• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gjutjärn - produkter

Resultat för

Gjutjärn - produkter - Import och export

 1. BABYLON PLAST

  Polen

  BABYLONPLAST™ är en polsk tillverkare av plastbrunnslock och dräneringssystem, som erbjuder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. KVALITETSGARANTI: Produkter från BABYLONPLAST™ genomgår kvalitetskontroller genom alla steg av produktionen: från design till testning för säkerhet, slittålighet, bärkapacitet och andra prestandaegenskaper. Våra produkter genomgår strikt testning och är certifierade utefter EAN-124 och ISO9001: 2008 enligt EU-standard. Med högkvalitativa råmaterial och innovativa tekniska lösningar tillverkar vi plastbrunnslock med en garanti på över 30 år. MILJÖVÄNLIGT: Vi är ett miljövänligt företag. Som en del av vår gröna policy har vi satt upp mål för de kommande åren för neutral inverkan på klimatet. Vi vill göra vårt för att skydda och bevara miljön, och tillverkar våra luckor av återvunnen plast. Genom återvinning städar vi upp på planeten och skapar miljövänliga produkter, för allas bästa. PROFESSIONALITET: Vi har ett stort team av professionell personal. Kvalitetskontrollanter och tekniker ser till att produkterna överensstämmer med kvalitetskraven genom alla steg i produktionen. Vi skapar mer än bara konstruktionslösningar. INDIVIDUALITET: Vi tar kundens önskemål under beaktning, och tillverkar plastbrunnslock utefter kundens behov. Vi hjälper dig till den bästa lösningen för din verksamhet.

 2. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkiet

  Istanbul Döküm har flexibla produktionsmetoder som låter oss tillverka gjutjärn, nodulärt järn, rostfritt stål, duplex, superduplex och brons i sandformningssystem, i ett och samma gjuteri. Vårt gjuteri skiljer sig från hundratals andra i Turkiet och Europa genom att vara utrustat för kundernas mest komplexa gjutningsprojekt. Vi har konkurrenskraftiga priser, och en produktkvalitet på europeisk nivå. Med våra induktionshällar har vi en total kapacitet på 6, 5 ton flytande metall. Den årliga produktionskapaciteten är 2 500 ton. Alla gjutgods genomgår en 3D-modellering, för att fel och defekter ska kunna förebyggas. Istanbul Döküm finns vid din sida genom projektet, från modellering till formning, från gjutning till slipning, från maskinbearbetning till den slutliga inspektionen. För att leva upp till mönsterbehovet skickas de tekniska skisserna till vår egen verkstad, eller till mönstertillverkare som vi har arbetat med i åratal. Beroende på kundens behov görs förarbete och efterbearbetning i vår egen maskinverkstad, och hos företag som vi har samarbetet med i åratal. All produktion undergår kemisk analys, mekaniska tester (eftergift - tänjbarhet - sträckning) och hårdhetstest vid behov. Vi utför UT, MT och MPI i vårt laboratorium. Vi vänder oss till industrier inom pumpar och pumpkomponenter, ventiler, maskineri, sjöfartsindustri, turbiner, hydrauik och petrokemi, järn och stål.

 3. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Som specialgjuteri fokuserar vi på dina idéer och behov och omsätter dem till gjutgodsdetaljer på upp till 4 ton av en rad olika material. Våra styrkor är Simultaneous Engineering, prototyper samt små och medelstora serier – du kan räkna med ovanligt korta leveranstider, processäkerhet och tillförlitlighet.Våra produkter: precisionsgjutgods, slitstarka gjutgodsdetaljer, bainitiskt gjutjärn med nodulär grafit (ADI), prototyp-gjutgods, gjutning i rostfritt stål, CNC-fräsning, CNC-svarvning på uppdrag, legobearbetning av gjutgodsdetaljer, gjutningstjänster, värmebeständigt gjutjärn med nodulär grafit

 4. FWL SCHUBERT & SALZER FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Tyskland

  Passion gör oss unika. För vi erbjuder inte bara kvalitet och omsorg om detaljer, men också precisionsgjutning av finkornig sand och småsten. Vi är en av de modernaste kundgjuterierna i Europa – och ett familjeföretag med traditioner. Vid vårt huvudsäte i Bad Lobenstein tillverkar vi gjutgodsdetaljer till våra kunder som kommer från över 40 branscher, där vi använder standardiserade och kundanpassade stålsorter från ett enastående brett sortiment. Som ett familjedrivet medelstort företag och som en del i Schubert & Salzer-koncernen tillverkar vi våra produkter i Tyskland – punktligt och till överenskomna, förmånliga priser. Vår erfarenhet kombinerat med den modernaste tekniken och ingenjörskap på högsta nivå, gör det möjligt att erbjuda våra kunder tillförlitlig kvalitet varje gång. Hela processkedjan är modern och digitaliserad. Teknik som 3D-utskrifter, optisk jämförelse av ytor, baklängeskonstruktion eller simulering av gjutning och stelning säkerställer korta utvecklingstider, snabba provtagningsprocesser och stabil seriekvalitet.

 5. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Tyskland

  Vårt gjuteri har en lång tradition som sträcker sig ända tillbaka till 1879, då Maschinenfabrik Schütz & Hertel, eller ”Mafa Wurzen” som den också kallades, grundades. 74 år senare bytte vi namn till VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, som 1991 togs över av företaget Esterer AG som valde att stöpa om verksamheten till ”Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH”. Gjuteriet i Wurzen förvärvades 2008 tillsammans med systerföretaget Esterer Gießerei GmbH i Altötting av Holding Topol GmbH. Tillsammans med Esterer Gießerei Altötting är vårt företag idag en av de ledande systemleverantörerna i Europa. Vår kärnkompetens är tillverkning av såväl komplexa som kärnintensiva produkter. Men vi är också framstående på gjutgodsdetaljer med dubbla väggar, både med tunna väggar och stora komponenter med en vikt på upp till fyra ton. Vi garanterar våra kunder största möjliga processäkerhet, även vid krävande komponenter.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrike

  Sedan 2001 har företaget FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) utvecklat ett nätverk gjutarpartner etablerade i Polen. Med flera års erfarenhet erbjuder FGD sina kunder tillträde till en mångfald olika formnings- och gjutningsanläggningar. FGD: s styrelse, mån om sina kunders tillfredsställelse, belönades 2013 med certifieringen ISO 9001: 2008 för "Utformning, köp och försäljning av stycken i gjutjärn". Företaget erbjuder flera tjänster: - Flera gjutanläggningar för olika färgnyanser. - Flera formningsanläggningar för olika former. - Integrerad maskinbearbetningsverkstad för att begränsa mängden transporter av delarna, från gjutning till slutlig montering. - Lackningsverkstad för att skydda delarna mot korrosion och fullända deras estetik. - Ritkontor för att utveckla nya komponenter och koncept. - Anpassade logistiklösningar för att kunna reagera snabbt och optimera lagerhanteringen. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

  Alla produkter för "gjutjärn - produkter"

 2. FONDERIA DELLA CROCETTA SRL

  Italien

  Företaget FONDERIA DELLA CROCETTA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom gjutning av gråjärn, produktion för tredje part, gjutgärnsprodukter, smältning av sfäroidiskt gjutjärn, och segjärngjutgods. Företagets huvudkontor finns i Cinisello Balsamo, Italien.

 3. INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH

  Österrike

  Företaget INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i St. Lorenzen Im Mürztal, Österrike.

 4. WALE-SYSTEMS GMBH

  Österrike

  Företaget WALE-SYSTEMS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Salzburg, Österrike.

 5. LIMATRONIC GMBH

  Tyskland

  Företaget LIMATRONIC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Lindau, Tyskland.

 1. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som framstående, certifierad tillverkare av pressgjutgods i aluminium och kokillgjutgods möter vi de tekniska och ekonomiska utmaningarna från nya marknader med stort självförtroende. Genom företagets 50-åriga historia har vi utvecklats till ett enormt produktivt gjuteri som tack vare motiverade och högkvalificerade medarbetare, investeringar i modern tillverkningsteknik och utvecklade produktionsmetoder har blivit ett mycket flexibelt kundgjuteri. En annan viktig del av företagets verksamhet är produktion och försäljning av högkvalitativa komponenter för tillverkning av markiser och solskydd till vinterträdgårdar. Mer information hittar du på www.paulvoss.de! VOSS: Skapa med aluminium!

 2. KONIJNENBURG

  Nederländerna

  Hjul och hjulsystem av hög kvalitet. För förflyttning och drivning, för industriella och kritiska tillämpningar. Våra produkter är tillverkade av plast, gummi, polyuretan, metall och gjutjärn. Sedan 1946 har vi utvecklat vår expertis inom maskinbearbetning och tillämpningar av dessa material. Detta gör oss till specialister på måttbeställda produkter och applikationer. Våra rådgivare granskar tillsammans med er hur våra produkter och lösningar kan hjälpa att nå ert företags mål. Några referenser: - Utveckling av hjul efter mått för ASML: s renrum. - Teknisk utveckling och leverans av 1 300 000 dubbelhjul för möbler. - Drivhjul i gjutpolyamid som tå upp till 15 tons belastning för Brigthon Tower (Hollandia). - Våra rådgivare står till ert förfogande för att hjälpa er att välja, bland vårt sortiment på 22 000 standardhjul, typen av hjul som vi har på lager tillgängliga för leverans.

 1. HIMATEK GMBH

  Tyskland

  HiMaTEK GmbH är en kompetent leverantör av gjutgodsdetaljer, smidda delar och standardkomponenter för ledningssystem av olika material som till exempel gjutjärn, stål, rostfritt stål, aluminium, brons, superlegeringar m.m. Sedan 2000 erbjuder vi med bakgrund av våra erfarenheter som kinesiskt gjuteri produkter till kunder från Europa, Australien och USA, tillverkade både enligt ritning och kundönskemål. Vi vet exakt vilket material, vilken metod och vilken fabrik som passar bäst för det aktuella uppdraget. Bland användningsområdena finns verkstadsteknik, kemi, bilindustri, medicin, livsmedel, elektronik, el, varvsindustri, bygg, flygindustri, rymdindustri, rörledningsdragning m.m. Vi är certifierade enligt ISO 9001: 2008 och gör därmed regelbundna kvalitetskontroller. Under orderbehandlingen spelar den personliga kontakten med kunderna en viktig roll: från materialinköp till prototyp, små och stora serier och slutligen logistik erbjuder vi snabba, sömlösa och professionella tjänster.

 2. CASTSERVICE GMBH

  Tyskland

  Välkommen till CASTService GmbH. Här på nätet har du möjlighet att titta närmare på våra produkter och alla möjligheter de erbjuder. Vi är specialister på gjutnings- och plåtkonstruktioner. Tack vare våra kvalificerade leverantörer kan vi erbjuda dig nästintill oändliga lösningsförslag för just ditt företag. Om du vill lära känna oss och vårt företag personligen är du hjärtligt välkommen att besöka oss.

 3. WINSON MACHINERY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  WINSON Machinery Co., Ltd erbjuder de bästa verktygsmaskinerna för gjutgods och distribuerar gjutjärn och gråjärn av högsta kvalitet över hela världen. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och Meehanite Metal. Vårt gjuteri är angeläget om att producera ett brett sortiment av verktygsmaskiner för gjutgods. Med över 35 års erfarenhet av verktygsmaskiner för gjutgods kan vi med vårt kunnande erbjuda lösningar för alla slags gjuteriarbeten för inhemska och internationella kunder.

 4. FOUNDRY THEMELI

  Grekland

 5. MYCALIPER

  Turkiet

 6. CASTING HOUSE

  Belgien

 7. TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

 8. ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS

  Turkiet

 1. TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH

  Österrike

 2. NRU GMBH

  Tyskland

 3. RICHANG QIAOSHAN TRADE CO., LTD.

  Korea

 4. M-TEC METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. ADOLF FÖHL GMBH + CO KG

  Tyskland

 6. PJSC METALYT

  Ukraina

 7. URBAN CASTING

  Turkiet

 8. SOYLU DÖKÜM

  Turkiet

 9. SOYLU DÖKÜM

  Turkiet

 10. BEAG BEARBEITUNGS & ENTWICKLUNGS GMBH

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis