• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • grönsakskonserver

Resultat för

Grönsakskonserver - Import och export

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER är ett produktion- och exportföretag och ledande specialist inom vegetabiliska oljor av solrosfrön, majs, palm samt inom tillverkningen av konserver med frukt och grönsaker, nötter, frystorkad mjölk, såser och pastaprodukter. Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud färska och frysta produkter av hög kvalitet odlade på ett hållbart och miljövänligt vis. Våra kvalitetsoljor, som olivolja, solrosolja, majsolja, är noggrant utvalda för deras kvalitet och enastående smak. Vi arbetar med lokala jordbrukare och internationella leverantörer. Vårt team som är inriktat på yrkesfolk inom export och på distribution har djupt expertkunnande inom detta område och kan svara på varje kunds specifika behov (importörer, exportörer, grossister, inköpscentraler, jordbruksindustrin, m.m.) Hos Eden Farmer åtar vi oss att leverera de bästa produkterna och sunda och utsökta livsmedel till alla våra kunder i Frankrike och på export genom att stödja våra lokala och internationella leverantörer.

 2. GROUPE RIVIERE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Med en stark lokal förankring i södra Frankrike, tänker Groupe Rivière ut och sammanställer, sedan 3 generationer, läckra och innovativa färdigrätter, utifrån traditionella, franska recept. Recepten har utvecklats utifrån naturliga ingredienser och utan färgmedel, utan konserveringsmedel och utan konstgjorda smakämnen. Genom sina märken visar Groupe Rivière sin hängivenhet att framställa produkter av hög kvalitet och sitt engagemang för socialt ansvar. Maison Rivière ställer traditionella, franska recept på köttbaserade färdigrätter från sydvästra Frankrike i ljuset. Mets de Provence bringar sol till matbordet med matlagningstillbehör, aperitifsmaktillsatser och beredda rätter och grönsaker med smakanor från Provence. Aroma One är specialisten på örtpuréer och kryddor på tub, för ett praktiskt och välsmakande kök. Solvia får smaklökarna och era 5 sinnen att resa utomlands med smaktillsatser, såser och ekologiska, beredda grönsaker. Våra åtaganden för kvalitetsprodukter: - Tillverkning i Frankrike - Kött och grönsaker från Frankrike - Recept som är clean label och näringsmässigt balanserade - Produktionsanläggningar med PME+-märkning (socialt ansvar) -Högpresterande produktionsverktyg och ackreditering enligt internationella normer (IFS, BRC, Bio)

 3. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  Verified by europages badge

  Med över 300 hektar mark planterar, bearbetar och omvandlar vi alla typer av grönsaker. Vår flaggskeppsprodukt är kronärtskocka och vi hanterar miljontals stycken varje år, men även tomater, auberginer, zucchini, paprika och lök. Konserver, naturliga eller i olja, kan ha olika typer av förpackningar: påsar, burkar på 1 kg, 3 kg och dunkar efter våra kunders behov. Företaget använder sig av över 200 proffsiga medarbetare och den mest avancerade tekniken inom konservsektorn. Detta gör att vi kan förvandla färska grönsakerna direkt med bara några få steg och alltid inom några timmar efter skörd. Vi har erhållit de viktigaste kvalitetscertifieringarna inom livsmedelssektorn inklusive BRC food, ISO 9001: 2008 och ICEA-certifierad för ekologiskt. De senaste åren har vi, tack vare samarbetet med Slow Food, producerat tomatsåsen Fiaschetto di Torre Guaceto.

 4. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

  Italien

  Verified by europages badge

  Vår historia börjar i slutet av 60-talet, när våra morföräldrar grundade en liten gård, specialiserad på odling av kronärtskockor. I decennier har vår huvudprodukt varit kronärtskocka, utsökt naturlig eller konserverad i saltlake eller i olja. Under årens lopp har vi bestämt oss för att passionerat ägna oss åt andra produkter: zucchini, aubergine, tomater, champinjoner, oliver och andra grönsaker. Våra konserver är resultatet av passionerat arbete på fälten, av böndernas visdom som vet hur man fångar i en burk smaken av läckra, alltid färska grönsaker bearbetade inom 24 timmar efter skörd. Idag har vi förmånen att leverera till viktiga företag i branschen och ge dem bara kvalitetsprodukter, och njuta av de uråldriga recepten som gått i arv från generation till generation. Recept som återupplivar vår kärlek till åkrarna och god mat.

 5. LA CASARECCIA

  Italien

  Verified by europages badge

  La Casareccia, med kontor på Via Stabia i Sant 'Antonio Abate (NA), är ett konserveringsföretag för livsmedel, från tomater till baljväxter, grönsaker utvalda och förpackade med största omsorg. Företaget uppfyller de standarder som krävs för UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD-certifieringar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MAISON ANETH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAISON ANETH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom Konserver, Delicatessen, Såser, Konserver, Delicatessen, och Såser. Företagets huvudkontor finns i Vincennes, Frankrike.

 2. TRENDY FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget TRENDY FOODS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta färdiga maträtter, Kryddor, Mjöl och gryn, Drycker - Import/Export, Wienerbröd, Grönsakskonserver, Konfekt med choklad, Djupfrysta färdiga maträtter, och Kryddor. Företagets huvudkontor finns i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 3. HERFRAGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget HERFRAGA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Packning i lådor - Maskiner, Emballering och packning - Maskiner och utrustning, Buteljering och tappning - maskiner och utrustning, konservmaskiner, mekanisk bearbetning, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, maskiner för konserveringssektorn, och Packning i lådor - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Carballo-A Coruña, Spanien.

 4. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Grönsakskonserver, Ostar, Oliver, Kryddor, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskkonserver, färska grönsaker, och Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 5. CONSERVAS SERRANO S.L.

  Spanien

  Sedan 1880 gör vi konserver med frukt och grönsaker. Vårt mål är att erbjuda läckergomskonserver av högsta kvalitet avsedda för restauranger, stormarknader, gourmetbutiker och delikatessaffärer med produkter från grönsaksslätten i La Rioja och Navarra. Under processen är vi uppmärksamma för alla detaljer för att bevara de regionala produkternas karaktäristiska naturliga smak. Våra produkter överensstämmer med de strängaste kvalitets- och säkerhetskontrollerna och är certifierade enligt standarden IFS Food.

 1. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrike

  Alimentation Fine de France är en fransk referens inom delikatessvaror tack vare en rigorös kvalitetspolitik: urval av produkterna på smakkriterier med stränga kvalitetskrav, vi undviker i högsta möjliga mån olika tillsatser, färgmedel, konserveringsmedel, och främjar användningsvänlighet och innovation inom ramarna för fransk matlagningstradition. Införande av total spårbarhet av produkterna (HACCP-standard) för bästa livsmedelssäkerhet. Denna kvalitetspolicy, kombinerad med ständiga kommersiella ansträngningar och en fördjupning av sortimenten, har gjort det möjligt att bredda kundkretsen till ansedda varuhus och export. Alimentation Fine de France erbjuder idag, under sina egna märken M. de Turenne, Atelier Turenne och Lou Bersac, ett sortiment på mer än 1 200 uppskattade kvalitetsprodukter, som förnyas varje halvår genom att tillskott av originella och exklusiva nyheter som exempelvis Selôvin.

 2. LAS MARISMAS DE LÉBRIJA

  Spanien

  Produktion året runt av sticklingar för trädgårdsodling. Tillverkning och försäljning av tomatkoncentrat. Vår bomullsfiber är sanktionerad av över 25 års erfarenhet inom sektorn. Våra produkter: bomull, tomatkoncentrat, snittblommor, broccoli, morötter, solrosor. Våra produkter: Konserverade baljväxter och grönsaker. Blomsterodling. Sticklingar. Solrosor. Bomull. Snittblommor. Broccoli. Broccoli. Tomatkoncentrat. Morötter. Spannmål.

 1. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Italien

  Mediterranea Belfiore, jordbruk beläget i Cecina, i provinsen Livorno.

 2. TRANSA

  Spanien

  förädling av jordbruksprodukter i Badajoz. Grönsakskonserver. Tomatpulver. Tomatkoncentrat.

 3. CONSERVAS MEDRANO

  Spanien

  Företaget CONSERVAS MEDRANO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företaget är även verksamt inom Grönsakskonserver, Grönsakskonserver, beredda ris- eller pastarätter, och regionala charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Tudela, Spanien.

 4. FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH

  Polen

  Företaget FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Senap. Företaget är även verksamt inom Grönsakskonserver, Livsmedelsbearbetning, sallader, ketchup, Grönsakskonserver, och Livsmedelsbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Bydgoszcz, Polen.

 5. LUXURY SICILY FOOD DI SANTORELLI G.

  Italien

  Företaget LUXURY SICILY FOOD DI SANTORELLI G., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom Anläggningar för ljudbehandling, television och video - Tillbehör, Anläggningar för ljudbehandling, television och video - Tillbehör, kastruller, köksknivar, och likörer med örter och rötter. Företagets huvudkontor finns i Ragusa, Italien.

 6. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom Fiskkonserver, Konserverad frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, Fiskkonserver, Konserverad frukt, espressokaffe, och Frysta och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 7. BARHOUM FOOD INH. ABSI BARHOUM

  Tyskland

  Företaget BARHOUM FOOD INH. ABSI BARHOUM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Münster, Tyskland.

 8. IDEAL TARIM

  Turkiet

  Företaget IDEAL TARIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Akhisar, Turkiet.

 1. VINNYTSIA FOOD & GUSTATORY FACTORY, PR. JSC

  Ukraina

  Företaget VINNYTSIA FOOD & GUSTATORY FACTORY, PR. JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företaget är även verksamt inom Grönsakskonserver, och Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Vinnytsia, Ukraina.

 2. GEALLO

  Slovenien

  Företaget GEALLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom skalade tomater, tomatkonserver, hackade tomater, och Tomatsås. Företagets huvudkontor finns i Maribor, Slovenien.

 3. FRESH FRUIT TURKEY

  Turkiet

  Företaget FRESH FRUIT TURKEY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom grönsaker i parti, och kalkon. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 4. NOVA FRUTTA SRL

  Italien

  Företaget NOVA FRUTTA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Fisciano, Italien.

 5. PRODUSEDINGOSPODARIE.RO

  Rumänien

  Företaget PRODUSEDINGOSPODARIE.RO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom Frukt, Husdjur, Frukt, och Husdjur. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 6. DANIEL ALLAIRE SAS

  Frankrike

  Företaget DANIEL ALLAIRE SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom konserverade tillagade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Saint-Aignan-Des-Gués, Frankrike.

 7. ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italien

  Företaget ARTIGIANA DEL FUNGO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom färsk karljohansvamp i olja, förpackad svamp, konserverade grönsaker, och pastej tryffel. Företagets huvudkontor finns i Sassello, Italien.

 8. CONSERVES GUINTRAND SA

  Frankrike

  Företaget CONSERVES GUINTRAND SA, som är verksamt inom sektorn för Konserverad frukt. Företaget är även verksamt inom Grönsakskonserver, Grönsakskonserver, och päron. Företagets huvudkontor finns i Carpentras, Frankrike.

 9. CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L.

  Spanien

  Företaget CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom Grönsakskonserver, och Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Ceuti, Spanien.

 10. LE BONHEUR EST DANS LE POT

  Frankrike

  Företaget LE BONHEUR EST DANS LE POT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, Organics - livsmedel, Grönsakskonserver, Diet- och bionäring, Organics - livsmedel, Grönsakskonserver, och biologiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Revel, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis