• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frystorkat kött

Resultat för

Frystorkat kött - Import och export

 1. HEALTHY LIFE OÜ (NUTRIEST)

  Estland

  Verified by europages badge

  Nutriest är en av de största leverantörerna av kosttillskott med nötorgan samt ekologiskt vetepulver, kollagenpuver och pulverextrakt av frystorkat ostronkött. Vårt företags främsta mål är att tillhandahålla viktiga och naturliga näringsämnen i enkel och lättanvänd form. Ingredienserna är 100 % frystorkat. Ingen uppvärmning, ingen fettborttagning, och inga tillsatser. Alla råvaror sourcas från certifierade ekologiska gårdar i Estland. Vi har partiförsäljning, bulk, privatförsäljning och märkeslös produktion.

 2. PROTERMARS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PROTERMARS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom soppor, färskt kött i parti, och frystorkat kött. Företagets huvudkontor finns i Widdington, Förenade kungariket.

 3. J. BUCKLAND FOOD SUPPLIES

  Förenade kungariket

  Företaget J. BUCKLAND FOOD SUPPLIES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom livsmedel, Kött för slakt, fläsk, och frystorkat kött. Företagets huvudkontor finns i Essex, Förenade kungariket.

 4. SULTANAHMET GRUP ET IMALAT PAZ SAN TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget SULTANAHMET GRUP ET IMALAT PAZ SAN TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom kalvkött, frystorkat kött, köttmjöl, och hönskött. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. GREISINGER GMBH

  Österrike

  Företaget GREISINGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Frystorkat kött, Torkat kött, Köttkonserver, Frystorkat kött, och Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Münzbach, Österrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkat kött. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Konserverat fläskkött, Köttkonserver, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Vorchdorf, Österrike.

 2. MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O.

  Kroatien

  Företaget MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkat kött. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Charkuterivaror och skinkor, Torkat kött, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Vrgorac, Kroatien.

 3. GAVRILOVIC D.O.O.

  Kroatien

  Företaget GAVRILOVIC D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Frystorkat kött, Kött- och korvkonserver, Frystorkat kött, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Petrinja, Kroatien.

 4. BONIMEX

  Belgien

  Företaget BONIMEX, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Frystorkat kött, Frystorkat kött, och bortskaffning av bilvrak. Företagets huvudkontor finns i Laarne, Belgien.

 5. G. & W. MOORE & CO., LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget G. & W. MOORE & CO., LIMITED, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkat kött, och Frystorkat kött. Företagets huvudkontor finns i Ballynahinch, Förenade kungariket.

 1. ASHAR IMPEX

  Indien

  Företaget ASHAR IMPEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkat kött. Företagets huvudkontor finns i New Delhi, Indien.

 2. MEAT WORLD GMBH

  Tyskland

  Företaget MEAT WORLD GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkat kött. Företaget är även verksamt inom färskt kött i parti, och kött. Företagets huvudkontor finns i Hanau, Tyskland.

 1. ALIMENTOS CAROLINA Y CÍA. LTDA

  Korea

  Företaget ALIMENTOS CAROLINA Y CÍA. LTDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom frystorkat kött. Företagets huvudkontor finns i Santiago, Korea.

 2. CABROL LA SALVETAT

  Frankrike

  Företaget CABROL LA SALVETAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkat kött, och Frystorkat kött. Företagets huvudkontor finns i La Salvetat Sur Agout, Frankrike.

 3. LAMBRIANIDES BROS PUBLIC LIMITED

  Cypern

  Företaget LAMBRIANIDES BROS PUBLIC LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom Frystorkat kött, Charkuterivaror och skinkor, Frystorkat kött, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Larnaca, Cypern.

 4. VIP LIF COMPANY

  Turkiet

  Företaget VIP LIF COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkat kött. Företagets huvudkontor finns i Osmaniye/merkez, Turkiet.

 5. MEKOM JSC

  Bulgarien

  Företaget MEKOM JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkat kött, och Frystorkat kött. Företagets huvudkontor finns i Silistra, Bulgarien.

 6. WOODHEAD BROTHERS FARMS LTD

  Förenade kungariket

 7. HEPURKER, BULENT

  Förenade kungariket

 8. EWALD HOPPERGER FLEISCH

  Österrike

 1. KÜLMTARNE OÜ

  Estland

 2. REZEKNES GALAS KOMBINATS

  Lettland

 3. WILHELM LÖW GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

 4. CHAPUIS SALAISONS DE MORTEAU

  Frankrike

 5. NUOVA CONSERVE SPA

  Italien

 6. FELICE CONSERVE SRL

  Italien

 7. ICAB SPA

  Italien

 8. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Kroatien

  Företaget BRODOKOMERC NOVA D.O.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Varuhus och stormarknader. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Frystorkad fisk, Torkat kött, och Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Rijeka, Kroatien.

 9. RIZZOLI EMANUELLI SPA

  Italien

  Företaget RIZZOLI EMANUELLI SPA, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Frystorkad frukt, och Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Parma (pr), Italien.

 10. PRINCESS

  Ukraina

  Företaget PRINCESS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, frukt och grönsaker, kött i parti, fisk i parti, och Frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Bucha District, Mykulychi Village, Ukraina.