• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gräddfil

Resultat för

Gräddfil - Import och export

 1. UELZENA INGREDIENTS BY UELZENA EG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Uelzena-guppen har huvudkontor i Uelzen och flera dotterbolag i Tyskland och EU och är en av de ledande leverantörerna och innovativa problemlösarna inom livsmedels- och mjölkförädling. Kärnverksamheten ligger i tillverkning av spraytorkade ingredienser och halvfabrikat samt olika typer av mjölkfettprodukter för livsmedelsindustrin. Inom våra tre affärsområden "Hälsa & tillbehör", "Snabbdrycker" samt "Mjölkfett & annat" har vi byggt upp ett brett produktsortiment som vi marknadsför som egna varumärken eller under vårt varumärke: Smör och smörfett för bagare, bageriindustrin, parti- och detaljhandel inom livsmedelsindustrin; Snabbdrycker och automatprodukter för varumärken, operatörer, partihandel och storhushåll; Tillsatser, kosttillskott, diet- och sportnäringsprodukter för livsmedelsindustrin, varumärkesartiklar, parti- och detaljhandel.

 2. FATTORIA DELL'ALENTO SOC. AGRICOLA A RL

  Italien

  I Isca dell'Abate, i Perito, i provinsen Salerno, ligger Fattoria dell'Alento, en ostfabrik som är verksam i Italien och internationellt. Vår produktion är varierad och helt baserad på lokala produkter. Vi säljer bocconcini (munsbitar) på buffelmjölk, ciliegine (körsbär) av buffel, mozzarellor, mozzarellaflätor, buffelost, caciocavallo, buffelricotta, scamorza, rökt caciocavallo.

 3. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italien

  Varje dag producerar vi 16 formar med Parmiggiano Reggiano (upp till sex tusen om året), märkta med nummer 629. Vi säljer Parmiggiano Reggiano (och exporterar) utan mellanhänder. Till skillnad från andra i branschen har mejeriet Latteria Sociale Nuova aldrig slagits ihop med andra företag och vi har till och med välkomnat nya kompanjoner som vill stödja den bästa osten som finns i regionen Bibbiano.

 4. JLC SA

  Moldavien

  Företaget JLC SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Gräddfil, glass, och små ostar. Företagets huvudkontor finns i Chisinau, Moldavien.

 5. GESUND ABNEHMEN

  Tyskland

  Företaget GESUND ABNEHMEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gräddfil. Företaget är även verksamt inom utrustning för fast-food, snabb servering, och Funktionell hälsokost. Företagets huvudkontor finns i Reckendorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LA CONCORDE

  Belgien

  Företaget LA CONCORDE, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Gräddfil, och crème fraîche. Företagets huvudkontor finns i Merchtem, Belgien.

 2. BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL

  Italien

  Företaget BURRO E FORMAGGI GIOVE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gräddfil. Företaget är även verksamt inom smör, och koncentrerat smör för industrin. Företagets huvudkontor finns i Santeramo In Colle, Italien.

 3. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gräddfil. Företaget är även verksamt inom Mjölkersättning (för spädbarn), Mjölkprodukter, Ostar, Mjölkersättning (för spädbarn), Mjölkprodukter, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 4. KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H.

  Österrike

  Företaget KASTNER ABHOLMARKT UND GASTRODIENST GES.M.B.H., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Mjölkprodukter, Fiskar, Gräddfil, Mjölkprodukter, och Fiskar. Företagets huvudkontor finns i Eisenstadt, Österrike.

 5. APIS AGRO J.D.O.O

  Kroatien

  Företaget APIS AGRO J.D.O.O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, propolis, och Gräddfil. Företagets huvudkontor finns i Virovitica, Kroatien.

 1. LATTERIA SOCIALE DEL FORNACIONE

  Italien

  Företaget LATTERIA SOCIALE DEL FORNACIONE, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Castelnovo Ne' Monti, Italien.

 2. LANZILLOTTI ORONZA

  Italien

  Företaget LANZILLOTTI ORONZA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i San Vito Dei Normanni, Italien.

 1. CASEIFICIO PINI S.R.L.

  Italien

  Företaget CASEIFICIO PINI S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Ostar, Gräddfil, Ostar, och Gräddfil. Företagets huvudkontor finns i Sanguinetto, Italien.

 2. PIZZARELLI MATTEO

  Italien

  Företaget PIZZARELLI MATTEO, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Bari, Italien.

 3. MASTROIENI S.R.L.

  Italien

  Företaget MASTROIENI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Messina, Italien.

 4. GENNARO AURICCHIO S.P.A.

  Italien

  Företaget GENNARO AURICCHIO S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Cremona, Italien.

 5. CASEIFICIO GROSSETO

  Italien

  Företaget CASEIFICIO GROSSETO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Grosseto, Italien.

 6. CASEIFICIO ANDRIESE S.R.L.

  Italien

  Företaget CASEIFICIO ANDRIESE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Andria, Italien.

 7. MASI VITO

  Italien

  Företaget MASI VITO, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Conversano, Italien.

 8. CASEIFICIO GERMANI S.R.L.

  Italien

  Företaget CASEIFICIO GERMANI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Faloppio, Italien.

 1. ZARPELLON S.P.A.

  Italien

  Företaget ZARPELLON S.P.A., som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Romano D'ezzelino, Italien.

 2. CICCHINELLI DISTRIBUZIONE S.R.L.

  Italien

  Företaget CICCHINELLI DISTRIBUZIONE S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Frascati, Italien.

 3. CONSORZIO PRODUTTORI LATTE SOC.COOP. A R.L.

  Italien

  Företaget CONSORZIO PRODUTTORI LATTE SOC.COOP. A R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Parma, Italien.

 4. CASEIFICIO DISMANO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Italien

  Företaget CASEIFICIO DISMANO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Montese, Italien.

 5. CASEIFICIO ARTIGIANALE MOROZZESE S.R.L.

  Italien

  Företaget CASEIFICIO ARTIGIANALE MOROZZESE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Morozzo, Italien.

 6. COOP. CASEARIA VALTIEPIDO

  Italien

  Företaget COOP. CASEARIA VALTIEPIDO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Ostar, Gräddfil, Ostar, och Gräddfil. Företagets huvudkontor finns i Maranello, Italien.

 7. SOCIETA' AGRICOLA BUTTERI DI BUTTERI ENZO & FIGLI

  Italien

  Företaget SOCIETA' AGRICOLA BUTTERI DI BUTTERI ENZO & FIGLI, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Salsomaggiore Terme, Italien.

 8. FORGRANA CORRADINI S.P.A.

  Italien

  Företaget FORGRANA CORRADINI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Guastalla, Italien.

 9. LATTEGRA - INDUSTRIA CASEARIA ( S.P.A. )

  Italien

  Företaget LATTEGRA - INDUSTRIA CASEARIA ( S.P.A. ), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Gragnano Trebbiense, Italien.

 10. METERAH S.N.C. DI MAGGIORE IVAN E C. S.N.C.

  Italien

  Företaget METERAH S.N.C. DI MAGGIORE IVAN E C. S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Gräddfil, Ostar, Gräddfil, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Matera, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis