• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • glidlager

Resultat för

Glidlager - Import och export

 1. HQW PRECISION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HQW Precision GmbH har sitt huvudkontor och produktionsanläggningar i tyska Kürnach. Vi är specialiserade på konstruktion och tillverkning av rullager och moduler av högsta kvalitet , specialanpassade utefter kundernas behov. Dessa används sedan inom en mängd tuffa och avancerade applikationer. Vi levererar våra produkter till flyg- och rymdindustrin, vertygsmaskinindustrin, robotteknik samt kritiska medicinska system. Våra produkter utvecklas på ett professionellt sätt för att kunna erbjuda kvalitet, tillförlitlighet och noggrannhet. Detta arbete stöds av förstklassiga tillverknings- och kundrådgivningsprocesser i vår tyska fabrik samt försäljningskontor över hela världen.

 2. TIS WÄLZKÖRPERTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning och försäljning av valskroppar såsom kulor, cylinderrullar och nållagrade trissor enligt DIN. Specialtillverkning och specialmaterial finns ofta som alternativ. Dessutom kan vi erbjuda kultrissor. Vi har kärnkompetens inom tillverkning av nållagrade trissor, cylinderrullar och massiva kulor. De senare finns tillgängliga i olika typer av utföranden som t.ex. keramik, stål och rostfritt stål! Vi är en tillförlitlig partner åt industrin och handeln och vill gärna bistå även dig. Vi förverkligar även våra kunders individuella önskemål vad gäller cylinderrullar, stålkulor samt nållagrade trissor, och allt av högsta kvalitet förstås. Ett urval från vårt produktsortiment: Härdade stålkulor, härdat eller ohärdat rostfritt stål (VA, härdat och ohärdat kolstål), kulor av hårdmetall, keramikkulor, plastkulor, stålkulor, kulor för krossning, polerade kulor med en diameter på 0, 3 mm – 250 mm.

 3. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Leverans- och tjänsteutbudet från BLIS Kugelgewindetriebe GmbH omfattar: kulskruvar i rullat och slipat utförande, enligt DIN och efter kundritning med standard- och specialmuttrar, trapetsspindlar i rullat och slipat utförande, linjärstyrningar, tillbehör som lager och lagerbockar, reparation och inspektion av kulskruvar.

 4. GLT BEARINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företagen i Hallauer Gruppe GLT Gleitlagertechnik och LHG Gleitlagerkomponenten sysslar sedan 40 år med utveckling, produktion och försäljning av glidlager och glidlagerkomponenter.

 5. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG har under de 80 år man funnits skapat sig ett namn som specialiserad teknikåterförsäljare för driv- och industriteknik med produktkompetens och kompromisslös kundorientering. Schübel står idag för lösningar på alla de industritekniska frågor som våra välkända kunder inom industrin, handeln, tjänstebranschen och det offentliga serviceområdet konfronteras med när det gäller materialhantering. Schübel har specialiserat sig på industritekniska uppgifter med särskilt fokus på driv- och transporttekniska frågor, där man erbjuder ett komplett produktutbud. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment och en lagerhållning som ligger över branschgenomsnittet. Schübel utför själv kundanpassade justeringar och bearbetningsåtgärder (t.ex. mekanisk bearbetning, måttanpassning). Produktprogrammet avrundas med en omfattande underhållsservice.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med nästan hundra års erfarenhet av högsta precision: GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. är ett familjeföretag från Nürnberg som nu drivs vidare i fjärde generationen. Företaget tillverkar bland annat högprecisionskullager, maskinspindlar, frihjul av sprag-typ, beröringsfria tätningar och elektriska drivenheter. En stor del av det vi tillverkar är specialprodukter som vi skräddarsyr efter kundernas önskemål och som sedan används inom de mest skiftande områden. Men vi arbetar också hela tiden med att vidareutveckla och ta fram nya produkter eftersom vi har siktet tydligt inställt på framtiden. Redan när vi tar fram mallar sker detta med stor precision och under samma villkor som vid själva tillverkningen. På så vis kan vi vara säkra på att hålla en hög och jämn kvalitetsnivå redan från serietillverkningens första dag. Basen och den viktigaste faktorn bakom GMN: s framgångar är dock våra duktiga och engagerade medarbetare som tar hand om både befintliga och potentiella kunder före, under och efter köpet.

 2. FRANKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning och försäljning av kundspecifika valslager som lagerelement, tunna ringlager, rotationskopplingar, vinkelkontaktkullager och linjärsystem av aluminium. Produktprogram: kullager, lagerelement, tunna ringlager, rotationskopplingar, axiallager, radiallager, vinkelkontaktlager, kuggningar, direktdrivenheter, speciallager, stora valslager, trådvalslager, löprullestyrning, cirkulerande kulstyrning, cirkulerande rullstyrning, styrning med profilskenor, aluminium-rullstyrning, linjäraxlar, linjärmoduler, linjebord, linjärmotorer, CNC-styrningar. Tyngdpunkter: kundspecifika utföranden, valslager av stål, rostfritt, aluminium, brons, gjutgods, plastmaterial, med inbyggd drivning, med momentmotor, med kuggning, med varvtalsgivare, tätade, för höga varvtal, med särskilt tyst gång, renrumskompatibla, smörjmedelsfria. Linjära system av aluminium, rostfritt, ej magnetiska, renrumskompatibla, smörjmedelsfria, med kuggremsdrivning, med spindelmotor, med direktdrivning, metallkåpa.

 3. GIESSTECHNIK BREMER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gießtechnik Bremer GmbH grundades i mars 1992. Sedan dess står namnet Gießtechnik Bremer för kompetens, rådgivning, kundorientering och målinriktat kvalitetsmedvetet inköp av olika produkter i enlighet med kundens behov. Tack vare sin mångåriga erfarenhet har Gießtechnik Bremer kunnat uppnå ett utmärkt rykte som en förtroendefull partner. Det målinriktade och engagerade arbetssättet i enlighet med kundens och den aktuella leverantörens behov bildar grunden för företagets ständiga tillväxt. Antalet medarbetare har därmed stigit över åren till 12 kvalificerade kvinnor och män. . Därmed är vi inte bara i läge att bättre ta hand om olika projekt och kunder, men vi har även utvidgat företagets tjänster till områdena konstruktion och kvalitetskontroll. Vår helhetliga process skapar en avgörande konkurrensfördel för våra kunder.

 4. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt breda och användarorienterade ABEG-koncept är ett innovativt sätt att välja och beställa rullager och alla relaterade komponenter: vi betraktar inte världsmarknaden enbart ur teknisk synvinkel, utan väger också in lönsamhetsaspekten och erbjuder nya perspektiv för företag, konstruktörer och inköpare. Analys och utvärdering av alla rullager som finns tillgängliga på marknaden baserat på kapacitet och pris. Klassificering enligt de fyra produktkategorierna Premium, Supra, Eco och EasyRoll, gratis nätbaserad sökfunktion (Quickfinder) med inbyggd livstidsberäkning, professionell urvals- och beräkningsprogramvara för konstruktörer (ABEG Quickfinder professional), sekundsnabb produktöversikt med hänsyn tagen till prestanda, lämplighet, tillgänglighet och produktpris, kvalitetssäkring genom tillverkarövergripande kvalitetsstyrning och certifiering enligt DIN ISO 9001: 2015 och DIN ISO 14001: 2.

 5. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Nästan hundra års erfarenhet. Vi driver ett företag i fjärde generationen och har specialiserat oss på försäljning av kvalitetsreservdelar för diesel- och gasmotorer världen över. Vi sprider de tekniska framstegen från centrum av utvecklingen. Du har alltid nytta av våra direktkontakter med industrin och vår stora flexibilitet på alla områden. Våra produkter: Reservdelar till diesel- och gasmotorer, tillkopplad utrustning och reservdelar, komponenter för styrning, reglering och övervakning, drivteknik, tillverkning av tätningar.

 1. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Varje år tillverkar vi över 900 olika typer av rullager. Dessutom omfattar vårt sortiment såväl standardrullager som kundanpassade speciallösningar, med en diameter från 50 till 1 500 mm. Utöver diverse rullagerkomponenter förser vi även våra kunder med speciella precisionskomponenter och tillbehör. Vår styrka ligger i forsknings- och utvecklingsarbetet för användningsoptimerade speciallager. I direkt samarbete med våra kunder stämmer vi av, kontrollerar och omsätter tekniska möjligheter i praktiken. Utöver projektrelaterade beräkningar innehåller vårt teknikutbud även praktiska livslängds- och hållfasthetstester samt lagerfynd. Kvalitet genom kompetens – Allra högsta kvalitet går som en röd tråd genom vår verksamhet – från inköp av material till leverans av färdiga produkter. KRW: s rullager tillverkas sedan 1934 vid en anrik anläggning i västra Leipzig. Dessutom har vi distributörer i Kina, Indien, Kazakstan och sydostasien, för att kunna vara nära våra kunder och erbjuda anpassade lösningar.

 2. IBC WÄLZLAGER GMBH INDUSTRIAL BEARINGS AND COMPONENTS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  IBC Wälzlager GmbH kan blicka tillbaka på en mer än 45 år lång företagshistoria inom valslagerteknik. Företaget för vidare traditionen från Robert Kling Wetzlar GmbH som grundades 1972. Många produktserier såsom högprecisionsvalslager, specialvalslager och linjära valslager vidareutvecklas till högsta tekniska nivå utifrån erfarenhet och omfattande kompetens. Kvalitetens strategiska betydelse och det konsekventa fullföljandet av vår företagsstrategi har på ett avgörande sätt bidragit till vårt företags framgång på alla marknader. Kompetens och teknisk prestationsförmåga bevisas genom ständigt vidareutvecklade och optimerade produkter från fabrikerna i Solms-Oberbiel (Tyskland), Asslar (Tyskland) och Grenchen (Schweiz). Ett processorienterat kvalitetshanteringssystem ger fullständig kundorientering.

 1. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS-GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Glidlager. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 2. MECO METALLWERK GEBR. SCHOLTEN-LUCHSEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MECO METALLWERK GEBR. SCHOLTEN-LUCHSEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tätningar. Företaget är även verksamt inom Slangpressar, Rörkopplingar, Brandkårsarmaturer, Specialmaterial, Glidlager, skarvstycken för rör, och svarvade järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Bielefeld, Tyskland.

 3. SDK KUGELLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SDK KUGELLAGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glidlager. Företagets huvudkontor finns i Waiblingen, Tyskland.

 4. KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kullager. Företaget är även verksamt inom Nållager, Rullager, Glidlager, svängkransar, Nållager, Rullager, Glidlager, och Högtemperaturlager. Företagets huvudkontor finns i Dortmund, Tyskland.

 5. ZANUSO KUGELLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZANUSO KUGELLAGER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Glidlager. Företaget är även verksamt inom Snuddande lager, nållager, Snuddande lager, Koniska rullager, och goffrering. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 6. ASKUBAL - ASK-KUGELLAGERFABRIK ARTUR SEYFERT GMBH

  Tyskland

  Mer än 86 år av tradition och innovation har gjort ASKUBAL till ett inflytelserikt varumärke. Samtidigt är familjeföretaget, som nu leds av fjärde generationen, väl rustat för framtiden. Vår företagsfilosofi är baserad på tre pelare: HÖG PRODUKTKVALITET, FÖRVERKLIGANDE AV KUNDANPASSADE KRAV, SNABBA LEVERANSER VÄRLDEN ÖVER. Vår egen fordran består i att uppnå fulländade resultat på alla områden. Den flexibla produktionen vid vårt säte i Stuttgart gör det möjligt för oss att förutom att tillverka mer än 6 000 standardprodukter även ta fram kundanpassade specialdetaljer och genomföra ”Just-in-Time”-beställningar. Anledningen bakom denna framgång är årtionden av erfarenhet av vår egna utvecklingsavdelning som har ett nära samarbete med nationella forskningsinstitutioner. Säkerheten för människan och miljön står för oss alltid i fokus. Vår strävan: Att överlämna ett så miljövänligt, socialt och ekonomiskt blomstrande företag som möjligt till den framtida generationen.

 7. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS- GMBH

  Tyskland

  WAELAG Wälzlager Vertriebs-GmbH är en leverantör av verktygsmaskiner, specialmaskiner, elmotorer, samt mät- och reglerteknik, flygteknik och reparationsteknik, skenstyrningar och spalttätningar. Vårt produktsortiment inom valslager och tätningar innefattar: valslager (metriskt och icke-metriskt), miniatyrkullager, NIRO-lager, spindelkullager, maskinspindlar, frihjul för klämmor, labyrinttätningar, tätningar och smörjmedel.

 8. KUNSTSTOFFTECHNIK ROS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Tillverkare av högkvalitativa, tekniska precisionsdetaljer av plast (specialitet: plasthållare till rullager)

 1. W+A WÄLZLAGER- UND ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget W+A WÄLZLAGER- UND ANTRIEBSTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Glidlager. Företagets huvudkontor finns i Langenargen, Tyskland.

 2. GGB FRANCE

  Frankrike

  Företaget GGB FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företaget är även verksamt inom Glidlager, Glidlager, Självsmörjande glidlager, Glidlager av sintrad metall, och Högtemperaturlager. Företagets huvudkontor finns i Annecy Cedex, Frankrike.

 3. HEKI GMBH

  Tyskland

  Företaget HEKI GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glidlager. Företagets huvudkontor finns i Kirchheim Unter Teck, Tyskland.

 4. ALPHA WÄLZLAGER GMBH

  Österrike

  Företaget ALPHA WÄLZLAGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rullager. Företaget är även verksamt inom Glidlager, precisionslager, Glidlager, och rullningslager för valsverk. Företagets huvudkontor finns i Villach, Österrike.

 5. ITM UNITEC GMBH

  Tyskland

  Företaget ITM UNITEC GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Glidlager. Företagets huvudkontor finns i Backnang, Tyskland.

 6. GEBR. HILGENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget GEBR. HILGENBERG GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Glidlager. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 7. WEBER INDUSTRIETECHNIK BERLIN GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Företaget WEBER INDUSTRIETECHNIK BERLIN GMBH & CO.KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Glidlager. Företaget är även verksamt inom transmissionsremmar, kedjor, koppling, och Tätningar och tätningsfogar. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 8. MANDOTEC TECHNISCHER HANDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget MANDOTEC TECHNISCHER HANDEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glidlager. Företagets huvudkontor finns i Kassel, Tyskland.

 9. ZOLLERN BHW GLEITLAGER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget ZOLLERN BHW GLEITLAGER GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Kul- , rull- och nållager, Snuddande lager, Glidlager, Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar, Kul- , rull- och nållager, Snuddande lager, Glidlager, och Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar. Företagets huvudkontor finns i Braunschweig, Tyskland.

 10. MTO & CO. AG

  Schweiz

  Företaget MTO & CO. AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glidlager. Företagets huvudkontor finns i Vilters, Schweiz.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis