• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gelatin för livsmedel

Resultat för

Gelatin för livsmedel - Import och export

 1. UD CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  UD CHEMIE GmbH startades 1984 av Uwe L.F. Dubberke. Detta familjeföretag har huvudkontor i tyska Wörrstadt och har med tiden utvecklats från att vara en tillförlitlig partner och internationell tillverkare av kvalitetsråvaror till att idag ägna sig åt sluttillverkning av funktionella, exakt avstämda vätske- och torrblandningar för läkemedels-, byggnads-, livsmedels- och dryckesindustrin, allt enligt gällande specifikationer. Företagsledningen har ända sedan starten varit verksam i den dagliga driften. koncernen består idag förutom av huvudföretaget UD CHEMIE GmbH av det helägda dotterbolaget LECKER’S Bio Manufaktur GmbH och partnerföretagen UD CHEMIE Moskau och UD CHEMIE Tallinn. Verksamheten sysselsätter totalt 85 medarbetare och omsättningen ligger på cirka 60 000 000 euro om året.

 2. SHOOTING SWEETS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget SHOOTING SWEETS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Gelatin för livsmedel, karameller, Gelatin för livsmedel, små karameller, och gelatin. Företagets huvudkontor finns i Vilvoorde, Belgien.

 3. GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş.

  Turkiet

  Företaget GEREDE JELATIN SAN TIC A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom livsmedelsgelatin, och gelatin för läkemedel. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. KOS. PPHU

  Polen

  Företaget KOS. PPHU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Gelatin för livsmedel, Organics - livsmedel, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Delicatessen, Gelatin för livsmedel, Organics - livsmedel, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Delicatessen. Företagets huvudkontor finns i DEBICA, Polen.

 5. ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY"

  Ukraina

  Företaget ODO "LISICHANSKIY GELATIN FACTORY", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Lisichansk, Ukraina.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EVERSOURCE GELATIN

  Kina

  Företaget EVERSOURCE GELATIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Träbearbetning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Gelatin för livsmedel, och Gelatin för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Weihai, Kina.

 2. GELATINES WEISHARDT

  Frankrike

  Företaget GELATINES WEISHARDT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom gelatin för läkemedel, och saltlake. Företagets huvudkontor finns i Graulhet, Frankrike.

 3. GELCO S.A.S

  Columbia

  Företaget GELCO S.A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Barranquilla, Columbia.

 4. PB GELATINS

  Belgien

  Företaget PB GELATINS, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom gelatin, och livsmedelsgelatin. Företagets huvudkontor finns i Brussels, Belgien.

 5. ROUSSELOT (CHINA)

  Kina

  Företaget ROUSSELOT (CHINA), som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom livsmedelsgelatin, och gelatin för läkemedel. Företagets huvudkontor finns i Shanghai, Kina.

 1. ROUSSELOT

  Belgien

  Företaget ROUSSELOT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom livsmedelsgelatin, och gelatin. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 2. POLYNT UK LTD

  Förenade kungariket

  Företaget POLYNT UK LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Leek, Förenade kungariket.

 1. MMSC

  Kamerun

  Företaget MMSC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom djurfoder. Företagets huvudkontor finns i Douala, Kamerun.

 2. YOGOLD FRANCHISING

  Italien

  Företaget YOGOLD FRANCHISING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Campobasso, Italien.

 3. HAODONG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Förenta Staterna

  Företaget HAODONG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom livsmedelsgelatin. Företagets huvudkontor finns i Hengshui, Förenta Staterna.

 4. INDULOR AG

  Förenade kungariket

  Företaget INDULOR AG, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Huddersfield, Förenade kungariket.

 5. DEKASSA

  Förenade kungariket

  Företaget DEKASSA, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Glasgow, Förenade kungariket.

 6. ROEMEX LTD

  Förenade kungariket

  Företaget ROEMEX LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Aberdeen, Förenade kungariket.

 7. GPC CLEAR SOLUTIONS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget GPC CLEAR SOLUTIONS LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Chatham, Förenade kungariket.

 8. LAMBSON LTD

  Förenade kungariket

  Företaget LAMBSON LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Wetherby, Förenade kungariket.

 1. PRICES PATENT CANDLES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PRICES PATENT CANDLES LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Street, Förenade kungariket.

 2. LANKEM LTD

  Förenade kungariket

  Företaget LANKEM LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Dukinfield, Förenade kungariket.

 3. I F S CHEMICALS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget I F S CHEMICALS LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i King's Lynn, Förenade kungariket.

 4. DIVERSEY LTD

  Förenade kungariket

  Företaget DIVERSEY LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Northampton, Förenade kungariket.

 5. ECOLAB

  Förenade kungariket

  Företaget ECOLAB, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Cheadle, Förenade kungariket.

 6. CARDIFF GALVANIZERS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget CARDIFF GALVANIZERS LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Cardiff, Förenade kungariket.

 7. TEKLUBE TS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget TEKLUBE TS LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Goole, Förenade kungariket.

 8. CCP GRANSDEN LTD

  Förenade kungariket

  Företaget CCP GRANSDEN LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Newtownards, Förenade kungariket.

 9. UNIVERSAL CHEMICALS

  Förenade kungariket

  Företaget UNIVERSAL CHEMICALS, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Liverpool, Förenade kungariket.

 10. CHEMICAL INNOVATIONS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget CHEMICAL INNOVATIONS LTD, som är verksamt inom sektorn för Gelatin för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kemiska katalysatorer, och Kemiska katalysatorer. Företagets huvudkontor finns i Preston, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis