• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gradbeni materiali

Resultat för

Gradbeni materiali - Import och export

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED är specialiserade på tillverkning av stenprodukter. Vi har över 20 års erfarenhet inom minnesmärken och skulpturer. Vårt utbud innefattar minnesmärken, gravstenar, kolumbarium, mausoleum, stenstatyer, fontäner, eldstäder, arbetsbänkar, kakel, plattor, räcken, trappor, tempelsniderier och trädgårdsdesign. Tack vare vårt skickliga team av skulptörer och CAD-tekniker kan vi erbjuda produkter av högsta kvalitet. Vi hjälper dig att designa specifika objekt, som skapas helt enligt dina kriterier. Vi kan erbjuda många olika stenmaterial, som granit, marmor, kalksten och travertin. Det gör att vi kan arbeta med hög flexibilitet. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO14001 och OHSAS 18001. Vi arbetar aktivt varje dag för att leva upp till dessa höga kvalitetsstandarder. Vi exporterar våra produkter över hela världen, inklusive till amerikanska och europeiska länder, Australien, Nya Zealand, Sydostasien och Afrika.

 2. ARGOFILM

  Grekland

  Verified by europages badge

  ARGOFILM påbörjade verksamheten 1969 i egna lokaler i Piryélla. Vi var först i Grekland med att tillverka nätpåsar av plast för jordbruksprodukter som potatis, lök och mycket mer. Tack vare vår kontinuerliga närvaro och oavbrutna verksamhet genom åren har vi bevisat vår utmärkta företagsstruktur och vår produktkvalitet, och blivit erkända av både den grekiska marknaden och av EU-marknaden. Vår närvaro på mässor inom fältet gav oss grund för att berika vårt produktsortiment. I dagsläget producerar vi våra traditionella påsar, men även produkter som skuggande nät, vävda och stickade vaxdukar, nät för byggbranschen, nät för vägmarkering, plastskärmar, nät för fiskinhägnader, propylenpåsar, balkongnär och membrannät för dränage. På vår hemsida får du veta allt du behöver om företaget och produkterna, och det går bra att kontakta oss. Den är tillgänglig från alla dina enheter, så att du kan hitta det du söker närsomhelst och skicka ett meddelande till oss direkt. Här hittar du information om nya produkter som vårt företag skapat åt dig, eller om vårt deltagande i mässor där du kan lära känna våra produkter. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. är en turkisk leverantör av olika konstruktioner och material från Denizli i Turkiet. Med över tio års erfarenhet av byggbranschen arbetar vi ständigt med att vidga vårt produktsortiment, för att ge den bästa servicen till våra kunder. Vi tjänar våra kunder i våra visningsrum (650 m2 i Gümüşçay, 1 150 m2 i Ege). Vi har allt du behöver av santietsprodukter och keramik, och betjänar dig med erfarna försäljningskonsulter. Vi gör vår bästa för att utöka vår produktportfölj varje år med nya innovationer. Vi tillhandahåller byggnadsmaterial för infrastruktur så som: •Rör och fästen •Byggmateral som plastfästen. I keramiksortimentet: •Badrumsfästen och tillbehör •Handfat •Toalettstolar •Plattor för badrumsgolv •Sanitetsporslin och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vår vision är att stå bakom våra produkter, genom att inte kompromissa med kvaliteten trots hård konkurrens på marknaden, och att ha innovation som vår främsta princip. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  ISOSPAN GmbH utmärker sig sedan flera decennier tillbaka med innovativa lösningar och långsiktiga affärsidéer. Företaget från Salzburg är verksamt i hela Europa och har specialiserat sig på områdena: hålblock av träspån, färdiga väggar av träspån samt isoleringsskivor av träspån. Det omfattande produktutbudet gör det möjligt att uppfylla nästan alla arkitektoniska utmaningar. Våra produkter: • färdiga delar till murverk • träbetongblock • väggbeklädnadsmaterial av natursten • pallar • isolermaterial för innerisolering av väggar • värmeisolering med inblåsning

 5. MALEKI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Maleki GmbH grundades 2007 i Osnabrück och utvecklar och tillverkar unika, miljövänliga torrbrukssystem för byggnadskonstruktion, grundbyggnad, jordbruk, landskapsarkitektur och syrakonstruktion. Företaget växer och utvecklas ständigt, och vi vill förse våra kunder med innovativa produkter som utgör ett miljövänligt och kraftfullt alternativ till traditionella byggnadsmaterial. Utöver utvecklingen av högkvalitativt torrbruk undersöker Maleki GmbH sedan en tid tillbaka möjligheten att använda restprodukter från andra industrisektorer inom byggindustrin för att reducera, eller allra helst eliminera, behovet av konventionella bindemedel som cement.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BDA GLOBAL TRADING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  BDA GLOBAL TRADING tillhandahåller kontinuerliga, pålitliga och lukrativa handelsmöjligheter inom tillförsel och marknadsföring över hela världen. Som ett internationellt handelsföretag specialiserar vi oss på sömlösa leveranskedjor och marknadsföringslösningar som stärker våra samarbetspartners inom olika sektorer att optimera fördelar på en global skala. På BDA GLOBAL vill vi underlätta olika handelsmöjligheter inom byggbranschen och flygfartssektorn, bland annat projektbaserade anförskaffanden. Vår roll är mer än att bara underlätta för internationell handel; Vi fungerar som en katalysator för våra lokala samarbetsföretag, låser upp globala handelsmöjligheter och verkar som exklusiva leverantörer för våra globala partners. Vi har en stark meritlista som visar att vi prioriterar professionalism, kvalitetsmaterial och orubblig kundservice i alla våra projekt. Ärlighet är en hörnsten i vår affärsfilosofi. Med en mångfald av lyckade projekt har vi förtjänat platsen som en av de mest pålitliga byggföretagen i Turkiet. Vi använder toppmodern teknik och toppmoderna verktyg, och garanterar effektivitet utan att rucka på vårt fokus på detaljer. Varje liten aspekt utförs med största precision. Genom åren har våra idéer, vår implementerade teknik och vår hängivna personal gjort monumental skillnad. Vi är en transformativ vändpunkt som har omformat liv, industrier och samhällen. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information!

 2. BIOSTART.EU

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BIOSTART.EU, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom byggnadsmaterial, och material för byggbranschen i parti. Företagets huvudkontor finns i Alfortville, Frankrike.

 3. B*BATI

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget B*BATI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Vägtransport-logistiktjänster, byggnadsmaterial, plattläggning, och färdigblandad betong. Företagets huvudkontor finns i Manresa, Spanien.

 4. MABEGRA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget MABEGRA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Betong färdig för användning. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, Byggnadsmaterial, rör i betong, Gradbeni materiali, rör i pvc, och Byggnadsmaterial. Företagets huvudkontor finns i Hotton, Belgien.

 5. SARO BATIMENT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SARO BATIMENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Murverk - Arbete. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, Gradbeni materiali, Bygg, lackering, och målning av byggnader. Företagets huvudkontor finns i Vernouillet, Frankrike.

 1. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Trdi gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, byggnadsmaterial, material och verk för byggnadsarbete, Gradbeni materiali, och väggbeläggningar. Företagets huvudkontor finns i Alfonsine, Italien.

 2. MATERIALS TRANS LOGISTIC

  Armenien

  Verified by europages badge

  Företaget MATERIALS TRANS LOGISTIC, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Trä - Artiklar, Byggnadsmaterial, Hyvlat byggnadsvirke, Ohyvlade trävaror för byggnad, Trä - Artiklar, Byggnadsmaterial, Hyvlat byggnadsvirke, Ohyvlade trävaror för byggnad, och plywood. Företagets huvudkontor finns i Yerevan, Armenien.

 1. AICHBAUER TRANSPORTE GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget AICHBAUER TRANSPORTE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i Niederkappel, Österrike.

 2. PMP CLIMABLOC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PMP CLIMABLOC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Byggnad - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Byggnadsmaterial, Gradbeni materiali, Betongbyggnader, Byggnadsmaterial, Gradbeni materiali, och Betongbyggnader. Företagets huvudkontor finns i Château Arnoux Saint Auban, Frankrike.

 3. GB GROUP 3D DECOR LTD

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Företaget GB GROUP 3D DECOR LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom Plattor och paneler av gips, Tapeter, Gips och gipsprodukter, Byggnadsmaterial, Tegelstenar, väggdekorationer, Plattor och paneler av gips, konstruktion inomhusmöbler, och Tapeter. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 4. RIZZUTI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget RIZZUTI SRL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, väggbeläggningar, granit för byggnation, och Gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i Petilia Policastro, Italien.

 5. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Ryssland

  Vår huvudprodukt är I-balkar av trä (SK Beam®). Våra balkar har i många år använts för golv, tak och ramelement inom privat och industriell konstruktion. Karkas Komplekt LLC erbjuder moderna trägolv och fackverk av I-balkar (SK Beam®), med insida av OSB och kanter av LVL. Vårt företag har varit verksamt på marknaden i över 13 år, och är en pålitlig tillverkare och leverantör av I-balkar av trä i Ryssland och Europa. Vårt mål är att framhäva kanadensisk teknik i tillverkningen av I-balkar på ryska och europeiska marknader. Därför använder vi Nascor-teknik och inhandlar allt vårt materal från de allra bästa ryska och utländska tillverkarna. Alla våra produkter är EU-certifierade och har genomgått tester för tålighet; ett internationellt system för produkttestning utvecklades och implementerades. Alla tester och certifikat har bekräftat vår höga produktkvalitet.

 6. CBG COMPOSITES GMBH

  Tyskland

  CBG Composites GmbH utvecklar, tillverkar och säljer innovativa brandsäkra, värme- och bullerdämpande laminatmaterial för olika industriella användningsområden som till exempel fartyg och offshore, husbyggnad, väg- och vattenbyggnad, industriella brandskydds- och ljuddämpningslösningar. I sortimentet från CBG Composites GmbH ingår bland annat brandsäkra-, värme- och ljuddämpande sandwichpaneler tillverkade av basaltfiber, prepreg och keramik- och glasfiberlaminat samt harts såväl som icke-organisk matris. Under 2020 firar fabriken hundraårsjubileum.

 7. PROMSTROIKONTRAKT

  Ryssland

  PromiStroiKontrakt är specialiserade på utformning, integrering, mekanik och teknisk rådgivning inom monolitisk konstruktion av byggnader och strukturer av olika komplexitet, inklusive formbygge av väggar, formbygge av plattor, formbygge av pelare, armeringsjärn, betong, isoleringsmaterial, teknik och fasadarbeten. Företagets huvudverksamhet är formbyggnadsteknologier. Vår produktportfölj innefattar: timmerbjälkar, lätta formbyggessystem och formbyggessystem med stora paneler, stämptorn, byggnadsställnngar, teleskopiska stämpar, hydrauliskt självupplyftande formbyggen. Korrekt och punktlig implementering av avancerade teknologier, förhöjd produktionskapacitet och ett livslångt lärande skapar produkternas höga kvalitet och pålitlighet. Det har gjort företagsgruppen PromStroyKontrakt till en ledande verksamhet inom många segment av byggnationsmarknaden. Vi kombinerar produktion, logistik och teknik. Våra projekt innefattar: Byggnation av kärnkraftverk, byggnation av vattenkraftverk, broar, tunnlar och vägar.

 8. GENESI PROTECTION

  Italien

  Genesi Italia består av ett team yrkesmän specialiserade på säkerhet för operatörer som arbetar i situationer med risk för fall från hög höjd och i slutna utrymmen och/eller som misstänks vara förorenade. 10 års erfarenhet inom just denna sektor ger oss möjlighet att erbjuda specifika och certifierade lösningar som tas fram och utvecklas utifrån kundens behov för att skydda de som arbetar. Från riskutvärdering till underhåll av installerade system tillämpar vi en precis metod som vi delar med kunden över en specifik plattform. Livlinor, skyddsräcken, gångbroar, skenor, personlig skyddsutrustning och särskilda utbildare som är specialiserade på utbildning är några av de produkter som vi erbjuder för att garantera en säker arbetsmiljö med tekniskt avancerade produkter, testade och certifierade av erkända internationella organ. Genesi Italia värnar om det som människor har som värdefullast: livet

 1. EXOANDAMIAJES SL

  Spanien

  Företag specialiserat på uthyrning, montering och försäljning av byggnadsställningar och lyftanordningar, med en avdelning för fasadbyten/putsning och restaurering. Bostadsrättsföreningar. Enskiktsbeläggning, ventilerade fasader, yttre värmeisoleringssystem. Konstruktion och byte av tak med hjälp av tät sandwichpanel. Vi exporterar till flera länder i Sydamerika, Afrika och Central- och Östeuropa.

 2. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Tyskland

  Sedan vi utvecklade våra första tätningar för tillopps- och utloppsledningar år 1961 har vi tagit fram flera innovativa lösningar. Våra serieprodukter utmärker sig genom sin höga kvalitet och täthet. Det samma gäller för vår specialtillverkning som vi mer än gärna anpassar efter era behov. Våra produkter, inklusive specialtillverkade produkter, är redo för leverans inom 48 timmar efter att vi har tagit emot er order. Sedan mer än 55 år tillbaka står namnet ”Rabeneick” för kvalitet och säkerhet.

 3. VITROFORM SP. Z O.O.

  Polen

  Flytglas, böjt glas, färgat glas, målat glas, serigrafi, laminerat glas, härdat glas, isolerat glas, skottsäkert skyddsglas, specialtillverkat glas på beställning, glasbearbetning, screentryck på glas, prydnadsglas.

 4. ZANELLA DR. GIAN GIUSEPPE EREDI SAS

  Italien

  Grundat 1948 som handelsagent och samtalspartner för S.I.O.F: s kunder (som producerar järnoxider sedan 1923), arbetar företaget Zanella inom sektorn för främjandet och försäljningen av pigment i pulverform och kemiska produkter och specialiteter för diverse industriella användningar. Dess verksamhet grundas på samarbetet med tillverkare som garanterar materialens kvalitet; punktliga leveranser av orderna; flexibiliteten av sändningarna och leveranserna till kunderna.

 5. GOR STAL SP. Z O.O.

  Polen

  Sedan starten har företaget arbetat intensivt med att utveckla och utöka sin verksamhet både geografiskt och i fråga om produktutbudet. Gór-Stal uppskattas av kunder i Polen, Tjeckien, Österrike, Rumänien, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Estland, Skandinavien, Slovakien, Ungern, Litauen och Lettland. Vi äger för närvarande två fabriker, en i Gorlice och en i Bochnia, där vi tillverkar isoleringsskivor av märket termPIR.

 6. EL SEEDY HANDELSAGENTUR

  Tyskland

  El Seedy Handelsagentur köper och säljer rest- och specialposter av alla slag. Återvinning – industriåtervinning – lagerrensning och företagsupplösning.

 7. SCHLEGEL DACHFENSTER-INNENFUTTER

  Tyskland

  Företaget SCHLEGEL DACHFENSTER-INNENFUTTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom takfönster, takfönster med fyrkantiga sektioner, takfönster efter kundspecifikation, och komponerbara takfönster. Företagets huvudkontor finns i Schwaikheim, Tyskland.

 8. CASTEL

  Spanien

  Företaget CASTEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Flyttbara och utdragbara skiljeväggar. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, Golv och beläggningar i keramik, Gradbeni materiali, Golv och beläggningar i keramik, och armatur. Företagets huvudkontor finns i Onda, Spanien.

 9. SHAHROUR MARBLE DECORATION COMPANY

  Turkiet

  Företaget SHAHROUR MARBLE DECORATION COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom vit marmor blanc från carrara. Företagets huvudkontor finns i Beylikdüzü, Turkiet.

 10. STUCCO NATURALE

  Österrike

  Företaget STUCCO NATURALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gradbeni materiali. Företaget är även verksamt inom marmoreffekt, och produkter av gips och stuck för byggnadsarbete. Företagets huvudkontor finns i Radfeld, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis