• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gradbeni materiali

Resultat för

Gradbeni materiali - Import och export

 1. FENTO

  Nederländerna

  Geert Kaal och René van Rijn är grundarna av FENTO KNÄSKYDD. De har utvecklat FENTO: s knäskydd tillsammans. 2000 gick segelmakaren René van Rijn till läkaren med kroniska knäsmärtor. Han refererades till Geert Kaal, en fysioterapeut med specialisering inom knä- och ryggsmärta. Efter tio behandlingar var Renés knän bättre, men tre månader senare återvände han med samma problem. Nu var det så illa att han inte kunde arbeta på knäna längre. Han hade redan köpt och provat flera olika knäskydd, men ingenting hjälpte för att förebygga smärtan i knän och rygg. Så han frågade Geert: "Kan du hjälpa mig att uppfinna knäskydd som gör att jag kan fortsätta jobba? ". Efter att ha studerat knäpositionen gjordes skumformar på ett dussintal människor, för att man skulle hitta rätt ergonomisk form. Utifrån det kunde man ta fram prototyper, som provades av olika knäsittare som mattläggare, golvläggare, kakelläggare och byggarbetare. En dié tog form. Man behövde utveckla ett knäskydd som flyttade tryckpunkten från knäet, och distribuerade vikten över hela skenbenet. Det behövde dessutom vara lättviktigt, luftigt och vattentätt. Fem år senare var den första modellen redo att släppas. Vi hyrde ett litet stånd på marknaden, och sålde slut på två dagar. Resten är historia. Vi har nu över 500 000 nöjda användare i över tio länder. Vi uppskattar den fortsatta resan, och är mycket ambitiösa i strävan att bredda FENTO internationellt.

 2. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Kina

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED är specialiserade på tillverkning av stenprodukter. Vi har över 20 års erfarenhet inom minnesmärken och skulpturer. Vårt utbud innefattar minnesmärken, gravstenar, kolumbarium, mausoleum, stenstatyer, fontäner, eldstäder, arbetsbänkar, kakel, plattor, räcken, trappor, tempelsniderier och trädgårdsdesign. Tack vare vårt skickliga team av skulptörer och CAD-tekniker kan vi erbjuda produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig att designa specifika objekt, som skapas helt enligt dina kriterier. Vi kan erbjuda många olika stenmaterial, som granit, marmor, kalksten och travertin. Det gör att vi kan arbeta med hög flexibilitet. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO14001 och OHSAS 18001. Vi arbetar aktivt varje dag för att leva upp till dessa höga kvalitetsstandarder. Vi exporterar våra produkter över hela världen, inklusive till amerikanska och europeiska länder, Australien, Nya Zealand, Sydostasien och Afrika.

 3. ARGOFILM

  Grekland

  ARGOFILM påbörjade verksamheten 1969 i egna lokaler i Piryélla. Vi var först i Grekland med att tillverka nätpåsar av plast för jordbruksprodukter som potatis, lök och mycket mer. Tack vare vår kontinuerliga närvaro och oavbrutna verksamhet genom åren har vi bevisat vår utmärkta företagsstruktur och vår produktkvalitet, och blivit erkända av både den grekiska marknaden och av EU-marknaden. Vår närvaro på mässor inom fältet gav oss grund för att berika vårt produktsortiment. I dagsläget producerar vi våra traditionella påsar, men även produkter som skuggande nät, vävda och stickade vaxdukar, nät för byggbranschen, nät för vägmarkering, plastskärmar, nät för fiskinhägnader, propylenpåsar, balkongnär och membrannät för dränage. På vår hemsida får du veta allt du behöver om företaget och produkterna, och det går bra att kontakta oss. Den är tillgänglig från alla dina enheter, så att du kan hitta det du söker närsomhelst och skicka ett meddelande till oss direkt. Här hittar du information om nya produkter som vårt företag skapat åt dig, eller om vårt deltagande i mässor där du kan lära känna våra produkter. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Österrike

  ISOSPAN GmbH utmärker sig sedan flera decennier tillbaka med innovativa lösningar och långsiktiga affärsidéer. Företaget från Salzburg är verksamt i hela Europa och har specialiserat sig på områdena: hålblock av träspån, färdiga väggar av träspån samt isoleringsskivor av träspån. Det omfattande produktutbudet gör det möjligt att uppfylla nästan alla arkitektoniska utmaningar. Våra produkter: • färdiga delar till murverk • träbetongblock • väggbeklädnadsmaterial av natursten • pallar • isolermaterial för innerisolering av väggar • värmeisolering med inblåsning

 5. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Turkiet

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. är en turkisk leverantör av olika konstruktioner och material från Denizli i Turkiet. Med över tio års erfarenhet av byggbranschen arbetar vi ständigt med att vidga vårt produktsortiment, för att ge den bästa servicen till våra kunder. Vi tjänar våra kunder i våra visningsrum (650 m2 i Gümüşçay, 1 150 m2 i Ege). Vi har allt du behöver av santietsprodukter och keramik, och betjänar dig med erfarna försäljningskonsulter. Vi gör vår bästa för att utöka vår produktportfölj varje år med nya innovationer. Vi tillhandahåller byggnadsmaterial för infrastruktur så som: •Rör och fästen •Byggmateral som plastfästen. I keramiksortimentet: •Badrumsfästen och tillbehör •Handfat •Toalettstolar •Plattor för badrumsgolv •Sanitetsporslin och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vår vision är att stå bakom våra produkter, genom att inte kompromissa med kvaliteten trots hård konkurrens på marknaden, och att ha innovation som vår främsta princip. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HOTEL PROJECT MANAGEMENT AND CONTRACT FURNITURE

  Turkiet

  Vi inledde vår resa för att samla 15 års erfarenhet inom belysningssektorn under ett enda tak. För det grundade vi Ikon Lighting and Engineering 2013. Ikon Lighting and Engineering är det innovativa ansiktet utåt på belysningsindustrin i Turkiet. Det är ett av landets ledande företag, med kvalitetsprodukter och projektsupport, och agerar med målet att bli ledande inom belysningssektorn. Vi vill överstiga kundernas förväntnignar, med projektspecifik design och specialanpassad tillverkning. Ikon Lighting har avdelningar för forskning och utveckling, planering och utveckling, tillverkning, design, kvalitetskontroll, kundtjänst och teknisk support. Vår personalstyrka består av tekniker, som kan betjäna våra kunder; vår designservice är högkvalitativ och projektspecifik. Vi fortsätter göra skillnad i sektorn med vår forskning, utveckling och planering samt vår innovativa och kreativa struktur som vi alltid strävar efter att vidareutveckla. Vår forskning, utveckling och planering följer sektorns internationella tekniska utveckling och nya produktdesigner. Vi tog vår plats i sektorn utan att kompromissa med våra etiska värderingar, som centreras kring principen om respekt för människor och natur. Med ett holistiskt förhållningssätt tillhandahåller vi tjänster inom belysningsfältet, inklusive projekt-design-tillverkning-implementering. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. KALSEDON STONE

  Turkiet

  Kalsedon Stone är en ledande tillverkare som specialiserar sig på att tillverka högkvalitativa sten- och tegelimitationer från Ankara i Turkiet. Vi har ett brett produktsortiment som innefattar tegel- och stensystem i olika stilar och texturer för att passa olika designbehov, samt panelsystem. Våra podukter är mångsidiga och används som väggbeklädnader både inomhus och utomhus i olika miljöer, som inredningsinslag i hushåll, villor, trädgårdar, lägenheter, hotell, parker, på golfbanor, i pubar och caféer, i underhållslokaler, bostadshus med mera. Vårt breda sortiment är känt för sina utstickande egenskaper som vattentäthet, brandtålighet, ljudabsorbering och värmeisolering. Det gör dem energieffektiva och lättviktiga. De väger bara 30-50 % så mycket som naturlig sten. Hos Kalsedon Stone är vi stolta över vår hängivenhet till kundnöjdheten. Därför strävar vi efter att alltid omedelbart plocka upp och lösa alla frågeställningar och önskemål från våra klienter, så att vi kan förhöja våra tjänster. Våra produkter möter internationella standarder för kvalitet och hållbarhet. Det gör oss till en pålitlig samarbetspartner för artificiella stenimitationer & tegelimitationer. Vi exporterar våra produkter över hela världen. Kalsedon Stone är den enskilda hållplatsen för alla dina behov av artificiella stenimitationer & tegelimitationer. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller utforska produktsortimentet på vår hemsida.

 3. BIOSTART.EU

  Frankrike

  Företaget BIOSTART.EU, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom byggnadsmaterial, och material för byggbranschen i parti. Företagets huvudkontor finns i Alfortville, Frankrike.

 4. COLLINET GRES & BETON

  Belgien

  Företaget COLLINET GRES & BETON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Betongprodukter och agglomerat för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Kanaler för öppna spisar för hushåll, Gradbeni materiali, Förgjutna överliggare, Kanaler för öppna spisar för hushåll, KERAMIKRÖR, Betongöverliggare, Prefabricerade betongelement, Gradbeni materiali, och skorstensschakt. Företagets huvudkontor finns i Wandre, Belgien.

 5. SARO BATIMENT

  Frankrike

  Företaget SARO BATIMENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Murverk - Arbete. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, Gradbeni materiali, Bygg, lackering, och målning av byggnader. Företagets huvudkontor finns i Vernouillet, Frankrike.

 1. MABEGRA

  Belgien

  Företaget MABEGRA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Betong färdig för användning. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, Byggnadsmaterial, rör i betong, Gradbeni materiali, rör i pvc, och Byggnadsmaterial. Företagets huvudkontor finns i Hotton, Belgien.

 2. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italien

  Företaget CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, byggnadsmaterial, material och verk för byggnadsarbete, Gradbeni materiali, och väggbeläggningar. Företagets huvudkontor finns i Alfonsine, Italien.

 1. AICHBAUER TRANSPORTE GMBH

  Österrike

  Företaget AICHBAUER TRANSPORTE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i Niederkappel, Österrike.

 2. MATERIALS TRANS LOGISTIC

  Armenien

  Företaget MATERIALS TRANS LOGISTIC, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Trä - Artiklar, Byggnadsmaterial, Hyvlat byggnadsvirke, Ohyvlade trävaror för byggnad, Trä - Artiklar, Byggnadsmaterial, Hyvlat byggnadsvirke, Ohyvlade trävaror för byggnad, och plywood. Företagets huvudkontor finns i Yerevan, Armenien.

 3. RIZZUTI SRL

  Italien

  Företaget RIZZUTI SRL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, väggbeläggningar, granit för byggnation, och Gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i Petilia Policastro, Italien.

 4. CBG COMPOSITES GMBH

  Tyskland

  CBG Composites GmbH utvecklar, tillverkar och säljer innovativa brandsäkra, värme- och bullerdämpande laminatmaterial för olika industriella användningsområden som till exempel fartyg och offshore, husbyggnad, väg- och vattenbyggnad, industriella brandskydds- och ljuddämpningslösningar. I sortimentet från CBG Composites GmbH ingår bland annat brandsäkra-, värme- och ljuddämpande sandwichpaneler tillverkade av basaltfiber, prepreg och keramik- och glasfiberlaminat samt harts såväl som icke-organisk matris. Under 2020 firar fabriken hundraårsjubileum.

 5. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Ryssland

  Vår huvudprodukt är I-balkar av trä (SK Beam®). Våra balkar har i många år använts för golv, tak och ramelement inom privat och industriell konstruktion. Karkas Komplekt LLC erbjuder moderna trägolv och fackverk av I-balkar (SK Beam®), med insida av OSB och kanter av LVL. Vårt företag har varit verksamt på marknaden i över 13 år, och är en pålitlig tillverkare och leverantör av I-balkar av trä i Ryssland och Europa. Vårt mål är att framhäva kanadensisk teknik i tillverkningen av I-balkar på ryska och europeiska marknader. Därför använder vi Nascor-teknik och inhandlar allt vårt materal från de allra bästa ryska och utländska tillverkarna. Alla våra produkter är EU-certifierade och har genomgått tester för tålighet; ett internationellt system för produkttestning utvecklades och implementerades. Alla tester och certifikat har bekräftat vår höga produktkvalitet.

 6. PROMSTROIKONTRAKT

  Ryssland

  PromiStroiKontrakt är specialiserade på utformning, integrering, mekanik och teknisk rådgivning inom monolitisk konstruktion av byggnader och strukturer av olika komplexitet, inklusive formbygge av väggar, formbygge av plattor, formbygge av pelare, armeringsjärn, betong, isoleringsmaterial, teknik och fasadarbeten. Företagets huvudverksamhet är formbyggnadsteknologier. Vår produktportfölj innefattar: timmerbjälkar, lätta formbyggessystem och formbyggessystem med stora paneler, stämptorn, byggnadsställnngar, teleskopiska stämpar, hydrauliskt självupplyftande formbyggen. Korrekt och punktlig implementering av avancerade teknologier, förhöjd produktionskapacitet och ett livslångt lärande skapar produkternas höga kvalitet och pålitlighet. Det har gjort företagsgruppen PromStroyKontrakt till en ledande verksamhet inom många segment av byggnationsmarknaden. Vi kombinerar produktion, logistik och teknik. Våra projekt innefattar: Byggnation av kärnkraftverk, byggnation av vattenkraftverk, broar, tunnlar och vägar.

 7. EXOANDAMIAJES SL

  Spanien

  Företag specialiserat på uthyrning, montering och försäljning av byggnadsställningar och lyftanordningar, med en avdelning för fasadbyten/putsning och restaurering. Bostadsrättsföreningar. Enskiktsbeläggning, ventilerade fasader, yttre värmeisoleringssystem. Konstruktion och byte av tak med hjälp av tät sandwichpanel. Vi exporterar till flera länder i Sydamerika, Afrika och Central- och Östeuropa.

 8. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Tyskland

  Sedan vi utvecklade våra första tätningar för tillopps- och utloppsledningar år 1961 har vi tagit fram flera innovativa lösningar. Våra serieprodukter utmärker sig genom sin höga kvalitet och täthet. Det samma gäller för vår specialtillverkning som vi mer än gärna anpassar efter era behov. Våra produkter, inklusive specialtillverkade produkter, är redo för leverans inom 48 timmar efter att vi har tagit emot er order. Sedan mer än 55 år tillbaka står namnet ”Rabeneick” för kvalitet och säkerhet.

 1. GOR STAL SP. Z O.O.

  Polen

  Sedan starten har företaget arbetat intensivt med att utveckla och utöka sin verksamhet både geografiskt och i fråga om produktutbudet. Gór-Stal uppskattas av kunder i Polen, Tjeckien, Österrike, Rumänien, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Estland, Skandinavien, Slovakien, Ungern, Litauen och Lettland. Vi äger för närvarande två fabriker, en i Gorlice och en i Bochnia, där vi tillverkar isoleringsskivor av märket termPIR.

 2. ZANELLA DR. GIAN GIUSEPPE EREDI SAS

  Italien

  Grundat 1948 som handelsagent och samtalspartner för S.I.O.F: s kunder (som producerar järnoxider sedan 1923), arbetar företaget Zanella inom sektorn för främjandet och försäljningen av pigment i pulverform och kemiska produkter och specialiteter för diverse industriella användningar. Dess verksamhet grundas på samarbetet med tillverkare som garanterar materialens kvalitet; punktliga leveranser av orderna; flexibiliteten av sändningarna och leveranserna till kunderna.

 3. VITROFORM SP. Z O.O.

  Polen

  Flytglas, böjt glas, färgat glas, målat glas, serigrafi, laminerat glas, härdat glas, isolerat glas, skottsäkert skyddsglas, specialtillverkat glas på beställning, glasbearbetning, screentryck på glas, prydnadsglas.

 4. EL SEEDY HANDELSAGENTUR

  Tyskland

  El Seedy Handelsagentur köper och säljer rest- och specialposter av alla slag. Återvinning – industriåtervinning – lagerrensning och företagsupplösning.

 5. CORTARTEC LDA

  Portugal

 6. SHAHROUR MARBLE DECORATION COMPANY

  Turkiet

 7. AQUATEX ISOLATION SYSTEMS

  Turkiet

 8. REDIKS YAPI MALZEMELERI PAZARLAMA A.S.

  Turkiet

 9. DE ARTE

  Rumänien

 10. CASTEL

  Spanien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Gradbeni materiali - Import och export

Antal resultat

5 741 Företag