• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • grönsaker inlagda i olja

Resultat för

Grönsaker inlagda i olja - Import och export

 1. SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING)

  Tunisien

  Företaget SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom förpackade paprikor, torkade kryddade tomater, kronärtskockor i i olja, och oliver i saltlake. Företagets huvudkontor finns i Manouba, Tunisien.

 2. VEC CHAMP

  Nederländerna

  Företaget VEC CHAMP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företagets huvudkontor finns i Meijel, Nederländerna.

 3. LA CARLA ITALIA SRL

  Italien

  Företaget LA CARLA ITALIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom Grönsaker inlagda i olja, konserver och livsmedelsextrakt, kronärtskockor, Grönsaker inlagda i olja, och torkade tomater. Företagets huvudkontor finns i San Vitaliano, Italien.

 4. L'ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italien

  Företaget L'ARTIGIANA DEL FUNGO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom Svamp, Svamp, såser och kryddor, och pastej tryffel. Företagets huvudkontor finns i Sassello, Italien.

 5. AVEIRO MAROC

  Marocko

  Företaget AVEIRO MAROC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sylt. Företaget är även verksamt inom Grönsaker inlagda i olja, tonfisk med olivolja, Grönsaker inlagda i olja, Tillverkning av fiskkonserver, och marinerade ansjovisfiléer. Företagets huvudkontor finns i AGADIR, Marocko.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CORADI CONSERVE ITALIA SRLS

  Italien

  Företaget CORADI CONSERVE ITALIA SRLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företagets huvudkontor finns i Ospitaletto, Brescia, Italien.

 2. OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA

  Italien

  Företaget OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Olja från fasta pressrester av oliver, olivolja, extra jungfrulig, Matoljor och matfett, och olivolja. Företagets huvudkontor finns i Baldissero D'Alba (Cn), Italien.

 3. AZIENDA AGRICOLA ANNESE

  Italien

  Företaget AZIENDA AGRICOLA ANNESE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom konserver oljeprodukter, och olivolja, extra jungfrulig. Företagets huvudkontor finns i Monopoli, Italien.

 4. AKRANI MOGADOR

  Marocko

  Företaget AKRANI MOGADOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företagets huvudkontor finns i Essaouira, Marocko.

 5. ESHIP GINSENG CO.,LTD

  Vietnam

  Företaget ESHIP GINSENG CO.,LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företagets huvudkontor finns i Ha Noi, Vietnam.

 1. CONSERVAS JUKER,S.L.

  Spanien

  Företaget CONSERVAS JUKER,S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företagets huvudkontor finns i Pradejon La Rioja, Spanien.

 2. LA REINESE S.R.L.

  Italien

  Företaget LA REINESE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom konserver oljeprodukter. Företagets huvudkontor finns i Reino, Italien.

 1. LARCIMBOLDO

  Italien

  Företaget LARCIMBOLDO, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom grönsaker i olja. Företagets huvudkontor finns i Prato (po), Italien.

 2. S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL

  Italien

  Företaget S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom svamp i olja, och såser med grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Vigevano, Italien.

 3. SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI

  Turkiet

  Företaget SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom torkade tomater, och torkade tomater i olivolja. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 4. CONSERVAS SAURA, S.L

  Spanien

  Företaget CONSERVAS SAURA, S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom konserverade tillagade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Almoradí, Spanien.

 5. LATO AS

  Nordmakedonien

  Företaget LATO AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom stark pimiento. Företagets huvudkontor finns i Gorni Podlog, Kocani, Nordmakedonien.

 6. LA CONTEA CONSERVE

  Italien

  Företaget LA CONTEA CONSERVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företagets huvudkontor finns i Modica, Italien.

 7. LAPERICANA DE MURO COOP. VAL.

  Spanien

  Företaget LAPERICANA DE MURO COOP. VAL., som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom Konsthantverkare. Företagets huvudkontor finns i Muro Del Alcoy, Spanien.

 8. ALU MIXER SRL

  Italien

  Företaget ALU MIXER SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blommor och plantor, växthus. Företaget är även verksamt inom Utrustning för krukodling, Grönsaker inlagda i olja, Utrustning för krukodling, Grönsaker inlagda i olja, och svampar i parti. Företagets huvudkontor finns i Aaaaaaaaaaaaaaa, Italien.

 1. CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD

  Kina

  Företaget CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom livsmedels- och grönsakskonserver, och frukt på burk. Företagets huvudkontor finns i Development Zone, Kina.

 2. LE TRE TERRE DI SICILIA

  Italien

  Företaget LE TRE TERRE DI SICILIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom konserver. Företagets huvudkontor finns i Moio Alcantara, Italien.

 3. LA SERRA S.A.S.

  Italien

  Företaget LA SERRA S.A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom oljeinlagda konserver, och livsmedelskonserver. Företagets huvudkontor finns i Crotone, Italien.

 4. HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Kina

  Företaget HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i olja. Företaget är även verksamt inom livsmedels- och grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Hangzhou, Kina.

 5. PAOLO BUON CIBO

  Italien

  Traditionella produkter från Italien, "Amalfikusten och Cetara", "Italianfood ": ansjovissås, tonfiskfiléer, ansjovis, Provolone del monaco DOP, limoncello, limoncellokräm, meloncellokräm, citrussylt, italiensk extrajungfrulig olivolja AOP, exklusiva italienska viner, pasta från Gragnano AOP, grönsaker inlagda i olja, San Marzano-tomater AOP, auberginfiléer med olja från Paestum, marmelad på citroner från Sorrente, sylt på apelsiner från Sorrente, baba med Limoncello från Sorrente.

 6. WALDIBEN

  Polen

  Vår filosofi har från början varit att tillverka frukt- och grönsakskonserver av högsta kvalitet och med de bästa smakerna. Med bästa kvalitet, punktliga leveranser och konkurrenskraftiga priser har efterfrågan på våra produkter på såväl inhemska som utländska marknader ökat. Med GOST R certifiering kan vi samarbeta med den västerländska marknaden. De bästa produkterna från WaldiBen är: beredd pepparrot, majonnäs, färsk inlagd gurka.

 7. AGRAR KO

  Nordmakedonien

  Företaget AGRAR KO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom orange paprika, konserverade grönsaker, och stark pimiento. Företagets huvudkontor finns i Kocani, Nordmakedonien.

 8. KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Balikesir, Turkiet.

 9. 2BROTHER4OLIVES

  Egypten

  Företaget 2BROTHER4OLIVES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom behandlade oliver, produkter i vinäger, och Canned artichokes. Företagets huvudkontor finns i Alexandria, Egypten.

 10. FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON"

  Ukraina

  Företaget FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Kherson, Ukraina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis