• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gradbeni materiali

Resultat för

Gradbeni materiali - Import och export

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by Europages badge

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED är specialiserade på tillverkning av stenprodukter. Vi har över 20 års erfarenhet inom minnesmärken och skulpturer. Vårt utbud innefattar minnesmärken, gravstenar, kolumbarium, mausoleum, stenstatyer, fontäner, eldstäder, arbetsbänkar, kakel, plattor, räcken, trappor, tempelsniderier och trädgårdsdesign. Tack vare vårt skickliga team av skulptörer och CAD-tekniker kan vi erbjuda produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig att designa specifika objekt, som skapas helt enligt dina kriterier. Vi kan erbjuda många olika stenmaterial, som granit, marmor, kalksten och travertin. Det gör att vi kan arbeta med hög flexibilitet. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO14001 och OHSAS 18001. Vi arbetar aktivt varje dag för att leva upp till dessa höga kvalitetsstandarder. Vi exporterar våra produkter över hela världen, inklusive till amerikanska och europeiska länder, Australien, Nya Zealand, Sydostasien och Afrika.

  Webbplats Open In New icon
 2. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Österrike

  Verified by Europages badge

  ISOSPAN GmbH utmärker sig sedan flera decennier tillbaka med innovativa lösningar och långsiktiga affärsidéer. Företaget från Salzburg är verksamt i hela Europa och har specialiserat sig på områdena: hålblock av träspån, färdiga väggar av träspån samt isoleringsskivor av träspån. Det omfattande produktutbudet gör det möjligt att uppfylla nästan alla arkitektoniska utmaningar. Våra produkter: • färdiga delar till murverk • träbetongblock • väggbeklädnadsmaterial av natursten • pallar • isolermaterial för innerisolering av väggar • värmeisolering med inblåsning

  Webbplats Open In New icon
 3. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Vår huvudprodukt är I-balkar av trä (SK Beam®). Våra balkar har i många år använts för golv, tak och ramelement inom privat och industriell konstruktion. Karkas Komplekt LLC erbjuder moderna trägolv och fackverk av I-balkar (SK Beam®), med insida av OSB och kanter av LVL. Vårt företag har varit verksamt på marknaden i över 13 år, och är en pålitlig tillverkare och leverantör av I-balkar av trä i Ryssland och Europa. Vårt mål är att framhäva kanadensisk teknik i tillverkningen av I-balkar på ryska och europeiska marknader. Därför använder vi Nascor-teknik och inhandlar allt vårt materal från de allra bästa ryska och utländska tillverkarna. Alla våra produkter är EU-certifierade och har genomgått tester för tålighet; ett internationellt system för produkttestning utvecklades och implementerades. Alla tester och certifikat har bekräftat vår höga produktkvalitet.

  Webbplats Open In New icon
 4. AICHBAUER TRANSPORTE GMBH

  Österrike

  Verified by Europages badge

  Vi på Aichbauer har lång erfarenhet av silotransporter, dumpertransporter och kranarbeten. Företaget grundades 1974 och sedan flera generationer tillbaka sätter vi våra kunders nöjdhet i främsta rummet, i Österrike och resten av Europa. Transport av finfördelat och flytande gods, leveranser till byggbranschen eller arbeten på byggarbetsplatser: Du kan lita på att vi behandlar ditt uppdrag på bästa möjliga vis och på utsatt tid. Tillsammans gör vi vårt bästa för att ni ska nå framgång. Vad är det som övertygar våra lojala kunder? Att man hos Aichbauer hittar allt på ett ställe. Dit hör inte bara kran- och transporttjänster. Även arbeten på plats och leveransarbeten ingår i våra tjänster. På så vis ser vi till att din byggarbetsplats inte förblir en byggarbetsplats länge till.

  Webbplats Open In New icon
 5. ZETA INDUSTRY

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Zeta Industry LLC grundades 2010 och bearbetar stål på beställning. Vi är ett lokalägt företag i Istanbul, och tillverkar dymlingar och armeringsjärn med smältbunden epoxibeläggning (FBE). De är utformade och använda av den federala luftfartsadministrationen (FAA) till flygplatser, motorvägar samt kommersiella och industriella vägläggarprojekt. Vi tillverkar epoxibelagda dymlingar och armeringsjärn med olika diameter och längder, utefter klientens önskemål och behov. De är användbara inom konstruktion som förstärkning av betong och vägbeläggning. Vårt uppdrag är att tillhandahålla högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, samtidigt som vi lever upp till projektets behov och överskrider klientens förväntningar på service. Vi har byggt upp ett stabilt rykte på den internationella marknaden, speciellt i Turkiet, Europa, Kanada, Mellanöstern och Afrika. Vi är certifierade enligt ISO 9001. Vi är under ständig förbättring och anpassar oss efter utvecklingarna inom konstruktionssektorn.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. ARGOFILM

  Grekland

  Verified by Europages badge

  ARGOFILM påbörjade verksamheten 1969 i egna lokaler i Piryélla. Vi var först i Grekland med att tillverka nätpåsar av plast för jordbruksprodukter som potatis, lök och mycket mer. Tack vare vår kontinuerliga närvaro och oavbrutna verksamhet genom åren har vi bevisat vår utmärkta företagsstruktur och vår produktkvalitet, och blivit erkända av både den grekiska marknaden och av EU-marknaden. Vår närvaro på mässor inom fältet gav oss grund för att berika vårt produktsortiment. I dagsläget producerar vi våra traditionella påsar, men även produkter som skuggande nät, vävda och stickade vaxdukar, nät för byggbranschen, nät för vägmarkering, plastskärmar, nät för fiskinhägnader, propylenpåsar, balkongnär och membrannät för dränage. På vår hemsida får du veta allt du behöver om företaget och produkterna, och det går bra att kontakta oss. Den är tillgänglig från alla dina enheter, så att du kan hitta det du söker närsomhelst och skicka ett meddelande till oss direkt. Här hittar du information om nya produkter som vårt företag skapat åt dig, eller om vårt deltagande i mässor där du kan lära känna våra produkter. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 2. PROMSTROIKONTRAKT

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  PromiStroiKontrakt är specialiserade på utformning, integrering, mekanik och teknisk rådgivning inom monolitisk konstruktion av byggnader och strukturer av olika komplexitet, inklusive formbygge av väggar, formbygge av plattor, formbygge av pelare, armeringsjärn, betong, isoleringsmaterial, teknik och fasadarbeten. Företagets huvudverksamhet är formbyggnadsteknologier. Vår produktportfölj innefattar: timmerbjälkar, lätta formbyggessystem och formbyggessystem med stora paneler, stämptorn, byggnadsställnngar, teleskopiska stämpar, hydrauliskt självupplyftande formbyggen. Korrekt och punktlig implementering av avancerade teknologier, förhöjd produktionskapacitet och ett livslångt lärande skapar produkternas höga kvalitet och pålitlighet. Det har gjort företagsgruppen PromStroyKontrakt till en ledande verksamhet inom många segment av byggnationsmarknaden. Vi kombinerar produktion, logistik och teknik. Våra projekt innefattar: Byggnation av kärnkraftverk, byggnation av vattenkraftverk, broar, tunnlar och vägar.

  Webbplats Open In New icon
 3. BIOSTART.EU

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. EDIL TORINO

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. VISTAGARDEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. SARO BATIMENT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. MABEGRA

  Belgien

  Verified by Europages badge
 3. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. SULTAN GREEN PLANET UG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. GENESI ITALIA

  Italien

  Genesi Italia består av ett team yrkesmän specialiserade på säkerhet för operatörer som arbetar i situationer med risk för fall från hög höjd och i slutna utrymmen och/eller som misstänks vara förorenade. 10 års erfarenhet inom just denna sektor ger oss möjlighet att erbjuda specifika och certifierade lösningar som tas fram och utvecklas utifrån kundens behov för att skydda de som arbetar. Från riskutvärdering till underhåll av installerade system tillämpar vi en precis metod som vi delar med kunden över en specifik plattform. Livlinor, skyddsräcken, gångbroar, skenor, personlig skyddsutrustning och särskilda utbildare som är specialiserade på utbildning är några av de produkter som vi erbjuder för att garantera en säker arbetsmiljö med tekniskt avancerade produkter, testade och certifierade av erkända internationella organ. Genesi Italia värnar om det som människor har som värdefullast: livet

 6. CBG COMPOSITES GMBH

  Tyskland

  CBG Composites GmbH utvecklar, tillverkar och säljer innovativa brandsäkra, värme- och bullerdämpande laminatmaterial för olika industriella användningsområden som till exempel fartyg och offshore, husbyggnad, väg- och vattenbyggnad, industriella brandskydds- och ljuddämpningslösningar. I sortimentet från CBG Composites GmbH ingår bland annat brandsäkra-, värme- och ljuddämpande sandwichpaneler tillverkade av basaltfiber, prepreg och keramik- och glasfiberlaminat samt harts såväl som icke-organisk matris. Under 2020 firar fabriken hundraårsjubileum.

 7. LLC POLIMER MEGAPOLIS

  Ryssland

  POLIMER MEGAPOLIS LLC är ett produktionsföretag i Moskva som grundades 2004. Företaget är verksamt inom tillverkning och försäljning av högkvalitativa akryllbaserade polymermaterial för byggindustrin i Ryssland och på utländska marknader. Vi tillverkar tegelimiterande akryllremsor och betongfärg för fasader och inomhusbruk, elastiskt gips, akryllgips, dekorativa beläggningar med textur, akryllförseglingar och lim för alla underlag som används idag inom byggsektorn. Vi vill särskilt understryka våra innovativa produkter, som MultiFlex NANO®: elastiskt och vattentätt dekorativt gips för fasader och inomhusinredning. Polimer Megapolis LLC utvecklar nya material enligt kundens önskemål och tillhandahåller vetenskaplig och teknisk rådgivning inom byggande med polymermaterial. Alla våra material är miljövänliga och gör ingen skada på människorna som arbetar med dem eller bor i byggnaderna som innehåller dem.

 8. RIZOLIN LLC

  Ryssland

  Vi tillverkar byggmaterial av märket RIZOLIN sedan 2009: självhäftande vattentätande byggmaterial och tätskikt av polymer och bitumen för takläggning. Vattentätande byggmaterial av märket RIZOLIN är tåligt, hållbart, billigt, perfekt fästande mot underlaget, lätt att applicera, estetiskt tilltalande, plastiskt och bidrar till lägre kostnader för vattentätning på komplicerade områden. RIZOLIN byggmateral har har fördelar som att det är lätt att bearbeta: • Tålighet - förstärkande lager av fiberglasmateral; • Hållbarhet - skyddslager - aluminiumfolie; • Materialapplicering - brandsäkert mot alla sorters underlag; • Upp till 30 % besparingar på elektricitet för rumstemperatur och ventilation under varma säsonger, tack vare foliets reflektion av upp till 85 % solenergi. Våra byggmaterial kan användas för alla former av vattentätning. Våra bitumenbaserade material har unika, brandsäkra egenskaper: В1, РП1, КП0, EU-certifikat Broof T3.

 9. ALTERNATIVA LLC

  Ryssland

  Alternativa (EcoFacade) är en av Rysslands största tillverkare av fasadsystem. Alternativa (EcoFacade) tillverkar och levererar huvudsakligen komponenter för upphängda, ventlierade fasader: från strukturer och beklädnad till fästelement. Företaget tar emot tillverkningsbeställningar av stämplade produkter och kan tillverka formar och matriser med utrustning från Sodick (Japan). Produkterna tillverkas i de allra bästa inhemska och importerade maskinerna. Vår produktkvalitet bekräftas av många års framgångsrikt samarbete med ledande byggföretag i Ryssland. Alternativa (EcoFacade) grundades 2003. Med åren har vi etablerat oss som en pålitlig samarbetspartner i hela den ryska federationen. 2005 öppnade vi en avdelning i Novosibirsk (Sibirien). 2006 öppnade vi avdelningar i Sankt Petersburg och Chelyabinsk; 2008 i Moskva. Fördelarna med oss är bland annat vårt individuella klientbemötande och vår flexibla prissättningspolicy.

 10. EXOANDAMIAJES SL

  Spanien

  Företag specialiserat på uthyrning, montering och försäljning av byggnadsställningar och lyftanordningar, med en avdelning för fasadbyten/putsning och restaurering. Bostadsrättsföreningar. Enskiktsbeläggning, ventilerade fasader, yttre värmeisoleringssystem. Konstruktion och byte av tak med hjälp av tät sandwichpanel. Vi exporterar till flera länder i Sydamerika, Afrika och Central- och Östeuropa.

 1. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Tyskland

  Sedan vi utvecklade våra första tätningar för tillopps- och utloppsledningar år 1961 har vi tagit fram flera innovativa lösningar. Våra serieprodukter utmärker sig genom sin höga kvalitet och täthet. Det samma gäller för vår specialtillverkning som vi mer än gärna anpassar efter era behov. Våra produkter, inklusive specialtillverkade produkter, är redo för leverans inom 48 timmar efter att vi har tagit emot er order. Sedan mer än 55 år tillbaka står namnet ”Rabeneick” för kvalitet och säkerhet.

 2. ZANELLA DR. GIAN GIUSEPPE EREDI SAS

  Italien

  Grundat 1948 som handelsagent och samtalspartner för S.I.O.F: s kunder (som producerar järnoxider sedan 1923), arbetar företaget Zanella inom sektorn för främjandet och försäljningen av pigment i pulverform och kemiska produkter och specialiteter för diverse industriella användningar. Dess verksamhet grundas på samarbetet med tillverkare som garanterar materialens kvalitet; punktliga leveranser av orderna; flexibiliteten av sändningarna och leveranserna till kunderna.

 3. GOR STAL SP. Z O.O.

  Polen

  Sedan starten har företaget arbetat intensivt med att utveckla och utöka sin verksamhet både geografiskt och i fråga om produktutbudet. Gór-Stal uppskattas av kunder i Polen, Tjeckien, Österrike, Rumänien, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Estland, Skandinavien, Slovakien, Ungern, Litauen och Lettland. Vi äger för närvarande två fabriker, en i Gorlice och en i Bochnia, där vi tillverkar isoleringsskivor av märket termPIR.

 4. VITROFORM SP. Z O.O.

  Polen

  Flytglas, böjt glas, färgat glas, målat glas, serigrafi, laminerat glas, härdat glas, isolerat glas, skottsäkert skyddsglas, specialtillverkat glas på beställning, glasbearbetning, screentryck på glas, prydnadsglas.

 5. EL SEEDY HANDELSAGENTUR

  Tyskland

  El Seedy Handelsagentur köper och säljer rest- och specialposter av alla slag. Återvinning – industriåtervinning – lagerrensning och företagsupplösning.

 6. CASTEL

  Spanien

 7. ASUSY IMP. & EXP. CO.

  Turkiet

 8. STUCCO NATURALE

  Österrike

 9. SHAHROUR MARBLE DECORATION COMPANY

  Turkiet

 10. AQUATEX ISOLATION SYSTEMS

  Turkiet

Filter

Resultat för

Gradbeni materiali - Import och export

Antal resultat

5 968 företag