• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fruktjuice

Resultat för

Fruktjuice - Import och export

 1. SIMPSONS BEVERAGE SUPPLY CO LTD

  Förenade kungariket

  Verified by Europages badge

  Simpsons Beverages har tillverkat läskedrycker, blandningar för alkoholhaltiga drycker, fruktjuicedrycker och koncentrat i Storbritannien sedan 1934. Vi tillverkar slushsyruper (issmaksättning), milkshakedrycker, koncentrerade syruper, drycker för tapp och koncentrat för både alkoholhaltiga drycker och läsk. Förpackningsvarianter: Bag-in-Box, polytenpåsar 550 ml, polytenpåsar 5 liter och dunkar på 1 000 liter. Vi levererar till grossister och industrier inom paketering, buteljering och inslagning. Våra högkvalitativa drycker avnjuts i restauranger, barer, pubar, på klubbar, hotell och semesterorter såväl som inom alla möjliga take away-situationer - t ex i närbutiker, på stormarknader och på bensinmackar. Vi är stolta över att alltid kunna bistå med den perfekta drycken.

  Webbplats Open In New icon
 2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by Europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 3. TIM.CO LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  TIM.KO är en rysk tillverkare av den otroliga, österländska sötsaken churchhela (chuch-hela), under varumärket MADZHO. Företaget prioriterar hög kvalitet och tillitsfulla relationer till klienter och samarbetspartners. Сhurchhela MADZHO är ett modernt, nyttigt tilltugg som ersätter vanliga sötsaker och chips, och uppskattas av hela familjen. Till fyllningen används valnöt, hasselnöt eller en blandning av nötter och torkad frukt. Skalet är gjort av fruktjuicer. Det är ett uråldrigt recept som faller väl in i den moderna hälsotrenden. Våra fördelar: - Råvaror av hög kvalitet (nötter, juicer); - Inga tillsatta konserveringsämnen eller smakämnen; - Minimal mängd tillsatt socker (enbart för att balansera sötheten hos den naturliga juicen); - Vakuumpaketering som bevarar produkten utan konserveringsmedel upp till 180 dagar; - Smaklig och smakrik (delikat, mild och frisk).

  Webbplats Open In New icon
 4. SAB TRANSPORTE GMBH

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  Import och export av ekologiska bär, andra bär samt fruktsaft är en stor del av vår affärsverksamhet. För oss är det viktigt att lyfta fram ekologiska produkter eftersom de är bra både för miljön och den egna hälsan. De produkter som vi erbjuder kommer alla från ekologiska odlingar ute i naturen. För oss är det väldigt viktigt att frukten är färsk och håller en hög kvalitet.

  Webbplats Open In New icon
 5. YAGODY KARELII

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Yagody Karelii är ett ledande företag inom plockning och bearbetning av vilda bär (hjortron, blåbär, lingon, tranbär, havtorn) och vilda svampar (karljohansvamp, aspsopp, tegelsopp, rödsopp) i Ryssland och Europa. Yagody Karelii tillhandahåller följande artiklar till företag inom livsmedelsindustri och läkemedelsindustri: -Individuellt snabbfrusna bär och svampar; -frystorkade bär, svampar, grönsaker och frukt; -fryst bärpuré, NFC-bärjuicer; -berikade bär; -bihonung och honung blandad med frystorkade bär; -sprängticka; -björksav. Företaget producerar över 100 sorters bärprodukter till slutanvändare, leverar dem till butikskedjor och exporterar dem till olika länder genom sitt distributionsnätverk. Yagody Karelii grundades 2004. Våra produktionslokaler ligger i staden Kostomuksha i Karelia i Ryssland. Vi använder helt automatiserade produktionslinjer från Europa, som framställer över 50 000 ton naturliga livsmedelsprodukter om året. Alla produkter tillverkas i strikt enighet med standarder kring säkerhet och kvalitet. Vårt kvalitetskontrollssystem överensstämmer med FSSC 22000 (SGS). En stor del av vår produktion certifieras som ekologisk under EU: s regulationer. Vi använder inga färgämnen, konstgjorda tillsatser eller GMO, och vi spårar produktionsprocessen från plockning till paketering.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. AG FEEDING

  Polen

  Verified by Europages badge
 2. KAISAPAK LOGISTIIKKA

  Finland

  Verified by Europages badge

  Kaisapak Logistiikka är ett dotterbolag till GombSa Food Trading och är en internationell handlare av juicer och förpackningar, som är baserad i Finland. Vi förser våra kunder med fruktjuice av högsta kvalitet, både fryst koncentrerad apelsinjuice och icke koncentrerad apelsinjuice i gross och tunnor från beryktade och hållbara leverantörer från hela världen, t ex länder som Brasilien, Sydafrika och Costa Rica. Kontakta oss för mer information. Vi svarar mer än gärna på alla dina frågor!

  Webbplats Open In New icon
 3. FDB GREEN

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. GRENADE & CO

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. ATELIER ZELDA

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 1. SOUTH EXPORT ALLIANCE

  Belgien

  Verified by Europages badge
 2. FONDATION DES 2 VALLEES

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. EVERVIT JUICE

  Polen

  Verified by Europages badge
 4. HAN MARKETING STRATEGY

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. VERGERS TISSOT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 7. NORFRUKO FRUCHTSAFT + KONZENTRATVERARBEITUNGSVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. EQUATEUR FRUITS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 9. ATRIPLEX GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Förenade kungariket

  Verified by Europages badge
 1. BAB EL OUED TRADING

  Belgien

  Verified by Europages badge
 2. TRADING HOUSE COMBINE OF NATURAL PRODUCTS

  Ryssland

  Vårt företag tillverkar och partihandlar med fruktdrycker och juiceprodukter. Vi tillverkar upp till 15 000 liter dagligen. Combine of Natural Products är en av få tillverkare i Ryssland av fruktdrycker med hela frukter och bär som bas. Till skillnad från andra tillverkare använder vi recept utan smaktillsatser, färgtillsatser, smakförstärkare, kemiska tillsatser, puréer, koncentrat och sötningsmedel. Fruktdryckerna och juicerna tappas upp i glas- eller plastbehållare (HotPet) och aseptiska påsar (Bag-in-Box). Våra produkter är certifierade enligt den ryska federationens och tullunionens regelverk. Produktionen följer systemet för livsmedelssäkerhet HACCP ISO 22000 och managementsystemet ISO 9000-9001. De naturliga råvarorna, baserade på hela bär, juicer och frukt, och fyllningstekniken gör att våra drycker behåller sina nyttiga egenskaper och sin kvalitet genom hela hållbarhetstiden (12-24 månader).

 3. KUBIZZ

  Nederländerna

  Vår flexibla företagsstruktur importerar och exporterar livsmedelsprodukter för konsumenter. Kvalitet och innovation är viktiga ledord för oss. Vi har ett dynamiskt arbetsteam som dagligen finns tillgängligt på huvudkontoret i Zevenbergen. Dessutom har vi flera lager spridda på olika platser. Det gör att vi kan garantera bästa möjliga service. Vårt sortiment består av vanliga produkter, produkter som kan erhållas under eget varumärke och produkter med kreativa märken samt restprodukter.

 4. BIO-NUTRILAB

  Belgien

 5. YANGIYUL JUICE FACTORY LLC

  Uzbekistan

 6. FOODEXPORTS

  Spanien

 7. FRUTCO AG

  Schweiz

 8. FATIH SULTAN PESTIL KOME LTD STI

  Turkiet

 9. TALINA

  Belgien

 10. VITMARK-UKRAINE LTD., JV

  Ukraina

Filter

Resultat för

Fruktjuice - Import och export

Antal resultat

354 företag