• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • galler- grillar och väv- metall

Resultat för

Galler- grillar och väv- metall - Import och export

 1. DRAHT-BINDER OHG

  Tyskland

  Mer än 60 år av koncentrerad vidareutveckling av vår kärnverksamhet gör oss idag till din specialist. Vi tillverkar galler och trådnät av alla slag, både för handeln och för slutkunder. Företaget grundades 1945, som en låssmedsfirma med underavdelningarna staket- och grindkonstruktion. Redan under de första åren uppstod en liten avdelning för maskinteknik, där man konstruerade trådbearbetningsmaskiner för eget behov. På 70-talet utvecklades trådväveriet så att det kom att bära upp en lika stor del av verksamheten. 1978 byggdes den första helautomatiska produktionsanläggningen för nät av korrugerad tråd och stansade galler, samtidigt som företaget flyttade till Erkrath och genom att fokusera på tillverkningen av metallnät tog sig in på nya marknader. 1995 utvidgades sortimentet med produkterna punktsvetsade galler och metallister. Idag sker tillverkningen i fyra stycken helautomatiska produktionslinjer.

 2. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA är ett metallbearbetningsföretag. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA grundades 1997 i kommunen Águeda. Vi tillverkar metallstrukturer, metallkonstruktioner, räcken, staket, dörrar och portar. Vi kan göra industriella paviljonger. Vi kan även utföra smidesprojekt för små och stora portar, räcken och små tak. Företaget har haft erfarenhet av inhemska och utländska marknader i många år: Spanien, Frankrike, Angola, Moçambique med flera. Vi utför alla sorters bearbetningar av järn, smidat aluminium och rostfritt stål. Vi har en teknisk avdelning med flera designers och tekniker, och vi utför 3D-modellering. Vi satsar på perfektion och använder de bästa materialen, den bästa utrustningen och de bästa metoderna och processerna. Vi har ett kompetent och engagerat team som utför dina projekt. Vi har maskiner för laserskärning, bockning, skärning, borrning och svetsning. Vi är certifierade enligt EN1090 och ISO9001.

 3. NEGOFILTRES

  Frankrike

  Négofiltres, måttbeställda industrifilter. Négofiltres är ett franskt företag med säte i Seine-et-Marne som är specialiserat på tillverkning och försäljning av måttbeställda filter för industrin. Företagsledaren Mr Daveau har skaffat sig över 22 års erfarenhet inom den internationella industrisektorn och skapat goda förbindelser med franska handelspartner och internationella underleverantörer. Négofiltres tillverkar alla slags filter för den industriella marknaden, byggnadsindustri och arkitektur, men även för läkemedels - och plastindustrin. Tveka inte att kontakta oss, vi svarar inom 48 timmar och erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser och leverans i hela Europa. Vi har ett omfattande lager av industrifilter och filtermedier vid vår anläggning i Fontainebleau. Några exempel på våra produkter: Filter, patroner och silar av metall, såll, galler och filtrerande medier av rostfritt stål, pappersfilter och syntetfilter.

 4. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Företaget O.M.A.F. är specialiserat på tillverkning av rostfria galler "INOXLINE", förzinkade stängsel, metallstaket och galler för industrin och byggbranschen. Alla våra staket är tillverkade med automatiserade system. O.M.A.F. har en komplett katalog med produkter och tillbehör för byggsektorn: platta brunnslock, förseglingar, galler och brunnar i rostfritt stål.

 5. MM LAGERTECHNIK INHABERIN MARIA MALBASIC

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. STEHDRAUF INH. THOMAS BROSZEIT

  Tyskland

 2. MEA METAL APPLICATIONS GMBH

  Tyskland

 3. HABERKORN GMBH

  Österrike

 4. FILMEC

  Italien

 5. FIBROLUX GMBH

  Tyskland

 1. JÄGER GMBH

  Tyskland

 2. K60 - GITTERROST SYSTEME GMBH & GMBH CO. KG

  Tyskland

 1. EUROTRAMEX

  Spanien

 2. GITTERSTAR GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. FENAU GMBH

  Tyskland

 5. ROTEX METALLBAUTEILE GMBH

  Schweiz

 6. GONDREXON INDUSTRIE

  Belgien

 7. EUROGRATE GMBH

  Tyskland

 8. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vår viktigaste uppgift är att skydda människor med våra produkter och att göra det säkert att arbeta vid maskiner. Vi är också mycket noga med att erbjuda god service till alla som kan ha nytta av våra produkter och tjänster så att både de och deras eventuella kunder känner sig nöjda. Vi ser alla våra kunder som individer. Därför strävar vi alltid efter att sätta oss in i kundens behov och arbeta fram en lösning tillsammans. Eftersom vi har ett stort ansvar gentemot våra kunder ställer vi också höga kvalitetskrav på oss själva. Till skyddssystem från TIEMANN används endast välbeprövade komponenter och material av högsta kvalitet. Det lönar sig alltid i långa loppet. För oss är det självklart att vår förmåga att tillgodose kundernas behov på bästa sätt är beroende av medarbetarnas kreativitet, kompetens, mångfald och förmåga att fungera som ett team.

 1. FEROPLAST D.O.O.

  Kroatien

  Företagets huvudverksamhet är tillverkningen av produkter i metalltråd, som saluförs antingen genom distributörer eller tillverkare på högre nivå (hushållsapparater, möbler). Feroplasts produkter är designade för hemmet (grill, durkslag, stolar) eller är avsedda att användas som utrustning (korgar, utställningsställ, behållare). Dagens produkter och arbetsteknik hos Feroplast är miljövänliga. Produkterna är antingen tillverkade efter egna idéer eller redan designade projekt.

 2. ATROW

  Frankrike

  Vår specialitet är utformning och utförande av svetsade detaljer i form med precisa mått såsom skydd för belysningsapparater, detaljer i rörelse, värmeelement. Komponenter till medicinsk-teknisk utrustning och för laboratorier samt inredningsdetaljer. Vi har även diskar, ställ, ställ av perforerad plåt, modulställ och ställ i en enhet för linjer i varuhus och stormarknader, affärer och för industrisektorn.

 3. FILTRES GUERIN

  Frankrike

  FILTRES GUÉRIN, med en mer än 50-årig erfarenhet och 3 produktionsanläggningar, är ledande inom sektorn för filterelement i metall. Kvalitet, innovation och know-how är företaget Guerins värden. Målsektorerna är många: flygindustri, jordbrukslivsmedel, bilindustri, petrokemi, kemi, kryoteknik, energi, miljö, kärnkraft, läkemedel (sjukvård och kosmetika), kranar, och industriell utrustning allmänt.

 4. METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA

  Portugal

 5. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 6. ELEMY LTD

  Förenade kungariket

 7. ASEL TEL SANAYI VE TICARET AŞ. ( BROFENCE )

  Turkiet

 8. GI-RO TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 9. KÖLLENSPERGER STAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Österrike

 10. AC ZAUN-CENTER GMBH

  Tyskland