• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frystorkade grönsaker

Resultat för

Frystorkade grönsaker - Import och export

 1. PANFRUIT

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PANFRUIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Bär, Frystorkad frukt, Frystorkade grönsaker, Organics - livsmedel, Soppor, Svamp, Frukt och grönsaker - Import/export, Bär, och Djupfrysta bär. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 2. MLB BIOTRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget MLB BIOTRADE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, Torkad frukt, Frystorkade grönsaker, frystorkade livsmedel, frystorkning, frukt och grönsaker, frystorkat för nyfödda, aromer i pulverform, och ekologisk torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Poznan, Polen.

 3. TALIA GIDA A.S.

  Turkiet

  Företaget TALIA GIDA A.S., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Värmesteriliserade konserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkade grönsaker, Paprikor, auberginer, tomater, och Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Turkiet

  Företaget ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, Frystorkade grönsaker, Frystorkad frukt, Frystorkade och dehydratiserade grönsaker och kryddgrönt, Torkade bananer, och Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. ANÜMKA NUTRITION

  Slovakien

  Företaget ANÜMKA NUTRITION, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företaget är även verksamt inom Frystorkade grönsaker, biologiska livsmedel i parti, torkad frukt, och Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Hrubý Šúr, Slovakien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CRÉALINE SAS

  Frankrike

  Företaget CRÉALINE SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företaget är även verksamt inom beredda frukter och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Lessay, Frankrike.

 2. FREEZE-DRY FOODS

  Tyskland

  Företaget FREEZE-DRY FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, frystorkad frukt, Frystorkade och dehydratiserade grönsaker och kryddgrönt, och Kost och drycker - ingredienser. Företagets huvudkontor finns i Greven, Tyskland.

 3. ROOMKOETJE

  Belgien

  Företaget ROOMKOETJE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Frystorkade grönsaker, Frystorkade grönsaker, och produkter för restaurering. Företagets huvudkontor finns i Wilrijk, Belgien.

 4. DELISHUS SERVICES OY

  Finland

  Företaget DELISHUS SERVICES OY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företaget är även verksamt inom distributörer av färska grönsaker, ris basmati, och durumvetemjöl. Företagets huvudkontor finns i Helsinki, Finland.

 5. VIN KON S A

  Polen

  Företaget VIN KON S A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Preparat med fruktbas. Företaget är även verksamt inom Frystorkade grönsaker, Frukt- och grönsaksjuice, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Frystorkade grönsaker, Frukt- och grönsaksjuice, och Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företagets huvudkontor finns i Konin, Polen.

 1. FOODSTREAM.CATERING

  Saudiarabien

  Företaget FOODSTREAM.CATERING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företaget är även verksamt inom vegetabiliska livsmedelsoljor. Företagets huvudkontor finns i Jeddah, Saudiarabien.

 2. LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD.

  Kina

  Företaget LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företaget är även verksamt inom torkad vitlök, och biologiska livsmedel i parti. Företagets huvudkontor finns i Bahu Town, Linyi City, Kina.

 1. DEJAEGHERE

  Belgien

  Företaget DEJAEGHERE, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom Frystorkade grönsaker, Frukt och grönsaker - Import/export, Frystorkade grönsaker, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Langemark, Belgien.

 2. CREEKBAY INDUSTRIES LTD

  Kina

  Företaget CREEKBAY INDUSTRIES LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företaget är även verksamt inom förpackad vitlök. Företagets huvudkontor finns i qingdao, Kina.

 3. ICELAND FREEZE DRY

  Island

  Företaget ICELAND FREEZE DRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkade baljväxter. Företaget är även verksamt inom Frystorkad fisk, Frystorkade grönsaker, Frystorkad fisk, Frystorkade grönsaker, och frystorkade livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Þorlákshöfn, Island.

 4. QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD

  Kina

  Företaget QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Qingdao, Kina.

 5. RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD.

  Kina

  Företaget RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företaget är även verksamt inom torkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Rizhao, Kina.

 6. FRIALL S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget FRIALL S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Frystorkade grönsaker, Potatisflingor och -preparat, Frystorkade grönsaker, och Potatisflingor och -preparat. Företagets huvudkontor finns i Tabor, Tjeckiska republiken.

 7. BORDE SA

  Frankrike

  Företaget BORDE SA, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Fruktkonserver och sylt, Frystorkade grönsaker, Fruktkonserver och sylt, och Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Saugues, Frankrike.

 8. KOMA IMPORT

  Turkiet

  Företaget KOMA IMPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 1. MAN POWER EXPORT

  Indien

  Företaget MAN POWER EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Coimbatore, Indien.

 2. LINSHU EVERGREEN CO.LTD

  Kina

  Företaget LINSHU EVERGREEN CO.LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Shandong, Kina.

 3. SAN MARTINO

  Serbien

  Företaget SAN MARTINO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Kragujevac, Serbien.

 4. SHALIMAR FOOD PRODUCT

  Indien

  Företaget SHALIMAR FOOD PRODUCT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företaget är även verksamt inom torkade grönsaker, och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Dhule, Indien.

 5. TWIN-SMART AGENCIES

  Kenya

  Företaget TWIN-SMART AGENCIES, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företaget är även verksamt inom färska grönsaker, och frukt färsk. Företagets huvudkontor finns i Nakuru, Kenya.

 6. LYOVIT PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE

  Polen

  Företaget LYOVIT PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, och Frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Kielce, Polen.

 7. EL NYRUZ

  Egypten

  Företaget EL NYRUZ, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Aswan, Egypten.

 8. ILERPROTEIN SL

  Spanien

  Företaget ILERPROTEIN SL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkade grönsaker, och Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Almacelles, Spanien.

 9. PEAK INGREDIENTS LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget PEAK INGREDIENTS LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkade grönsaker. Företaget är även verksamt inom Grönsaker inlagda i ättika och olja, Frystorkad frukt, Grönsaker inlagda i ättika och olja, och Frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Aylesbury, Förenade kungariket.

 10. GOLDEN FOODS SA

  Spanien

  Företaget GOLDEN FOODS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsakskonserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkade grönsaker, och Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Las Torres De Cotillas, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis