• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • grönsakskonserver

Resultat för

Grönsakskonserver - Import och export

 1. GROUPE RIVIERE

  Frankrike

  Med en stark lokal förankring i södra Frankrike, tänker Groupe Rivière ut och sammanställer, sedan 3 generationer, läckra och innovativa färdigrätter, utifrån traditionella, franska recept. Recepten har utvecklats utifrån naturliga ingredienser och utan färgmedel, utan konserveringsmedel och utan konstgjorda smakämnen. Genom sina märken visar Groupe Rivière sin hängivenhet att framställa produkter av hög kvalitet och sitt engagemang för socialt ansvar. Maison Rivière ställer traditionella, franska recept på köttbaserade färdigrätter från sydvästra Frankrike i ljuset. Mets de Provence bringar sol till matbordet med matlagningstillbehör, aperitifsmaktillsatser och beredda rätter och grönsaker med smakanor från Provence. Aroma One är specialisten på örtpuréer och kryddor på tub, för ett praktiskt och välsmakande kök. Solvia får smaklökarna och era 5 sinnen att resa utomlands med smaktillsatser, såser och ekologiska, beredda grönsaker. Våra åtaganden för kvalitetsprodukter: - Tillverkning i Frankrike - Kött och grönsaker från Frankrike - Recept som är clean label och näringsmässigt balanserade - Produktionsanläggningar med PME+-märkning (socialt ansvar) -Högpresterande produktionsverktyg och ackreditering enligt internationella normer (IFS, BRC, Bio)

 2. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

  Italien

  Vår historia börjar i slutet av 60-talet, när våra morföräldrar grundade en liten gård, specialiserad på odling av kronärtskockor. I decennier har vår huvudprodukt varit kronärtskocka, utsökt naturlig eller konserverad i saltlake eller i olja. Under årens lopp har vi bestämt oss för att passionerat ägna oss åt andra produkter: zucchini, aubergine, tomater, champinjoner, oliver och andra grönsaker. Våra konserver är resultatet av passionerat arbete på fälten, av böndernas visdom som vet hur man fångar i en burk smaken av läckra, alltid färska grönsaker bearbetade inom 24 timmar efter skörd. Idag har vi förmånen att leverera till viktiga företag i branschen och ge dem bara kvalitetsprodukter, och njuta av de uråldriga recepten som gått i arv från generation till generation. Recept som återupplivar vår kärlek till åkrarna och god mat.

 3. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  Med över 300 hektar mark planterar, bearbetar och omvandlar vi alla typer av grönsaker. Vår flaggskeppsprodukt är kronärtskocka och vi hanterar miljontals stycken varje år, men även tomater, auberginer, zucchini, paprika och lök. Konserver, naturliga eller i olja, kan ha olika typer av förpackningar: påsar, burkar på 1 kg, 3 kg och dunkar efter våra kunders behov. Företaget använder sig av över 200 proffsiga medarbetare och den mest avancerade tekniken inom konservsektorn. Detta gör att vi kan förvandla färska grönsakerna direkt med bara några få steg och alltid inom några timmar efter skörd. Vi har erhållit de viktigaste kvalitetscertifieringarna inom livsmedelssektorn inklusive BRC food, ISO 9001: 2008 och ICEA-certifierad för ekologiskt. De senaste åren har vi, tack vare samarbetet med Slow Food, producerat tomatsåsen Fiaschetto di Torre Guaceto.

 4. LA CASARECCIA

  Italien

  La Casareccia, med kontor på Via Stabia i Sant 'Antonio Abate (NA), är ett konserveringsföretag för livsmedel, från tomater till baljväxter, grönsaker utvalda och förpackade med största omsorg. Företaget uppfyller de standarder som krävs för UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD-certifieringar.

 5. EDELWEISS GROUPE

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. HERFRAGA

  Spanien

 3. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

 4. TRENDY FOODS

  Belgien

 5. CONSERVAS SERRANO S.L.

  Spanien

  Sedan 1880 gör vi konserver med frukt och grönsaker. Vårt mål är att erbjuda läckergomskonserver av högsta kvalitet avsedda för restauranger, stormarknader, gourmetbutiker och delikatessaffärer med produkter från grönsaksslätten i La Rioja och Navarra. Under processen är vi uppmärksamma för alla detaljer för att bevara de regionala produkternas karaktäristiska naturliga smak. Våra produkter överensstämmer med de strängaste kvalitets- och säkerhetskontrollerna och är certifierade enligt standarden IFS Food.

 1. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrike

  Alimentation Fine de France är en fransk referens inom delikatessvaror tack vare en rigorös kvalitetspolitik: urval av produkterna på smakkriterier med stränga kvalitetskrav, vi undviker i högsta möjliga mån olika tillsatser, färgmedel, konserveringsmedel, och främjar användningsvänlighet och innovation inom ramarna för fransk matlagningstradition. Införande av total spårbarhet av produkterna (HACCP-standard) för bästa livsmedelssäkerhet. Denna kvalitetspolicy, kombinerad med ständiga kommersiella ansträngningar och en fördjupning av sortimenten, har gjort det möjligt att bredda kundkretsen till ansedda varuhus och export. Alimentation Fine de France erbjuder idag, under sina egna märken M. de Turenne, Atelier Turenne och Lou Bersac, ett sortiment på mer än 1 200 uppskattade kvalitetsprodukter, som förnyas varje halvår genom att tillskott av originella och exklusiva nyheter som exempelvis Selôvin.

 2. LAS MARISMAS DE LÉBRIJA

  Spanien

  Produktion året runt av sticklingar för trädgårdsodling. Tillverkning och försäljning av tomatkoncentrat. Vår bomullsfiber är sanktionerad av över 25 års erfarenhet inom sektorn. Våra produkter: bomull, tomatkoncentrat, snittblommor, broccoli, morötter, solrosor. Våra produkter: Konserverade baljväxter och grönsaker. Blomsterodling. Sticklingar. Solrosor. Bomull. Snittblommor. Broccoli. Broccoli. Tomatkoncentrat. Morötter. Spannmål.

 1. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Italien

  Mediterranea Belfiore, jordbruk beläget i Cecina, i provinsen Livorno.

 2. CONSERVAS MEDRANO

  Spanien

 3. FINAKO PRODUKCJA MUSZTARDY OCTU KETCHUPU I PRZETWORÓW OWOCOWO WARZYWNYCH

  Polen

 4. LUXURY SICILY FOOD DI SANTORELLI G.

  Italien

 5. BARHOUM FOOD INH. ABSI BARHOUM

  Tyskland

 6. IDEAL TARIM

  Turkiet

 7. VINNYTSIA FOOD & GUSTATORY FACTORY, PR. JSC

  Ukraina

 8. LE BONHEUR EST DANS LE POT

  Frankrike

 1. FRESH FRUIT TURKEY

  Turkiet

 2. PRODUSEDINGOSPODARIE.RO

  Rumänien

 3. NOVA FRUTTA SRL

  Italien

 4. DANIEL ALLAIRE SAS

  Frankrike

 5. CONSERVES GUINTRAND SA

  Frankrike

 6. ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italien

 7. ORKLA FOODS LIETUVA

  Litauen

 8. INNER MONGOLIA FUYUAN AGRICULTURE PRODUCTS LTD,.CO.

  Kina

 9. STL SAS

  Frankrike

 10. MAGRO MK GROLIK SPÓŁKA JAWNA

  Polen