• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • grönsaker inlagda i ättika och olja

Resultat för

Grönsaker inlagda i ättika och olja - Import och export

 1. OLIO CALVI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget OLIO CALVI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Konserverade oliver, Grönsaker inlagda i ättika och olja, Såser, Grönsaker inlagda i olja, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Oliver, kvarnar, Konserverade oliver, och Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Imperia, Italien.

 2. WALDIBEN

  Polen

  Vår filosofi har från början varit att tillverka frukt- och grönsakskonserver av högsta kvalitet och med de bästa smakerna. Med bästa kvalitet, punktliga leveranser och konkurrenskraftiga priser har efterfrågan på våra produkter på såväl inhemska som utländska marknader ökat. Med GOST R certifiering kan vi samarbeta med den västerländska marknaden. De bästa produkterna från WaldiBen är: beredd pepparrot, majonnäs, färsk inlagd gurka.

 3. AGRAR KO

  Nordmakedonien

  Företaget AGRAR KO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom orange paprika, konserverade grönsaker, och stark pimiento. Företagets huvudkontor finns i Kocani, Nordmakedonien.

 4. 2BROTHER4OLIVES

  Egypten

  Företaget 2BROTHER4OLIVES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom behandlade oliver, produkter i vinäger, och Canned artichokes. Företagets huvudkontor finns i Alexandria, Egypten.

 5. KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Balikesir, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CALABRIA SCERRA

  Italien

  Företaget CALABRIA SCERRA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom Viner, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Guidonia, Italien.

 2. FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON"

  Ukraina

  Företaget FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Kherson, Ukraina.

 3. GUNEYBAG

  Turkiet

  Företaget GUNEYBAG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom oliver. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 4. CET.MAS SRL

  Italien

  Företaget CET.MAS SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom förpackade kapris, typiska produkter, och oliver. Företagets huvudkontor finns i Venetico, Italien.

 5. ULUDAG TURSULARI

  Turkiet

  Företaget ULUDAG TURSULARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 1. AHMETOGLU KONSERVE TARIM

  Turkiet

  Företaget AHMETOGLU KONSERVE TARIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom topping, och stark pimiento. Företagets huvudkontor finns i Aydin, Turkiet.

 2. CAPERSMED

  Marocko

  Företaget CAPERSMED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom kapris, paprika, stark pimiento, och marinerade oliver. Företagets huvudkontor finns i Fès, Marocko.

 1. CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L.

  Spanien

  Företaget CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom Grönsakskonserver, och Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Ceuti, Spanien.

 2. CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL

  Italien

  Företaget CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Grönsaker inlagda i ättika och olja, och Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Vaiano, Italien.

 3. CALUFI TARTUFI E FUNGHI

  Italien

  Företaget CALUFI TARTUFI E FUNGHI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Castelfiorentino, Italien.

 4. CUMA TARIM A.Ş.

  Turkiet

  Företaget CUMA TARIM A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom grönsaker i vinäger, och gurkor. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 5. AGRAR KO

  Nordmakedonien

  Företaget AGRAR KO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom exportör av röd chilipeppar. Företagets huvudkontor finns i Kochani, Nordmakedonien.

 6. SAMPEX GIDA LTD STI

  Turkiet

  Företaget SAMPEX GIDA LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom livsmedel i parti. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 7. STANDER FOOD SRL

  Italien

  Företaget STANDER FOOD SRL, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom Mejeriprodukter, charkuteri, och Mejeriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Verona, Italien.

 8. HANGZHOU QIMENTANG VEGETABLE FOOD CO., LTD.

  Kina

  Företaget HANGZHOU QIMENTANG VEGETABLE FOOD CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Xiaoshan District, Hangzhou City, Kina.

 1. SUPPORT G.O.C FOOD PROCESSING EXPORT JSC

  Vietnam

  Företaget SUPPORT G.O.C FOOD PROCESSING EXPORT JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Bac Giang, Vietnam.

 2. KONAL D.O.O./S.R.L.

  Slovenien

  Företaget KONAL D.O.O./S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Ankaran-Ancarano, Slovenien.

 3. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Polen

  Företaget AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom Preparat med fruktbas, Grönsaker inlagda i ättika och olja, Preparat med fruktbas, Konserverad frukt och marmelad, och Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Drzewica, Polen.

 4. GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC

  Italien

  Företaget GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom torkad frukt, kapris, kryddor, och torkade tomater. Företagets huvudkontor finns i Venetico Marina, Italien.

 5. WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH

  Tyskland

  Företaget WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Grönsaker inlagda i ättika och olja, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Gastronomiska specialiteter, Frysta och djupfrysta livsmedel, Grönsaker inlagda i ättika och olja, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 6. LARS DOOEL

  Nordmakedonien

  Företaget LARS DOOEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom gurkor, och mangold. Företagets huvudkontor finns i Stip, Nordmakedonien.

 7. D & D TRENTINO S.R.L.

  Italien

  Företaget D & D TRENTINO S.R.L., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom Konserverade oliver, konserver oljeprodukter, Konserverade oliver, torkade kryddade tomater, och oljeinlagd svamp. Företagets huvudkontor finns i Rovereto, Italien.

 8. NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS

  Italien

  Företaget NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Cerignola, Italien.

 9. MAXIMA FOOD STUFF

  Indien

  Företaget MAXIMA FOOD STUFF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företagets huvudkontor finns i Ahmedabad, Indien.

 10. BORNOVA IMPORT EXPORT LIMITED

  Turkiet

  Företaget BORNOVA IMPORT EXPORT LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker inlagda i ättika och olja. Företaget är även verksamt inom gurkor, och grönsaker i vinäger. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis