• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • galvanisering av stål och metall

Resultat för

Galvanisering av stål och metall - Import och export

 1. METAL IN LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Metal In är ett bulgariskt företag som grundades 2003. Vi har över 100 anställda och är specialiserade inom tillverkning av delar av metallplåt, svetsstrukturer, cykelställ och rörmöbler, svetsade byggdelar och hydrauliska tankar för byggmaskiner, svarvade och frästa delar för fordonsindustrin och hydraulisk industri, svetsställningar och delar för jordbruksindustrin, präglade delar för fordonsindustri, elektrisk industri och möbelindustri, galvaniserade och målade delar, rullband och transportband, pallmagasin och rullar för transportband till livsmedelsindustrin. Våra klienter är ABB, Grammer, Rittal, Kaercher, Wirtgen Group, HAMM, Hilti, Atlas Copco, Wafios, John Deere, Sidel, Tetra Pak, Liebherr. Metal In exporterar till tolv länder i Europa. 80 % av vår export utgår till västerländska marknader.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA är din kompetenta partner för mekanisk behandling av diverse slagg för sandblästring (slaggbaserade blästringsmedel) och andra granulat för olika användningsområden. CHEMEGRA tar särskilt fram silikonfria engångsblästermedel i den kornstorlek och den förpackning du önskar. Dessa är till för bland annat till för sanering av broar för korrosionsskydd, ytbehandling av karosser, betongsanering, restaurering av fasader m.m. Tillverkning av blästermedel i olika kornstorlekar, grus och blästermedel för olika användningsområden, samt byggnadsmaterial för markförbättring och fyllning. Vi åtar oss kontraktspåfyllnings- och ompackningsuppdrag där vi förpackar ditt lösmaterial och dammande material på bara några dagar i Big Bags (flexibla storsäckar). Även på plats ute hos dig (mobila anläggningar).

 3. KMC GROUP - MEKO METAL

  Turkiet

  Verified by europages badge

  MEKO Metal är ett ledande företag inom tillverkning av stålprofiler sedan 1969. Vi har växt från 10 000 till 100 000 kvadratmeter fabrik i Torbalı-Izmir under KMC Group sedan 2011. Vårt samarbete integrerar unik kommersiell och teknisk expertis, vilket resulterar i en årlig produktionskapacitet på 150 000 ton, konsekvent jämte globala tekniska framsteg. Vårt mål är att hamna i topp tre bland globala företag för specialprofiler, och har en stadigt stigande exportvolym. Vi är specialiserade på öppna och svetsade profiler av rostfritt stål, och riktar oss till många olika industrier verksamma inom fordon, möbler, hushållsapparater, stålvaror, dekoration, uppvärmning & nedkylning, luftkonditionering, anläggningsarbeten & stålkonstruktion, byggställningsprofiler, uppvärmda handduksräcken, solenergisystem och jordbruksbevattning & växthus. Våra nyckelsektorer: •Standardrör och -profiler •Specialprofiler •Profiler för fordon •Profiler för solenergisystem •Markmontering för solenergisystem •Takmontering för solenergisystem •Anläggningsarbeten & Stålkonstruktioner •Profiler för jordbruk och växthus •Profiler för elektricitet & elektronik •HVAC-profiler •Profiler av rostfritt stål. Rullformande innebär en kostnadsfördel över aluminium genom att ersätta produktionsdelar som traditionellt kräver aluminium med rullformat stål. Vi är specialiserade på inhouse-design och tillverkning av formar, verktyg, rullar och andra essentiella komponenter. Kontakta oss för mer information!

 4. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albanien

  Verified by europages badge

  SELMANI sh.p.k. är ett företag grundat 1994 i Tirana, Albanien. Det är verksamt inom civil byggnadsindustri och erbjuder sina kunder varmgalvaniseringstjänster och måttbeställda stålstrukturer samt standard vatten- och bränsletankar i varmgalvaniserat och rostfritt stål.Anläggningen har galvaniseringskärl med måtten 6 500 x 1 700 x 2 600 mm. Företaget specialiserar sig på produktion av HVAC-pannor, värmekärl, sanitära vattentankar och stängsel för bränsletankar, galler, golv, fackverkstorn för elektrisk kraftöverföring och digitala mobiltelesystem (GSM), polygonala master för ljusöverföring, trådlös utrustning, varmgalvaniseringstjänster för växthus, stålverk för boskapsskötsel, vägskyltning, stålverk mm. Tack vare vårt effektiva arbetsflöde kan vi erbjuda stålverk av hög kvalitet till våra europeiska partnerföretag och samtidigt sänka deras kostnader. Med kvalificerad, erfaren och serviceinriktad personal kan SELMANI shpk garantera en hög servicenivå.

 5. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos oss finns det kemi: En titt in i vårt företag: Vår företagsfilosofi är baserad på ovillkorligt kundfokus, vilket har gjort det möjligt för oss att kontinuerligt växa och utveckla globala produktinnovationer i över 30 år. Våra värderingar formar inte bara vår företagskultur, utan är också anledningen till vårt mycket motiverade team av lojala medarbetare som levererar på topp – varje dag. Team: Vårt engagemang för mottot ”Excellens inom galvaniseringslösningar” präglar den dagliga verksamheten. Team riag säkerställer tillsammans att våra kunder alltid får optimala produkter och tjänster. Värderingar: Att forma framtiden, tillsammans med kreativitet och innovation, är vad vi lever för. Genom att lyssna noga identifierar vi de behov som finns. Vi behandlar alla lika och skapar förtroende. Erbjud möjligheter – kräv resultat. Ärlighet och respekt utgör grunden för vår framgångsrika kultur. Vi främjar och förutsätter potential. Rättvisa och tydlighet är hörnpelarna i vår kommunikation. Välkomna idéer – implementera dem med pondus. Vi ser nyfikenhet som utgångspunkten för framsteg. Vi får saker att hända idag som garanterar morgondagens framgång. Vi lär oss av våra misstag. Framgång glädjer. Vi implementerar ambitiösa mål med entusiasm. Med passion strävar vi efter förstklassighet. Vi är stolta över våra framgångar och berättar gärna för de som vill lyssna. Vi tar ansvar. Vi högaktar och respekterar de grundläggande värderingarna i vårt samhälle.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CENTRO GALVANICO SUD ITALIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CENTRO GALVANICO SUD ITALIA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Galvanisering av stål och metall. Företaget är även verksamt inom förnickling av metall, galvanisering för förtenning, anodisk oxidering av metall, och galvaniska behandlingar. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

 2. SURCOTEC SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget SURCOTEC SA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Värmebehandling av stål och metall, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Värmebehandling av stål och metall, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Plan-Les-Ouates Ge, Schweiz.

 3. AXYNTEC DÜNNSCHICHTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AXYNTEC DÜNNSCHICHTTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Galvanisering av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 4. GRAFIC CROMIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GRAFIC CROMIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galvanisering av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Polering av stål och metall, förkromning av metall, galvaniska behandlingar, Polering av stål och metall, och galvanisering. Företagets huvudkontor finns i Monte San Savino, Italien.

 5. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Företaget KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Prägling av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Elektrolytisk förzinkning, Motorsport - Utrustning och tillbehör, Galvanisering av stål och metall, SMÅ DETALJER, Elektrolytisk förzinkning, Motorsport - Utrustning och tillbehör, Galvanisering av stål och metall, SMÅ DETALJER, och automotive industry. Företagets huvudkontor finns i Stari Trg Pri Ložu, Slovenien.

 1. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

  Tyskland

  På de följande sidorna berättar vi om vilka vi är, hur vi arbetar och vad som mera kan vara intressant att veta om oss. Företaget HATTLER & Sohn GmbH, nedan endast kallat HATTLER, ägnar sig främst åt förädling av metalliska ytor. Framför allt använder man sig av galvaniseringsmetoder, men även andra, ofta specialiserade processer tillämpas också. Ytor är vad vi brinner för. Vi bearbetar kundernas beställningar i vår fabrik i Villingen-Schwenningen, något som vi började med redan för 90 år sedan. Under en så lång tidsrymd möter man många gånger de mest skilda krav. Att kunna hantera dessa kräver ansträngning, men ger samtidigt en stor tillfredsställelse och glädje. Därför ser vi fram emot att även i framtiden få spännande uppdrag inom området ytbehandling.

 2. GALESA

  Spanien

  Företaget är specialiserat på varmförzinkning genom doppning i zink med fusion. Historiskt företag i kommunen Valence, vars livskraft och överlägsenhet inom området för metallbeläggningar varit med sedan företaget bildades 1968.

 1. GSA

  Spanien

  GSA är känt på marknaden för att vara ett referensföretag inom galvanisering av olika delar. Specialist på det mesta inom fästelement: skruvar, muttrar, brickor, ändstycken, skaft, fästbultar. Galvanisering och skruvförband. Tillverkare.

 2. GALVANOTECNICA SNC

  Italien

  Gul, vit, svart förzinkning. Förnickling. Elektrolys. Företaget arbetar sedan mer än 40 år inom galvaniska behandlingar, speciellt inom statisk och roterande, elektrolytisk förzinkning (2800 x 1400 x 600 är bassängens mått). De automatiska linjerna garanterar en omfattande produktion och höga kvalitetsstandarder, och våra anläggningar ger företaget möjlighet att tillfredsställa kundernas krav inom alla industrisektorer.

 3. GALVACO

  Belgien

  Företaget Galvaco från Weert Groep är specialiserat på zinkbeläggning och färgbeläggning genom elektrostatisk sprutning. Galvaco tar hand om hela processen: från svartstål till leverans av färdig produkt till kund eller på plats. Glavaco från Weert Groep erbjuder följande tjänster: varmgalvanisering, galvanisering delta (specialitet), målning genom elektrosprutning, kvalitetskontroll, olika förpackningar och transport till slutdestinationen.

 4. HITZEL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Sam familjeföretag med mångårig erfarenhet av galvanisering har vi omfattande kunskap inom ytbehandling av metaller som stål, rostfritt stål, icke-järnmetaller, mässing, aluminium, pressgjuten zink och ABS-plast. Vid galvanisering står inte bara det förbättrade utseendet i fokus i och med den dekorativa galvanotekniken, utan också den funktionella användningen av arbetsstycket. På så sätt får din produkt egenskaper som föremålet inte har i sig självt.

 5. GALBAN MICHAŁ I TOMASZ BANKOWSCY SP.K.

  Polen

  Vi har en manuell galvaniseringsanläggning vilket gör oss mycket flexibla för behoven bland tillverkare och enskilda kunder. Vi kan tillhandahålla både enstaka detaljer och större serier. Vi kan snabbt införa ny teknik för större kontrakt. Vi har gedigen erfarenhet av återvinning av metall. Vi kan ta fram glansen i gammalt krom ... och patinan på antika objekt. Vi förnyar galvaniseringen på bil-och motorcykeldelar. Vi kan erbjuda: skinande kromplätering, satinslipad kromplätering...

 6. GALVANICA TOMASINA SNC

  Italien

  Företaget GALVANICA TOMASINA SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galvanisering av stål och metall. Företaget är även verksamt inom försilvring, förnickling av metall, galvanoteknik, och bronsplätering av metall. Företagets huvudkontor finns i Olginasio-Besozzo, Italien.

 7. MAK BORU PROFIL METAL A.Ş.

  Turkiet

  Företaget MAK BORU PROFIL METAL A.Ş., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Galvanisering av stål och metall. Företaget är även verksamt inom kallvalsade metallband, profilering av metall, kyllager och kylrum med kontrollerad temperatur, och profilpressar för formning av plåt. Företagets huvudkontor finns i Kayseri, Turkiet.

 8. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

  Tyskland

  Företaget MICRO + HEGA SURFACES GMBH, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Värmebehandling av stål och metall, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, Verktygsmaskiner för formning av metall, Värmebehandling av stål och metall, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Galvanisering av stål och metall, och Verktygsmaskiner för formning av metall. Företagets huvudkontor finns i Freiberg Am Neckar, Tyskland.

 1. COURS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget COURS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Galvanisering av stål och metall, Galvanisering av stål och metall, krom, nickel, och ytbehandling. Företagets huvudkontor finns i Velbert, Tyskland.

 2. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget GALWANIZER SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galvanisering av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Elektrolytisk förzinkning, galvanisering för förnickling, galvanisering för förkoppring, och Elektrolytisk förzinkning. Företagets huvudkontor finns i Dzierżoniów, Polen.

 3. LINNHOFF & PARTNER GALVANOTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget LINNHOFF & PARTNER GALVANOTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galvanisering av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Iserlohn, Tyskland.

 4. GALWAX

  Polen

  Företaget GALWAX, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Galvanisering av stål och metall. Företaget är även verksamt inom galvanisering aluminium, galvanisering för förtenning, och galvanisering för förnickling. Företagets huvudkontor finns i Nadarzyn, Polen.

 5. CROMKONTAKT KFT.

  Ungern

  Företaget CROMKONTAKT KFT., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Galvanisering av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Förkromning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, och Förkromning. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 6. SINOSTEEL GERMANY GMBH

  Tyskland

  Företaget SINOSTEEL GERMANY GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Galvanisering av stål och metall, grafitelektroder, anoder, Galvanisering av stål och metall, och Koks. Företagets huvudkontor finns i HAMBURG, Tyskland.

 7. ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ZINQ NEUNKIRCHEN (SAAR) GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektrolytisk förzinkning. Företaget är även verksamt inom Galvanisering av stål och metall, Lätta metallkonstruktioner, Metallgaller för gångvägar, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Galvanisering av stål och metall, Lätta metallkonstruktioner, Metallgaller för gångvägar, och Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling. Företagets huvudkontor finns i Neunkirchen, Tyskland.

 8. FRANCE GALVA

  Frankrike

  Företaget FRANCE GALVA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Galvanisering av stål och metall, Galvanisering av stål och metall, bearbetning stål, och Zaključna dela na kovinah. Företagets huvudkontor finns i Saint-Florentin, Frankrike.

 9. ALFATECH SRL

  Italien

  Företaget ALFATECH SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Galvanisering av stål och metall. Företaget är även verksamt inom beläggningar mot rost, Giftfria beläggningar, beläggningar mot förslitning, och beläggningar mot vidhäftande medel. Företagets huvudkontor finns i Fiume Veneto, Italien.

 10. ZINQ DRESDEN GMBH

  Tyskland

  Företaget ZINQ DRESDEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Elektrolytisk förzinkning, Galvanisering av stål och metall, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, Korrosionsskydd - Kemiska produkter, Elektrolytisk förzinkning, Galvanisering av stål och metall, Metaller - Maskiner och anläggningar för ytbehandling, och Korrosionsskydd - Kemiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Dresden, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Galvanisering av stål och metall - Import och export

Antal resultat

30 710 Företag