• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gelatin för livsmedel

Resultat för

Gelatin för livsmedel - Import och export

 1. UD CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  UD CHEMIE GmbH startades 1984 av Uwe L.F. Dubberke. Detta familjeföretag har huvudkontor i tyska Wörrstadt och har med tiden utvecklats från att vara en tillförlitlig partner och internationell tillverkare av kvalitetsråvaror till att idag ägna sig åt sluttillverkning av funktionella, exakt avstämda vätske- och torrblandningar för läkemedels-, byggnads-, livsmedels- och dryckesindustrin, allt enligt gällande specifikationer. Företagsledningen har ända sedan starten varit verksam i den dagliga driften. koncernen består idag förutom av huvudföretaget UD CHEMIE GmbH av det helägda dotterbolaget LECKER’S Bio Manufaktur GmbH och partnerföretagen UD CHEMIE Moskau och UD CHEMIE Tallinn. Verksamheten sysselsätter totalt 85 medarbetare och omsättningen ligger på cirka 60 000 000 euro om året.

 2. SHOOTING SWEETS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget SHOOTING SWEETS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Gelatin för livsmedel, karameller, Gelatin för livsmedel, små karameller, och gelatin. Företagets huvudkontor finns i Vilvoorde, Belgien.

 3. GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş.

  Turkiet

  Företaget GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom livsmedelsgelatin, och gelatin för läkemedel. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. KOS. PPHU

  Polen

  Företaget KOS. PPHU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Gelatin för livsmedel, Organics - livsmedel, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Delicatessen, Gelatin för livsmedel, Organics - livsmedel, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Delicatessen. Företagets huvudkontor finns i DEBICA, Polen.

 5. ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY"

  Ukraina

  Företaget ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Lisichansk, Ukraina.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ROUSSELOT

  Belgien

  Företaget ROUSSELOT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom livsmedelsgelatin, och gelatin. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 2. GELATINES WEISHARDT

  Frankrike

  Företaget GELATINES WEISHARDT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom gelatin för läkemedel, och saltlake. Företagets huvudkontor finns i Graulhet, Frankrike.

 3. PB GELATINS

  Belgien

  Företaget PB GELATINS, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom gelatin, och livsmedelsgelatin. Företagets huvudkontor finns i Brussels, Belgien.

 4. YOGOLD FRANCHISING

  Italien

  Företaget YOGOLD FRANCHISING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Campobasso, Italien.

 5. POLYNT UK LTD

  Förenade kungariket

  Företaget POLYNT UK LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Leek, Förenade kungariket.

 1. HORNETT BROS & CO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget HORNETT BROS & CO LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Rainham, Förenade kungariket.

 2. HART MATERIALS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget HART MATERIALS LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Wolverhampton, Förenade kungariket.

 1. INTERTEK CAPCIS

  Förenade kungariket

  Företaget INTERTEK CAPCIS, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Manchester, Förenade kungariket.

 2. DOBSON

  Förenade kungariket

  Företaget DOBSON, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Milnthorpe, Förenade kungariket.

 3. LINK TECHNOLOGIES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget LINK TECHNOLOGIES LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Bellshill, Förenade kungariket.

 4. LANCASHIRE CHEMICALS

  Förenade kungariket

  Företaget LANCASHIRE CHEMICALS, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Glossop, Förenade kungariket.

 5. NORTHERN CANDLES

  Förenade kungariket

  Företaget NORTHERN CANDLES, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Newry, Förenade kungariket.

 6. LARRAGARD LTD

  Förenade kungariket

  Företaget LARRAGARD LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Heckmondwike, Förenade kungariket.

 7. CEIMIG LTD

  Förenade kungariket

  Företaget CEIMIG LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Dundee, Förenade kungariket.

 8. MCGEAN ROHCO (UK) LTD

  Förenade kungariket

  Företaget MCGEAN ROHCO (UK) LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Wolverhampton, Förenade kungariket.

 1. CANDLE MAKERS SUPPLIES

  Förenade kungariket

  Företaget CANDLE MAKERS SUPPLIES, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 2. PEM PLANT & CHEMICALS INTERNATIONAL LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PEM PLANT & CHEMICALS INTERNATIONAL LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Clacton-On-Sea, Förenade kungariket.

 3. EUROPEAN O G D LTD

  Förenade kungariket

  Företaget EUROPEAN O G D LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Huddersfield, Förenade kungariket.

 4. RACHEL VOSPER LTD

  Förenade kungariket

  Företaget RACHEL VOSPER LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 5. FORTIS TECHNOLOGIES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget FORTIS TECHNOLOGIES LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Neston, Förenade kungariket.

 6. MEL CHEMICALS

  Förenade kungariket

  Företaget MEL CHEMICALS, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Manchester, Förenade kungariket.

 7. AEROSOL SOLUTIONS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget AEROSOL SOLUTIONS LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Derby, Förenade kungariket.

 8. ROEMEX LTD

  Förenade kungariket

  Företaget ROEMEX LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Aberdeen, Förenade kungariket.

 9. SEMA SPRAYERS

  Förenade kungariket

  Företaget SEMA SPRAYERS, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Redditch, Förenade kungariket.

 10. AMEGA SCIENCES

  Förenade kungariket

  Företaget AMEGA SCIENCES, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Daventry, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis