• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fruktjuice

Resultat för

Fruktjuice - Import och export

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Verified by europages badge

  Vårt företag är en betydande tillverkare och distributör av fruktjuicekoncentrat i centrala Europa. Vi har arbetat passionerat i över 25 år. Tack vare många års erfarenhet, kunnande och uppmärksamhet på produktionsprocessen har vi en dynamisk utveckling och skapar produkter av högsta kvalitet. Vi är specialiserade på koncentrat av mörk frukt, särskilt: •hallon •tranbär •jordgubbe •fläder •svarta och röda vinbär. Våra klienter använder våra koncentrat i tillverkningen av: •syruper •juicer •vingummin •glass •konfektyr. Våra koncentrat är helt rena och förpackade i aseptiska påsar, i tunnor eller behållare om 250 kilo. Vi sticker ut på marknaden med våra konkurrenskraftiga priser och garanti för hela den avtalade perioder (som kan vara längre än en säsong), vår möjlighet att anpassa produkterna till klientens behov och specifikationer, samt den breda tillgången till råvaror och den snabba omsättningen. Vi har tillverkningsanläggningar i Bulgarien och Ukraina samt lagerlokaler i Polen. Tack vare det kan vi snabbt leverera varor vartsomhelst i Europa och över hela världen. Vi betjänar klienter både från EU och från mer avlägsna delar av världen. Vi är bland annat verksamma i Nordamerika, Sydamerika, Indien och Kina. Kvaliteten hos våra koncentrat bekräftas av ett flertal certifikat och medlemskap i relevanta organisationer: ISO, AIJN, FDA, det nationella förbundet för juicetillverkare samt den polska exportföreningen.

 2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 3. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 4. BRANDSPARKLE

  Polen

  Verified by europages badge

  Brandsparkle har specialiserat sig på att ta fram och leverera kvalitetsdrycker utefter varumärkens specifika identitet. Vår mission är att skapa drycker utan kolsyra som förkroppsligar varje varumärkes essens, och har lyckats bra med att ta fram speciella drycker som går hem hos kunderna. Vårt breda tjänsteutbud täcker in hela produktionsprocessen, från koncept- och produktutveckling till förpackning och distribution. Genom att samarbeta med ledande producenter över hela Europa kan vi erbjuda personligt anpassade smaker, förpackningsdesigner och marknadsföringsstrategier som ser till att alla drycker lämnar ett bestående intryck. Vi tar fram olika produkter för HORECA & FMCG, som t.ex. pasta, ris, ägg osv. Vi drivs av vårt engagemang för kvalitet och innovation, och vårt arbete genomsyras av passion och kreativitet. Vårt mål är inte bara att leverera läskande drycker, utan även att skapa ett narrativ som formar starka band mellan konsumenter och varumärken. Med Brandsparkle blir varje klunk en möjlighet att skapa e minnesvärd upplevelse för konsumenten.

 5. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Italien

  Verified by europages badge

  FOOD BROKERAGE ITALIA erbjuder Made in Italy över hela världen. God italiensk pasta, fryst pizza, tomater (krossade, skalade tomater, färdiga såser etc.), torkad frukt, fruktjuicer och specialpastor (glutenfri pasta, dinkelpasta, ekologisk pasta, baljväxtpasta) I 30 år, vi tar hand om våra kunder, garanterar produktkvalitet, kommersiell effektivitet och assistans. ISO, IFS, BRC certifierade företag m.m. för att säkerställa internationella handelskrav.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AG FEEDING

  Polen

  Verified by europages badge

  AG Feeding od Gdynia är en polsk leverantör av fibernäring av naturliga ingredienser. Vi har produkter som: fibrer och pulver av frukt och grönsaker, kanderad frukt, frystorkad frukt, juicer och koncentrat av frukt och grönsaker. Vi är specialiserade på ekologiska produkter. Vi har äpplen, aroniabär, cikoria, bovete och svartvinbärsfibrer.

 2. HUNGARIAN FLAVOURS LTD.

  Ungern

  Verified by europages badge

  Företaget HUNGARIAN FLAVOURS LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom valnötsträ, kokosolja, mandel, blandad juice, fruktjuice, Valnötskärnor, och Frukt- och grönsaksjuice och nektar. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 3. FDB GREEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FDB GREEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Frukt, Tropiska frukter, Fruktjuice, Frukt, Tropiska frukter, Fruktjuice, och exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 4. MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom Fruktjuice, Drycker - Import/Export, Alkoholfria drycker, Fruktjuice, Drycker - Import/Export, och Alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Amiens, Frankrike.

 5. NOVAFRUIT & ABONOVA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget NOVAFRUIT & ABONOVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Tropiska frukter, EKOLOGISKT JORDBRUK, Gödsel och produkter för jordförbättring, organiska gödningsmedel, Frukt import export, aminosyror, alger djupfrysta, och biostimulantia. Företagets huvudkontor finns i Banyeres De Mariola, Spanien.

 1. MINDELOS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MINDELOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, och Alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Amiens, Frankrike.

 2. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företaget är även verksamt inom Fruktjuice, Kosmetika, Fruktjuice, växtextrakt, koncentrerad fruktjuice, djurfoder, Kosmetika, och biologisk fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Zossen, Tyskland.

 1. STRAWBIO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget STRAWBIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potrebščine za restavracije. Företaget är även verksamt inom Drycker, Fruktjuice, halm, Drycker, Fruktjuice, och bartillbehör. Företagets huvudkontor finns i Calais, Frankrike.

 2. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, Drycker - Import/Export, Kartong - Tallrikar och engångsbestick, Hygien och skönhetsvård - Artiklar, Fruktjuice, Potatis, Kakao och choklad, Konfekt utan choklad, och Torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Burgas, Bulgarien.

 3. FRUTCO AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget FRUTCO AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företaget är även verksamt inom koncentrerad fruktjuice, mangor, ananas, banana trees, Fruktpuré, citroner, och passionsfrukt. Företagets huvudkontor finns i Baden, Schweiz.

 4. NORFRUKO FRUCHTSAFT + KONZENTRATVERARBEITUNGSVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NORFRUKO FRUCHTSAFT + KONZENTRATVERARBEITUNGSVERTRIEB GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Harsefeld, Tyskland.

 5. DISTRISET

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DISTRISET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Potrebščine za bare. Företaget är även verksamt inom Fruktjuice, halm, böjliga sugrör, artiklar för restaurangverksamhet, bambu, och Fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Mamoudzou, Frankrike.

 6. ATRIPLEX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ATRIPLEX GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Münster, Tyskland.

 7. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Företaget GERALD MCDONALD & CO LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företaget är även verksamt inom aromatiska växter, aromatiska örter, aromatiska växter, Naturlig och koncentrerad citrusfruktjuice, och koncentrerad fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Basildon, Förenade kungariket.

 8. EQUATEUR FRUITS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget EQUATEUR FRUITS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Frukt, Tropiska frukter, Fruktjuice, Frukt, Tropiska frukter, exotisk frukt, och Fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

 1. YAGODY KARELII

  Ryssland

  Yagody Karelii är ett ledande företag inom plockning och bearbetning av vilda bär (hjortron, blåbär, lingon, tranbär, havtorn) och vilda svampar (karljohansvamp, aspsopp, tegelsopp, rödsopp) i Ryssland och Europa. Yagody Karelii tillhandahåller följande artiklar till företag inom livsmedelsindustri och läkemedelsindustri: -Individuellt snabbfrusna bär och svampar; -frystorkade bär, svampar, grönsaker och frukt; -fryst bärpuré, NFC-bärjuicer; -berikade bär; -bihonung och honung blandad med frystorkade bär; -sprängticka; -björksav. Företaget producerar över 100 sorters bärprodukter till slutanvändare, leverar dem till butikskedjor och exporterar dem till olika länder genom sitt distributionsnätverk. Yagody Karelii grundades 2004. Våra produktionslokaler ligger i staden Kostomuksha i Karelia i Ryssland. Vi använder helt automatiserade produktionslinjer från Europa, som framställer över 50 000 ton naturliga livsmedelsprodukter om året. Alla produkter tillverkas i strikt enighet med standarder kring säkerhet och kvalitet. Vårt kvalitetskontrollssystem överensstämmer med FSSC 22000 (SGS). En stor del av vår produktion certifieras som ekologisk under EU: s regulationer. Vi använder inga färgämnen, konstgjorda tillsatser eller GMO, och vi spårar produktionsprocessen från plockning till paketering.

 2. TIM.CO LLC

  Ryssland

  TIM.KO är en rysk tillverkare av den otroliga, österländska sötsaken churchhela (chuch-hela), under varumärket MADZHO. Företaget prioriterar hög kvalitet och tillitsfulla relationer till klienter och samarbetspartners. Сhurchhela MADZHO är ett modernt, nyttigt tilltugg som ersätter vanliga sötsaker och chips, och uppskattas av hela familjen. Till fyllningen används valnöt, hasselnöt eller en blandning av nötter och torkad frukt. Skalet är gjort av fruktjuicer. Det är ett uråldrigt recept som faller väl in i den moderna hälsotrenden. Våra fördelar: - Råvaror av hög kvalitet (nötter, juicer); - Inga tillsatta konserveringsämnen eller smakämnen; - Minimal mängd tillsatt socker (enbart för att balansera sötheten hos den naturliga juicen); - Vakuumpaketering som bevarar produkten utan konserveringsmedel upp till 180 dagar; - Smaklig och smakrik (delikat, mild och frisk).

 3. SAB TRANSPORTE GMBH

  Schweiz

  Import och export av ekologiska bär, andra bär samt fruktsaft är en stor del av vår affärsverksamhet. För oss är det viktigt att lyfta fram ekologiska produkter eftersom de är bra både för miljön och den egna hälsan. De produkter som vi erbjuder kommer alla från ekologiska odlingar ute i naturen. För oss är det väldigt viktigt att frukten är färsk och håller en hög kvalitet.

 4. SAFE FOOD CO. LTD

  Egypten

  Safe Food for Agricultural Investment har varit en pionjör inom jordbruksinvesteringar i Egypten sedan grundandet 2002. Vår grundhållning kretsar kring den obevekliga tron på att de bästa grönsakerna ger de bästa resultaten. Safe Food for Agricultural Investment är mer än ett företag; vi är en hängiven samarbetspartner på din resa mot en hälsosammare och hållbarare livsstil. Vi nyttjar toppmodern teknik i varje steg av jordbruksprocesserna.

 5. YANGIYUL JUICE FACTORY LLC

  Uzbekistan

  Företaget YANGIYUL JUICE FACTORY LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Yangiyul, Uzbekistan.

 6. SOUTH EXPORT ALLIANCE

  Belgien

  Företaget SOUTH EXPORT ALLIANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företaget är även verksamt inom öl, kokosnötter, kokosolja, och riskakor. Företagets huvudkontor finns i Trivières, Belgien.

 7. GRENADE & CO

  Frankrike

  Företaget GRENADE & CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Granatäpplen, EKOLOGISKT JORDBRUK, och saffran. Företagets huvudkontor finns i Montlouis-Sur-Loire, Frankrike.

 8. FONDATION DES 2 VALLEES

  Frankrike

  Företaget FONDATION DES 2 VALLEES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fruktjuice. Företaget är även verksamt inom Äppeljuice, juice av tropiska frukter, leverantör av färska fruktjuicer, och drycker och juice av exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Angers, Frankrike.

 9. FOODEXPORTS

  Spanien

  Företaget FOODEXPORTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom vitt vin, rosévin, fruktjuice, och biologisk fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 10. BIO-NUTRILAB

  Belgien

  Företaget BIO-NUTRILAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom fruktjuice utan socker, biologisk fruktjuice, fruktjuice, och kolsyrade drycker. Företagets huvudkontor finns i Awans, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Fruktjuice - Import och export

Antal resultat

363 Företag