• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • glass och sorbet

Resultat för

Glass och sorbet - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. LA NUOVA TRADIZIONE

  Italien

  Företaget La Nuova Tradizione srl är resultatet av ett arbete som utförts av en grupp specialister inom branschen som på ett professionellt sätt har definierat en ny serie halvfabrikat avsedd att vara ett värdefullt stöd för glasstillverkarens kreativa arbete. La Nuova Tradizione strävar efter att garantera en jämn kvalitet och att förse sina hantverkspartner med de senaste ingredienserna och verktygen som hjälper dem att lösa eventuella tekniska problem.

 3. JULE UND FLO DER TELTOMALZ GMBH

  Tyskland

  Företaget JULE UND FLO DER TELTOMALZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Teltow, Tyskland.

 4. GILFI

  Belgien

  Företaget GILFI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom Glass och sorbet, glasstillverkare, Glass och sorbet, Gräddglass, glassdesserter, glasstårtor, glass, Glasstillverkare, och Glassleverantör. Företagets huvudkontor finns i Francorchamps, Belgien.

 5. EXQUIS MOCHI

  Frankrike

  Företaget EXQUIS MOCHI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Levallois-Perret, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GIUSO GUIDO SPA

  Italien

  Ett sekel av innovation. Produktion och försäljning av produkter, ingredienser, halvfabrikat och livsmedel för konditorier, bagerier och glassbarer: mjukglass, gräddglass, kanderad frukt, marmelad, sylt, moreller. Vår affärsidé: Vi tillverkar sammansatta ingredienser och halvfabrikat till hantverk och små industrier, ständigt på jakt efter nyskapande lösningar, med målet att kunden ska bli fullständigt tillfreds.

 2. CAFFE' PASTICCERIA ZAGARA

  Italien

  Konditoribaren Zagara svarar på alla behov om konditorivaror beredda utifrån autentiska ingredienser. Tårtor för ceremonier, konditorivaror för bufféer och många andra produkter för alla typer av evenemang. Vi säljer våra typiskt sicilianska produkter i Italien och utomlands: mandelmassa, colorelle, hantverksmässiga kex och mycket mer. Vi erbjuder en cateringservice för ceremonier. Kom och avsmaka våra aperitifer vänner emellan! Vi tar emot er varmhjärtat och med yrkesmässighet.

 3. ALEMANY SA

  Spanien

 4. EISQUEEN GMBH

  Tyskland

 5. LA CIALCON SRL

  Italien

 1. EISPRODUKTION PALATINI INH. ROBERTO PALATINI

  Tyskland

 2. JELLY ICE

  Italien

 1. BRUNO GELATO GMBH

  Tyskland

 2. HANSELEGRETEL

  Italien

 3. EISWAGEN.DE INH. ANTONIO GALATI

  Tyskland

 4. TILIZ

  Frankrike

 5. ANTICO EREMO SPA

  Italien

 6. HELADOS SAN MARTIÑO

  Spanien

 7. CAPORASO GROUP SRL

  Italien

 8. GELAMOR GMBH

  Tyskland

 1. TONIBELL - ICE CREAM VAN HIRE

  Förenade kungariket

 2. GLOBAL TRIBE LDA

  Portugal

 3. CONSOANTES TROPICAIS LDA.

  Portugal

 4. SABUMA

  Spanien

 5. GELATI GRAZIOSI

  Italien

 6. BARQUILLOS GONZALO RÍOS

  Spanien

 7. PROFESSIONE GELATIERE

  Italien

 8. ASTIR

  Grekland

 9. BLÜEMLISBERG AG

  Schweiz

 10. AMORE & GELATI GBR INH. TILL SEPKE, PIERANGELA PATTA

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis