• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gastronomiska specialiteter

Resultat för

Gastronomiska specialiteter - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. GRISTIREN LIMITED

  Grekland

  Verified by europages badge

  Gristiren Ltd är en ledande grekisk tillverkare av utsökta och nyttiga ostsubstitut och veganska ostprodukter. Vi vill tillhandahålla de bästa lösningarna för butiker och catering genom vårt breda produktsortiment som kan tillfredsställa de olika behoven hos våra kunder. Våra ostsubstitut och veganska ostprodukter är gjorda av de bästa växtbaserade ingredienserna, som soja, nötter och frön. De är fria från mjölk, laktos och andra animaliska ämnen. Vi levererar produkter som inte bara smakar gott, utan dessutom är nyttiga och miljövänliga. Produkterna finns i olika förpackningsstorlekar, som block, skivor eller rivna - för att de ska passa till olika användningsområden. Vare sig du behöver produkter för restaurang, café eller butik, så har vi den rätta förpackningsstorleken för dig. På Gristiren Ltd är vi stolta över våra toppmoderna anläggningar som använder den senaste teknologin och utrustningen för att säkerställa den högsta kvalitetsstandarden på våra produkter. Vi har strikta kvalitetskontrollsrutiner för att säkerställa att varje produkt som lämnar våra anläggningar lever upp til våra rigorösa standarder vad gäller smak, textur och kvalitet. Oavsett om du har en butik eller en serveringsverksamhet, så var vi de rätta produkterna och förpackningsstorlekarna för dina behov. Välj oss för välsmakande, högkvalitativa och miljövänliga ostsubstitut och veganska ostprodukter.

 3. CLEMENT FAUGIER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Clément Faugier i Privas i Ardèche: tillverkning och saluföring av alla produkter baserade på kastanjer, sedan 1882: kanderade kastanjer, kastanjekräm från Ardèche. Tillverkning och saluföring av Marpom's, en blandning av kastanjekräm och äppelmos. Ekologiskt produktsortiment. Clément Faugier erbjuder numer fruktpuréer och frysta grönsaker, naturlig fryst kastanjekräm i portionsstorlekar, i form av brickor med 8 eller 15 portioner.

 4. MAISON BOTEH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH är ett familjeföretag grundat av en moder och hennes son, specialiserat på delikatessprodukter med persiska/iranska smaker. Våra produkter är hantverksmässigt framställda och blandar kreativitet med passion för iranska köket. Vi erbjuder också två andra tjänster: Framtagning av produkter utan märke och sourcing av produkter made in France. Ytterligare detaljer nedan: Vi har flera aktiviteter: 1/ Försäljning av produkterna MAISON BOTEH : • En unik produkt: Det svarta guldet, pasta på svart citron från Iran, • Sylter med persiska smaker (se produkter). - Tillgängliga i format: Retail eller HORECA: Mellan 100 och 500 g / Hotellbranschen: 28 g, 42 g, - Ekologiskt möjligt, - Certifieringar IFS • Kryddor (saffran, sumak m.m.), nötter (pistasch, vildmandel m.m.) eller frystorkad frukt (frystorkade jordgubbar, frystorkad mango från Iran, - Ekologiskt möjligt. 2/ Leverantör av produkter utan märke: - Vi skapar recept för er. - Vi tar fram etiketten tillsammans om ni inte har någon grafisk designer. - Vi hjälper er att sammanställa kravspecifikationerna. 3/ Sourcing av gastronomiska produkter Made in France: - Ett nätverk av partner ger oss möjlighet att hjälpa er i ert sökande efter produkter made in France. Olja, smaksättare, sylter m.m. Med la MAISON BOTEH är allt möjligt. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för att på bästa vis svara på era förväntningar och behov.

 5. LE COUSTELOUS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Le Coustelous är stolta över att erbjuda gastronomiska produkter från sydvästra Frankrike, med specifikt intresse för den beryktade cassoulet från Castelnaudary. Vi är måna om våra ingrediensers kvalitet och arbetar med lokala producenter för att erbjuda er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessaffärer, vinkällare och butiker specialiserade på gastronomi och andra livsmedelsspecialiteter. Frankrike är känt för sin gastronomi och vår sydvästra region är en av de ryktbaraste för sin mångfald av delikata rätter. Vår familj arbetar sedan 1993 inom beredningen av utsökta rätter för våra kunder. Vi är måna om att sätta i ljuset färska och hemmagjorda produkter från vår region. Anklever, blodkorv, ankbröst ... Men framförallt vår beryktade cassoulet, beredd enligt familjens tradition med vita bönor från Castelnaudary och kött från regionala producenter. Vi är tillgängliga för ytterligare information om våra produkter. Hos "Le Coustelous" är familjen i centrum för vår konservverksamhet och vi är stolta att dela vår passion för sydvästra Frankrikes gastronomi med er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FUCHS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FUCHS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Frysta och djupfrysta livsmedel, Kaffe, te, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Kryddor, Kakao och choklad, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Gastronomiska specialiteter, och Farmaceutprodkter. Företagets huvudkontor finns i Dissen, Tyskland.

 2. LE GRAND BLUFF

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LE GRAND BLUFF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, tryffel, hotell restaurang, Gastronomiska specialiteter, och Livsmedel av hög kvalitet. Företagets huvudkontor finns i Astaffort, Frankrike.

 3. BRASSERIE DE VAUCELLES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BRASSERIE DE VAUCELLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öl. Företaget är även verksamt inom Drycker, Drycker - Import/Export, Gastronomiska specialiteter, hantverksmässigt framställd öl, mörkt öl, fatöl, alkoholhaltiga drycker, Drycker, och Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Les Rues-Des-Vignes, Frankrike.

 4. LA CORRÉZIENNE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA CORRÉZIENNE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Hantverk. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Leksaker och spel, prydnadsföremål, smycken, Gastronomiska specialiteter, äpplen, svampar, smaksättare, och kakor. Företagets huvudkontor finns i Brive La Gaillarde, Frankrike.

 5. LE NOUNOURS FRANCAIS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LE NOUNOURS FRANCAIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Gastronomiska specialiteter, skumgodis, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Vouneuil-Sous-Biard, Frankrike.

 1. SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SELEZIONE ALIMENTARE ITALIA - TERUGGI S.A.S. DI TERUGGI GIACOMO & C., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Mjölkprodukter, buffelmozzarella, biologiska livsmedel, Mjölkprodukter, och ost. Företagets huvudkontor finns i Grignasco, Italien.

 2. FOOD-WORKSHOP INGENIEURBÜRO FÜR PRODUKTENTWICKLUNG DIPL.-ING. HANS-CHRISTIAN EDER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FOOD-WORKSHOP INGENIEURBÜRO FÜR PRODUKTENTWICKLUNG DIPL.-ING. HANS-CHRISTIAN EDER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Mühldorf, Tyskland.

 1. TORTILLERIAS BENELUX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget TORTILLERIAS BENELUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom piadine, piadina med olja, förgräddad piadina, naturliga produkter, och försäljning av naturprodukter. Företagets huvudkontor finns i Schaerbeek, Belgien.

 2. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA MAISON DE L'AIL NOIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom Snacks, saltade, Gastronomiska specialiteter, Snacks, saltade, caschewnötter, livsmedel, Gastronomiska specialiteter, och livsmedel - import/export. Företagets huvudkontor finns i Sendets, Frankrike.

 3. BBQ BOAT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BBQ BOAT, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Sport och fritid. Företaget är även verksamt inom Fritidsbåtar, Gastronomiska specialiteter, Utegrillar och tillbehör, grillning, Fritidsbåtar, båtar, Fritidsbåtar, uthyrning av sjöfarkoster, och organisation av evenemang för företag. Företagets huvudkontor finns i Nantes, Frankrike.

 4. BRASSERIE CÉDILLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BRASSERIE CÉDILLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öl. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Alkohol, Gastronomiska specialiteter, Alkohol, hantverksmässigt framställd öl, och drycker i parti. Företagets huvudkontor finns i Flines-Lès-Mortagne, Frankrike.

 5. AURICA NATURHEILMITTEL UND NATURWAREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AURICA NATURHEILMITTEL UND NATURWAREN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Dillingen, Tyskland.

 6. JOKO GASTRONOMIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget JOKO GASTRONOMIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Hantverk, gastronomiska produkter, gastronomiska produkter, fläsk, charkuteri, oxcharkuteri, charkuterivaror av vilt, och charkuteri av gris. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

 7. FERME DE GREZELADE

  Frankrike

  Ferme de Grezelade ligger i Quercy-Périgord, en region där vi garanterar kulinariska produkter från det berömda franska köket. Vi är ett familjeföretag som specialiserat sig på framställning av konserver med anklever som råvara. Företaget producerar såväl färska produkter som egna konserver. Vi kan erbjuda anklever (i block, hel anklever och halvkokt anklever), ankbröstfiléer, confiteringar och färdiga rätter. Vi saluför även entrérätter som ank-rilleter och patéer med anklever, liksom specialiteter som konfiterad anka med apelsin och cassoulet från Lanzac. La Ferme de Grezelade kan även erbjuda ett stort sortiment presentförpackningar med produkter från regionen. Produkterna säljs i våra egna butiker, delikatessbutiker och restauranger. Under 2016 bygger vi ut gården med en konferensanläggning med restaurang.

 8. RIGAFLEX AG

  Schweiz

  Det som för nästan 70 år sedan började med att D. Ritter grundade den enskilda firman F.G. Ritter AG i Basel har under årtiondena utvecklats till en riktig framgångssaga. Sedan man år 2002 gav sig in på områdena gastronomi och matdiskar med Rigaflex AG fördubblades antalet anställda och produkttillgängligheten ökade med nästan 100 %. Våra viktigaste motton som bidragit till vår framgång: – Våra kunder är vår viktigaste tillgång – Oss kan man lita på och vi försöker uppfylla alla kundens önskemål – Våra produkter håller en hög kvalitetsstandard – Vi har ett exklusivt sortiment till förmånliga priser – Vi har en hög produkttillgänglighet och korta leveranstider – Vi letar inte efter problem, utan tar fram lösningar. Metoderna för såväl tillredning och varmhållning av mat i kök och inom catering/bufféer förändras ständigt.

 1. ILANGA NATURE

  Belgien

  ILANGA NATURE är en producent av kryddor, honung från vilda bikupor, olivolja och frukt. Våra produkter täcks av en kvalitets- och spårbarhetsgaranti. ILANGA NATURE finner unika smaker i Madagaskar, på Mauritius, på Sardinien och produkter av högsta kvalitet att njuta av i hela världen. Vi erbjuder er ett brett sortiment naturliga produkter under bästa förhållanden. Vi kan tillfredsställa era behov av naturliga och autentiska produkter med autentiskt lokal smak! Är ni verksamma inom restaurangsektorn? Eller äger ni en detaljhandelsbutik för kryddor? Delar ni våra värderingar och vår vision? Tycker ni att naturliga produkter är de bästa? Då har ni kommit rätt. Yrkesfolk som söker bästa kvalitet för priset kommer att bli nöjda. ILANGA NATURE erbjuder honung, kryddor, salter, socker, sylter och olivoljor i olika format. Vi intresserar oss för våra kunder och erbjuder er de produkter som är bäst anpassade till era behov. Tveka inte att kontakta oss för mer information.Vår produktkatalog är tillgänglig via Whatsapp på nummer 0456/56 19 97. Tveka inte att kontakta oss

 2. MAISON ROUX

  Frankrike

  La Maison Roux är den hantverksmässiga fabriken som skapade de beryktade "makronerna från Provence". De är inspirerade av det fäderneärvda receptet som serverats vid Comtes de Provences bord sedan högmedeltiden. Rikedomen av de provençalska, naturliga produkterna erbjuder ett ojämförligt spektrum med mer än 25 smaker som står bakom succén av våra "makroner från Provence". Tillverkar makroner med naturprodukter utan gluten, tillverkade med sunda produkter. Våra hemmagjorda makroner.

 3. CASA WESTFALIA

  Spanien

  Sedan 1972 säljer vi produkter från Tyskland, Frankrike, Nederländerna, Belgien, Italien och Storbritannien. Våra livsmedel är både moderna och praktiska. Kvalitetscertifiering ISO 9001. Livsmedel: import/export, val av livsmedel, livsmedel av god kvalitet, livsmedel, gastronomiska produkter, drycker, viner, likörer, etc.

 4. ONSHII - THAI FOOD FOR YOU

  Tyskland

  Företaget ONSHII - THAI FOOD FOR YOU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta färdiga maträtter. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, livsmedelsproducent, pulversoppa för storkök, Gastronomiska specialiteter, och grossistförsäljning av djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 5. O MÀ! GOURMANDISES

  Frankrike

  Företaget O MÀ! GOURMANDISES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Specialiteter, balsamkräm, gastronomiska produkter, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Biguglia, Frankrike.

 6. LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K.

  Tyskland

  Företaget LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Potrebščine za restavracije. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, pizzaugn, Gastronomiska specialiteter, och pizzaugn. Företagets huvudkontor finns i Linsengericht, Tyskland.

 7. DEGUSTONFOIN

  Frankrike

  Företaget DEGUSTONFOIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Specialiteter, djurfoder, kök, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Saint-Fraimbault, Frankrike.

 8. CAUDALIE

  Frankrike

  Företaget CAUDALIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsspecialiteter, färsk svamp, fisk och skaldjur, Livsmedelsspecialiteter, och Black truffles. Företagets huvudkontor finns i Bidart, Frankrike.

 9. S.Z. TARTUFI

  Italien

  Företaget S.Z. TARTUFI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Delicatessen. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsspecialiteter, Tryffel, Livsmedel - Import/Export, Gastronomiska specialiteter, Livsmedelsspecialiteter, Tryffel, Livsmedel - Import/Export, och Gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Atessa, Italien.

 10. CARLINO SRL

  Italien

  Företaget CARLINO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskkonserver. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Ansjovis, Gastronomiska specialiteter, och Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företagets huvudkontor finns i Sciacca, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis