• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • glidlager

Resultat för

Glidlager - Import och export

 1. ASKUBAL - ASK-KUGELLAGERFABRIK ARTUR SEYFERT GMBH

  Tyskland

  Mer än 86 år av tradition och innovation har gjort ASKUBAL till ett inflytelserikt varumärke. Samtidigt är familjeföretaget, som nu leds av fjärde generationen, väl rustat för framtiden. Vår företagsfilosofi är baserad på tre pelare: HÖG PRODUKTKVALITET, FÖRVERKLIGANDE AV KUNDANPASSADE KRAV, SNABBA LEVERANSER VÄRLDEN ÖVER. Vår egen fordran består i att uppnå fulländade resultat på alla områden. Den flexibla produktionen vid vårt säte i Stuttgart gör det möjligt för oss att förutom att tillverka mer än 6 000 standardprodukter även ta fram kundanpassade specialdetaljer och genomföra ”Just-in-Time”-beställningar. Anledningen bakom denna framgång är årtionden av erfarenhet av vår egna utvecklingsavdelning som har ett nära samarbete med nationella forskningsinstitutioner. Säkerheten för människan och miljön står för oss alltid i fokus. Vår strävan: Att överlämna ett så miljövänligt, socialt och ekonomiskt blomstrande företag som möjligt till den framtida generationen.

 2. SCTE NORMANDE D'APPLICATION DU CAOUTCHOUC (SNAC)

  Frankrike

  Société Normande d'Application du Caoutchouc (S.N.A.C.) tillverkar brolager i gjuten elastomer och industrikomponenter som bandade brolager, brolager i elastomer, glidlager, glidskivor, lager med PTFE-folie (Teflon), lager för brobanor, rörelsehämmande lager, brolager i band. Våra verkstäder producerar CE-certifierade neoprenlager av typ A, B, C, D, E, F. S.N.A.C. producerar brolager i bandad elastomer vars tillverkningskvalitet är garanterad. Våra teknikers formuleringar av våra polykloroprener, kontrollen över våra blandningar, noggrannheten med vilken vi behandlar stålbanden, våra gesällers precision vid framställandet och gjutningen av förformerna garanterar ett arbetet utfört i enlighet med standard NF EN 1337-3 och framförallt våra kunders tillfredsställelse och verkens beständighet. Interna och externa kontroller utförs i varje tillverkningssteg i enlighet med "tillverkningskontroll i fabrik" av nivå 1 i överensstämmelse med standard NF EN 1337-3. Råvarorna är noggrant utvalda och spårade. Vi utför omsorgsfulla visuella kontroller, verifierar måtten och spårbarheten av delarna innan de skickas iväg. S.N.A.C. lägger stor vikt vid produkternas leveranstider för kundernas tillfredsställelse.

 3. GLT BEARINGS GMBH

  Tyskland

  Företagen i Hallauer Gruppe GLT Gleitlagertechnik och LHG Gleitlagerkomponenten sysslar sedan 40 år med utveckling, produktion och försäljning av glidlager och glidlagerkomponenter.

 4. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Med nästan hundra års erfarenhet av högsta precision: GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. är ett familjeföretag från Nürnberg som nu drivs vidare i fjärde generationen. Företaget tillverkar bland annat högprecisionskullager, maskinspindlar, frihjul av sprag-typ, beröringsfria tätningar och elektriska drivenheter. En stor del av det vi tillverkar är specialprodukter som vi skräddarsyr efter kundernas önskemål och som sedan används inom de mest skiftande områden. Men vi arbetar också hela tiden med att vidareutveckla och ta fram nya produkter eftersom vi har siktet tydligt inställt på framtiden. Redan när vi tar fram mallar sker detta med stor precision och under samma villkor som vid själva tillverkningen. På så vis kan vi vara säkra på att hålla en hög och jämn kvalitetsnivå redan från serietillverkningens första dag. Basen och den viktigaste faktorn bakom GMN: s framgångar är dock våra duktiga och engagerade medarbetare som tar hand om både befintliga och potentiella kunder före, under och efter köpet.

 5. GIESSTECHNIK BREMER GMBH

  Tyskland

  Gießtechnik Bremer GmbH grundades i mars 1992. Sedan dess står namnet Gießtechnik Bremer för kompetens, rådgivning, kundorientering och målinriktat kvalitetsmedvetet inköp av olika produkter i enlighet med kundens behov. Tack vare sin mångåriga erfarenhet har Gießtechnik Bremer kunnat uppnå ett utmärkt rykte som en förtroendefull partner. Det målinriktade och engagerade arbetssättet i enlighet med kundens och den aktuella leverantörens behov bildar grunden för företagets ständiga tillväxt. Antalet medarbetare har därmed stigit över åren till 12 kvalificerade kvinnor och män. . Därmed är vi inte bara i läge att bättre ta hand om olika projekt och kunder, men vi har även utvidgat företagets tjänster till områdena konstruktion och kvalitetskontroll. Vår helhetliga process skapar en avgörande konkurrensfördel för våra kunder.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HQW PRECISION GMBH

  Tyskland

  HQW Precision GmbH har sitt huvudkontor och produktionsanläggningar i tyska Kürnach. Vi är specialiserade på konstruktion och tillverkning av rullager och moduler av högsta kvalitet , specialanpassade utefter kundernas behov. Dessa används sedan inom en mängd tuffa och avancerade applikationer. Vi levererar våra produkter till flyg- och rymdindustrin, vertygsmaskinindustrin, robotteknik samt kritiska medicinska system. Våra produkter utvecklas på ett professionellt sätt för att kunna erbjuda kvalitet, tillförlitlighet och noggrannhet. Detta arbete stöds av förstklassiga tillverknings- och kundrådgivningsprocesser i vår tyska fabrik samt försäljningskontor över hela världen.

 2. FRANKE GMBH

  Tyskland

  Tillverkning och försäljning av kundspecifika valslager som lagerelement, tunna ringlager, rotationskopplingar, vinkelkontaktkullager och linjärsystem av aluminium. Produktprogram: kullager, lagerelement, tunna ringlager, rotationskopplingar, axiallager, radiallager, vinkelkontaktlager, kuggningar, direktdrivenheter, speciallager, stora valslager, trådvalslager, löprullestyrning, cirkulerande kulstyrning, cirkulerande rullstyrning, styrning med profilskenor, aluminium-rullstyrning, linjäraxlar, linjärmoduler, linjebord, linjärmotorer, CNC-styrningar. Tyngdpunkter: kundspecifika utföranden, valslager av stål, rostfritt, aluminium, brons, gjutgods, plastmaterial, med inbyggd drivning, med momentmotor, med kuggning, med varvtalsgivare, tätade, för höga varvtal, med särskilt tyst gång, renrumskompatibla, smörjmedelsfria. Linjära system av aluminium, rostfritt, ej magnetiska, renrumskompatibla, smörjmedelsfria, med kuggremsdrivning, med spindelmotor, med direktdrivning, metallkåpa.

 3. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Leverans- och tjänsteutbudet från BLIS Kugelgewindetriebe GmbH omfattar: kulskruvar i rullat och slipat utförande, enligt DIN och efter kundritning med standard- och specialmuttrar, trapetsspindlar i rullat och slipat utförande, linjärstyrningar, tillbehör som lager och lagerbockar, reparation och inspektion av kulskruvar.

 4. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG har under de 80 år man funnits skapat sig ett namn som specialiserad teknikåterförsäljare för driv- och industriteknik med produktkompetens och kompromisslös kundorientering. Schübel står idag för lösningar på alla de industritekniska frågor som våra välkända kunder inom industrin, handeln, tjänstebranschen och det offentliga serviceområdet konfronteras med när det gäller materialhantering. Schübel har specialiserat sig på industritekniska uppgifter med särskilt fokus på driv- och transporttekniska frågor, där man erbjuder ett komplett produktutbud. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment och en lagerhållning som ligger över branschgenomsnittet. Schübel utför själv kundanpassade justeringar och bearbetningsåtgärder (t.ex. mekanisk bearbetning, måttanpassning). Produktprogrammet avrundas med en omfattande underhållsservice.

 5. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Tyskland

  Nästan hundra års erfarenhet. Vi driver ett företag i fjärde generationen och har specialiserat oss på försäljning av kvalitetsreservdelar för diesel- och gasmotorer världen över. Vi sprider de tekniska framstegen från centrum av utvecklingen. Du har alltid nytta av våra direktkontakter med industrin och vår stora flexibilitet på alla områden. Våra produkter: Reservdelar till diesel- och gasmotorer, tillkopplad utrustning och reservdelar, komponenter för styrning, reglering och övervakning, drivteknik, tillverkning av tätningar.

 1. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Vårt breda och användarorienterade ABEG-koncept är ett innovativt sätt att välja och beställa rullager och alla relaterade komponenter: vi betraktar inte världsmarknaden enbart ur teknisk synvinkel, utan väger också in lönsamhetsaspekten och erbjuder nya perspektiv för företag, konstruktörer och inköpare. Analys och utvärdering av alla rullager som finns tillgängliga på marknaden baserat på kapacitet och pris. Klassificering enligt de fyra produktkategorierna Premium, Supra, Eco och EasyRoll, gratis nätbaserad sökfunktion (Quickfinder) med inbyggd livstidsberäkning, professionell urvals- och beräkningsprogramvara för konstruktörer (ABEG Quickfinder professional), sekundsnabb produktöversikt med hänsyn tagen till prestanda, lämplighet, tillgänglighet och produktpris, kvalitetssäkring genom tillverkarövergripande kvalitetsstyrning och certifiering enligt DIN ISO 9001: 2015 och DIN ISO 14001: 2.

 2. TIS WÄLZKÖRPERTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Tillverkning och försäljning av valskroppar såsom kulor, cylinderrullar och nållagrade trissor enligt DIN. Specialtillverkning och specialmaterial finns ofta som alternativ. Dessutom kan vi erbjuda kultrissor. Vi har kärnkompetens inom tillverkning av nållagrade trissor, cylinderrullar och massiva kulor. De senare finns tillgängliga i olika typer av utföranden som t.ex. keramik, stål och rostfritt stål! Vi är en tillförlitlig partner åt industrin och handeln och vill gärna bistå även dig. Vi förverkligar även våra kunders individuella önskemål vad gäller cylinderrullar, stålkulor samt nållagrade trissor, och allt av högsta kvalitet förstås. Ett urval från vårt produktsortiment: Härdade stålkulor, härdat eller ohärdat rostfritt stål (VA, härdat och ohärdat kolstål), kulor av hårdmetall, keramikkulor, plastkulor, stålkulor, kulor för krossning, polerade kulor med en diameter på 0, 3 mm – 250 mm.

 1. IBC WÄLZLAGER GMBH INDUSTRIAL BEARINGS AND COMPONENTS

  Tyskland

  IBC Wälzlager GmbH kan blicka tillbaka på en mer än 45 år lång företagshistoria inom valslagerteknik. Företaget för vidare traditionen från Robert Kling Wetzlar GmbH som grundades 1972. Många produktserier såsom högprecisionsvalslager, specialvalslager och linjära valslager vidareutvecklas till högsta tekniska nivå utifrån erfarenhet och omfattande kompetens. Kvalitetens strategiska betydelse och det konsekventa fullföljandet av vår företagsstrategi har på ett avgörande sätt bidragit till vårt företags framgång på alla marknader. Kompetens och teknisk prestationsförmåga bevisas genom ständigt vidareutvecklade och optimerade produkter från fabrikerna i Solms-Oberbiel (Tyskland), Asslar (Tyskland) och Grenchen (Schweiz). Ett processorienterat kvalitetshanteringssystem ger fullständig kundorientering.

 2. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

 3. MECO METALLWERK GEBR. SCHOLTEN-LUCHSEN GMBH

  Tyskland

 4. SDK KUGELLAGER GMBH

  Tyskland

 5. MTO & CO. AG

  Schweiz

 6. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS- GMBH

  Tyskland

  WAELAG Wälzlager Vertriebs-GmbH är en leverantör av verktygsmaskiner, specialmaskiner, elmotorer, samt mät- och reglerteknik, flygteknik och reparationsteknik, skenstyrningar och spalttätningar. Vårt produktsortiment inom valslager och tätningar innefattar: valslager (metriskt och icke-metriskt), miniatyrkullager, NIRO-lager, spindelkullager, maskinspindlar, frihjul för klämmor, labyrinttätningar, tätningar och smörjmedel.

 7. KUNSTSTOFFTECHNIK ROS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Tillverkare av högkvalitativa, tekniska precisionsdetaljer av plast (specialitet: plasthållare till rullager)

 8. W+A WÄLZLAGER- UND ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. GGB FRANCE

  Frankrike

 2. HEKI GMBH

  Tyskland

 3. ALPHA WÄLZLAGER GMBH

  Österrike

 4. ITM UNITEC GMBH

  Tyskland

 5. GEBR. HILGENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. WEBER INDUSTRIETECHNIK BERLIN GMBH & CO.KG

  Tyskland

 7. MANDOTEC TECHNISCHER HANDEL GMBH

  Tyskland

 8. ZVL SLOVAKIA, A.S.

  Slovakien

 9. ALPHA WÄLZLAGER GMBH

  Österrike

 10. FEKA

  Belgien