• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frystorkad fisk

Resultat för

Frystorkad fisk - Import och export

 1. GROUP SAGUN

  Turkiet

  Företaget GROUP SAGUN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Frystorkad fisk, tonfisk, marinerade ansjovisfiléer, fisk djupfryst, och Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA

  Portugal

  Företaget LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företaget är även verksamt inom torsk. Företagets huvudkontor finns i Coimbra, Portugal.

 3. ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş

  Turkiet

  Företaget ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företaget är även verksamt inom öring, kontorsmaterial, och abborrar. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 4. ATLANTIC BOOM FOOD

  Förenta Staterna

  Företaget ATLANTIC BOOM FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företaget är även verksamt inom caschewnötter, och jordnötsmjöl. Företagets huvudkontor finns i New York, Förenta Staterna.

 5. AMZIL SEAFOOD SARL

  Marocko

  Företaget AMZIL SEAFOOD SARL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Agadir, Marocko.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ICELAND FREEZE DRY

  Island

  Företaget ICELAND FREEZE DRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom Frystorkad fisk, Frystorkat kött, Frystorkade grönsaker, Frystorkad fisk, Frystorkat kött, och Frystorkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Þorlákshöfn, Island.

 2. ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT

  Kina

  Företaget ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Zhoushan Zhejiang, Kina.

 3. YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI.

  Turkiet

  Företaget YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företaget är även verksamt inom import och export av hästar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 4. FISCHEN LADEN RONDILLA

  Spanien

  Företaget FISCHEN LADEN RONDILLA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företaget är även verksamt inom fiskaffärer. Företagets huvudkontor finns i Valladolid, Spanien.

 5. SETRACO NV

  Belgien

  Företaget SETRACO NV, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företaget är även verksamt inom djupfrysta produkter från havet, och fisk djupfryst. Företagets huvudkontor finns i Gistel, Belgien.

 1. RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD.

  Kina

  Företaget RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i rongcheng, Kina.

 2. INTERAGROPROD

  Ukraina

  Företaget INTERAGROPROD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 1. CETUSSAC -PERU

  Peru

  Företaget CETUSSAC -PERU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företaget är även verksamt inom skaldjur djupfrysta, och pilgrimsmusslor. Företagets huvudkontor finns i Paita, Peru.

 2. OCEANS AND SEAS LTD

  Bulgarien

  Företaget OCEANS AND SEAS LTD, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 3. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Kroatien

  Företaget BRODOKOMERC NOVA D.O.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Varuhus och stormarknader. Företaget är även verksamt inom Torkat kött, Frystorkad fisk, Torkat kött, och Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Rijeka, Kroatien.

 4. TANDIS PERSIAN GOLF

  Iran

  Företaget TANDIS PERSIAN GOLF, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företaget är även verksamt inom räkor, och tonfisk. Företagets huvudkontor finns i Bushehr, Iran.

 5. SIRENA COLDSTORES A/S

  Danmark

  Företaget SIRENA COLDSTORES A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkad fisk, och Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Esbjerg, Danmark.

 6. KIMBEX, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget KIMBEX, S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företaget är även verksamt inom Djupfryst fisk, och Djupfryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Ostrava, Tjeckiska republiken.

 7. FOODS TRADING SRL

  Italien

  Företaget FOODS TRADING SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkad fisk, och Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Fontanellato (PR), Italien.

 8. EIRANOVA FISHERIES LTD

  Irland

  Företaget EIRANOVA FISHERIES LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företaget är även verksamt inom Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Rökt och insaltad fisk, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, och Rökt och insaltad fisk. Företagets huvudkontor finns i Bantry, Irland.

 1. TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD

  Kina

  Företaget TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Taizhou, Kina.

 2. TECHNO KILL

  Pakistan

  Företaget TECHNO KILL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Karachi, Pakistan.

 3. HAFNARFELL HF

  Island

  Företaget HAFNARFELL HF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkad fisk, och Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Hafnarfirði, Island.

 4. LOFOTKOMPANIET AS

  Norge

  Företaget LOFOTKOMPANIET AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, Frystorkad fisk, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, och Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Kristiansund N, Norge.

 5. LOWESTOFT COLD STORE LTD

  Förenade kungariket

  Företaget LOWESTOFT COLD STORE LTD, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkad fisk, och Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Lowestoft, Förenade kungariket.

 6. VICIUNAI BALTIC O U

  Estland

  Företaget VICIUNAI BALTIC O U, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Frystorkad fisk, Djupfryst fisk, Frystorkad fisk, och Djupfryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Tallinn, Estland.

 7. SANYO CORPORATION

  Japan

  Företaget SANYO CORPORATION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Fukukoa, Japan.

 8. HANLON PROPERTIES LTD

  Irland

  Företaget HANLON PROPERTIES LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver. Företaget är även verksamt inom Frystorkad fisk, och Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i Dublin, Irland.

 9. ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL

  Sri Lanka

  Företaget ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frystorkad fisk. Företagets huvudkontor finns i ANGODA, Sri Lanka.

 10. POLTAVAHOLODPROM

  Ukraina

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis