• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gas och olja - utvinning

Resultat för

Gas och olja - utvinning - Import och export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH är ett företag som ägnar sig åt apparat- och maskinteknik. Vi är främst verksamma på området värmeåtervinning. Fokus inom vår utveckling och tillverkning ligger på plattvärmeväxlare för värmeöverföring mellan två gasströmmar. Ytterligare en tyngdpunkt ligger på framställningen av 3-vägsspjäll. Vid sidan av dessa huvudområden finns det även en lång rad andra produkter som vi utvecklar, konstruerar och framställer. Framställningen sker nästan uteslutande i ROSTFRITT STÅL, i första hand i materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571 men även i andra typer av rostfritt stål. Med en nuvarande produktionsyta på 1740 m² delvis bestående av maskiner utrustade med CNC-styrning, arbetsplatser med dator, platser för CAD-ritning och en beprövad kvalitetssäkring enligt ISO 9001, ligger vi alltid steget före.

 2. ACRITUDO SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ACRITUDO SYSTEMS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Iserlohn, Tyskland.

 3. AUTOGLAS REIFENBERGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AUTOGLAS REIFENBERGER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Wiesbaden, Tyskland.

 4. ROTOTEAM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ROTOTEAM GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom värmeväxlare med plattor. Företagets huvudkontor finns i Welgesheim, Tyskland.

 5. ANALYSE INSTRUMENTATION & SERVICE

  Algeriet

  Företaget ANALYSE INSTRUMENTATION & SERVICE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Mätning - apparater och instrument, Mätning - apparater och instrument, rökanalyserare, och analysatorer för gas. Företagets huvudkontor finns i Bordj-Bouariridj, Algeriet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BOTHMANN + VOGLER GMBH

  Tyskland

  Företaget BOTHMANN + VOGLER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. CALE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget CALE DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Estorf, Tyskland.

 3. ÜRET MAKINA ISI TESISAT SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget ÜRET MAKINA ISI TESISAT SAN.TIC.LTD.STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom brännare, brännare för naturgas, brännare för industriellt bruk, och brännare för uppvärmning av byggnader. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. DENNERLEIN LÜFTUNGSBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget DENNERLEIN LÜFTUNGSBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Gräfenberg, Tyskland.

 5. ECOFINCONCEPT GMBH

  Tyskland

  Företaget ECOFINCONCEPT GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, Kranar för sanitetsutrymmen, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, Kranar för sanitetsutrymmen, och Alternativ energi - Utrustning och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Hückelhoven, Tyskland.

 1. TUBEX

  Belgien

  Företaget TUBEX, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Energi och råvaror - Service för industrier. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, Gas och olja - Utvinning, uppvärmning, och sanitetsporslin. Företagets huvudkontor finns i Machelen (Bt.), Belgien.

 2. ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget ZOLLFRANK SOLAR- UND HAUSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Energi och råvaror - Service för industrier. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, och Gas och olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Veitsbronn, Tyskland.

 1. ZORKO GMBH

  Tyskland

  Företaget ZORKO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Energi och råvaror - Service för industrier. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, Gas och olja - Utvinning, värmesanitetsgods, och Förnybara energikällor. Företagets huvudkontor finns i Pforzheim, Tyskland.

 2. COOLTECC ENERGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget COOLTECC ENERGY GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Weil Der Stadt, Tyskland.

 3. DRIESMANS

  Belgien

  Företaget DRIESMANS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Energi och råvaror - Service för industrier. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, sanitetsgods, och kök för hemmet. Företagets huvudkontor finns i Kessel-Lo, Belgien.

 4. RESPUR INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget RESPUR INTERNATIONAL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom säkerhetssystem, artiklar och utrustning, och System för flödesmätning. Företagets huvudkontor finns i Vauréal, Frankrike.

 5. MOBIL IN TIME GMBH

  Österrike

  Företaget MOBIL IN TIME GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Kranar för sanitetsutrymmen, Hydrauliska anläggningar - hygien och sanitet, Värmeväxlare, Vatten - Produktion och distribution, Kranar för sanitetsutrymmen, Hydrauliska anläggningar - hygien och sanitet, och Värmeväxlare. Företagets huvudkontor finns i Wals-Siezenheim, Österrike.

 6. DAMSTAHL MUNICH

  Tyskland

  Företaget DAMSTAHL MUNICH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga och järnfria mineraler, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Stål, Specialstål, Järnhaltiga och järnfria mineraler, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Stål, och Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Unterhaching Bei München, Tyskland.

 7. QINGDAO HONGBO PETROLEUM MACHINERY CO., LTD.

  Förenta Staterna

  Företaget QINGDAO HONGBO PETROLEUM MACHINERY CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Qingdao, Förenta Staterna.

 8. TETHYS OIL SUPPLIES & SERVICES

  Malta

  Företaget TETHYS OIL SUPPLIES & SERVICES, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Brunntoppsutrustning, anläggningar och utrustning för petroleumindustri , kolindustri och naturgasindustri, och företag specialiserat på oljelogistik. Företagets huvudkontor finns i Valletta, Malta.

 1. GREEN-ECOPOWER GMBH

  Tyskland

  Företaget GREEN-ECOPOWER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Vatten - Produktion och distribution, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, och Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Balingen, Tyskland.

 2. STE LEVEQUE FLUIDES

  Frankrike

  Företaget STE LEVEQUE FLUIDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Energi och råvaror - Service för industrier, Medicinsk utrustning, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Vatten - Produktion och distribution, Energi och råvaror - Service för industrier, Medicinsk utrustning, och Laser - Maskiner för svetsning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Lille, Frankrike.

 3. AGS OILFIELD SERVICES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget AGS OILFIELD SERVICES LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Essex, Förenade kungariket.

 4. SCHICK TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHICK TECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Värmeväxlare, Klimatstyrning, luftning och ventilering - Apparater, Klimatstyrning - Apparater, Vatten - Produktion och distribution, Värmeväxlare, Klimatstyrning, luftning och ventilering - Apparater, och Klimatstyrning - Apparater. Företagets huvudkontor finns i Vaihingen/enz, Tyskland.

 5. MESSDIENST FOCHLER GMBH

  Tyskland

  Företaget MESSDIENST FOCHLER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Gütersloh, Tyskland.

 6. ENPAR SONDERWERKSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Företaget ENPAR SONDERWERKSTOFFE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Järnhaltiga och järnfria mineraler, Elektricitet - Produktion och distribution, Gas och olja - Utvinning, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Järnhaltiga och järnfria mineraler, och Elektricitet - Produktion och distribution. Företagets huvudkontor finns i Gummersbach, Tyskland.

 7. INNOWATT24 GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Företaget INNOWATT24 GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, Solpaneler, Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, Alternativ energi - Utrustning och anläggningar, och Solpaneler. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 8. LACHMANN LÜFTUNGS- UND KLIMATECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget LACHMANN LÜFTUNGS- UND KLIMATECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Kenzingen, Tyskland.

 9. KRAMMER & MAHL GMBH

  Tyskland

  Företaget KRAMMER & MAHL GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Energi och råvaror - Service för industrier. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, och Gas och olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Heidelberg, Tyskland.

 10. VENTAFLEX GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget VENTAFLEX GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och olja - Utvinning. Företagets huvudkontor finns i Altenberge, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Gas och olja - utvinning - Import och export

Antal resultat

32 882 Företag