• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gjutjärn - produkter

Resultat för

Gjutjärn - produkter - Import och export

 1. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Istanbul Döküm har flexibla produktionsmetoder som låter oss tillverka gjutjärn, nodulärt järn, rostfritt stål, duplex, superduplex och brons i sandformningssystem, i ett och samma gjuteri. Vårt gjuteri skiljer sig från hundratals andra i Turkiet och Europa genom att vara utrustat för kundernas mest komplexa gjutningsprojekt. Vi har konkurrenskraftiga priser, och en produktkvalitet på europeisk nivå. Med våra induktionshällar har vi en total kapacitet på 6, 5 ton flytande metall. Den årliga produktionskapaciteten är 2 500 ton. Alla gjutgods genomgår en 3D-modellering, för att fel och defekter ska kunna förebyggas. Istanbul Döküm finns vid din sida genom projektet, från modellering till formning, från gjutning till slipning, från maskinbearbetning till den slutliga inspektionen. För att leva upp till mönsterbehovet skickas de tekniska skisserna till vår egen verkstad, eller till mönstertillverkare som vi har arbetat med i åratal. Beroende på kundens behov görs förarbete och efterbearbetning i vår egen maskinverkstad, och hos företag som vi har samarbetet med i åratal. All produktion undergår kemisk analys, mekaniska tester (eftergift - tänjbarhet - sträckning) och hårdhetstest vid behov. Vi utför UT, MT och MPI i vårt laboratorium. Vi vänder oss till industrier inom pumpar och pumpkomponenter, ventiler, maskineri, sjöfartsindustri, turbiner, hydrauik och petrokemi, järn och stål.

 2. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt gjuteri har en lång tradition som sträcker sig ända tillbaka till 1879, då Maschinenfabrik Schütz & Hertel, eller ”Mafa Wurzen” som den också kallades, grundades. 74 år senare bytte vi namn till VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, som 1991 togs över av företaget Esterer AG som valde att stöpa om verksamheten till ”Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH”. Gjuteriet i Wurzen förvärvades 2008 tillsammans med systerföretaget Esterer Gießerei GmbH i Altötting av Holding Topol GmbH. Tillsammans med Esterer Gießerei Altötting är vårt företag idag en av de ledande systemleverantörerna i Europa. Vår kärnkompetens är tillverkning av såväl komplexa som kärnintensiva produkter. Men vi är också framstående på gjutgodsdetaljer med dubbla väggar, både med tunna väggar och stora komponenter med en vikt på upp till fyra ton. Vi garanterar våra kunder största möjliga processäkerhet, även vid krävande komponenter.

 3. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som specialgjuteri fokuserar vi på dina idéer och behov och omsätter dem till gjutgodsdetaljer på upp till 4 ton av en rad olika material. Våra styrkor är Simultaneous Engineering, prototyper samt små och medelstora serier – du kan räkna med ovanligt korta leveranstider, processäkerhet och tillförlitlighet.Våra produkter: precisionsgjutgods, slitstarka gjutgodsdetaljer, bainitiskt gjutjärn med nodulär grafit (ADI), prototyp-gjutgods, gjutning i rostfritt stål, CNC-fräsning, CNC-svarvning på uppdrag, legobearbetning av gjutgodsdetaljer, gjutningstjänster, värmebeständigt gjutjärn med nodulär grafit

 4. FWL FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Passion gör oss unika. För vi erbjuder inte bara kvalitet och omsorg om detaljer, men också precisionsgjutning av finkornig sand och småsten. Vi är en av de modernaste kundgjuterierna i Europa – och ett familjeföretag med traditioner. Vid vårt huvudsäte i Bad Lobenstein tillverkar vi gjutgodsdetaljer till våra kunder som kommer från över 40 branscher, där vi använder standardiserade och kundanpassade stålsorter från ett enastående brett sortiment. Som ett familjedrivet medelstort företag och som en del i Schubert & Salzer-koncernen tillverkar vi våra produkter i Tyskland – punktligt och till överenskomna, förmånliga priser. Vår erfarenhet kombinerat med den modernaste tekniken och ingenjörskap på högsta nivå, gör det möjligt att erbjuda våra kunder tillförlitlig kvalitet varje gång. Hela processkedjan är modern och digitaliserad. Teknik som 3D-utskrifter, optisk jämförelse av ytor, baklängeskonstruktion eller simulering av gjutning och stelning säkerställer korta utvecklingstider, snabba provtagningsprocesser och stabil seriekvalitet.

 5. FONDERIA DELLA CROCETTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIA DELLA CROCETTA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Stålgjuteri, gråjärngjutgods, segjärngjutgods, Stålgjuteri, gjuteri, produktion för tredje part, gjutgärnsprodukter, gjutkärna, smältning metaller, och utrustning för produktion av gjuteristrukturer. Företagets huvudkontor finns i Cinisello Balsamo, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HENGONG PRECISION EQUIPMENT

  Kina

  Verified by europages badge

  Företaget HENGONG PRECISION EQUIPMENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom hydrauliska samlingsrör, hydraulpumpar, litoželezni del, block i gjutjärn, block, korta rör, bildelar, och hjul. Företagets huvudkontor finns i Hebei, Kina.

 2. INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i St. Lorenzen Im Mürztal, Österrike.

 3. WALE-SYSTEMS GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget WALE-SYSTEMS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Salzburg, Österrike.

 4. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrike

  Sedan 2001 har företaget FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) utvecklat ett nätverk gjutarpartner etablerade i Polen. Med flera års erfarenhet erbjuder FGD sina kunder tillträde till en mångfald olika formnings- och gjutningsanläggningar. FGD: s styrelse, mån om sina kunders tillfredsställelse, belönades 2013 med certifieringen ISO 9001: 2008 för "Utformning, köp och försäljning av stycken i gjutjärn". Företaget erbjuder flera tjänster: - Flera gjutanläggningar för olika färgnyanser. - Flera formningsanläggningar för olika former. - Integrerad maskinbearbetningsverkstad för att begränsa mängden transporter av delarna, från gjutning till slutlig montering. - Lackningsverkstad för att skydda delarna mot korrosion och fullända deras estetik. - Ritkontor för att utveckla nya komponenter och koncept. - Anpassade logistiklösningar för att kunna reagera snabbt och optimera lagerhanteringen. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som framstående, certifierad tillverkare av pressgjutgods i aluminium och kokillgjutgods möter vi de tekniska och ekonomiska utmaningarna från nya marknader med stort självförtroende. Genom företagets 50-åriga historia har vi utvecklats till ett enormt produktivt gjuteri som tack vare motiverade och högkvalificerade medarbetare, investeringar i modern tillverkningsteknik och utvecklade produktionsmetoder har blivit ett mycket flexibelt kundgjuteri. En annan viktig del av företagets verksamhet är produktion och försäljning av högkvalitativa komponenter för tillverkning av markiser och solskydd till vinterträdgårdar. Mer information hittar du på www.paulvoss.de! VOSS: Skapa med aluminium!

 1. KONIJNENBURG

  Nederländerna

  Hjul och hjulsystem av hög kvalitet. För förflyttning och drivning, för industriella och kritiska tillämpningar. Våra produkter är tillverkade av plast, gummi, polyuretan, metall och gjutjärn. Sedan 1946 har vi utvecklat vår expertis inom maskinbearbetning och tillämpningar av dessa material. Detta gör oss till specialister på måttbeställda produkter och applikationer. Våra rådgivare granskar tillsammans med er hur våra produkter och lösningar kan hjälpa att nå ert företags mål. Några referenser: - Utveckling av hjul efter mått för ASML: s renrum. - Teknisk utveckling och leverans av 1 300 000 dubbelhjul för möbler. - Drivhjul i gjutpolyamid som tå upp till 15 tons belastning för Brigthon Tower (Hollandia). - Våra rådgivare står till ert förfogande för att hjälpa er att välja, bland vårt sortiment på 22 000 standardhjul, typen av hjul som vi har på lager tillgängliga för leverans.

 2. EISENGIESSEREI BAUMGARTE GMBH

  Tyskland

  Eisengiesserei Baumgarte GmbH med säte i Bielefeld är sedan över 80 år ett av de ledande järngjuterierna i Tyskland. Med 220 medarbetare och nästan 30 000 årston gjutningsproduktion befinner sig företaget mitt i den globala marknaden. Smältning sker i toppmoderna medelfrekvens-elugnar och därmed med en stor andel förnybar energi. Företaget tillverkar gjutgodsdetaljer för de mest skiftande områden. a. Pumpkroppar, tvättmaskinsdelar, leder för bussar och banor, textilmaskindelar, växellådor, dörrstängare och delar till maskiner för träbearbetning. Genom egen bearbetning och egen lackering kan också långtgående krav från kunder tillgodoses. Genom gemensam konstruktion med uppdragsgivarna framställs så gjutgodsdetaljer med högsta precision och funktion.

 1. HIMATEK GMBH

  Tyskland

  HiMaTEK GmbH är en kompetent leverantör av gjutgodsdetaljer, smidda delar och standardkomponenter för ledningssystem av olika material som till exempel gjutjärn, stål, rostfritt stål, aluminium, brons, superlegeringar m.m. Sedan 2000 erbjuder vi med bakgrund av våra erfarenheter som kinesiskt gjuteri produkter till kunder från Europa, Australien och USA, tillverkade både enligt ritning och kundönskemål. Vi vet exakt vilket material, vilken metod och vilken fabrik som passar bäst för det aktuella uppdraget. Bland användningsområdena finns verkstadsteknik, kemi, bilindustri, medicin, livsmedel, elektronik, el, varvsindustri, bygg, flygindustri, rymdindustri, rörledningsdragning m.m. Vi är certifierade enligt ISO 9001: 2008 och gör därmed regelbundna kvalitetskontroller. Under orderbehandlingen spelar den personliga kontakten med kunderna en viktig roll: från materialinköp till prototyp, små och stora serier och slutligen logistik erbjuder vi snabba, sömlösa och professionella tjänster.

 2. CASTSERVICE GMBH

  Tyskland

  Välkommen till CASTService GmbH. Här på nätet har du möjlighet att titta närmare på våra produkter och alla möjligheter de erbjuder. Vi är specialister på gjutnings- och plåtkonstruktioner. Tack vare våra kvalificerade leverantörer kan vi erbjuda dig nästintill oändliga lösningsförslag för just ditt företag. Om du vill lära känna oss och vårt företag personligen är du hjärtligt välkommen att besöka oss.

 3. SHANGHAI SPECIAL METAL CO., LTD

  Kina

  Shanghai Special Metal Co., Ltd levererar metallprodukter och maskinprodukter. Vi har fristående avdelningar för konstruktion och tillverkning. Varje produkt vi tillverkar är konstruerad och tillverkad för att uppfylla kritiska kundspecifikationer. Vi hoppas få chansen att erbjuda er våra högkvalitativa produkter och bästa service!

 4. DSB EURO, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Gjuteri, konstverk i gjutjärn, utrustning för offentlig miljö, stålgjutgods, grått gjutjärn, formbart gjutjärn, utrustning för modellering. Produkter och tjänster: Gjuteri, konstverk i gjutjärn, gatumöbler. Stålgjutgods, grått gjutjärn, formbart gjutjärn. Utrustning för modellering och formtillverkning, gjutstål, design- och mönsterbutik.

 5. WINSON MACHINERY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  WINSON Machinery Co., Ltd erbjuder de bästa verktygsmaskinerna för gjutgods och distribuerar gjutjärn och gråjärn av högsta kvalitet över hela världen. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och Meehanite Metal. Vårt gjuteri är angeläget om att producera ett brett sortiment av verktygsmaskiner för gjutgods. Med över 35 års erfarenhet av verktygsmaskiner för gjutgods kan vi med vårt kunnande erbjuda lösningar för alla slags gjuteriarbeten för inhemska och internationella kunder.

 6. MYCALIPER

  Turkiet

  Företaget MYCALIPER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom bromsklämmor för fordon, Bromsok, Reservdelar till bromssystem, och justering av bromsskivor. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 7. CASTING HOUSE

  Belgien

  Företaget CASTING HOUSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjutjärn - Produkter, Antikvariat och antika föremål, Lås, hänglås och nycklar, Gjutjärn - Produkter, Antikvariat och antika föremål, Lås, hänglås och nycklar, och mikrogjutning med cire perdue. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 8. TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom precisionsgjuteri, legotillverkning, destillering, och svarvning av metall. Företagets huvudkontor finns i Karatay/konya, Turkiet.

 1. FOUNDRY THEMELI

  Grekland

  Företaget FOUNDRY THEMELI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Thessalonikh, Grekland.

 2. URBAN CASTING

  Turkiet

  Företaget URBAN CASTING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjutjärn - Produkter, Gjutjärn - Produkter, manhål, och natursten. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS

  Turkiet

  Företaget ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom biffstekshalster, galler, cd-brännare, och grill. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 4. NRU GMBH

  Tyskland

  Företaget NRU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Neukirchen, Tyskland.

 5. VIET NAM CAST IRON COMPANY LIMITED

  Vietnam

  Företaget VIET NAM CAST IRON COMPANY LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjutjärn - Produkter, Järn-/stålindustri och metallurgi - Maskiner och anläggningar, Gjutjärn - Produkter, underhåll av offentlig stadsbelysning, Välvda bottnar, och Järn-/stålindustri och metallurgi - Maskiner och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Haiphong, Vietnam.

 6. RICHANG QIAOSHAN TRADE CO., LTD.

  Korea

  Företaget RICHANG QIAOSHAN TRADE CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Beijing, Korea.

 7. TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH

  Österrike

  Företaget TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Pischelsdorf Am Kulm, Österrike.

 8. M-TEC METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget M-TEC METALLTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Dreieich, Tyskland.

 9. ADOLF FÖHL GMBH + CO KG

  Tyskland

  Företaget ADOLF FÖHL GMBH + CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Rudersberg, Tyskland.

 10. CASTING AND MECHANICAL PLANT

  Ukraina

  Företaget CASTING AND MECHANICAL PLANT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjutjärn - Produkter, Gjutjärn - Produkter, tillverkning av kugghjul, anläggningar och maskiner för masugnar, och artiklar för utrustning till masugnar. Företagets huvudkontor finns i Kryvyi Rih, Ukraina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis