• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fruktplantor

Resultat för

Fruktplantor - Import och export

 1. SOCIETA' AGRICOLA SALVI VIVAI S.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företagsgruppen Salvi är verksam på alla stadier i produktionskedjan för frukt och grönsaker. Första stadiet är plantskolan, är vår operativa enhet jordbruksföretaget Salvi Vivai S.S. som producerar jordgubbsplantor, fruktträd och ympbärare för försäljning till företagen i gruppen och den externa marknaden. Tillsammans med C.I.V. (det italienska konsortiet för plantskolor) är vårt företag sedan starten engagerat i forskning och utveckling samt spridning av nya växtsorter och innovativa odlingsmetoder. Ett tusental anslutna jordbruksproducenter spridda i hela Italien tar hand om nästa fas som är fruktproduktionen; Salvi är även direkt delaktigt i produktionen tillsammans med jordbruksföretagen Giotto e Gaia, Gio' e Gik. Det är bolaget UNACOA S.p.A. som tar hand om saluföringen av slutprodukten, främst till stora varuhus i Italien och andra länder, under varumärket Salvi. För Ryssland, kontakta nr. +39 338 6447075.

 2. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Grekland

  Verified by europages badge

  Milis Nurseries är specialiserade på produktion och handel med fruktplantor och nötplantor. På mitten av 1960-talet hörsammade Konstantinos Milis grekiska odlares behov av friskt, reproduktivt material och använde regionstraditionella metoder i samarbete med geotekniker i området för att skapa den första plantskolan för fruktträd (persikor, körsbär, plommon, äpplen, päron, mandlar, valnötter, hasselnötter med mera). Ett par år senare tog sonen Vassilios Milis över tyglarna och berikade utbudet av arter, sorter och varianter. I samarbete med inhemska universitetsinstitutioner och europeiska institutioner har vi tagit fram träd som kan möta de stigande producentkraven, samtidigt som vi strävar efter att bevara de höga kvalitetsstandarderna på våra fruktplantor. Vi har dessutom investerat i vår personalstyrka, med agronomer som sköter våra eftermarknadstjänster. I samarbete med odlarna bidrar de med kultiveringskunskap där det behövs (plantskydd, gödning, beskärning osv.) samtidigt som de håller jämna steg med de moderna, globala trenderna. Eftersom företaget är känt i Europa får det in en ständigt ökande mängd information och nya varianter. Många års erfarenhet och konstanta efterforskningar har gjort att vi kunnat bemästra nya teknologier och delta i större projekt, inte bara på hemmaplan. Vi är involverade i alla steg, från odling till skörd. Kontakta oss för mer information!

 3. EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Fruktplantor, exotisk frukt, frukt färsk, färsk frukt och färska grönsaker, Fruit and vegetable exports, export frukt, distributörer av frukt, fruktimportörer, och Fruktplantor. Företagets huvudkontor finns i Katowice, Polen.

 4. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Serbien

  Verified by europages badge

  Vi är ett team av erfarna medarbetare som producerar fruktträd, prydnadsväxter, plantor och förökningsmaterial. Vi erbjuder våra kunder produkter utifrån deras önskade specifikationer tillsammans med nödvändig dokumentation, kompetent service och ett personligt bemötande. Vår produktion är standardiserad och av högsta kvalitet. Vi använder den senaste tekniken och har stor kunskap inom uppdrivning av plantor. Våra kunder får produkter av högsta kvalitet som följer alla internationella regler.

 5. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Serbien

  Verified by europages badge

  Företaget KALEM DJORDJEVIC NURSERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom Fruktplantor, Fruktträd, prydnadsväxter, små rosor, päronträd, hasselnöt, Fruktplantor, och Fruktträd. Företagets huvudkontor finns i Milutovac, Serbien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VIVAI LAZZARO S.S. SOC. AGRICOLA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget VIVAI LAZZARO S.S. SOC. AGRICOLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom odlingsplantor, fruktplantor, plantor och blommor för trädgården, och irrigeringsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Saonara, Italien.

 2. VIVAI FRATELLI ZANZI DI CARLO ZANZI & C. SS SOC. AGR.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget VIVAI FRATELLI ZANZI DI CARLO ZANZI & C. SS SOC. AGR., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom plantorkola, fruktplantor, plantor och blommor för trädgården, och odlingsplantor. Företagets huvudkontor finns i Ferrara, Italien.

 3. AZIENDA AGRICOLA VIVAI PIANTE ANTONIO MAISTRELLO

  Italien

  Maistrello A. & Figli är ett företag i plantskolebranschen. Vårt mål är att tjäna kunden med professionalitet, effektivitet och punktlighet. För oss är det också viktigt att våra produkter är kvalitetscertifierade. Vi är specialiserade på plantor för professionella (plantering av fruktträd och vinstockar) och rumsväxter.

 4. CHERSONESO PIANTE

  Italien

  Chersoneso Piante är specialister på att framställa olika sorters Plumiera av hög kvalitet, och över 300 sorters Rubra. Vårt utbud omfattar en stor variation av färger från rött till violett och från vitt till orange, och vi driver även upp Loropetalum och Zantoxylum. Personalen på Chersoneso Piante del dott. Tommaso Sgró är kompetent, professionell, kvalificerad och hjälper dig genom hela köpet.

 5. FRUTTIDORO.COM - DALMONTE EGIDIO AZIENDA AGRICOLA

  Italien

  Fruttidoro är specialiserade inom produktionen och försäljningen av plantor för trädgården och fruktträdsplantor i kruka. Design, anläggning och underhåll av trädgårdar. Försäljning av fruktträd, trädgårdsväxter, prydnadsväxter och fruktträd från förr. På plantskolan Dalmonte de Faenzas webbplats www.fruttidoro.com för försäljning online kan ni upptäcka och köpa över 500 sorter gamla och bortglömda växter, trädgårdsväxter och fruktträd i vas från vår katalog.

 1. VIVEROS EMILIO DÍAZ

  Spanien

  Plantskolor för trädgårsbutiker och blomodling. Vi har subtropiska exemplar, produktion och försäljning av prydnadsväxter, vars produktionsvolym och förmånliga priser kan intressera plantskolor.

 2. ANGIER INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget ANGIER INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företaget är även verksamt inom Plantskoleväxter, och Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Soings En Sologne, Frankrike.

 1. PR AGRO PROJEKT

  Serbien

  Företaget PR AGRO PROJEKT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktträd. Företaget är även verksamt inom Fruktplantor, och Fruktplantor. Företagets huvudkontor finns i Krusevac, Serbien.

 2. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Spanien

  Företaget VIVEROS HERMANOS PEÑA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Växter. Företaget är även verksamt inom fruktplantor, och försäljning av fruktplantor. Företagets huvudkontor finns i Fuente Vaqueros, Granada, Spanien.

 3. DONGGUAN WARBURN SEEDLING CO.,LTD.

  Kina

  Företaget DONGGUAN WARBURN SEEDLING CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företagets huvudkontor finns i Guangdong, Kina.

 4. VIVEROS HERNANDORENA

  Spanien

  Företaget VIVEROS HERNANDORENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företaget är även verksamt inom odling av fruktträd, och kakiplommon. Företagets huvudkontor finns i Benimodo, Spanien.

 5. GLOBAL WALNUT LTD

  Bulgarien

  Företaget GLOBAL WALNUT LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företaget är även verksamt inom valnöt, och drevesnice. Företagets huvudkontor finns i Shumen, Bulgarien.

 6. NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA

  Portugal

  Företaget NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Service, Jordbruk - Service, konsulter, jordbruk, Rådgivning för anläggning av vingårdar, och vinodling. Företagets huvudkontor finns i Braga, Portugal.

 7. ARONIJA MARKET

  Serbien

  Företaget ARONIJA MARKET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företagets huvudkontor finns i Kraljevo, Serbien.

 8. CEVIZCE ERDEM NURSERY LLC

  Turkiet

  Företaget CEVIZCE ERDEM NURSERY LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företagets huvudkontor finns i Bandirma, Turkiet.

 1. PIETRO CHINAGLIA VIVAI

  Italien

  Företaget PIETRO CHINAGLIA VIVAI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företaget är även verksamt inom blom-trädgårdsskötsel, och fruktträd. Företagets huvudkontor finns i Lendinara, Italien.

 2. SCHUMACHER GARTEN- UND LANDSCHAFTSPFLEGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget SCHUMACHER GARTEN- UND LANDSCHAFTSPFLEGE GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företagets huvudkontor finns i Geseke, Tyskland.

 3. VOCNE SADNICE ANTIC PLUS

  Serbien

  Företaget VOCNE SADNICE ANTIC PLUS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företagets huvudkontor finns i Krusevac, Serbien.

 4. STE STAR EXPORT

  Frankrike

  Företaget STE STAR EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Fruktplantor, Fruktplantor, försäljning av fruktplantor, fröer till blommor och fruktplantor, och drevesnice. Företagets huvudkontor finns i LE PONTET, Frankrike.

 5. SPAZIO VERDE SOC. COOP. AGRICOLA

  Italien

  Företaget SPAZIO VERDE SOC. COOP. AGRICOLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll. Företaget är även verksamt inom nyckelfärdigt, underhåll av offentliga grönområden, trädfällning, och fruktplantor. Företagets huvudkontor finns i Romagnano-Trento, Italien.

 6. ECOFLORA

  Belgien

  Företaget ECOFLORA, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företaget är även verksamt inom Plantskoleväxter, Plantskoleväxter, verktyg för trädgårdsarbeten, ekologiskt utsäde, och plantor för fruktodling. Företagets huvudkontor finns i Halle, Belgien.

 7. BOOMKWEKERIJ FROWEIN

  Nederländerna

  Företaget BOOMKWEKERIJ FROWEIN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom fruktplantor, och träd. Företagets huvudkontor finns i Sint Agatha, Nederländerna.

 8. BRAND FYTO I.K.E

  Grekland

  Företaget BRAND FYTO I.K.E, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskoleväxter. Företaget är även verksamt inom fruktplantor, fruktodling, och försäljning av fruktplantor. Företagets huvudkontor finns i Makrohori, Grekland.

 9. INTERNATIONAL PLANT SELECTION

  Frankrike

  Företaget INTERNATIONAL PLANT SELECTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företaget är även verksamt inom aprikoser, persikor, och körsbär. Företagets huvudkontor finns i Montélimar, Frankrike.

 10. VOCNI RASADNIK DREN

  Serbien

  Företaget VOCNI RASADNIK DREN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktplantor. Företagets huvudkontor finns i Krusevac, Serbien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis