• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gängningsverktyg

Resultat för

Gängningsverktyg - Import och export

 1. WEXO PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  WEXO precisionsverktyg erbjuder sedan 1971 industri och fackhandel ett omfattande produkt- och tjänsteutbud för skärande metallbearbetning. Våra kärnkompetenser är borrning, fräsning och gängning, där vi sedan mer än fyra decennier kan erbjuda våra kunder hjälp för planering, implementering och optimering.

 2. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget METAL-TECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Slipning av stål och metall, Slipmaskiner - Verktygsmaskiner, Valsverk för järnhaltig metall, Gängningsverktyg, Böjning av stål och metall, Verktygsmaskiner för krökning, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Gniezno, Polen.

 3. DC SWISS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DC SWISS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gängningsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Gängningsverktyg, Industriverktyg, gängmaskiner, Gängningsverktyg, och Industriverktyg. Företagets huvudkontor finns i Rho, Italien.

 4. ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI

  Polen

  Företaget ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gängningsverktyg. Företagets huvudkontor finns i Opoczno, Polen.

 5. INSTALLHOME SELLS SRL

  Rumänien

  Företaget INSTALLHOME SELLS SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gängningsverktyg. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gängningsverktyg. Företaget är även verksamt inom plåt i rullar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.