• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • grönsaker- rotfrukter och ätliga knölar

Resultat för

Grönsaker- rotfrukter och ätliga knölar - Import och export

 1. BRUWIER POTATOES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Export av tvättad och otvättad potatis, förpackade och för industri - stort urval av röda och gula potatissorter, lök och morötter. Bruwier Potatoes n.v. har ett unikt världsrykte i potatisbranschen. Namnet borgar för kvalitet, förtroende och gott samarbete. Dessa kvaliteter är avgörande på en marknad för så känsliga produkter och med så varierande priser.

 2. RTL PATAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget Rik Tanghe är en välkänd aktör i potatisindustrin. Med stöd av långårig erfarenhet som förts vidare från far till son, har Rik Tange blivit en förstahandspartner för producenter specialiserade på potatis vid den belgiska gränsen. Företaget Rik Tanghe är välkänt för sina kvalitetsprodukter och har bland sina kunder många välkända företag från Belgien och andra länder. Söker ni en expert på potatis? Då har ni kommit rätt!

 3. GREEN BEAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Green Bean är en grossist belägen nära Wroclaw i Polen. Med huvudverksamhet inom sektorn för färska frukter och grönsaker är företaget även närvarande inom sektorerna för frysta frukter och grönsaker, torkad frukt, konventionella och ekologiska produkter, svamp, ätbara rötter - import/export. Vi levererar frukt och grönt, och förser våra kunder med färska, högkvalitativa varor till konkurrenskraftiga priser.

 4. OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OBSTLIEFEREI V. DANIEL & M. KIOS GBR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företagets huvudkontor finns i Taufkirchen, Tyskland.

 5. FRUITFUL OFFICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRUITFUL OFFICE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CAVALLARO PRODOTTI ORTOFRUTTICOLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, pumpar, löklökar, förpackad lök, och Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företagets huvudkontor finns i Angri, Italien.

 2. BEFER FRUIT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget BEFER FRUIT SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, import av frukt, import grönsaker, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, fruktimportörer, Frukt, Grossist inom frukt och grönsaker, och frukt försäljning i parti. Företagets huvudkontor finns i Bologna, Italien.

 3. AJOS GALLARDO

  Spanien

  Alla typer av undersökningar. Ajos Gallardo är ett företag specialiserat på produktion och saluföring av alla typer av vitlök. Alla våra produkter är 100 % färska och utan kemiska produkter. Vi erbjuder en naturlig, ekologisk vitlök utan kemiska produkter. Många olika sorters vitlök: röd vitlök, vit vitlök, svart vitlök, gourmetvitlök, vitlök för haute cuisine.

 4. REGAR AGRÍCOLA

  Spanien

  Regar Agrícola S.L. Vi är en av de främsta producenterna av lila vitlök, SVART vitlök, vit vitlök och gul lök. Torkad vitlök, vitlökskarameller, etc. Företaget ligger i Las Pedroñeras (Cuenca - Spanien) vitlökens internationella huvudstad i hjärtat av La Mancha, en region som traditionellt levererar naturprodukter av hög kvalitet för en medelhavsdiet.

 5. FRESH & DRY GARLIC

  Spanien

  FRESH & DRY GARLIC är ett ledande företag inom produktionen, förpackningen, försäljningen och exporten av vitlök. Företaget är certifierat enligt den internationella standarden GAP (Good Agricultural Practice). Levererar: vit, lila, spring och förpackad vitlök.

 1. AVI FOREIGN PRIVATE UNITARIED PRODUCTION TRADE ENTERPRISE OF V.ZHITKAUSKAS

  Vitryssland

  Företaget AVI grundades 1998. Det är ett utländskt privatägt enskilt industriellt och kommersiellt företag. Vår huvudsakliga verksamhet omfattar uppköp, förädling och export av skogsprodukter (t.ex. svamp och bär, blåbär, tranbär). Efter tio års erfarenhet kan företaget konkurrera på den lokala marknaden och med framgång samarbeta med utländska företag. Hela vår produktion exporteras till västeuropeiska länder.

 2. ZANAHORIAS MEDRANO

  Spanien

  Sedan 1965, är vi exklusivt specialiserade på produktionen och förpackning av morötter. Vårt märke ZAMESA är känt i hela världen. Säljer och exporerar. Vi producerar i Spanien och förpackar våra produkter i flera olika format. Företaget är certifierat enligt ISO 9001-2000. Färska morötter.

 1. CEL-MAR. GOSPODARSTWO SPECJALISTYCZNE. C.M. OLCZAK

  Polen

  Tillverkning, paketering, etikettering, försäljning, export och leverans av färsk svamp av hög kvalitet (champinjoner, ostronskivlingar). Våra produkter är tillgängliga hela året. Vi levererar till grossister från EU. Våra produkter följer EU-standard. Vi garanterar korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser.

 2. MDM DREYER AG

  Schweiz

  Företaget MDM DREYER AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Import/Export - jordbruksprodukter, Livsmedel - Import/Export, Vit nougat med nötter, Torkad frukt, Import/Export - jordbruksprodukter, Livsmedel - Import/Export, och Vit nougat med nötter. Företagets huvudkontor finns i Muri B. Bern, Schweiz.

 3. ROVOCAD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ROVOCAD GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företagets huvudkontor finns i Oststeinbek, Tyskland.

 4. NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA

  Spanien

  Företaget NEOFUNGI SOC. COOPERATIVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Odlade champinjoner, svampar ostronskivlingar, och svampar shiitake. Företagets huvudkontor finns i Villalgordo Del Jucar, Spanien.

 5. LA NATURA SOCIETA' AGRICOLA A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Italien

  Företaget LA NATURA SOCIETA' AGRICOLA A RESPONSABILITA' LIMITATA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, jordbruksföretag, biologiska livsmedel, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, och odlingsplantor. Företagets huvudkontor finns i Dugenta, Italien.

 6. MINGABIO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget MINGABIO GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Fruktkonserver och sylt, Livsmedel - Import/Export, Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Fruktkonserver och sylt, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 7. COOPERATIVA AGRICOLA ZOOTECNICA POGGETELLO

  Italien

  Företaget COOPERATIVA AGRICOLA ZOOTECNICA POGGETELLO, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Sante Marie, Italien.

 8. POBALLE,S.A.

  Spanien

  Företaget POBALLE,S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom djurfoder, och melass. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 1. VERDUYN FRANCE

  Frankrike

  Företaget VERDUYN FRANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Rödbetor, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, morötter, selleri, och Rödbetor. Företagets huvudkontor finns i Phalempin, Frankrike.

 2. CEULEMANS SLACENTER

  Belgien

  Företaget CEULEMANS SLACENTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, Färska ärtväxter, Frukt och grönsaker - Import/export, Färska ärtväxter, grönsaker, och allmän handel med frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Sint-Katelijne-Waver, Belgien.

 3. DEVOGHEL

  Belgien

  Företaget DEVOGHEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom potatis, grönsaker, friterad potatis, och oljor. Företagets huvudkontor finns i Gooik, Belgien.

 4. BELPACO

  Belgien

  Företaget BELPACO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Potatisflingor och -preparat, potatis förpackade, Potatisflingor och -preparat, distribution av potatis, och nypotatis. Företagets huvudkontor finns i Kalken, Belgien.

 5. COOPERATIVE AGRICOLE DE PRODUCTEURS DE NOIRMOUTIER

  Frankrike

  Företaget COOPERATIVE AGRICOLE DE PRODUCTEURS DE NOIRMOUTIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom jordbrukskooperativ. Företagets huvudkontor finns i Noirmoutier-En-L'ile, Frankrike.

 6. ETS GOSSELIN

  Frankrike

  Företaget ETS GOSSELIN, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, och distributörer av färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Sainte-Genevieve, Frankrike.

 7. PICVERT

  Frankrike

  Företaget PICVERT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom export av grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Estrees-Mons, Frankrike.

 8. RHODA COOP

  Frankrike

  Företaget RHODA COOP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, odling av fruktträd, och jordbrukskooperativ. Företagets huvudkontor finns i Sarras, Frankrike.

 9. BOOMKWEKERIJ WILLAERT

  Belgien

  Företaget BOOMKWEKERIJ WILLAERT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater, Trädgårdsodling och skogsbruk, Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, Trädgårdsskötsel och hortikultur - Maskiner och apparater, trädgårdsprydnader, Trädgårdsodling och skogsbruk, och Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

 10. PRIMEURS DE SAINT MALO

  Frankrike

  Företaget PRIMEURS DE SAINT MALO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, och Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företagets huvudkontor finns i Melesse, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Grönsaker- rotfrukter och ätliga knölar - Import och export

Antal resultat

24 992 Företag