• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • grönsaker- rotfrukter och ätliga knölar

Resultat för

Grönsaker- rotfrukter och ätliga knölar - Import och export

 1. BRUWIER POTATOES

  Belgien

  Export av tvättad och otvättad potatis, förpackade och för industri - stort urval av röda och gula potatissorter, lök och morötter. Bruwier Potatoes n.v. har ett unikt världsrykte i potatisbranschen. Namnet borgar för kvalitet, förtroende och gott samarbete. Dessa kvaliteter är avgörande på en marknad för så känsliga produkter och med så varierande priser.

 2. RTL PATAT

  Belgien

  Företaget Rik Tanghe är en välkänd aktör i potatisindustrin. Med stöd av långårig erfarenhet som förts vidare från far till son, har Rik Tange blivit en förstahandspartner för producenter specialiserade på potatis vid den belgiska gränsen. Företaget Rik Tanghe är välkänt för sina kvalitetsprodukter och har bland sina kunder många välkända företag från Belgien och andra länder. Söker ni en expert på potatis? Då har ni kommit rätt!

 3. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Tyskland

 4. MDM DREYER AG

  Schweiz

 5. OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Tyskland

 2. BEFER FRUIT SRL

  Italien

 3. POBALLE,S.A.

  Spanien

 4. GUBITZER OBSTGROSSHANDEL UND TRANSPORTE GMBH

  Österrike

 5. AJOS GALLARDO

  Spanien

  Alla typer av undersökningar. Ajos Gallardo är ett företag specialiserat på produktion och saluföring av alla typer av vitlök. Alla våra produkter är 100 % färska och utan kemiska produkter. Vi erbjuder en naturlig, ekologisk vitlök utan kemiska produkter. Många olika sorters vitlök: röd vitlök, vit vitlök, svart vitlök, gourmetvitlök, vitlök för haute cuisine.

 1. REGAR AGRÍCOLA

  Spanien

  Regar Agrícola S.L. Vi är en av de främsta producenterna av lila vitlök, SVART vitlök, vit vitlök och gul lök. Torkad vitlök, vitlökskarameller, etc. Företaget ligger i Las Pedroñeras (Cuenca - Spanien) vitlökens internationella huvudstad i hjärtat av La Mancha, en region som traditionellt levererar naturprodukter av hög kvalitet för en medelhavsdiet.

 2. FRESH & DRY GARLIC

  Spanien

  FRESH & DRY GARLIC är ett ledande företag inom produktionen, förpackningen, försäljningen och exporten av vitlök. Företaget är certifierat enligt den internationella standarden GAP (Good Agricultural Practice). Levererar: vit, lila, spring och förpackad vitlök.

 1. AVI FOREIGN PRIVATE UNITARIED PRODUCTION TRADE ENTERPRISE OF V.ZHITKAUSKAS

  Vitryssland

  Företaget AVI grundades 1998. Det är ett utländskt privatägt enskilt industriellt och kommersiellt företag. Vår huvudsakliga verksamhet omfattar uppköp, förädling och export av skogsprodukter (t.ex. svamp och bär, blåbär, tranbär). Efter tio års erfarenhet kan företaget konkurrera på den lokala marknaden och med framgång samarbeta med utländska företag. Hela vår produktion exporteras till västeuropeiska länder.

 2. ZANAHORIAS MEDRANO

  Spanien

  Sedan 1965, är vi exklusivt specialiserade på produktionen och förpackning av morötter. Vårt märke ZAMESA är känt i hela världen. Säljer och exporerar. Vi producerar i Spanien och förpackar våra produkter i flera olika format. Företaget är certifierat enligt ISO 9001-2000. Färska morötter.

 3. CEL-MAR. GOSPODARSTWO SPECJALISTYCZNE. C.M. OLCZAK

  Polen

  Tillverkning, paketering, etikettering, försäljning, export och leverans av färsk svamp av hög kvalitet (champinjoner, ostronskivlingar). Våra produkter är tillgängliga hela året. Vi levererar till grossister från EU. Våra produkter följer EU-standard. Vi garanterar korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser.

 4. ROVOCAD GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI

  Italien

 6. NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA

  Spanien

 7. LA NATURA SOCIETA' AGRICOLA A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Italien

 8. COOPERATIVA AGRICOLA ZOOTECNICA POGGETELLO

  Italien

 1. SARL TUTTI VERDI

  Frankrike

 2. EUROBULBE

  Frankrike

 3. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

  Belgien

 4. ROGER & JOZEF COOL

  Belgien

 5. BELPACO

  Belgien

 6. DE AARDAPELHOEVE

  Belgien

 7. MEDROPHARM AG

  Schweiz

 8. ACHIEL PRIMEURS

  Belgien

 9. CEULEMANS SLACENTER

  Belgien

 10. SERVAGRI

  Belgien

Filter

Resultat för

Grönsaker- rotfrukter och ätliga knölar - Import och export

Antal resultat

25 139 företag