• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fruktplantor

Resultat för

Fruktplantor - Import och export

 1. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Grekland

  Milis Nurseries är specialiserade på produktion och handel med fruktplantor och nötplantor. På mitten av 1960-talet hörsammade Konstantinos Milis grekiska odlares behov av friskt, reproduktivt material och använde regionstraditionella metoder i samarbete med geotekniker i området för att skapa den första plantskolan för fruktträd (persikor, körsbär, plommon, äpplen, päron, mandlar, valnötter, hasselnötter med mera). Ett par år senare tog sonen Vassilios Milis över tyglarna och berikade utbudet av arter, sorter och varianter. I samarbete med inhemska universitetsinstitutioner och europeiska institutioner har vi tagit fram träd som kan möta de stigande producentkraven, samtidigt som vi strävar efter att bevara de höga kvalitetsstandarderna på våra fruktplantor. Vi har dessutom investerat i vår personalstyrka, med agronomer som sköter våra eftermarknadstjänster. I samarbete med odlarna bidrar de med kultiveringskunskap där det behövs (plantskydd, gödning, beskärning osv.) samtidigt som de håller jämna steg med de moderna, globala trenderna. Eftersom företaget är känt i Europa får det in en ständigt ökande mängd information och nya varianter. Många års erfarenhet och konstanta efterforskningar har gjort att vi kunnat bemästra nya teknologier och delta i större projekt, inte bara på hemmaplan. Vi är involverade i alla steg, från odling till skörd. Kontakta oss för mer information!

 2. SOCIETA' AGRICOLA SALVI VIVAI S.S.

  Italien

  Företagsgruppen Salvi är verksam på alla stadier i produktionskedjan för frukt och grönsaker. Första stadiet är plantskolan, är vår operativa enhet jordbruksföretaget Salvi Vivai S.S. som producerar jordgubbsplantor, fruktträd och ympbärare för försäljning till företagen i gruppen och den externa marknaden. Tillsammans med C.I.V. (det italienska konsortiet för plantskolor) är vårt företag sedan starten engagerat i forskning och utveckling samt spridning av nya växtsorter och innovativa odlingsmetoder. Ett tusental anslutna jordbruksproducenter spridda i hela Italien tar hand om nästa fas som är fruktproduktionen; Salvi är även direkt delaktigt i produktionen tillsammans med jordbruksföretagen Giotto e Gaia, Gio' e Gik. Det är bolaget UNACOA S.p.A. som tar hand om saluföringen av slutprodukten, främst till stora varuhus i Italien och andra länder, under varumärket Salvi. För Ryssland, kontakta nr. +39 338 6447075.

 3. EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT

  Polen

 4. GRAENLAND

  Sverige

 5. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Serbien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VIVAI LAZZARO S.S. SOC. AGRICOLA

  Italien

 2. VIVAI FRATELLI ZANZI DI CARLO ZANZI & C. SS SOC. AGR.

  Italien

 3. CHERSONESO PIANTE

  Italien

  Chersoneso Piante är specialister på att framställa olika sorters Plumiera av hög kvalitet, och över 300 sorters Rubra. Vårt utbud omfattar en stor variation av färger från rött till violett och från vitt till orange, och vi driver även upp Loropetalum och Zantoxylum. Personalen på Chersoneso Piante del dott. Tommaso Sgró är kompetent, professionell, kvalificerad och hjälper dig genom hela köpet.

 4. FRUTTIDORO.COM - DALMONTE EGIDIO AZIENDA AGRICOLA

  Italien

  Fruttidoro är specialiserade inom produktionen och försäljningen av plantor för trädgården och fruktträdsplantor i kruka. Design, anläggning och underhåll av trädgårdar. Försäljning av fruktträd, trädgårdsväxter, prydnadsväxter och fruktträd från förr. På plantskolan Dalmonte de Faenzas webbplats www.fruttidoro.com för försäljning online kan ni upptäcka och köpa över 500 sorter gamla och bortglömda växter, trädgårdsväxter och fruktträd i vas från vår katalog.

 5. VIVEROS EMILIO DÍAZ

  Spanien

  Plantskolor för trädgårsbutiker och blomodling. Vi har subtropiska exemplar, produktion och försäljning av prydnadsväxter, vars produktionsvolym och förmånliga priser kan intressera plantskolor.

 1. ANGIER INTERNATIONAL

  Frankrike

 2. PR AGRO PROJEKT

  Serbien

 1. VIVEROS HERNANDORENA

  Spanien

 2. DONGGUAN WARBURN SEEDLING CO.,LTD.

  Kina

 3. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Serbien

 4. NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA

  Portugal

 5. ARONIJA MARKET

  Serbien

 6. CEVIZCE ERDEM NURSERY LLC

  Turkiet

 7. STE STAR EXPORT

  Frankrike

 8. SPAZIO VERDE SOC. COOP. AGRICOLA

  Italien

 1. SCHUMACHER GARTEN- UND LANDSCHAFTSPFLEGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. PIETRO CHINAGLIA VIVAI

  Italien

 3. BOOMKWEKERIJ FROWEIN

  Nederländerna

 4. INTERNATIONAL PLANT SELECTION

  Frankrike

 5. VOCNE SADNICE ANTIC PLUS

  Serbien

 6. BRAND FYTO I.K.E

  Grekland

 7. WONDERFUL LIFE

  Italien

 8. VOCNI RASADNIK DREN

  Serbien

 9. SULCIS GARDEN SNC

  Italien

 10. FLORICOLTURA IORIATTI

  Italien