• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • galler och trådnät - utdragbar metall

Resultat för

Galler och trådnät - utdragbar metall - Import och export

 1. MAISHI WIRE MESH

  Kina

  Verified by europages badge

  Maishi Wire Mesh är en ledande tillverkare av högteknologiska produkter av nätgaller. Företaget grundades 1986 och är baserat i Kina. Tack vare vår kundcentrerade innovationsförmåga och över 30 års utveckling har MAISHI-produkter exporterats till över 95 länder och vi har levererat till över 30 av de största 500 företagen. MAISHIs mål är att stötta alla kunder att uppnå starkare utveckling. Här på MAISHI utnyttjar vi vår erfarenhet och expertis inom produktion till att producera produkter av högsta kvalitet och ta fram gröna lösningar som gör det möjligt för våra kunder att vinna marknadsandelar. Varför välja oss? - Över 35 år i branschen – ISO 9001-certifiering – Skräddarsydd produktion – Punktlig leverans – God lagerhållning – Inspektioner av tredje part – Videomöten – Hederstitlar – Yrkescertifikat

 2. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget O.M.A.F. är specialiserat på tillverkning av rostfria galler "INOXLINE", förzinkade stängsel, metallstaket och galler för industrin och byggbranschen. Alla våra staket är tillverkade med automatiserade system. O.M.A.F. har en komplett katalog med produkter och tillbehör för byggsektorn: platta brunnslock, förseglingar, galler och brunnar i rostfritt stål.

 3. P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Langenfeld, Tyskland.

 4. GRIOS S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Metallproduktion, trådlösningar, svetsning, CNC-bockning, robotstyrd svetsning MIG/MAG, uthyrning av kommersiella byggnader, marknadsförings- och företagsstånd, butiksutrustning, strukturer av rör, låssmide

 5. KROPP-STAHL GMBH

  Tyskland

  Företaget KROPP-STAHL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Vreden, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JINAN FARINA IMP & EXP CO., LTD.

  Kina

  Företaget JINAN FARINA IMP & EXP CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Jinan City, Kina.

 2. HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Braunschweig, Tyskland.

 3. JACOB KIERDORF GMBH

  Tyskland

  Företaget JACOB KIERDORF GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Bergisch Gladbach, Tyskland.

 4. THROM GMBH

  Tyskland

  Företaget THROM GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Büdingen, Tyskland.

 5. PRJSC DNEPROMETIZ

  Ukraina

  Företaget PRJSC DNEPROMETIZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 1. DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Münster, Tyskland.

 2. PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG

  Ukraina

  Företaget PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 1. MASHTRONICS D.O.O

  Serbien

  Företaget MASHTRONICS D.O.O, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företaget är även verksamt inom Metallnät, och Metallnät. Företagets huvudkontor finns i Mladenovac, Serbien.

 2. NEPTUN STAHLHANDEL GMBH

  Österrike

  Företaget NEPTUN STAHLHANDEL GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Teesdorf, Österrike.

 3. ANTIMOS INSECT SCREEN COMPANY

  Kina

  Företaget ANTIMOS INSECT SCREEN COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Hengshui, Kina.

 4. RIVA ACIER SA

  Frankrike

  Företaget RIVA ACIER SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn-/stålindustri och metallurgi - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Galler och trådnät - utdragbar metall, och Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Gargenville, Frankrike.

 5. CENKY HIGH SECURITY FENCING COMPANY

  Kina

  Företaget CENKY HIGH SECURITY FENCING COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Hengshui, Kina.

 6. PESEN GALVANIZE

  Turkiet

  Företaget PESEN GALVANIZE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom Galler och trådnät - utdragbar metall, Leverantör av stål, Anlöpt ståltråd med låg kolhalt utan beläggning, ombränd tråd, och Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Istanbul / Kartal, Turkiet.

 7. FENNE STAHL GMBH

  Tyskland

  Företaget FENNE STAHL GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom Galler och trådnät - utdragbar metall, Runda armeringsjärn för betong, och Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Dorsten, Tyskland.

 8. FIRM CHECKER PLATE COMPANY

  Kina

  Företaget FIRM CHECKER PLATE COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Hengshui, Kina.

 1. DMA ARMATURES AQUITAINE

  Frankrike

  Företaget DMA ARMATURES AQUITAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Galler och trådnät - utdragbar metall, sling, armaturer, balk, och Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Croissy-Sur-Seine, Frankrike.

 2. ENGREAT STEEL FENCE COMPANY

  Kina

  Företaget ENGREAT STEEL FENCE COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Hengshui, Kina.

 3. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Tyskland

  Företaget DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företaget är även verksamt inom europeiska elfenbensprodukter, företagsfinansiering som beviljas av bank, förvaltning och administration av investeringsfonder on-line, och emballage och förpackning med posttjänster, underleverantörer. Företagets huvudkontor finns i Mauerstetten, Tyskland.

 4. AYES CELIK HASIR VE CIT

  Turkiet

  Företaget AYES CELIK HASIR VE CIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES

  Turkiet

  Företaget TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler, grillar och väv, metall. Företaget är även verksamt inom Galler och trådnät - utdragbar metall, Trådstängsel, spaljéer, Galler och trådnät - utdragbar metall, och spikade gabioner. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 6. DEMMA WELDED WIRE MESH CO.

  Turkiet

  Företaget DEMMA WELDED WIRE MESH CO., som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företaget är även verksamt inom Staket, metallgaller för stängsel, Metallgaller för stängsel, Staket, och metallgaller för armering i byggnader. Företagets huvudkontor finns i ISTANBUL, Turkiet.

 7. LANTURE ORNAMENTAL FENCE COMPANY

  Kina

  Företaget LANTURE ORNAMENTAL FENCE COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Galler och trådnät - utdragbar metall. Företagets huvudkontor finns i Hengshui City, Kina.

 8. KUMKANG CO., LTD.

  Sydkorea

  Företaget KUMKANG CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Galler och trådnät - utdragbar metall, Galler och trådnät - utdragbar metall, stålfibrer, tyg i trådmetall, och golvplattor. Företagets huvudkontor finns i Seoul, Sydkorea.

 9. LTD GABIONI

  Georgien

  Företaget LTD GABIONI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallnät. Företaget är även verksamt inom Galler och trådnät - utdragbar metall, gabioner för branta sluttningar, ståltråd, Galler och trådnät - utdragbar metall, och byggstenar av keramik. Företagets huvudkontor finns i Kutaisi 4600, Georgien.

 10. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  Belgien

  Företaget ETS VANDEVOORDE XAVIER, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Korrugerad plåt - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Galler och trådnät - utdragbar metall, Rör och rörsystem i stål, tillbehör för skjutdörrar, Runda armeringsjärn för betong, Galler och trådnät - utdragbar metall, och Rör och rörsystem i stål. Företagets huvudkontor finns i Boussu Lez Walcourt, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis