• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frystorkad frukt

Resultat för

Frystorkad frukt - Import och export

 1. HUBCYCLE

  Frankrike

  Verified by europages badge
 2. NUTRIPUR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  NutriPur är din leverantör för frystorkad frukt, rostade kikärtor och sojabönor, supermat och cerealier som är 100 % naturliga. Vare sig det är under märket NutriPur eller för dig under eget varumärke – naturligtvis även i små mängder naturligt – det står märket NutriPur för sedan fem år tillbaka. Vårt mål är att göra naturliga produkter för mellanmål och frukostar tillgängliga på marknaden. Den som en gång på allvar har satt sig in i temat näring och livsmedel kommer snabbt fram till att det idag finns mer i många produkter än det borde. Konserveringsmedel, färgämnen och ständigt … socker. Även våra barn översköljs av fullständigt översockrade livsmedel – en omständighet som på lång sikt inte bara får en negativ inverkan på hälsan (övervikt, diabetes, … ) utan som även för lång tid förvränger smaksinnet.

 3. SYNCHRO PAWEŁ KOTECKI

  Polen

  Verified by europages badge

  SYNCHRO Organic Food Poland är specialiserade på nötter, torkad frukt, kryddor och örter. Vi har en stabil och pålitlig närvaro på den polska marknaden sedan över 25 år tillbaka. Vår djupgående erfarenhet gör oss till experter i att sourca förstklassiga nötter, torkad frukt, kryddor och örter från hela världen. Vårt mångfaldiga sortiment innefattar tropiska torkade frukter, nötter, frön gjorda för olja (som sesam-, nattjus-, chia- och pumpafrön). Himmelska nötter: hasselnötter, mandlar, pistagenötter, cashewnötter, makadamianötter och blandade sorter. Vi är din exklusiva källa till unika utbud av sultanadruvor, mangofrukter, dadlar, torkade plommon, aprikoser och kanderad frukt. En symfoni av kryddor: mejram, svartpeppar, allkrydda, muskot med mera. Upptäck specialkryddor som tej patta, meleguetapeppar, curryblad och zaatar. Förhöj din kulinariska upplevelse med våra varierade kryddblandningar. Teer och bontaniska under: våra kurerade teer och örter från Indien; svart, grönt och vitt te. Omge dig av de förtrollande aromerna av Brahmi, Amla, Ashwagandha med flera. Vårt inhemska utbud, från Polen: gryn, hirsgryn, nattljusfrön, linfrön, pumpafrön, italienska och grekiska nötter, torkade morötter, persilja, gröna bönor och haricotverter. Med certifierad perfektion och en hängivenhet till kvalitet levererar vi enastående ekologiska varor, skapade för att tillfredsställa dina behov.

 4. AG FEEDING

  Polen

  Verified by europages badge

  AG Feeding od Gdynia är en polsk leverantör av fibernäring av naturliga ingredienser. Vi har produkter som: fibrer och pulver av frukt och grönsaker, kanderad frukt, frystorkad frukt, juicer och koncentrat av frukt och grönsaker. Vi är specialiserade på ekologiska produkter. Vi har äpplen, aroniabär, cikoria, bovete och svartvinbärsfibrer.

 5. PANFRUIT

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PANFRUIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Bär, Frystorkad frukt, Frystorkade grönsaker, Organics - livsmedel, Soppor, Svamp, Frukt och grönsaker - Import/export, Bär, och Djupfrysta bär. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MLB BIOTRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget MLB BIOTRADE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, Torkad frukt, Frystorkade grönsaker, frystorkade livsmedel, frystorkning, frukt och grönsaker, frystorkat för nyfödda, aromer i pulverform, och ekologisk torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Poznan, Polen.

 2. ECO BERRY FARM

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget ECO BERRY FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, Frukt, Djupfryst frukt, Jordbruk - Import/Export, björnbär, Djupfrysta bär, blåbär förpackade, jordgubbar, och förpackade jordgubbar. Företagets huvudkontor finns i Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraina.

 3. BIRULE NATURALS GMBH

  Tyskland

  Företaget BIRULE NATURALS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Frystorkad frukt, Vegetabiliska oljor, Torkad frukt, Frystorkad frukt, och Vegetabiliska oljor. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. DRINK BOTANICALS IRELAND

  Irland

  Företaget DRINK BOTANICALS IRELAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, Frystorkad frukt, kryddor för livsmedel, och Sirupi, sladkorni. Företagets huvudkontor finns i Dublin, Irland.

 5. APRITAT MIRSAN GIDA TARIM SANAYI LIMITED

  Turkiet

  Företaget APRITAT MIRSAN GIDA TARIM SANAYI LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Malatya, Turkiet.

 1. PPD DELIVERY S.R.O. - LYOFIO.CZ

  Tjeckiska republiken

  Företaget PPD DELIVERY S.R.O. - LYOFIO.CZ, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Ostrava-Kunčičky, Tjeckiska republiken.

 2. BAKALIOWE SMAKI

  Polen

  Företaget BAKALIOWE SMAKI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företaget är även verksamt inom frystorkade livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Busko-Zdrój, Polen.

 1. MESHIKA TRADING

  Förenta Staterna

  Företaget MESHIKA TRADING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, färsk frukt och färska grönsaker, avocado, färsk exotisk frukt, och Frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Murrieta, Förenta Staterna.

 2. PARTNERS IN TURKEY

  Turkiet

  Företaget PARTNERS IN TURKEY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, frystorkade livsmedel, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. YILMEN NATURA

  Turkiet

  Företaget YILMEN NATURA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Olivolja, Frystorkad frukt, export, aprikoser, Olivolja, och Frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Elazig/turkey, Turkiet.

 4. SO BEAUTIFUL

  Turkiet

  Företaget SO BEAUTIFUL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom frystorkad frukt, och pistascher. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 5. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Turkiet

  Företaget ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, Frystorkade grönsaker, Frystorkad frukt, Frystorkade och dehydratiserade grönsaker och kryddgrönt, Torkade bananer, och Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. ANÜMKA NUTRITION

  Slovakien

  Företaget ANÜMKA NUTRITION, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företaget är även verksamt inom Frystorkade grönsaker, biologiska livsmedel i parti, torkad frukt, och Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Hrubý Šúr, Slovakien.

 7. NATIV FOR LIFE

  Korea

  Företaget NATIV FOR LIFE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företaget är även verksamt inom plommon förpackade, hallon, ekologisk frukt, och frystorkade livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Vitacura, Korea.

 8. VITAMINKÖY

  Turkiet

  Företaget VITAMINKÖY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företaget är även verksamt inom torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Isparta, Turkiet.

 1. BAREN GLOBAL

  Turkiet

  Företaget BAREN GLOBAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Frystorkad frukt, Torkad frukt, Frystorkad frukt, torrvaror, och export. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. TERRA TRADE

  Turkiet

  Företaget TERRA TRADE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom frystorkad frukt, och smörjmedel. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. AKBURÇ TICARET

  Turkiet

  Företaget AKBURÇ TICARET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Malatya, Turkiet.

 4. SETTEREGIONI

  Turkiet

  Företaget SETTEREGIONI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företaget är även verksamt inom inredningar. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 5. DOR-AUGUST SRL

  Moldavien

  Företaget DOR-AUGUST SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, torkade plommon, Frystorkad frukt, och torkade plommon. Företagets huvudkontor finns i Rezina, Moldavien.

 6. TURALA

  Columbia

  Företaget TURALA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företaget är även verksamt inom frukt färsk, Rambutan, Paprikor, och bananer. Företagets huvudkontor finns i Rionegro, Columbia.

 7. EKOTERRA FOOD SRL

  Italien

  Företaget EKOTERRA FOOD SRL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Turin, Italien.

 8. EKOTERRA FOOD SRL

  Italien

  Företaget EKOTERRA FOOD SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom koncentrerad fruktjuice, torkad frukt, och frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 9. FX FOOD FONKSIYONEL URUNLER

  Turkiet

  Företaget FX FOOD FONKSIYONEL URUNLER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 10. AMAZÖNE - NATURAL CANDY

  Brasilien

  Företaget AMAZÖNE - NATURAL CANDY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i São Paulo, Brasilien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis