• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fruktträd

Resultat för

Fruktträd - Import och export

 1. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Grekland

  Verified by europages badge

  Milis Nurseries är specialiserade på produktion och handel med fruktplantor och nötplantor. På mitten av 1960-talet hörsammade Konstantinos Milis grekiska odlares behov av friskt, reproduktivt material och använde regionstraditionella metoder i samarbete med geotekniker i området för att skapa den första plantskolan för fruktträd (persikor, körsbär, plommon, äpplen, päron, mandlar, valnötter, hasselnötter med mera). Ett par år senare tog sonen Vassilios Milis över tyglarna och berikade utbudet av arter, sorter och varianter. I samarbete med inhemska universitetsinstitutioner och europeiska institutioner har vi tagit fram träd som kan möta de stigande producentkraven, samtidigt som vi strävar efter att bevara de höga kvalitetsstandarderna på våra fruktplantor. Vi har dessutom investerat i vår personalstyrka, med agronomer som sköter våra eftermarknadstjänster. I samarbete med odlarna bidrar de med kultiveringskunskap där det behövs (plantskydd, gödning, beskärning osv.) samtidigt som de håller jämna steg med de moderna, globala trenderna. Eftersom företaget är känt i Europa får det in en ständigt ökande mängd information och nya varianter. Många års erfarenhet och konstanta efterforskningar har gjort att vi kunnat bemästra nya teknologier och delta i större projekt, inte bara på hemmaplan. Vi är involverade i alla steg, från odling till skörd. Kontakta oss för mer information!

 2. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Serbien

  Verified by europages badge

  Vi är ett team av erfarna medarbetare som producerar fruktträd, prydnadsväxter, plantor och förökningsmaterial. Vi erbjuder våra kunder produkter utifrån deras önskade specifikationer tillsammans med nödvändig dokumentation, kompetent service och ett personligt bemötande. Vår produktion är standardiserad och av högsta kvalitet. Vi använder den senaste tekniken och har stor kunskap inom uppdrivning av plantor. Våra kunder får produkter av högsta kvalitet som följer alla internationella regler.

 3. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Serbien

  Verified by europages badge

  Företaget KALEM DJORDJEVIC NURSERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom Fruktplantor, Fruktträd, prydnadsväxter, små rosor, päronträd, hasselnöt, Fruktplantor, och Fruktträd. Företagets huvudkontor finns i Milutovac, Serbien.

 4. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Växter, plantor för balkonglådor, Växter, plantskolor för olivträd, medelhavsväxter, fruktträd, olivträd, och palmträd. Företagets huvudkontor finns i Elche-Alicante, Spanien.

 5. VIVEROS BROKAW

  Spanien

  Över 25 år inom produktionen av avokado-, mangoplantor och andra fruktträd. Företaget BROKAW ESPAÑA, S.L. är en plantskola för tropiska fruktträd i Vélez-Málaga-dalen, i södra Spanien, som specialiserat sig på produktionen av avokado- och mangoplantor avsedda för marknaderna i Sydeuropa och Nordafrika. Brokaw España, S.L. erbjuder de senaste modellerna och internationella kommersiella sorterna för att erbjuda de bästa produkterna för sina kunder.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FRUTTIDORO.COM - DALMONTE EGIDIO AZIENDA AGRICOLA

  Italien

  Fruttidoro är specialiserade inom produktionen och försäljningen av plantor för trädgården och fruktträdsplantor i kruka. Design, anläggning och underhåll av trädgårdar. Försäljning av fruktträd, trädgårdsväxter, prydnadsväxter och fruktträd från förr. På plantskolan Dalmonte de Faenzas webbplats www.fruttidoro.com för försäljning online kan ni upptäcka och köpa över 500 sorter gamla och bortglömda växter, trädgårdsväxter och fruktträd i vas från vår katalog.

 2. VIVEROS BLANCO S.L.

  Spanien

  Producent av tropiska och subtropiska fruktträd: avokadon, mangon, litchis, macadamias, annonas, lucumas.

 3. SOLJARDI SL

  Spanien

  Grossist. Vi ägnar oss åt odling av fruktträd i lådor i en anläggning på 4 hektar. Plantor för balkonglådor

 4. VIVEROS JÓDAR

  Spanien

  Plantskola: Specialist på alla slags träd. Hantverksmässig beredning. Egen produktion av mandel, fruktträd (hybrider gf. 677, gxn), olivträd, prydnadsträd. Trädgårdskötsel allmänt.

 5. PR AGRO PROJEKT

  Serbien

  Företaget PR AGRO PROJEKT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företaget är även verksamt inom Fruktplantor, och Fruktplantor. Företagets huvudkontor finns i Krusevac, Serbien.

 1. BONNET FRERES

  Belgien

  Företaget BONNET FRERES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skogsväxter. Företaget är även verksamt inom Fruktträd, Plantskolor och skogsbruk, Fruktträd, Plantskolor och skogsbruk, och träd. Företagets huvudkontor finns i Jollain-Merlin, Belgien.

 2. LA FINCA PLANTAS

  Spanien

  Företaget LA FINCA PLANTAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företaget är även verksamt inom palmträdsexportörer, olivträd, och exportörer medelhavsväxter. Företagets huvudkontor finns i Elche, Spanien.

 1. LUXURYTREES.COM®

  Österrike

  Företaget LUXURYTREES.COM®, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Krukväxter, Fruktträd, Bonsai, landskapsarkitektur, Krukväxter, Fruktträd, och Bonsai. Företagets huvudkontor finns i St. Johann In Tirol, Österrike.

 2. NED BOSKE

  Serbien

  Företaget NED BOSKE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företagets huvudkontor finns i Trstenik, Serbien.

 3. VIVEROS DEL SURESTE

  Spanien

  Företaget VIVEROS DEL SURESTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, fruktträd, och Blomsterodling. Företagets huvudkontor finns i Caravaca De La Cruz-Murcia, Spanien.

 4. PRODUCCIÓN ORNAMENTAL MEDITERRÁNEO

  Spanien

  Företaget PRODUCCIÓN ORNAMENTAL MEDITERRÁNEO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företagets huvudkontor finns i El Ejido, Spanien.

 5. JPV MIDDENDORF LTD.

  Bulgarien

  Företaget JPV MIDDENDORF LTD., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företaget är även verksamt inom Plantskoleväxter, valnöt, och Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Nikolovo, Bulgarien.

 6. A

  Serbien

  Företaget A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företagets huvudkontor finns i Krusevac, Serbien.

 7. WALTREE NURSERY

  Turkiet

  Företaget WALTREE NURSERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företaget är även verksamt inom valnöt. Företagets huvudkontor finns i Balikesir, Turkiet.

 8. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Rumänien

  Företaget SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Sådd- och planteringsutrustning, Jordbruk - Import/Export, Planteringar, Fruktträd, Sådd- och planteringsutrustning, Jordbruk - Import/Export, Planteringar, och Fruktträd. Företagets huvudkontor finns i Girov, Rumänien.

 1. RASADNIK NEŠA

  Serbien

  Företaget RASADNIK NEŠA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företaget är även verksamt inom plantskolsplantor, plommonträd, körsbärsplantor, och plantor för fruktodling. Företagets huvudkontor finns i Krusevac, Serbien.

 2. PROMASTER AGRICULTURE ENERGY MACHINE

  Turkiet

  Företaget PROMASTER AGRICULTURE ENERGY MACHINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företagets huvudkontor finns i Bandirma/ Balikesir, Turkiet.

 3. RASADNIK PROLEĆE

  Serbien

  Företaget RASADNIK PROLEĆE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Fruktträd, Jordbruksprodukter, Jordbruk - Import/Export, Fruktträd, Jordbruksprodukter, Jordbruk - Import/Export, och Plantor. Företagets huvudkontor finns i Trstenik, Serbien.

 4. SC TUBET INTERNATIONAL SRL

  Rumänien

  Företaget SC TUBET INTERNATIONAL SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och kringutrustning - Jordbruk. Företaget är även verksamt inom Inbindning - förnödenheter, frukträd, vinodling, fruktträd, och Inbindning - förnödenheter. Företagets huvudkontor finns i Casin, Rumänien.

 5. BOOMKWEKERIJ EBBEN

  Nederländerna

  Företaget BOOMKWEKERIJ EBBEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom fruktträd, och träd. Företagets huvudkontor finns i Cuijk, Nederländerna.

 6. FRUIT PLANTS DOO

  Serbien

  Företaget FRUIT PLANTS DOO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företagets huvudkontor finns i Krusevac, Serbien.

 7. POMICULTURA.NET

  Rumänien

  Företaget POMICULTURA.NET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, odling av fruktträd, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Aiud-Alba, Rumänien.

 8. NAZIR TRADING LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget NAZIR TRADING LIMITED, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företagets huvudkontor finns i Birmingham, Förenade kungariket.

 9. RAZ GIDA VE TARIM URUNLERI A.S.

  Turkiet

  Företaget RAZ GIDA VE TARIM URUNLERI A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företaget är även verksamt inom odling av fruktträd, och fruktodling. Företagets huvudkontor finns i Sanliurfa, Turkiet.

 10. GRUPO CEBOLLETA

  Spanien

  Företaget GRUPO CEBOLLETA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Frukt, Fruktträd, Frukt, Fruktträd, och Grossist inom frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Hoya Del Campo, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis