• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gräddfil

Resultat för

Gräddfil - Import och export

 1. UELZENA INGREDIENTS BY UELZENA EG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Uelzena-guppen har huvudkontor i Uelzen och flera dotterbolag i Tyskland och EU och är en av de ledande leverantörerna och innovativa problemlösarna inom livsmedels- och mjölkförädling. Kärnverksamheten ligger i tillverkning av spraytorkade ingredienser och halvfabrikat samt olika typer av mjölkfettprodukter för livsmedelsindustrin. Inom våra tre affärsområden "Hälsa & tillbehör", "Snabbdrycker" samt "Mjölkfett & annat" har vi byggt upp ett brett produktsortiment som vi marknadsför som egna varumärken eller under vårt varumärke: Smör och smörfett för bagare, bageriindustrin, parti- och detaljhandel inom livsmedelsindustrin; Snabbdrycker och automatprodukter för varumärken, operatörer, partihandel och storhushåll; Tillsatser, kosttillskott, diet- och sportnäringsprodukter för livsmedelsindustrin, varumärkesartiklar, parti- och detaljhandel.

 2. FATTORIA DELL'ALENTO SOC. AGRICOLA A RL

  Italien

  I Isca dell'Abate, i Perito, i provinsen Salerno, ligger Fattoria dell'Alento, en ostfabrik som är verksam i Italien och internationellt. Vår produktion är varierad och helt baserad på lokala produkter. Vi säljer bocconcini (munsbitar) på buffelmjölk, ciliegine (körsbär) av buffel, mozzarellor, mozzarellaflätor, buffelost, caciocavallo, buffelricotta, scamorza, rökt caciocavallo.

 3. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italien

  Varje dag producerar vi 16 formar med Parmiggiano Reggiano (upp till sex tusen om året), märkta med nummer 629. Vi säljer Parmiggiano Reggiano (och exporterar) utan mellanhänder. Till skillnad från andra i branschen har mejeriet Latteria Sociale Nuova aldrig slagits ihop med andra företag och vi har till och med välkomnat nya kompanjoner som vill stödja den bästa osten som finns i regionen Bibbiano.

 4. JLC SA

  Moldavien

  Företaget JLC SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Gräddfil, glass, och små ostar. Företagets huvudkontor finns i Chisinau, Moldavien.

 5. GESUND ABNEHMEN

  Tyskland

  Företaget GESUND ABNEHMEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gräddfil. Företaget är även verksamt inom utrustning för fast-food, snabb servering, och Funktionell hälsokost. Företagets huvudkontor finns i Reckendorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gräddfil. Företaget är även verksamt inom Mjölkersättning (för spädbarn), Mjölkprodukter, Ostar, Mjölkersättning (för spädbarn), Mjölkprodukter, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 2. APIS AGRO J.D.O.O

  Kroatien

  Företaget APIS AGRO J.D.O.O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, propolis, och Gräddfil. Företagets huvudkontor finns i Virovitica, Kroatien.

 3. LA CONCORDE

  Belgien

  Företaget LA CONCORDE, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Gräddfil, och crème fraîche. Företagets huvudkontor finns i Merchtem, Belgien.

 4. KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H.

  Österrike

  Företaget KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Mjölkprodukter, Fiskar, Gräddfil, Mjölkprodukter, och Fiskar. Företagets huvudkontor finns i Eisenstadt, Österrike.

 5. BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL

  Italien

  Företaget BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gräddfil. Företaget är även verksamt inom smör, och koncentrerat smör för industrin. Företagets huvudkontor finns i Santeramo In Colle, Italien.

 1. SALCIS

  Italien

  Företaget SALCIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Monteriggioni, Italien.

 2. LATTERIA SOCIALE DEL FORNACIONE

  Italien

  Företaget LATTERIA SOCIALE DEL FORNACIONE, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Castelnovo Ne' Monti, Italien.

 1. CASEIFICIO ARTIGIANALE MOROZZESE S.R.L.

  Italien

  Företaget CASEIFICIO ARTIGIANALE MOROZZESE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Morozzo, Italien.

 2. GRUPPO FORMAGGI DEL TRENTINO

  Italien

  Företaget GRUPPO FORMAGGI DEL TRENTINO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Trento, Italien.

 3. CASEIFICIO PALENI S.R.L.

  Italien

  Företaget CASEIFICIO PALENI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Casazza, Italien.

 4. LAITERIE FROMAGERIE DU VAL D'AY ETS REAUX

  Frankrike

  Företaget LAITERIE FROMAGERIE DU VAL D'AY ETS REAUX, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Ostar, Gräddfil, Ostar, och Gräddfil. Företagets huvudkontor finns i Lessay, Frankrike.

 5. CONSORZIO PRODUTTORI LATTE SOC.COOP. A R.L.

  Italien

  Företaget CONSORZIO PRODUTTORI LATTE SOC.COOP. A R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Parma, Italien.

 6. CASEIFICIO ARESU & C.L. S.R.L.

  Italien

  Företaget CASEIFICIO ARESU & C.L. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Donori, Italien.

 7. CASEIFICIO DI DOMENICO ARMANDO S.A.S. DI DI DOMENICO

  Italien

  Företaget CASEIFICIO DI DOMENICO ARMANDO S.A.S. DI DI DOMENICO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Pozzuolo Martesana, Italien.

 8. CASEIFICIO FERNANDO DE GENNARO S.N.C. DEI FRATELLI DE GENNARO

  Italien

  Företaget CASEIFICIO FERNANDO DE GENNARO S.N.C. DEI FRATELLI DE GENNARO, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Vico Equense, Italien.

 1. CASEIFICIO FRATELLI BENEDUCE S.R.L.

  Italien

  Företaget CASEIFICIO FRATELLI BENEDUCE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Sant'anastasia, Italien.

 2. CASEIFICIO GROSSETO

  Italien

  Företaget CASEIFICIO GROSSETO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Grosseto, Italien.

 3. CASEIFICIO SOCIALE FIOR DI LATTE

  Italien

  Företaget CASEIFICIO SOCIALE FIOR DI LATTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Pescia, Italien.

 4. LATTERIA SOCIALE SAN GIROLAMO SOC. COOP.VA AGRICOLA

  Italien

  Företaget LATTERIA SOCIALE SAN GIROLAMO SOC. COOP.VA AGRICOLA, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Guastalla, Italien.

 5. CASEIFICIO BALZI MARCO S.R.L.

  Italien

  Företaget CASEIFICIO BALZI MARCO S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Cocconato, Italien.

 6. RIVABIANCA

  Italien

  Företaget RIVABIANCA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Capaccio Paestum, Italien.

 7. F.LLI REVELLI S.R.L.

  Italien

  Företaget F.LLI REVELLI S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Cologno Monzese, Italien.

 8. TERRA MIA S.R.L.

  Italien

  Företaget TERRA MIA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gräddfil. Företaget är även verksamt inom Ostar, Mjölkprodukter, Ostar, och Mjölkprodukter. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 9. PIEMONTE LATTE

  Italien

  Företaget PIEMONTE LATTE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Savigliano, Italien.

 10. SOCIETA' AGRICOLA CASEIFICIO FACCHETTI NICOLA E DANIELE S.S.

  Italien

  Företaget SOCIETA' AGRICOLA CASEIFICIO FACCHETTI NICOLA E DANIELE S.S., som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Calvisano, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis