• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • glass och sorbet

Resultat för

Glass och sorbet - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. LEZZA FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Vi på Lezza Foods är stolta över att kunna erbjuda unik och delikat specialkost utan tillsatser till folk över hela världen. Vårt uppdrag är enkelt men tydligt: att göra god och hälsosam specialkost tillgänglig för alla – med hjälp av ett brett sortiment av olika varumärken. Vi tillverkar och fryser produkter för den europeiska och nordamerikanska marknaden. Lezza Foods har flera moderna produktionsanläggningar i Turkiet och specialiserar sig på frysta delikatesser med högsta kvalitet. Vår expertis sträcker sig över flera härliga kategorier, inklusive bakverk, tårtor , turkisk baklava, lyxig gräddglass, och en mängd veganska produkter – allt noggrant kontrollerat för att uppfylla de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet. Vår 100 % tillförlitliga och konsekventa kvalitetskontroll ser till att varje Lezza-produkt är ett mästerverk vad gäller smak, färskhet och utseende, och detta innefattar även valet av de bästa ingredienserna, noggrann packning och tillförlitliga leveranser.

 3. LA NUOVA TRADIZIONE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget La Nuova Tradizione srl är resultatet av ett arbete som utförts av en grupp specialister inom branschen som på ett professionellt sätt har definierat en ny serie halvfabrikat avsedd att vara ett värdefullt stöd för glasstillverkarens kreativa arbete. La Nuova Tradizione strävar efter att garantera en jämn kvalitet och att förse sina hantverkspartner med de senaste ingredienserna och verktygen som hjälper dem att lösa eventuella tekniska problem.

 4. JULE UND FLO DER TELTOMALZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JULE UND FLO DER TELTOMALZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Teltow, Tyskland.

 5. JACK WOOD STICKS EUROPE

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget JACK WOOD STICKS EUROPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom pinnar till glass, och tillbehör för glassförsäljare. Företagets huvudkontor finns i Cascais, Portugal.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GILFI

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget GILFI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom Glass och sorbet, glasstillverkare, Glass och sorbet, Gräddglass, glassdesserter, glasstårtor, glass, Glasstillverkare, och Glassleverantör. Företagets huvudkontor finns i Francorchamps, Belgien.

 2. ICE CREAM FACTORY KHLADOPROM

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget ICE CREAM FACTORY KHLADOPROM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom Glassmaskiner - storhushåll, glass, förpackad glass, kalorisnål glass, Glassmaskiner - storhushåll, Glassmaskiner professionellt bruk, distribution av livsmedelsprodukter, Majschips, och Visable supports Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Kharkiv, Ukraina.

 3. EXQUIS MOCHI

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget EXQUIS MOCHI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Levallois-Perret, Frankrike.

 4. GIUSO GUIDO SPA

  Italien

  Ett sekel av innovation. Produktion och försäljning av produkter, ingredienser, halvfabrikat och livsmedel för konditorier, bagerier och glassbarer: mjukglass, gräddglass, kanderad frukt, marmelad, sylt, moreller. Vår affärsidé: Vi tillverkar sammansatta ingredienser och halvfabrikat till hantverk och små industrier, ständigt på jakt efter nyskapande lösningar, med målet att kunden ska bli fullständigt tillfreds.

 5. CAFFE' PASTICCERIA ZAGARA

  Italien

  Konditoribaren Zagara svarar på alla behov om konditorivaror beredda utifrån autentiska ingredienser. Tårtor för ceremonier, konditorivaror för bufféer och många andra produkter för alla typer av evenemang. Vi säljer våra typiskt sicilianska produkter i Italien och utomlands: mandelmassa, colorelle, hantverksmässiga kex och mycket mer. Vi erbjuder en cateringservice för ceremonier. Kom och avsmaka våra aperitifer vänner emellan! Vi tar emot er varmhjärtat och med yrkesmässighet.

 1. ALEMANY SA

  Spanien

  Företaget ALEMANY SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Malgrat De Mar, Spanien.

 2. MOCHIRI

  Frankrike

  Företaget MOCHIRI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom frysta kvalitetsdesserter, glassdesserter, asiatiska kök, och djupfrysta livsmedel - produktion. Företagets huvudkontor finns i La Ciotat, Frankrike.

 1. HANSELEGRETEL

  Italien

  Företaget HANSELEGRETEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom levererar livsmedel för barer, chokladkakor, och Hantverksmässig chokladtillverkning. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 2. EISPRODUKTION PALATINI INH. ROBERTO PALATINI

  Tyskland

  Företaget EISPRODUKTION PALATINI INH. ROBERTO PALATINI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 3. LA CIALCON SRL

  Italien

  Företaget LA CIALCON SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom små rån för glasser, och rånstrutar. Företagets huvudkontor finns i Silea, Italien.

 4. EISQUEEN GMBH

  Tyskland

  Företaget EISQUEEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 5. BRUNO GELATO GMBH

  Tyskland

  Företaget BRUNO GELATO GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Rhauderfehn, Tyskland.

 6. EISWAGEN.DE INH. ANTONIO GALATI

  Tyskland

  Företaget EISWAGEN.DE INH. ANTONIO GALATI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Kassel, Tyskland.

 7. JELLY ICE

  Italien

  Företaget JELLY ICE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom glass på hantverksmässigt sätt, glasartiklar, fryst konfekt, och olivolja, extra jungfrulig. Företagets huvudkontor finns i San Salvatore Telesino, Italien.

 8. TILIZ

  Frankrike

  Företaget TILIZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Rennes, Frankrike.

 1. ANTICO EREMO SPA

  Italien

  Företaget ANTICO EREMO SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom beredningsmixer till glass, och granit. Företagets huvudkontor finns i Berlingo, Italien.

 2. HELADOS SAN MARTIÑO

  Spanien

  Företaget HELADOS SAN MARTIÑO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i A Coruña, Spanien.

 3. REVALA LTD

  Estland

  Företaget REVALA LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Import/Export - jordbruksprodukter, Maskiner och utrustning för glasstillverkning, Mjölkbaserade efterrätter, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Import/Export - jordbruksprodukter, Maskiner och utrustning för glasstillverkning, och Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Keila, Estland.

 4. CAPORASO GROUP SRL

  Italien

  Företaget CAPORASO GROUP SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom fruktkrämer att breda på smörgåsar, mellanprodukter för glassförsäljare, hasselnötskakor, och tillbehör för glassförsäljare. Företagets huvudkontor finns i Casamarciano, Italien.

 5. GELAMOR GMBH

  Tyskland

  Företaget GELAMOR GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Geseke, Tyskland.

 6. TONIBELL - ICE CREAM VAN HIRE

  Förenade kungariket

  Företaget TONIBELL - ICE CREAM VAN HIRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Kent, Förenade kungariket.

 7. GLOBAL TRIBE LDA

  Portugal

  Företaget GLOBAL TRIBE LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Alpiarça, Portugal.

 8. CONSOANTES TROPICAIS LDA.

  Portugal

  Företaget CONSOANTES TROPICAIS LDA., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom fruktkött, och fryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Amora, Portugal.

 9. ISO2HANDLE

  Nederländerna

  Företaget ISO2HANDLE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Programvara - företagsförvaltning. Företaget är även verksamt inom Besiktning av datasystem, glass och sorbet, ljudkort, kvalitetskontroll, och Besiktning av datasystem. Företagets huvudkontor finns i Apeldoorn, Nederländerna.

 10. SABUMA

  Spanien

  Företaget SABUMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis