• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gjuterier koppar- brons- mässing

Resultat för

Gjuterier koppar- brons- mässing - Import och export

 1. KIGEMA SP. Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett team av ingenjörer, tekniker och experter med 30 års erfarenhet inom gjutning och maskinbearbetning. Vårt mål är att bygga långsiktiga samarbeten och relationer utifrån ömsesidig respekt och vi vill vara det främsta leverantörsvalet. Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter och tjänster av hög kvalitet. BRONSGJUTERI: KIGEMA är specialiserade på centrifugalgjutning för produktion av bussningar, ringar och hylsor med ett omfattande sortiment av kopparlegeringar enligt internationella och lokala standarder för gjutning (såsom DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) samt speciallegeringar. De material vi erbjuder är brons, aluminiumbrons, blybrons, specialbrons, mässing och speciallegeringar. CNC-BEARBETNING: Kompletta bearbetningslösningar i stål, gjutjärn, icke-järnmetaller och teknisk plast. Vi utför beställningar med hög precision i små och medelstora serier, i en mängd olika dimensioner. Vi följer kvalitetssäkringssystem som ISO 9001: 2009, ISO 18001: 2004 och ISO 14001: 2005. KIGEMA har ett laboratorium som möjliggör testning av produkternas mekaniska egenskaper, som hårdhet och töjning samt test med mikrometer. KIGEMA utför även genomträngnings- och ultraljudstester och utfärdar intyg om överensstämmelse enligt EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Företaget har dessutom ett luftkonditionerat mätrum med mätutrustning av hög kvalitet.

 2. INOXYDA SA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Inoxyda jobbar med sandgjutning av tekniska delar i storformat (5m x 5m – 50 ton) med anti-korrosionslegeringar: aluminiumbrons eller brons. Inoxyda tillverkar både vanliga legeringar och specifika aluminiumsbronslegeringar: Inoxyda 53H / 3P: gjutna delar, Inoxyda 53 AMA: omagnetisk Inoxyda 154: förhöjd resistens. Inoxydas erfarenhet inom storformatsdelar gör att de kan tillverka alla tekniska delar för kranar, pumpar och turbiner

 3. VALVOMEC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Valvomec är en konsoliderad produktionanläggning med 85 års erfarenhet inom sektorn för industriventiler i brons. Det är i en modern anläggning med stor kapacitet etablerade i Valsesia, i industriområdet Roccapietra (Vercelli), som en ung och dynamisk personal arbetar med stöd av erfarenheten förvärvad över åren.

 4. LBI

  Frankrike

  Verified by europages badge

  LBI (Les Bronzes d’Industrie) är ett formgjuteri för centrifugalgjutning. Vår dimensionskapacitet omfattar ett stort sortiment mellan diametrarna 80 till 5000 mm upp till 20 ton i legeringar som vi själva tar fram. Vår katalog omfattar kopparlegeringar, rostfritt stål, specialstål och aluminium. Vi tillverkar och bearbetar runda stycken (ringar, rör, hylsor) med centrifugalgjutningsteknik. Vi levererar obearbetade eller bearbetade stycken.

 5. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Gjuteriet SRI, som ligger i Commentry, tillverkar sandgjutna delar för alla användningsområden i ren koppar, härdad koppar, aluminiumbrons, tennbrons, blybrons och HH mässing. Saint Rémy Industrie (SRI) har en bearbetningsverkstad som ständigt utvecklas. Vi levererar helt färdiga och kontrollerade produkter. Tack vare detta behöver våra kunder bara en samtalspartner för varje artikel

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MÃO DE FOGO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget MÃO DE FOGO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Skulpturer. Företaget är även verksamt inom Mässing, Gjuterier koppar, brons, mässing, statyer, tillverkare av statyer och skulpturer, hantverksässigt tillverkade möbler, konstmöbler, Mässing, bronze sculpture foundry, och Gjuterier koppar, brons, mässing. Företagets huvudkontor finns i Montemor-O-Novo, Portugal.

 2. HENKEL MODELLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HENKEL MODELLBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom CAD/CAM-tjänster och tillverkning, konstföremål, Komplett framställning av arbetsstycken med spånskärande bearbetning, Legobearbetning av gjutgodsdetaljer, bearbetning av rostfritt stål, CNC-frästa delar av rostfritt stål, Simuleringstjänster, cnc-fräsning, och CAD-ritning. Företagets huvudkontor finns i Biedenkopf, Tyskland.

 3. VALFOND SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget VALFOND SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Gjuterier koppar, brons, mässing, smältning metaller, sandgjutning, och Gjuterier koppar, brons, mässing. Företagets huvudkontor finns i Varallo, Italien.

 4. PRANDELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget PRANDELLI PRESSOFUSIONI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom precisionsgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Bione, Italien.

 5. FONDERIA E. RIPAMONTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIA E. RIPAMONTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom kokillgjutning, sandgjutning, mekanisk bearbetning efter ritning, och aluminiumbrons. Företagets huvudkontor finns i Sesto San Giovanni, Italien.

 1. MODENA METALLI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MODENA METALLI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom Koppar, stänger i brons, aluminiumbrons, Koppar, och tennbrons. Företagets huvudkontor finns i Torrile, Italien.

 2. FONDERIA METAL LEGHE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIA METAL LEGHE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom smältning metaller, rostfritt stål, sätthärdning av metall, kapillärrör, bronsavfall, kontinuerlig gjutning, silver och legeringar, kopparsmide, och vitmetall. Företagets huvudkontor finns i Urgnano, Italien.

 1. ZWIEBEL

  Frankrike

  ZWIEBEL är en ledande tillverkare av precisionsvikter och tyngder. COFRAC-godkänt laboratorium. Gjuteri kopparhaltiga legeringar. Vår erfarenhet av avancerad teknik inom tillverkningen har gjort oss till Frankrikes ledande företag inom vikter och kalibreringstyngder. Vi är även specialiserade på tillverkning av specialvikter, testvikter och kontrollvikter, vikter från 1 mg till 2 ton i alla precisionsklasser: E0-E1-E2-F1-F2-M1-M2-M3. ZWIEBEL ger er råd och stöd vid fastställandet, utredningen och genomförandet av alla era idéer. Zwiebel erbjuder sina kunder expertkunskap och kompetens genom att anordna utbildningar i metrologi. Vi kan också hjälpa er att anlägga ett kalibreringslaboratorium. Specialuppdrag som utförs med hjälp av datorstödda produktionsstyrningsverktyg, visuella 2D- eller 3D-projekt. ZWIEBEL levererar till många olika sektorer som flygindustri, jordbrukslivsmedel, kemi, läkemedel.

 2. COMERCIAL DE FUNDICIONES GALIPORT

  Spanien

  Comercial de Fundiciones Galiport S.L.U. som arbetar med hantverksmässig tillverkning av delar i exklusiv design. Det rör sig om produkter som tillverkas av gjutna material såsom järn, aluminium, brons, silver, guld och harts. Produkterna har elegant finish och kan kundanpassas.

 3. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Gjuteri som utför stränggjutning och centrifugalgjutning i alla koppar- och aluminiumgjutlegeringar enligt DIN EN 1982 och DIN EN 1706, icke järnhaltiga metaller. Som grundmaterial i rör, ringar, dosor, plattstänger, fyrkants- och sexkantsstänger, plåtar för maskinkonstruktion, kemisk industri, varvsindustri, maskinfabriker. Det QS-certifierade företaget har ett eget laboratorium för all materialprovning liksom för andra godkännanden och besiktningsändamål som materialtillverkare.

 4. FORELLI PIETRO SRL DI FORELLI GIACOMO & C.

  Italien

  Fosforbrons, kopparnickel, kokill- och centrifugalgjutna komponenter, bearbetning av koppar, nickel och legeringar, kopparblock, raffinering av metaller, bronsmetaller, guldimitation, tenn, rör av brons, zirkonium.

 5. FONDERIA RAVAZZOLO

  Italien

  Vårt gjuteri kan leverera olika typer av sandgjutna produkter från 100 gram upp till 1 kilo. Vi arbetar uteslutande efter modeller och ritningar från kunderna samt med specifika produktioner för alla legeringar. Vårt företag är utrustat för att möta ett brett spektrum av behov.

 6. MODELISTAS CODINA

  Spanien

  Alla typer formar i trä för gjutning.

 7. RAMÓN LOZANO S.L.

  Spanien

  Företaget RAMÓN LOZANO S.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Hushållsbelysning och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Gjuterier koppar, brons, mässing, Aluminiumgjuterier, Gjuterier koppar, brons, mässing, Aluminiumgjuterier, sprutfromning, och Podizvajalec za ulivanje. Företagets huvudkontor finns i Monserrat (valencia), Spanien.

 8. LEBRONZE ALLOYS

  Frankrike

  Företaget LEBRONZE ALLOYS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brons och legeringar. Företaget är även verksamt inom Gjuterier koppar, brons, mässing, Rör och rörsystem i koppar, Gjuterier koppar, brons, mässing, Rör och rörsystem i koppar, bronslegeringar, och rör i mässing. Företagets huvudkontor finns i Suippes, Frankrike.

 1. STG1 UG

  Tyskland

  Företaget STG1 UG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom sojafrön, och bränsle. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 2. TECNOITALIA PRODOTTI INDUSTRIALI

  Italien

  Företaget TECNOITALIA PRODOTTI INDUSTRIALI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom galvaniska behandlingar. Företagets huvudkontor finns i Cologno Monzese, Italien.

 3. EUROTECH GUSS SCHWÄBISCH GMÜND GMBH

  Tyskland

  Företaget EUROTECH GUSS SCHWÄBISCH GMÜND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom Aluminium och legeringar, Aluminiumgjuterier, NE-metallsandgjutning, Aluminium och legeringar, Aluminiumgjuterier, och snabb framtagning av prototyper. Företagets huvudkontor finns i Schwäbisch Gmünd, Tyskland.

 4. IRON SALE EUROPE

  Belgien

  Företaget IRON SALE EUROPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom Mässing, brons, järnfri metall, gjutgods, och Mässing. Företagets huvudkontor finns i Huy, Belgien.

 5. LBI FOUNDRIES

  Frankrike

  Företaget LBI FOUNDRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom centrifuggjutning, gjuteri, och sandgjutning. Företagets huvudkontor finns i Amneville, Frankrike.

 6. SC PAJURCA METAL GROUP SRL

  Rumänien

  Företaget SC PAJURCA METAL GROUP SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företagets huvudkontor finns i Oradea, Rumänien.

 7. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanien

  Företaget RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörskarvar - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Gjuterier koppar, brons, mässing, Skarvar för gas, varmsmide, Gjuterier koppar, brons, mässing, bearbetning icke järnhaltiga metaller och legeringar, och Skarvar för gas. Företagets huvudkontor finns i Sant Feliu De Llobregat, Spanien.

 8. SCILLA MECCANICA SRL

  Italien

  Företaget SCILLA MECCANICA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom bearbetning icke järnhaltiga legeringar, bearbetning av koppar, mekanisk bearbetning efter ritning, och ringar i brons. Företagets huvudkontor finns i Ghedi, Italien.

 9. BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI

  Turkiet

  Företaget BETO TOKA VE METAL AKSESUAR LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företaget är även verksamt inom Knäppen och spännen, precisionsgjuteri, sandgjutning, Knäppen och spännen, och formsprutning av zamak. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 10. YDE METALL GMBH

  Tyskland

  Företaget YDE METALL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjuterier koppar, brons, mässing. Företagets huvudkontor finns i Karlsruhe, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis