• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gjuterier koppar- brons- mässing

Resultat för

Gjuterier koppar- brons- mässing - Import och export

 1. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrike

  Gjuteriet SRI, som ligger i Commentry, tillverkar sandgjutna delar för alla användningsområden i ren koppar, härdad koppar, aluminiumbrons, tennbrons, blybrons och HH mässing. Saint Rémy Industrie (SRI) har en bearbetningsverkstad som ständigt utvecklas. Vi levererar helt färdiga och kontrollerade produkter. Tack vare detta behöver våra kunder bara en samtalspartner för varje artikel

 2. MODELLERIA FERRIERI SRL

  Italien

  Företaget Modelleria Ferrieri är specialiserat på metallgjutning. Det har verkat inom sektorn sedan 1970 med tre olika produktionsområden: modelleringsverkstad, gjuteri och mekanisk verkstad. Modelleria Ferrieri tillverkar formar och modeller. Huvudkontoret är fördelat på 2 700 kvadratmeter och har innovativ utrustning. Sex modeller med fem axlar för arbetsstyrning och en 3D-skrivare installeras på modelleringsavdelningen för att skapa ABS-prototyper.

 3. VALVOMEC SRL

  Italien

  Valvomec är en konsoliderad produktionanläggning med 85 års erfarenhet inom sektorn för industriventiler i brons. Det är i en modern anläggning med stor kapacitet etablerade i Valsesia, i industriområdet Roccapietra (Vercelli), som en ung och dynamisk personal arbetar med stöd av erfarenheten förvärvad över åren.

 4. LBI

  Frankrike

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) är ett formgjuteri för centrifugalgjutning. Vår dimensionskapacitet omfattar ett stort sortiment mellan diametrarna 80 till 5000 mm upp till 20 ton i legeringar som vi själva tar fram. Vår katalog omfattar kopparlegeringar, rostfritt stål, specialstål och aluminium. Vi tillverkar och bearbetar runda stycken (ringar, rör, hylsor) med centrifugalgjutningsteknik. Vi levererar obearbetade eller bearbetade stycken.

 5. INOXYDA SA

  Frankrike

  Inoxyda jobbar med sandgjutning av tekniska delar i storformat (5m x 5m – 50 ton) med anti-korrosionslegeringar: aluminiumbrons eller brons. Inoxyda tillverkar både vanliga legeringar och specifika aluminiumsbronslegeringar: Inoxyda 53H / 3P: gjutna delar, Inoxyda 53 AMA: omagnetisk Inoxyda 154: förhöjd resistens. Inoxydas erfarenhet inom storformatsdelar gör att de kan tillverka alla tekniska delar för kranar, pumpar och turbiner

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FONDERIA ARTISTICA RUOCCO

  Italien

  I smedjorna som tillhör Fonderia Artistica Ruocco, ger vi liv åt till synes livlösa föremål sedan 1970. Vi tar fram råmaterialets mest sublima och ädla del med harmoni och elegans med konstnärlighet. Våra verk berättar vackera berättelser redan innan de blir skulpturer i form av önskningar som kommer från hjärtat.

 2. HENKEL MODELLBAU GMBH

  Tyskland

 3. FONDERIA METAL LEGHE SRL

  Italien

 4. VALFOND SRL

  Italien

 5. PRANDELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italien

 1. MODENA METALLI SRL

  Italien

 2. FONDERIA E. RIPAMONTI

  Italien

 1. ZWIEBEL

  Frankrike

  ZWIEBEL är en ledande tillverkare av precisionsvikter och tyngder. COFRAC-godkänt laboratorium. Gjuteri kopparhaltiga legeringar. Vår erfarenhet av avancerad teknik inom tillverkningen har gjort oss till Frankrikes ledande företag inom vikter och kalibreringstyngder. Vi är även specialiserade på tillverkning av specialvikter, testvikter och kontrollvikter, vikter från 1 mg till 2 ton i alla precisionsklasser: E0-E1-E2-F1-F2-M1-M2-M3. ZWIEBEL ger er råd och stöd vid fastställandet, utredningen och genomförandet av alla era idéer. Zwiebel erbjuder sina kunder expertkunskap och kompetens genom att anordna utbildningar i metrologi. Vi kan också hjälpa er att anlägga ett kalibreringslaboratorium. Specialuppdrag som utförs med hjälp av datorstödda produktionsstyrningsverktyg, visuella 2D- eller 3D-projekt. ZWIEBEL levererar till många olika sektorer som flygindustri, jordbrukslivsmedel, kemi, läkemedel.

 2. COMERCIAL DE FUNDICIONES GALIPORT

  Spanien

  Comercial de Fundiciones Galiport S.L.U. som arbetar med hantverksmässig tillverkning av delar i exklusiv design. Det rör sig om produkter som tillverkas av gjutna material såsom järn, aluminium, brons, silver, guld och harts. Produkterna har elegant finish och kan kundanpassas.

 3. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Gjuteri som utför stränggjutning och centrifugalgjutning i alla koppar- och aluminiumgjutlegeringar enligt DIN EN 1982 och DIN EN 1706, icke järnhaltiga metaller. Som grundmaterial i rör, ringar, dosor, plattstänger, fyrkants- och sexkantsstänger, plåtar för maskinkonstruktion, kemisk industri, varvsindustri, maskinfabriker. Det QS-certifierade företaget har ett eget laboratorium för all materialprovning liksom för andra godkännanden och besiktningsändamål som materialtillverkare.

 4. FORELLI PIETRO SRL DI FORELLI GIACOMO & C.

  Italien

  Fosforbrons, kopparnickel, kokill- och centrifugalgjutna komponenter, bearbetning av koppar, nickel och legeringar, kopparblock, raffinering av metaller, bronsmetaller, guldimitation, tenn, rör av brons, zirkonium.

 5. FONDERIA RAVAZZOLO

  Italien

  Vårt gjuteri kan leverera olika typer av sandgjutna produkter från 100 gram upp till 1 kilo. Vi arbetar uteslutande efter modeller och ritningar från kunderna samt med specifika produktioner för alla legeringar. Vårt företag är utrustat för att möta ett brett spektrum av behov.

 6. STG1 UG

  Tyskland

 7. LEBRONZE ALLOYS

  Frankrike

 8. RAMÓN LOZANO S.L.

  Spanien

 1. LBI FOUNDRIES

  Frankrike

 2. IRON SALE EUROPE

  Belgien

 3. SC PAJURCA METAL GROUP SRL

  Rumänien

 4. VALFOND SRL

  Italien

 5. SCILLA MECCANICA SRL

  Italien

 6. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanien

 7. METALMINOTTI - ARNO METALLURGICA DIVISION

  Italien

 8. BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI

  Turkiet

 9. COPPER COM

  Serbien

 10. TOUTALU

  Tunisien