearbetning av marmor och sten, Ivory cream.

 6. MÁRMOLES Y GRANITOS PABLO GARCÍA SL

  Spanien

  Specialist på konstnärliga arbeten för begravningsplatser. Fasader, arbetsytor, spisar, trappor... Kostnadsförslag och rådgivning i hemmet utan förbindelser.

 7. CANTEROS DE LA SEGARRA SL

  Spanien

  Stenbrott, natursten, marmor och granit. Stenhuggning efter mått. Fönster, pelargångar.

 8. DESENVOLMENTE UNIPESSOAL LDA

  Portugal

 1. ANTONIO ROSALES ARTE EN PIEDRA

  Spanien

 2. HEBEI SHUNLEI IM&EX CO., LTD.

  Kina

 3. LYM JAR

  Spanien

 4. KIRO MARBLE

  Egypten

 5. WZ STEIN

  Kina

 6. IBEHI,S.L.

  Spanien

 7. GRANITE MINE EGE PUSULA GRANIT

  Turkiet

 8. ROYAL PARS STONE

  Iran

 9. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Ungern

 10. GRANIJARDIM - GRANITOS PARA EXTERIORES LDA

  Portugal

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Granit - Import och export

Antal resultat

1 110 Företag