• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gastronomiska specialiteter

Resultat för

Gastronomiska specialiteter - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

  Webbplats Open In New icon
 2. CLEMENT FAUGIER

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Clément Faugier i Privas i Ardèche: tillverkning och saluföring av alla produkter baserade på kastanjer, sedan 1882: kanderade kastanjer, kastanjekräm från Ardèche. Tillverkning och saluföring av Marpom's, en blandning av kastanjekräm och äppelmos. Ekologiskt produktsortiment. Clément Faugier erbjuder numer fruktpuréer och frysta grönsaker, naturlig fryst kastanjekräm i portionsstorlekar, i form av brickor med 8 eller 15 portioner.

  Webbplats Open In New icon
 3. ILANGA NATURE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  ILANGA NATURE är en producent av kryddor, honung från vilda bikupor, olivolja och frukt. Våra produkter täcks av en kvalitets- och spårbarhetsgaranti. ILANGA NATURE finner unika smaker i Madagaskar, på Mauritius, på Sardinien och produkter av högsta kvalitet att avsmaka i hela världen. Vi erbjuder er ett brett sortiment naturliga produkter under bästa förhållanden. Vi kan tillfredsställa era behov av naturliga och autentiska produkter med autentiskt lokal smak! Är ni verksamma inom restaurangsektorn? Eller äger ni en detaljhandelsbutik för kryddor? Delar ni våra värderingar och vår vision? Tycker ni att de naturliga produkterna är de bästa? Då har ni kommit rätt. Yrkesfolk som söker bästa kvalitet för priset kommer att bli nöjda. ILANGA NATURE erbjuder honung, kryddor, salter, socker, sylter och olivoljor i olika format. Lyhörda för era behov erbjuder vi de produkter som är bäst anpassade för er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 4. PERONI HONEY

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Peroni – ett ryskt familjeföretag som producerar unika, innovativa produkter. Vår absolut främsta produkt är honungssufflé. Det är en nykomling i de naturliga efterrätternas värld. Den är helt igenom naturlig: bara honung, bär, nötter och frukter. Den är blandad med en speciell teknik för mild kallblandning. Den innehåller inga konserveringsämnen, färgämnen, sockerarter, GMO: er, tillsatta smakämnen eller andra onaturliga ingredienser - bara honung, torkad frukt, bär och nötter. Den är så mycket mer än bara vanlig honug; den är en utsökt honung med unik efterrättssmak för finsmakare och konnässörer av la haute cuisine. Den unika texturen och den mångsidiga smakprofilen lockar från första skeden. Vi har över tjugo olika smaker och ett stort utbud av presentförpackningar. Alla kan välja sin favorit! Peroni - för människor med smak!

  Webbplats Open In New icon
 5. CAUDALIE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. LA CORRÉZIENNE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO E C.

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. FOOD-WORKSHOP INGENIEURBÜRO FÜR PRODUKTENTWICKLUNG DIPL.-ING. HANS-CHRISTIAN EDER

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. AURICA NATURHEILMITTEL UND NATURWAREN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. VALINS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. FERME DE GREZELADE

  Frankrike

  Ferme de Grezelade ligger i Quercy-Périgord, en region där vi garanterar kulinariska produkter från det berömda franska köket. Vi är ett familjeföretag som specialiserat sig på framställning av konserver med anklever som råvara. Företaget producerar såväl färska produkter som egna konserver. Vi kan erbjuda anklever (i block, hel anklever och halvkokt anklever), ankbröstfiléer, confiteringar och färdiga rätter. Vi saluför även entrérätter som ank-rilleter och patéer med anklever, liksom specialiteter som konfiterad anka med apelsin och cassoulet från Lanzac. La Ferme de Grezelade kan även erbjuda ett stort sortiment presentförpackningar med produkter från regionen. Produkterna säljs i våra egna butiker, delikatessbutiker och restauranger. Under 2016 bygger vi ut gården med en konferensanläggning med restaurang.

 2. RIGAFLEX AG

  Schweiz

  Det som för nästan 70 år sedan började med att D. Ritter grundade den enskilda firman F.G. Ritter AG i Basel har under årtiondena utvecklats till en riktig framgångssaga. Sedan man år 2002 gav sig in på områdena gastronomi och matdiskar med Rigaflex AG fördubblades antalet anställda och produkttillgängligheten ökade med nästan 100 %. Våra viktigaste motton som bidragit till vår framgång: – Våra kunder är vår viktigaste tillgång – Oss kan man lita på och vi försöker uppfylla alla kundens önskemål – Våra produkter håller en hög kvalitetsstandard – Vi har ett exklusivt sortiment till förmånliga priser – Vi har en hög produkttillgänglighet och korta leveranstider – Vi letar inte efter problem, utan tar fram lösningar. Metoderna för såväl tillredning och varmhållning av mat i kök och inom catering/bufféer förändras ständigt.

 3. CÔTÉ-GOÛT

  Frankrike

  Efter 15 års expertis inom kommersiell restaurangverksamhet, kan Côté-Goûts team hjälpa er i era mest specifika procedurer med ett ständigt sökande efter kreativitet och kombinationer som inbjuder konsumenterna till en upptäcktsresa genom en värld av smaker. Tack vare vår industriella kompetens och vårt internationella nätverk producenter, kan vi svara på alla era behov, från små till stora serier. I ett mycket svårt ekonomsikt läge, i vilket know-how blivit sällsynt, i vilket råvarupriserna samtidigt rusar i höjden och arbetskostnaden stiger oavbrutet, har det blivit nödvändigt att tänka om vårt yrke inom restaurangbranschen. Med utgångspunkt från slutsatser, har Côté-Goût tänkt ut en lösning som ger restaurangkedjor, återförsäljare och inköpscentraler möjlighet att implementera lönsamma lösningar, och samtidigt bevara sin know-how och kravet på kvalitet.

 4. MAISON ROUX

  Frankrike

  La Maison Roux är den hantverksmässiga fabriken som skapade de beryktade "makronerna från Provence". De är inspirerade av det fäderneärvda receptet som serverats vid Comtes de Provences bord sedan högmedeltiden. Rikedomen av de provençalska, naturliga produkterna erbjuder ett ojämförligt spektrum med mer än 25 smaker som står bakom succén av våra "makroner från Provence". Tillverkar makroner med naturprodukter utan gluten, tillverkade med sunda produkter. Våra hemmagjorda makroner.

 5. CASA WESTFALIA

  Spanien

  Sedan 1972 säljer vi produkter från Tyskland, Frankrike, Nederländerna, Belgien, Italien och Storbritannien. Våra livsmedel är både moderna och praktiska. Kvalitetscertifiering ISO 9001. Livsmedel: import/export, val av livsmedel, livsmedel av god kvalitet, livsmedel, gastronomiska produkter, drycker, viner, likörer, etc.

 6. O MÀ! GOURMANDISES

  Frankrike

 7. LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K.

  Tyskland

 8. CARLINO SRL

  Italien

 9. D.T.S. DOLCIARIA SRL

  Italien

 10. CAVE & BUFFET

  Frankrike

 1. IVY & BRÜCK

  Tyskland

 2. TRUFAS TRUFAS DIMITRI

  Bulgarien

 3. PARTNER SRL - ITALSANDWICH

  Italien

 4. SHOT ICE

  Tyskland

 5. MELBA GASTRONOMIE

  Frankrike

 6. D'ALONZO TARTUFI SRLS

  Italien

 7. EASYVEG

  Italien

 8. TARTUFI BIANCONI

  Italien

 9. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Tyskland

 10. BIOSTOCK S.R.L.

  Italien