• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • galler- grillar och väv- metall

Resultat för

Galler- grillar och väv- metall - Import och export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA är ett metallbearbetningsföretag. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA grundades 1997 i kommunen Águeda. Vi tillverkar metallstrukturer, metallkonstruktioner, räcken, staket, dörrar och portar. Vi kan göra industriella paviljonger. Vi kan även utföra smidesprojekt för små och stora portar, räcken och små tak. Företaget har haft erfarenhet av inhemska och utländska marknader i många år: Spanien, Frankrike, Angola, Moçambique med flera. Vi utför alla sorters bearbetningar av järn, smidat aluminium och rostfritt stål. Vi har en teknisk avdelning med flera designers och tekniker, och vi utför 3D-modellering. Vi satsar på perfektion och använder de bästa materialen, den bästa utrustningen och de bästa metoderna och processerna. Vi har ett kompetent och engagerat team som utför dina projekt. Vi har maskiner för laserskärning, bockning, skärning, borrning och svetsning. Vi är certifierade enligt EN1090 och ISO9001.

 2. DRAHT-BINDER OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mer än 60 år av koncentrerad vidareutveckling av vår kärnverksamhet gör oss idag till din specialist. Vi tillverkar galler och trådnät av alla slag, både för handeln och för slutkunder. Företaget grundades 1945, som en låssmedsfirma med underavdelningarna staket- och grindkonstruktion. Redan under de första åren uppstod en liten avdelning för maskinteknik, där man konstruerade trådbearbetningsmaskiner för eget behov. På 70-talet utvecklades trådväveriet så att det kom att bära upp en lika stor del av verksamheten. 1978 byggdes den första helautomatiska produktionsanläggningen för nät av korrugerad tråd och stansade galler, samtidigt som företaget flyttade till Erkrath och genom att fokusera på tillverkningen av metallnät tog sig in på nya marknader. 1995 utvidgades sortimentet med produkterna punktsvetsade galler och metallister. Idag sker tillverkningen i fyra stycken helautomatiska produktionslinjer.

 3. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget O.M.A.F. är specialiserat på tillverkning av rostfria galler "INOXLINE", förzinkade stängsel, metallstaket och galler för industrin och byggbranschen. Alla våra staket är tillverkade med automatiserade system. O.M.A.F. har en komplett katalog med produkter och tillbehör för byggsektorn: platta brunnslock, förseglingar, galler och brunnar i rostfritt stål.

 4. STEHDRAUF INH. THOMAS BROSZEIT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget STEHDRAUF INH. THOMAS BROSZEIT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Baindt-Schachen, Tyskland.

 5. FIBROLUX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FIBROLUX GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Hofheim-Wallau, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MEA METAL APPLICATIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MEA METAL APPLICATIONS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Aichach, Tyskland.

 2. FILMEC

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FILMEC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallbehållare, metallcontainrar, och Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Lezzeno, Italien.

 3. EUROTRAMEX

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget EUROTRAMEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom staket, METALLGALLER, TRAMEX, golv, polyestergaller, galvanisering, och galler och gallerverk. Företagets huvudkontor finns i Sant Celoni-Barcelona, Spanien.

 4. GITTERSTAR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GITTERSTAR GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Emsdetten, Tyskland.

 5. K60 - GITTERROST SYSTEME GMBH & GMBH CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget K60 - GITTERROST SYSTEME GMBH & GMBH CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Langenberg, Tyskland.

 1. DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DRAHT-MÜLLER GITTERHERSTELLUNGS GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Metallgaller, Kabelledningar, punktsvetsning, Metallgaller, metallgaller, stainless steel grilles, ytbehandling, skyddsgaller, och gallercontainrar. Företagets huvudkontor finns i Dülmen, Tyskland.

 2. EUROGRATE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EUROGRATE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Bensheim, Tyskland.

 1. GONDREXON INDUSTRIE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget GONDREXON INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Transportband. Företaget är även verksamt inom Galler, grillar och väv, metall, skaksiktar, Plåtslageri, kedjor med hålplattor, Galler, grillar och väv, metall, Trådgaller, punktsvetsade, och Stansade galler. Företagets huvudkontor finns i Zaventem, Belgien.

 2. FENAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FENAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Fürth, Tyskland.

 3. ROTEX METALLBAUTEILE GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget ROTEX METALLBAUTEILE GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Zuzwil, Schweiz.

 4. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vår viktigaste uppgift är att skydda människor med våra produkter och att göra det säkert att arbeta vid maskiner. Vi är också mycket noga med att erbjuda god service till alla som kan ha nytta av våra produkter och tjänster så att både de och deras eventuella kunder känner sig nöjda. Vi ser alla våra kunder som individer. Därför strävar vi alltid efter att sätta oss in i kundens behov och arbeta fram en lösning tillsammans. Eftersom vi har ett stort ansvar gentemot våra kunder ställer vi också höga kvalitetskrav på oss själva. Till skyddssystem från TIEMANN används endast välbeprövade komponenter och material av högsta kvalitet. Det lönar sig alltid i långa loppet. För oss är det självklart att vår förmåga att tillgodose kundernas behov på bästa sätt är beroende av medarbetarnas kreativitet, kompetens, mångfald och förmåga att fungera som ett team.

 5. ATROW

  Frankrike

  Vår specialitet är utformning och utförande av svetsade detaljer i form med precisa mått såsom skydd för belysningsapparater, detaljer i rörelse, värmeelement. Komponenter till medicinsk-teknisk utrustning och för laboratorier samt inredningsdetaljer. Vi har även diskar, ställ, ställ av perforerad plåt, modulställ och ställ i en enhet för linjer i varuhus och stormarknader, affärer och för industrisektorn.

 6. FEROPLAST D.O.O.

  Kroatien

  Företagets huvudverksamhet är tillverkningen av produkter i metalltråd, som saluförs antingen genom distributörer eller tillverkare på högre nivå (hushållsapparater, möbler). Feroplasts produkter är designade för hemmet (grill, durkslag, stolar) eller är avsedda att användas som utrustning (korgar, utställningsställ, behållare). Dagens produkter och arbetsteknik hos Feroplast är miljövänliga. Produkterna är antingen tillverkade efter egna idéer eller redan designade projekt.

 7. FILTRES GUERIN

  Frankrike

  FILTRES GUÉRIN, med en mer än 50-årig erfarenhet och 3 produktionsanläggningar, är ledande inom sektorn för filterelement i metall. Kvalitet, innovation och know-how är företaget Guerins värden. Målsektorerna är många: flygindustri, jordbrukslivsmedel, bilindustri, petrokemi, kemi, kryoteknik, energi, miljö, kärnkraft, läkemedel (sjukvård och kosmetika), kranar, och industriell utrustning allmänt.

 8. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i stål, Taggtråd - järnhaltig metall, Vajrar och kablar i stål, Taggtråd - järnhaltig metall, och hopbindningssysystem för vinrankor. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 1. ELEMY LTD

  Förenade kungariket

  Företaget ELEMY LTD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom trallar i glasfiberförstärkt polyester, pressade och svetsade galler, metallgaller för vägbygge, och galler i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Redcar, Förenade kungariket.

 2. TESSITURA TELE METALLICHE ROSSI OLIVIERO & C. SRL

  Italien

  Företaget TESSITURA TELE METALLICHE ROSSI OLIVIERO & C. SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom metalldukar, metallduk för filter, elsvetsade nät, och metalltyger. Företagets huvudkontor finns i Villa Guardia, Italien.

 3. METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA

  Portugal

  Företaget METALOINOX - SOLUÇÕES EM INOX À MEDIDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Galler, grillar och väv, metall, Aluminiumfönster, Metalltrappor, Galler, grillar och väv, metall, Aluminiumfönster, Metalltrappor, och konstruktioner i metall och rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Vagos, Portugal.

 4. ASEL TEL SANAYI VE TICARET AŞ. ( BROFENCE )

  Turkiet

  Företaget ASEL TEL SANAYI VE TICARET AŞ. ( BROFENCE ), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Kahramankazan, Turkiet.

 5. GI-RO TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget GI-RO TECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Vreden, Tyskland.

 6. JÄGER GMBH

  Tyskland

  Företaget JÄGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Olpe, Tyskland.

 7. MM LAGERTECHNIK INHABERIN MARIA MALBASIC

  Tyskland

  Företaget MM LAGERTECHNIK INHABERIN MARIA MALBASIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Halver, Tyskland.

 8. KÖLLENSPERGER STAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Österrike

  Företaget KÖLLENSPERGER STAHLHANDEL GMBH & CO KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Thaur, Österrike.

 9. HABERKORN GMBH

  Österrike

  Företaget HABERKORN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Wolfurt, Österrike.

 10. BRACKSIEKER DRAHT GMBH

  Tyskland

  Företaget BRACKSIEKER DRAHT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Melle, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis