• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gjutformar för glas och kristall

Resultat för

Gjutformar för glas och kristall - Import och export

 1. DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®

  Turkiet

  Företaget DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutformar för glas och kristall. Företaget är även verksamt inom tillbehör och reservdelar. Företagets huvudkontor finns i Pendik / Istanbul, Turkiet.

 2. NOVAMOULES

  Frankrike

  Företaget NOVAMOULES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutformar för glas och kristall. Företaget är även verksamt inom Glasbruk - Maskiner och utrustning, Formar och mallar, Glasbruk - Maskiner och utrustning, och Formar och mallar. Företagets huvudkontor finns i Givors, Frankrike.

 3. RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Företaget RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Formar för plast och gummi, Gjutformar för glas och kristall, Handverktyg utan motor, Hartsämnen, Formar för plast och gummi, Gjutformar för glas och kristall, Handverktyg utan motor, och Hartsämnen. Företagets huvudkontor finns i Grafenberg, Tyskland.

 4. MOLDES VIDRIOFUSING

  Argentina

  Företaget MOLDES VIDRIOFUSING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutformar för glas och kristall. Företaget är även verksamt inom stålformar. Företagets huvudkontor finns i Martinez, Argentina.

 5. ARC TOOLING

  Frankrike

  Företaget ARC TOOLING, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, och Gjutformar för glas och kristall. Företagets huvudkontor finns i Aire Sur La Lys, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KÖCKERT-FORMENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget KÖCKERT-FORMENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Formar och mallar, Gjutformar för glas och kristall, Formar och mallar, och Gjutformar för glas och kristall. Företagets huvudkontor finns i Weiden, Tyskland.

 2. ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L.

  Italien

  Företaget ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Ovada, Italien.

 3. BOTTERO S.P.A.

  Italien

  Företaget BOTTERO S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Eldfasta element - Material och produkter, Gjutformar för glas och kristall, Eldfasta element - Material och produkter, och Gjutformar för glas och kristall. Företagets huvudkontor finns i Cuneo, Italien.

 4. SVEMA

  Italien

  Företaget SVEMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Barberino Tavarnelle, Italien.

 5. THOR INTERNATIONAL

  Columbia

  Företaget THOR INTERNATIONAL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gjutformar för glas och kristall. Företagets huvudkontor finns i La Estrella, Columbia.

 1. MACOTEC S.R.L.

  Italien

  Företaget MACOTEC S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Rogolo, Italien.

 2. PUDSEY MOULD CO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PUDSEY MOULD CO LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutformar för glas och kristall. Företaget är även verksamt inom Precisionsformar, Precisionsformar, och formar för glasbehållare. Företagets huvudkontor finns i Pudsey, Förenade kungariket.

 1. FOR.EL. S.P.A.

  Italien

  Företaget FOR.EL. S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Roncade, Italien.

 2. ADELIO LATTUADA S.R.L.

  Italien

  Företaget ADELIO LATTUADA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Carbonate, Italien.

 3. REVIMAC S.R.L.

  Italien

  Företaget REVIMAC S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Montecchio Maggiore, Italien.

 4. ROSSELLI MACCHINE S.R.L.

  Italien

  Företaget ROSSELLI MACCHINE S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Reparation och bogsering av lastbilar. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Reggio Nell'emilia, Italien.

 5. BAVELLONI S.P.A.

  Italien

  Företaget BAVELLONI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Diamantverktyg, Gjutformar för glas och kristall, Diamantverktyg, och Gjutformar för glas och kristall. Företagets huvudkontor finns i Lentate Sul Seveso, Italien.

 6. CHIPI GLASS S.R.L.

  Italien

  Företaget CHIPI GLASS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Lonate Pozzolo, Italien.

 7. DUERED S.P.A.

  Italien

  Företaget DUERED S.P.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Optiska instrument. Företaget är även verksamt inom Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning, och Gjutformar för glas och kristall. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 8. S.G.F. S.R.L.

  Italien

  Företaget S.G.F. S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Villabate, Italien.

 1. SAVAM S.R.L.

  Italien

  Företaget SAVAM S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Rozzano, Italien.

 2. TOPFINE INDUSTRY LIMITED

  Kina

  Företaget TOPFINE INDUSTRY LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutformar för glas och kristall. Företagets huvudkontor finns i Chouzhou Road Yiwu City Zhejiang, Kina.

 3. PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO

  Italien

  Företaget PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Brusaporto, Italien.

 4. DELTA S.R.L.

  Italien

  Företaget DELTA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Abbiategrasso, Italien.

 5. INTERMOLDE - MOLDES VIDREIROS INTERNACIONAIS, LDA

  Portugal

  Företaget INTERMOLDE - MOLDES VIDREIROS INTERNACIONAIS, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutformar för glas och kristall. Företagets huvudkontor finns i Marinha Grande, Portugal.

 6. ARCANGELI PIETRO SNC

  Italien

  Företaget ARCANGELI PIETRO SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutformar för glas och kristall. Företaget är även verksamt inom formar. Företagets huvudkontor finns i Murano, Italien.

 7. METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA.

  Portugal

  Företaget METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Formar och mallar. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, och Gjutformar för glas och kristall. Företagets huvudkontor finns i Benta, Portugal.

 8. OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L.

  Italien

  Företaget OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Casale Sul Sile, Italien.

 9. AB.TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italien

  Företaget AB.TECHNOLOGIES S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Empoli, Italien.

 10. MACH S.R.L.

  Italien

  Företaget MACH S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glas- och keramikindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gjutformar för glas och kristall, Glasbruk - Maskiner och utrustning, Gjutformar för glas och kristall, och Glasbruk - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Morimondo, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis