• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gjuterier- special- och kvalitetsstål

Resultat för

Gjuterier- special- och kvalitetsstål - Import och export

 1. TEMA METALURJI SAN TIC LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Med TEMA METALÜRJI, ett välkänt turkiskt bolag grundat 1969, får du bästa kvalitet. Med banbrytande gjuttekniker inom segjärn, gjutjärn, legerat stål och stål sticker vi ut på den globala marknaden. Vi erbjuder oöverträffade gjutningslösningar och premiumreservdelar för olika branscher, där vi garanterar högsta standarder gällande kvalitet och innovation. Vår produktionsanläggning ligger i Konya Organized Industrial Zone och täcker ett 4 500 m2 stort avgränsat område, med en årlig kapacitet på 2 000 ton sedan 2000. Här på TEMA METALÜRJI hämtar vi vår framgång från vårt expertteam och toppmoderna tekniska förmåga. Detta återspeglas i vår kundfokuserade strävan, där kvalitet och tillförlitlighet står i centrum. Vi är en respekterad branschledare med anor från 1969 i Turkiet. Vi överträffar kontinuerligt förväntningarna och utnyttjar vår omfattande expertis för att säkerställa att genomförandet av dina projekt blir lyckat. Från segjärn och gråjärn till stålgjutna reservdelar – vårt fokus går utöver att leverera ett brett sortiment av gjutprodukter till globala branscher som bygg, fordon, energi, jordbruk och många fler. Kontakta oss för mer information om hur vi kan anpassa vårt erbjudande för att möte dina specifika gjutbehov. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet!

 2. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1960 tillverkar vi högkvalitativa byggdelar av rostfritt stål i Radevormwald. Vårt familjeföretag har vuxit och har nu ca 300 medarbetare. Vi har varit framgångsrika i vår specialisering på rotationssymmetriska komponenter, som centrifugalgjuts. Tack vare våra många olika tillverkningsmöjligheter kan vi skapa alla delar individuellt, enligt kundens önskemål. Vi har en värdegrund för företaget som vi definierat tillsammans med våra medarbetare, och vi kan tillverka allt, från enskilda delar till serietillverkning i liten omfattning, och vi utmärker oss speciellt genom vår höga kvalitet, flexibilitet och tillförlitlighet. Innovativ utveckling av råämnen och förstklassig service är självklara värden för oss. Våra komponenter används dagligen världen över i 40 branscher och under extrema förhållanden – ekonomiskt och säkert.

 3. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Er leverantör av stränggjutna delar av specialstål och specialgjutjärn, ett företag med erfarenhet till kundens tjänst. Mer än 50 års erfarenhet gör att vi kan föreslå lösningar på alla era problem med mekaniska behov, tålighet mot stötar, nötning, höga temperaturer och kemisk korrosion. JADOT Castings är er leverantör för stränggjutna och bearbetade delar av alla slags gjutjärn, stål och legeringar med nickel, krom och kobolt.

 4. LBI

  Frankrike

  Verified by europages badge

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) är ett formgjuteri för centrifugalgjutning. Vår dimensionskapacitet omfattar ett stort sortiment mellan diametrarna 80 till 5000 mm upp till 20 ton i legeringar som vi själva tar fram. Vår katalog omfattar kopparlegeringar, rostfritt stål, specialstål och aluminium. Vi tillverkar och bearbetar runda stycken (ringar, rör, hylsor) med centrifugalgjutningsteknik. Vi levererar obearbetade eller bearbetade stycken.

 5. ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Färdiga metallprodukter, smältning metaller, produktion för tredje part, gjutgärnsprodukter, gråjärngjutgods, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, gjutning av rostfritt stål, Färdiga metallprodukter, och Aluminium die casting. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FONDERIE PENA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIE PENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Specialstål, gjuterier för lätta legeringar, gjutning i järnfri metall, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, sandgjutning, gjutning av aluminium, modellering av trämodeller, och Livarna brona. Företagets huvudkontor finns i Mérignac, Frankrike.

 2. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Kugghjul, mikrogjutning med cire perdue, stöpning av aluminium, värmebehandling, sandgjutning, laser cutting, och stål för pressmide. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 3. PINCZOLITSCH GES.M.B.H.

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget PINCZOLITSCH GES.M.B.H., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Großhöflein, Österrike.

 4. STADLER STAHLGUSS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget STADLER STAHLGUSS AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Biel, Schweiz.

 5. BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Witten, Tyskland.

 1. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Italien

  Ici srl INVESTMENT CASTING är ett precisionsgjuteri i Leini i regionen Turin, som sedan 1980 specialiserat sig på bearbetning av stål, med en produktionskapacitet som kan tillgodose de mest varierande krav. Närmare bestämt arbetar vi med följande: vaxgjutning och montering enligt standardformer, keramisk formgjutning, fusion, gradning, ytbehandling, kvalitetskontroll.

 2. IRAZINC SL

  Spanien

  Det nygrundade företaget IRAZINC, S.L. är sprunget ur det tidigare företaget Fundiciones Irazu. Vi har därför lång erfarenhet på marknaden när det gäller tillverkning av katodiskt skydd och zinkanoder. Vi finns i provinsen Erandio Vizcaya och är specialiserade inom tillverkning av zinkanoder för katodiskt skydd.

 1. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Polen

  Företaget SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företaget är även verksamt inom värmepanna för biobränsle, Gjutning av legeringar, ringar i icke järnhaltiga legeringar, och varmhållfasta stål och gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Gdansk, Polen.

 2. ACIERIE ET FONDERIE DE LA HAUTE SAMBRE SA - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Företaget ACIERIE ET FONDERIE DE LA HAUTE SAMBRE SA - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Saarbrücken, Tyskland.

 3. SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT

  Frankrike

  Företaget SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företaget är även verksamt inom Krossning och malning - Anläggningar och maskiner, betongverk, Krossning och malning - Anläggningar och maskiner, och maskiner för marksten. Företagets huvudkontor finns i CINTRE, Frankrike.

 4. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Italien

  Företaget FONDERIA AUGUSTA S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Stålgjuteri, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Stålgjuteri, och Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Costa Di Mezzate, Italien.

 5. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Polen

  Företaget SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företaget är även verksamt inom automatiska industripannor som drivs av biomassa, värmepanna för biobränsle, Gjutning av legeringar, och ringar i icke järnhaltiga legeringar. Företagets huvudkontor finns i Gdansk, Polen.

 6. FCMD GMBH

  Tyskland

  Företaget FCMD GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Hattingen, Tyskland.

 7. ACTECH GMBH

  Tyskland

  Företaget ACTECH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, prototyper, industriella prototyper, och snabb framtagning av prototyper. Företagets huvudkontor finns i Freiberg, Tyskland.

 8. FONDERIE GIROUD INDUSTRIE

  Frankrike

  Företaget FONDERIE GIROUD INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, pressgjutna produkter, precisionsgjuteri, och Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Barraux, Frankrike.

 1. FONDAX

  Frankrike

  Företaget FONDAX, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företaget är även verksamt inom Specialstål, Sandblästring av stål och metall, Specialstål, och Sandblästring av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Bain De Bretagne, Frankrike.

 2. ISIK CELIK DOKUM LTD

  Turkiet

  Företaget ISIK CELIK DOKUM LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. ETS G FALSIMAGNE

  Frankrike

  Företaget ETS G FALSIMAGNE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Brons och legeringar, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Brons och legeringar, Zaključna dela na kovinah, och metallegeringar. Företagets huvudkontor finns i Woignarue, Frankrike.

 4. INOX NAPARRA, S.A.

  Spanien

  Företaget INOX NAPARRA, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företaget är även verksamt inom superlegeringar, och centrifuggjutning. Företagets huvudkontor finns i Etxarri-Aranatz, Spanien.

 5. TRIMAN (FOUNDRY)

  Spanien

  Företaget TRIMAN (FOUNDRY), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företaget är även verksamt inom specialstål i legeringar. Företagets huvudkontor finns i Mieres, Spanien.

 6. FONDERIES DE SOUGLAND

  Frankrike

  Företaget FONDERIES DE SOUGLAND, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, härdat stål, stål, Gjutning av legeringar, och Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Saint Michel, Frankrike.

 7. FONDERIE LEMER

  Frankrike

  Företaget FONDERIE LEMER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företaget är även verksamt inom barlast. Företagets huvudkontor finns i Carquefou Cedex, Frankrike.

 8. FONDERIE SCHLUMBERGER

  Frankrike

  Företaget FONDERIE SCHLUMBERGER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Guebwiller, Frankrike.

 9. WOIT

  Belgien

  Företaget WOIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Stål och metall - bearbetning, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, gjuteri i kokill, Stål och metall - bearbetning, och precisionsgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Herstal, Belgien.

 10. OUTILLAGE PROGRESS

  Frankrike

  Företaget OUTILLAGE PROGRESS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Nazelles Negron, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis