• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gjuterier- special- och kvalitetsstål

Resultat för

Gjuterier- special- och kvalitetsstål - Import och export

 1. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Sedan 1960 tillverkar vi högkvalitativa byggdelar av rostfritt stål i Radevormwald. Vårt familjeföretag har vuxit och har nu ca 300 medarbetare. Vi har varit framgångsrika i vår specialisering på rotationssymmetriska komponenter, som centrifugalgjuts. Tack vare våra många olika tillverkningsmöjligheter kan vi skapa alla delar individuellt, enligt kundens önskemål. Vi har en värdegrund för företaget som vi definierat tillsammans med våra medarbetare, och vi kan tillverka allt, från enskilda delar till serietillverkning i liten omfattning, och vi utmärker oss speciellt genom vår höga kvalitet, flexibilitet och tillförlitlighet. Innovativ utveckling av råämnen och förstklassig service är självklara värden för oss. Våra komponenter används dagligen världen över i 40 branscher och under extrema förhållanden – ekonomiskt och säkert.

 2. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Belgien

  Er leverantör av stränggjutna delar av specialstål och specialgjutjärn, ett företag med erfarenhet till kundens tjänst. Mer än 50 års erfarenhet gör att vi kan föreslå lösningar på alla era problem med mekaniska behov, tålighet mot stötar, nötning, höga temperaturer och kemisk korrosion. JADOT Castings är er leverantör för stränggjutna och bearbetade delar av alla slags gjutjärn, stål och legeringar med nickel, krom och kobolt.

 3. LBI

  Frankrike

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) är ett formgjuteri för centrifugalgjutning. Vår dimensionskapacitet omfattar ett stort sortiment mellan diametrarna 80 till 5000 mm upp till 20 ton i legeringar som vi själva tar fram. Vår katalog omfattar kopparlegeringar, rostfritt stål, specialstål och aluminium. Vi tillverkar och bearbetar runda stycken (ringar, rör, hylsor) med centrifugalgjutningsteknik. Vi levererar obearbetade eller bearbetade stycken.

 4. FONDERIE PENA

  Frankrike

  Företaget FONDERIE PENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Specialstål, gjuterier för lätta legeringar, gjutning i järnfri metall, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, sandgjutning, gjutning av aluminium, modellering av trämodeller, och Livarna brona. Företagets huvudkontor finns i Mérignac, Frankrike.

 5. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Kugghjul, mikrogjutning med cire perdue, stöpning av aluminium, värmebehandling, sandgjutning, laser cutting, och stål för pressmide. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PINCZOLITSCH GES.M.B.H.

  Österrike

  Företaget PINCZOLITSCH GES.M.B.H., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Großhöflein, Österrike.

 2. STADLER STAHLGUSS AG

  Schweiz

  Företaget STADLER STAHLGUSS AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Biel, Schweiz.

 3. BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Witten, Tyskland.

 4. LUOYANG SUNRUI SPECIAL EQUIPMENT CO., LTD.

  Kina

  Luoyang Sunrui Special Equipment Co., Ltd. grundades i november 2005 och är en utrustningstillverkare som kontrolleras av Luoyang Ship Material Research Institute (forskningsinstitut nr 725, CSIC). Företaget är specialiserat på tillverkning av utvidgningsfogar, tryckklockor, brolager, gjutningar, smiden och komponenter av specialmetall, och högtryckscylindrar. För närvarande har företaget över 1 040 anställda och verkar på ett område på nära 100 000 kvadratmeter i den högteknologiska utvecklingszonen i Luoyang.

 5. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Italien

  Ici srl INVESTMENT CASTING är ett precisionsgjuteri i Leini i regionen Turin, som sedan 1980 specialiserat sig på bearbetning av stål, med en produktionskapacitet som kan tillgodose de mest varierande krav. Närmare bestämt arbetar vi med följande: vaxgjutning och montering enligt standardformer, keramisk formgjutning, fusion, gradning, ytbehandling, kvalitetskontroll.

 1. IRAZINC SL

  Spanien

  Det nygrundade företaget IRAZINC, S.L. är sprunget ur det tidigare företaget Fundiciones Irazu. Vi har därför lång erfarenhet på marknaden när det gäller tillverkning av katodiskt skydd och zinkanoder. Vi finns i provinsen Erandio Vizcaya och är specialiserade inom tillverkning av zinkanoder för katodiskt skydd.

 2. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Polen

 1. GRINDING SOLUTIONS PORTUGAL

  Portugal

 2. SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT

  Frankrike

 3. ACIERIE ET FONDERIE DE LA HAUTE SAMBRE SA - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Tyskland

 4. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Italien

 5. FCMD GMBH

  Tyskland

 6. ACTECH GMBH

  Tyskland

 7. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Polen

 8. TRIMAN (FOUNDRY)

  Spanien

 1. FONDAX

  Frankrike

 2. FONDERIES DE SOUGLAND

  Frankrike

 3. ISIK CELIK DOKUM LTD

  Turkiet

 4. LLC DNEPROPROMLIT (LLC DPL)

  Ukraina

 5. GROUP METALLURGY & ENGINEERING LTD.

  Turkiet

 6. MAFODER

  Marocko

 7. KUHN SPECIAL STEEL

  Tyskland

 8. FONDERIE LEMER

  Frankrike

 9. INOX NAPARRA, S.A.

  Spanien

 10. CASTINOX

  Spanien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis