• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • grönsaker- rotfrukter och ätliga knölar

Resultat för

Grönsaker- rotfrukter och ätliga knölar - Import och export

 1. BRUWIER POTATOES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Export av tvättad och otvättad potatis, förpackade och för industri - stort urval av röda och gula potatissorter, lök och morötter. Bruwier Potatoes n.v. har ett unikt världsrykte i potatisbranschen. Namnet borgar för kvalitet, förtroende och gott samarbete. Dessa kvaliteter är avgörande på en marknad för så känsliga produkter och med så varierande priser.

 2. RTL PATAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget Rik Tanghe är en välkänd aktör i potatisindustrin. Med stöd av långårig erfarenhet som förts vidare från far till son, har Rik Tange blivit en förstahandspartner för producenter specialiserade på potatis vid den belgiska gränsen. Företaget Rik Tanghe är välkänt för sina kvalitetsprodukter och har bland sina kunder många välkända företag från Belgien och andra länder. Söker ni en expert på potatis? Då har ni kommit rätt!

 3. GREEN BEAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Green Bean är en grossist belägen nära Wroclaw i Polen. Med huvudverksamhet inom sektorn för färska frukter och grönsaker är företaget även närvarande inom sektorerna för frysta frukter och grönsaker, torkad frukt, konventionella och ekologiska produkter, svamp, ätbara rötter - import/export. Vi levererar frukt och grönt, och förser våra kunder med färska, högkvalitativa varor till konkurrenskraftiga priser.

 4. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRUITFUL OFFICE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

 5. OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företagets huvudkontor finns i Taufkirchen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Jordbruksprodukter, pumpar, löklökar, förpackad lök, och Jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Angri, Italien.

 2. BEFER FRUIT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget BEFER FRUIT SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, import av frukt, import grönsaker, Frukt, fruktimportörer, Grossist inom frukt och grönsaker, frukt försäljning i parti, frukt och grönsaker, och grönsaker i parti. Företagets huvudkontor finns i Bologna, Italien.

 3. REGAR AGRÍCOLA

  Spanien

  Regar Agrícola S.L. Vi är en av de främsta producenterna av lila vitlök, SVART vitlök, vit vitlök och gul lök. Torkad vitlök, vitlökskarameller, etc. Företaget ligger i Las Pedroñeras (Cuenca - Spanien) vitlökens internationella huvudstad i hjärtat av La Mancha, en region som traditionellt levererar naturprodukter av hög kvalitet för en medelhavsdiet.

 4. AJOS GALLARDO

  Spanien

  Alla typer av undersökningar. Ajos Gallardo är ett företag specialiserat på produktion och saluföring av alla typer av vitlök. Alla våra produkter är 100 % färska och utan kemiska produkter. Vi erbjuder en naturlig, ekologisk vitlök utan kemiska produkter. Många olika sorters vitlök: röd vitlök, vit vitlök, svart vitlök, gourmetvitlök, vitlök för haute cuisine.

 5. FRESH & DRY GARLIC

  Spanien

  FRESH & DRY GARLIC är ett ledande företag inom produktionen, förpackningen, försäljningen och exporten av vitlök. Företaget är certifierat enligt den internationella standarden GAP (Good Agricultural Practice). Levererar: vit, lila, spring och förpackad vitlök.

 1. AVI FOREIGN PRIVATE UNITARIED PRODUCTION TRADE ENTERPRISE OF V.ZHITKAUSKAS

  Vitryssland

  Företaget AVI grundades 1998. Det är ett utländskt privatägt enskilt industriellt och kommersiellt företag. Vår huvudsakliga verksamhet omfattar uppköp, förädling och export av skogsprodukter (t.ex. svamp och bär, blåbär, tranbär). Efter tio års erfarenhet kan företaget konkurrera på den lokala marknaden och med framgång samarbeta med utländska företag. Hela vår produktion exporteras till västeuropeiska länder.

 2. ZANAHORIAS MEDRANO

  Spanien

  Sedan 1965, är vi exklusivt specialiserade på produktionen och förpackning av morötter. Vårt märke ZAMESA är känt i hela världen. Säljer och exporerar. Vi producerar i Spanien och förpackar våra produkter i flera olika format. Företaget är certifierat enligt ISO 9001-2000. Färska morötter.

 1. CEL-MAR. GOSPODARSTWO SPECJALISTYCZNE. C.M. OLCZAK

  Polen

  Tillverkning, paketering, etikettering, försäljning, export och leverans av färsk svamp av hög kvalitet (champinjoner, ostronskivlingar). Våra produkter är tillgängliga hela året. Vi levererar till grossister från EU. Våra produkter följer EU-standard. Vi garanterar korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser.

 2. MDM DREYER AG

  Schweiz

  Företaget MDM DREYER AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Import/Export - jordbruksprodukter, Livsmedel - Import/Export, Vit nougat med nötter, Torkad frukt, Import/Export - jordbruksprodukter, Livsmedel - Import/Export, och Vit nougat med nötter. Företagets huvudkontor finns i Muri B. Bern, Schweiz.

 3. ROVOCAD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ROVOCAD GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företagets huvudkontor finns i Oststeinbek, Tyskland.

 4. NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA

  Spanien

  Företaget NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Odlade champinjoner, svampar ostronskivlingar, och svampar shiitake. Företagets huvudkontor finns i Villalgordo Del Jucar, Spanien.

 5. MINGABIO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget MINGABIO GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Fruktkonserver och sylt, Livsmedel - Import/Export, Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Fruktkonserver och sylt, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 6. LA NATURA SOCIETA' AGRICOLA A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Italien

  Företaget LA NATURA SOCIETA' AGRICOLA A RESPONSABILITA' LIMITATA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, jordbruksföretag, biologiska livsmedel, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, och odlingsplantor. Företagets huvudkontor finns i Dugenta, Italien.

 7. COOPERATIVA AGRICOLA ZOOTECNICA POGGETELLO

  Italien

  Företaget COOPERATIVA AGRICOLA ZOOTECNICA POGGETELLO, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Sante Marie, Italien.

 8. POBALLE,S.A.

  Spanien

  Företaget POBALLE,S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom djurfoder, och melass. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 1. VAWI

  Belgien

  Företaget VAWI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Frysta och djupfrysta livsmedel, Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, leverans av livsmedel till restauranger, och Frysta och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 2. RED STAR

  Nederländerna

  Företaget RED STAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Frukt, tomater, biologiska tomater, och tomater förpackade. Företagets huvudkontor finns i De Lier, Nederländerna.

 3. GUBITZER OBSTGROSSHANDEL UND TRANSPORTE GMBH

  Österrike

  Företaget GUBITZER OBSTGROSSHANDEL UND TRANSPORTE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företagets huvudkontor finns i Eggersdorf Bei Graz, Österrike.

 4. WITKAMP

  Nederländerna

  Företaget WITKAMP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, grönsaker i parti, och import av frukt. Företagets huvudkontor finns i Poeldijk, Nederländerna.

 5. VLAEMYNCK

  Belgien

  Företaget VLAEMYNCK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom potatis, grönsaker, och sparris. Företagets huvudkontor finns i Veurne, Belgien.

 6. VAN DIJCK GROENTEPRODUCTIES

  Nederländerna

  Företaget VAN DIJCK GROENTEPRODUCTIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Grönsakskonserver, Färska ärtväxter, spenat, Grönsakskonserver, escarolsallad, och Färska ärtväxter. Företagets huvudkontor finns i America, Nederländerna.

 7. BAUMSCHULE HORSTMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BAUMSCHULE HORSTMANN GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Växter, Plantskolor och skogsbruk, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Växter, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Schenefeld, Tyskland.

 8. AGRIEUROPA SOCIETÁ COOPERATIVA AGRICOLA

  Italien

  Företaget AGRIEUROPA SOCIETÁ COOPERATIVA AGRICOLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Frukt, spenat, och rädisor. Företagets huvudkontor finns i Terracina, Italien.

 9. CYR DETOURNAY ET FILS

  Belgien

  Företaget CYR DETOURNAY ET FILS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Pasta, Färskt kött och fjäderfä, Foder och fjäderfä - Foder, Pasta, Färskt kött och fjäderfä, Foder och fjäderfä - Foder, och artiklar för catering. Företagets huvudkontor finns i Tournai, Belgien.

 10. HONZA

  Spanien

  Företaget HONZA, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom svampar, svampar, soppar, och gastronomiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Zamora, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Grönsaker- rotfrukter och ätliga knölar - Import och export

Antal resultat

24 995 Företag