• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gjutjärn - produkter

Resultat för

Gjutjärn - produkter - Import och export

 1. OZKA ENDUSTRIYEL

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Företagsgruppen Ozka har över trettio års erfarenhet av att forma metall. Våra företags målsättning är att vara en partner snarare än en leverantör. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar. Alla våra företag och team arbetar för 100 % kundnöjdhet. Vi garanterar felfria produkter med våra automatierade och manuella kvalitetskontroller. OZKA Industrial solutions är ett lösningsorienterat företag för specifika produktionslinjer inom stansning, kallformning, montering och nollvision. OZKA Heaters är det enda företaget i Turkiet som tillverkar bärbara gasvärmare. OZKA Kitchenwares specialiserar sig på aluminiumstekpannor och andra köksgeråd. OZKA Stamping formar alla sorters metallplåtar med bland annat värmebehandling och plätering. Besök vår grupphemsida och klicka på det relevanta företaget för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 2. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vårt gjuteri har en lång tradition som sträcker sig ända tillbaka till 1879, då Maschinenfabrik Schütz & Hertel, eller ”Mafa Wurzen” som den också kallades, grundades. 74 år senare bytte vi namn till VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, som 1991 togs över av företaget Esterer AG som valde att stöpa om verksamheten till ”Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH”. Gjuteriet i Wurzen förvärvades 2008 tillsammans med systerföretaget Esterer Gießerei GmbH i Altötting av Holding Topol GmbH. Tillsammans med Esterer Gießerei Altötting är vårt företag idag en av de ledande systemleverantörerna i Europa. Vår kärnkompetens är tillverkning av såväl komplexa som kärnintensiva produkter. Men vi är också framstående på gjutgodsdetaljer med dubbla väggar, både med tunna väggar och stora komponenter med en vikt på upp till fyra ton. Vi garanterar våra kunder största möjliga processäkerhet, även vid krävande komponenter.

  Webbplats Open In New icon
 3. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som specialgjuteri fokuserar vi på dina idéer och behov och omsätter dem till gjutgodsdetaljer på upp till 4 ton av en rad olika material. Våra styrkor är Simultaneous Engineering, prototyper samt små och medelstora serier – du kan räkna med ovanligt korta leveranstider, processäkerhet och tillförlitlighet.Våra produkter: precisionsgjutgods, slitstarka gjutgodsdetaljer, bainitiskt gjutjärn med nodulär grafit (ADI), prototyp-gjutgods, gjutning i rostfritt stål, CNC-fräsning, CNC-svarvning på uppdrag, legobearbetning av gjutgodsdetaljer, gjutningstjänster, värmebeständigt gjutjärn med nodulär grafit

  Webbplats Open In New icon
 4. BABYLON PLAST

  Polen

  Verified by Europages badge

  BABYLONPLAST™ är en polsk tillverkare av plastbrunnslock och dräneringssystem, som erbjuder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. KVALITETSGARANTI: Produkter från BABYLONPLAST™ genomgår kvalitetskontroller genom alla steg av produktionen: från design till testning för säkerhet, slittålighet, bärkapacitet och andra prestandaegenskaper. Våra produkter genomgår strikt testning och är certifierade utefter EAN-124 och ISO9001: 2008 enligt EU-standard. Med högkvalitativa råmaterial och innovativa tekniska lösningar tillverkar vi plastbrunnslock med en garanti på över 30 år. MILJÖVÄNLIGT: Vi är ett miljövänligt företag. Som en del av vår gröna policy har vi satt upp mål för de kommande åren för neutral inverkan på klimatet. Vi vill göra vårt för att skydda och bevara miljön, och tillverkar våra luckor av återvunnen plast. Genom återvinning städar vi upp på planeten och skapar miljövänliga produkter, för allas bästa. PROFESSIONALITET: Vi har ett stort team av professionell personal. Kvalitetskontrollanter och tekniker ser till att produkterna överensstämmer med kvalitetskraven genom alla steg i produktionen. Vi skapar mer än bara konstruktionslösningar. INDIVIDUALITET: Vi tar kundens önskemål under beaktning, och tillverkar plastbrunnslock utefter kundens behov. Vi hjälper dig till den bästa lösningen för din verksamhet.

  Webbplats Open In New icon
 5. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Istanbul Döküm har flexibla produktionsmetoder som låter oss tillverka gjutjärn, nodulärt järn, rostfritt stål, duplex, superduplex och brons i sandformningssystem, i ett och samma gjuteri. Vårt gjuteri skiljer sig från hundratals andra i Turkiet och Europa genom att vara utrustat för kundernas mest komplexa gjutningsprojekt. Vi har konkurrenskraftiga priser, och en produktkvalitet på europeisk nivå. Med våra induktionshällar har vi en total kapacitet på 6, 5 ton flytande metall. Den årliga produktionskapaciteten är 2 500 ton. Alla gjutgods genomgår en 3D-modellering, för att fel och defekter ska kunna förebyggas. Istanbul Döküm finns vid din sida genom projektet, från modellering till formning, från gjutning till slipning, från maskinbearbetning till den slutliga inspektionen. För att leva upp till mönsterbehovet skickas de tekniska skisserna till vår egen verkstad, eller till mönstertillverkare som vi har arbetat med i åratal. Beroende på kundens behov görs förarbete och efterbearbetning i vår egen maskinverkstad, och hos företag som vi har samarbetet med i åratal. All produktion undergår kemisk analys, mekaniska tester (eftergift - tänjbarhet - sträckning) och hårdhetstest vid behov. Vi utför UT, MT och MPI i vårt laboratorium. Vi vänder oss till industrier inom pumpar och pumpkomponenter, ventiler, maskineri, sjöfartsindustri, turbiner, hydrauik och petrokemi, järn och stål.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. FONDERIA MARINI

  Italien

  Verified by Europages badge

  Fonderia Marini S.r.l. är baserat i Palazzolo sull'Oglio (BS) och är verksamt inom produktion av lamellära och sfäriska gjutjärnsgods. Företaget har UNI EN ISO 9001-certifiering för kvalitetskontroll. Fonderia Marini S.r.l. installerade en ny halvautomatisk anläggning för formning av medelstora gjutgodsprodukter för begränsade mängder. Dessutom har det mekaniserade system för små och stora gjutningar och ett laboratorium för produktkontroll.

  Webbplats Open In New icon
 2. FONDERIA DELLA CROCETTA SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

  Verified by Europages badge
 4. INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH

  Österrike

  Verified by Europages badge
 5. WALE-SYSTEMS GMBH

  Österrike

  Verified by Europages badge
 1. ADOLF FÖHL GMBH + CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. LIMATRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. FWL SCHUBERT & SALZER FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som framstående, certifierad tillverkare av pressgjutgods i aluminium och kokillgjutgods möter vi de tekniska och ekonomiska utmaningarna från nya marknader med stort självförtroende. Genom företagets 50-åriga historia har vi utvecklats till ett enormt produktivt gjuteri som tack vare motiverade och högkvalificerade medarbetare, investeringar i modern tillverkningsteknik och utvecklade produktionsmetoder har blivit ett mycket flexibelt kundgjuteri. En annan viktig del av företagets verksamhet är produktion och försäljning av högkvalitativa komponenter för tillverkning av markiser och solskydd till vinterträdgårdar. Mer information hittar du på www.paulvoss.de! VOSS: Skapa med aluminium!

 5. KONIJNENBURG

  Nederländerna

  Hjul och hjulsystem av hög kvalitet. För förflyttning och drivning, för industriella och kritiska tillämpningar. Våra produkter är tillverkade av plast, gummi, polyuretan, metall och gjutjärn. Sedan 1946 har vi utvecklat vår expertis inom maskinbearbetning och tillämpningar av dessa material. Detta gör oss till specialister på måttbeställda produkter och applikationer. Våra rådgivare granskar tillsammans med er hur våra produkter och lösningar kan hjälpa att nå ert företags mål. Några referenser: - Utveckling av hjul efter mått för ASML: s renrum. - Teknisk utveckling och leverans av 1 300 000 dubbelhjul för möbler. - Drivhjul i gjutpolyamid som tå upp till 15 tons belastning för Brigthon Tower (Hollandia). - Våra rådgivare står till ert förfogande för att hjälpa er att välja, bland vårt sortiment på 22 000 standardhjul, typen av hjul som vi har på lager tillgängliga för leverans.

 6. EISENGIESSEREI BAUMGARTE GMBH

  Tyskland

  Eisengiesserei Baumgarte GmbH med säte i Bielefeld är sedan över 80 år ett av de ledande järngjuterierna i Tyskland. Med 220 medarbetare och nästan 30 000 årston gjutningsproduktion befinner sig företaget mitt i den globala marknaden. Smältning sker i toppmoderna medelfrekvens-elugnar och därmed med en stor andel förnybar energi. Företaget tillverkar gjutgodsdetaljer för de mest skiftande områden. a. Pumpkroppar, tvättmaskinsdelar, leder för bussar och banor, textilmaskindelar, växellådor, dörrstängare och delar till maskiner för träbearbetning. Genom egen bearbetning och egen lackering kan också långtgående krav från kunder tillgodoses. Genom gemensam konstruktion med uppdragsgivarna framställs så gjutgodsdetaljer med högsta precision och funktion.

 7. HIMATEK GMBH

  Tyskland

  HiMaTEK GmbH är en kompetent leverantör av gjutgodsdetaljer, smidda delar och standardkomponenter för ledningssystem av olika material som till exempel gjutjärn, stål, rostfritt stål, aluminium, brons, superlegeringar m.m. Sedan 2000 erbjuder vi med bakgrund av våra erfarenheter som kinesiskt gjuteri produkter till kunder från Europa, Australien och USA, tillverkade både enligt ritning och kundönskemål. Vi vet exakt vilket material, vilken metod och vilken fabrik som passar bäst för det aktuella uppdraget. Bland användningsområdena finns verkstadsteknik, kemi, bilindustri, medicin, livsmedel, elektronik, el, varvsindustri, bygg, flygindustri, rymdindustri, rörledningsdragning m.m. Vi är certifierade enligt ISO 9001: 2008 och gör därmed regelbundna kvalitetskontroller. Under orderbehandlingen spelar den personliga kontakten med kunderna en viktig roll: från materialinköp till prototyp, små och stora serier och slutligen logistik erbjuder vi snabba, sömlösa och professionella tjänster.

 8. CASTSERVICE GMBH

  Tyskland

  Välkommen till CASTService GmbH. Här på nätet har du möjlighet att titta närmare på våra produkter och alla möjligheter de erbjuder. Vi är specialister på gjutnings- och plåtkonstruktioner. Tack vare våra kvalificerade leverantörer kan vi erbjuda dig nästintill oändliga lösningsförslag för just ditt företag. Om du vill lära känna oss och vårt företag personligen är du hjärtligt välkommen att besöka oss.

 9. SHANGHAI SPECIAL METAL CO., LTD

  Kina

  Shanghai Special Metal Co., Ltd levererar metallprodukter och maskinprodukter. Vi har fristående avdelningar för konstruktion och tillverkning. Varje produkt vi tillverkar är konstruerad och tillverkad för att uppfylla kritiska kundspecifikationer. Vi hoppas få chansen att erbjuda er våra högkvalitativa produkter och bästa service!

 10. DSB EURO, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Gjuteri, konstverk i gjutjärn, utrustning för offentlig miljö, stålgjutgods, grått gjutjärn, formbart gjutjärn, utrustning för modellering. Produkter och tjänster: Gjuteri, konstverk i gjutjärn, gatumöbler. Stålgjutgods, grått gjutjärn, formbart gjutjärn. Utrustning för modellering och formtillverkning, gjutstål, design- och mönsterbutik.

 1. WINSON MACHINERY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  WINSON Machinery Co., Ltd erbjuder de bästa verktygsmaskinerna för gjutgods och distribuerar gjutjärn och gråjärn av högsta kvalitet över hela världen. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och Meehanite Metal. Vårt gjuteri är angeläget om att producera ett brett sortiment av verktygsmaskiner för gjutgods. Med över 35 års erfarenhet av verktygsmaskiner för gjutgods kan vi med vårt kunnande erbjuda lösningar för alla slags gjuteriarbeten för inhemska och internationella kunder.

 2. CASTING HOUSE

  Belgien

 3. FOUNDRY THEMELI

  Grekland

 4. ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS

  Turkiet

 5. NRU GMBH

  Tyskland

 6. TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH

  Österrike

 7. VIET NAM CAST IRON COMPANY LIMITED

  Vietnam

 8. M-TEC METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

 9. ODLEWNIE POLSKIE S.A.

  Polen

 10. PJSC METALYT

  Ukraina